Erfan_Buffon
مدیر بازنشسته
رفتم بانک ملی دراز مدت رو گفتند 19 درصد ولی تو سایتش زده 15 درصد. داستان چیه؟
نرخ مصوب بانک مرکزی همون 15 درصده ولی اکثر بانکها رعایتش نمیکنن.رفتم بانک ملی دراز مدت رو گفتند 19 درصد ولی تو سایتش زده 15 درصد. داستان چیه؟
تو این اوضاع بد مملکت به بانک های بزرگ نمیشه اعتماد کرد چه برسه به خصوصی...نرخ مصوب بانک مرکزی همون 15 درصده ولی اکثر بانکها رعایتش نمیکنن.
البته ناگفته نماند هیچ بانکی حق دادن سود بالای 20 درصد رو نداره . مگر اینکه مبلغ سپرده اونقدر چشمگیر باشه که رئیس شعبه بتونه مجوز سود بالاتر ( نهایتا درحد 2-3 درصد نه بیشتر ) رو صادر کنه. که تازه همینم واسه مبالغ میلیاردی هست.
ولی این حساب بلندمدت بانک ملی چندان حساب جالبی نیست. پول تا یکسال بلوکه میشه و بستن حساب قبل از سررسید هم جریمه داره .
الان بعضی از بانکهای خصوصی 20 درصد یکساله باز میکنن با قابلیت بستن حساب بعد از 1 الی 3 ماه بدون کسر جریمه .
صندوق بهتری نیست؟ بازده آینده این ماه 1 درصد بودهصندوقهای بانکی
مثل آینده و ایران زمین
قبل از ظهر ابطال بزنی عصر تو حسابه
ملت رو اطلاع ندارمتو این اوضاع بد مملکت به بانک های بزرگ نمیشه اعتماد کرد چه برسه به خصوصی...
تو یکی از این صندوق های اقتصاد نوین گذاشته بودم ترسیدم درآوردم!!!
ملت رو خبر دارید سودش چجوریاس؟
فعلا بهترین اینا صندوق امین آشنا هست که اتفاقا همین پریروز از سازمان بورس مجوز افزایش سرمایه پذیری تا سقف 3000 میلیارد رو گرفت . ولی صدور و ابطالش کم کم یک روز کاری زمان میبره .صندوق بهتری نیست؟ بازده آینده این ماه 1 درصد بوده
خودم قبلا توسعه صادرات آرمانی سرمایه گذاری کردم صدور ابطال واحدها 4-5 روز طول میکشه، تازگیا هم یکم تو امین سامان گذاشتم صدور 3 روز طول کشید
نمیدونم ، گسترش فردای ایرانیان اینجا بازده 30 روزه رو 0.95 درصد زدهفعلا بهترین اینا صندوق امین آشنا هست که اتفاقا همین پریروز از سازمان بورس مجوز افزایش سرمایه پذیری تا سقف 3000 میلیارد رو گرفت . ولی صدور و ابطالش کم کم یک روز کاری زمان میبره .
صبای هدف و ارزش افرین گلرنگ هم بازدهی خوبی داشتن ولی پر شدن .
شخصا درحال حاضر همین امین آشنا رو پیشنهاد میکنم .
ضمنا صندوق آینده من سود سالیانش تا تاریخ 30 مهر رو حساب کردم سود 23.1 درصد بدست اومد .
این صندوق آینده برای بانک آینده هستش؟ من پولم تو بانک آینده هستش میتونم ثبت نام کنم الان؟فعلا بهترین اینا صندوق امین آشنا هست که اتفاقا همین پریروز از سازمان بورس مجوز افزایش سرمایه پذیری تا سقف 3000 میلیارد رو گرفت . ولی صدور و ابطالش کم کم یک روز کاری زمان میبره .
صبای هدف و ارزش افرین گلرنگ هم بازدهی خوبی داشتن ولی پر شدن .
شخصا درحال حاضر همین امین آشنا رو پیشنهاد میکنم .
ضمنا صندوق آینده من سود سالیانش تا تاریخ 30 مهر رو حساب کردم سود 23.1 درصد بدست اومد .
سلاماین صندوق آینده برای بانک آینده هستش؟ من پولم تو بانک آینده هستش میتونم ثبت نام کنم الان؟
صندوق امین آشنا انلاین میشه ثبت نام کرد یا حتما حضوری باید رفتش؟سلام
اره مربوط به بانک اینده هست
ولی طرفیت صندوق خیلی وقته تکمیل شده و امکان سرمایه گذاری وجود نداره
هم انلاین و هم حضوری امکانش هست.صندوق امین آشنا انلاین میشه ثبت نام کرد یا حتما حضوری باید رفتش؟
سجام و بورس عضو هستم . پس اینطوری مشکلی نیستش میشه انلاین کارهاش رو انجام دادهم انلاین و هم حضوری امکانش هست.
بهترین راهش اینه سامانه سجام ثبت نام کنید و احراز هویت بشین ، تو سایت امین اشنا هم ثبت نام اولیه رو انجام بدین ، درنهایت باهاشون تماس بگیرین و بگین حساب کاربری رو واسه صدور زدن فعال کنن .
عالیهسجام و بورس عضو هستم . پس اینطوری مشکلی نیستش میشه انلاین کارهاش رو انجام داد
متاسفانه همه اطلاعاتش نادرست و قدیمی هستلیست کامل بیشترین سود پرداختی بانکها
آخرین بروزرسانی سود پرداختی بانکهای کشور: پرداخت سودهای 18 تا 23 درصد در بانکهای مختلف دولتی و خصوصی در حال انجام است که در جدول زیر لیست کامل رو مشاهده میکنید.
http://www.bankavl.com/news/8816/لیست-کامل-بیشترین-سود-پرداختی-بانکها.aspx
ضمانت نقد شوندگی داره؟