• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
هیچ بانکی دیگه روزشمار باز نمیکنه متاسفانه
ماه شمار باز میکنن جالب نیست چون سود به کف پول میدن
مثلا اول ماه هرچی تو حساب باشه فقط به همون سود میدن اگه تغییر نکنه پولتون. اگه اول ماه 10 میلیون تو حساب باشه و اگه آخرین روز ماه بشه 1تومن فقط سود اون 1تومن رو میدن. یعنی 29 روز سود پر

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
الان بهترین بانک که روز شمار بده کدوم هست؟
گردشگری یا شهر یا آینده کدوم بهتره؟
این بانکها کف دارن؟

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
کسی میدونه شرایط وام 100 تومنی بانک قوامین که نوشته :((علاوه بر مدارک معمول برای تشکیل پرونده ، کپی از سند مسکن جهت تعمیر مسکن لازم می باشد )) یعنی چجور؟
الان اگه من نخوام این 100 تومن رو برای تعمیر ملک خرج کنم به من نمیدن این وام رو؟

شرایط و جزئیات وام:
نحوه پرداخت وام:فوری

نرخ سود:18 درصد

سود پول مسدود شده:یک درصد

تعداد اقساط وام:حداقل 36 ماه و حداکثر 60 ماهه

نرخ انسداد سپرده:25 درصد از کل مبلغ وام

مسدودی:دارد

مدارم مورد نیاز وام:
علاوه بر مدارک معمول برای تشکیل پرونده ، کپی از سند مسکن جهت تعمیر مسکن لازم می باشد

نحوه تضمین:
چگونگی تضمین بر عهده شعبه می باشد و معمولاً کارمند اداری با تعهد اداری و یا محضری می باشد

مبالغ وام:
  • با سپرده گذاری 10 میلیون تومان در بانک قوامین 40 میلیون تومان وام 18 درصد دریافت می کنید و اقساط این وام 60 ماه به مبلغ هر قسط ۱٫۰۱۶٫۰۰۰ تومان می باشد.
  • با سپرده گذاری 15 میلیون تومان در بانک قوامین 60 میلیون تومان وام 18 درصد دریافت می کنید و اقساط این وام 60 ماهه و به مبلغ هر قسط ۱٫۵۲۰٫۰۰۰ تومان می باشد.
  • با سپرده گذاری 25 میلیون تومان در بانک قوامین 100 میلیون تومان وام 18 درصد دریافت می کنید و اقساط این وام 60 ماهه به مبلغ هر قسط ۲٫۵۴۰٫۰۰۰ تومان می باشد.

کسی میدونه شرایط وام 100 تومنی بانک قوامین که نوشته :((علاوه بر مدارک معمول برای تشکیل پرونده ، کپی از سند مسکن جهت تعمیر مسکن لازم می باشد )) یعنی چجور؟
الان اگه من نخوام این 100 تومن رو برای تعمیر ملک خرج کنم به من نمیدن این وام رو؟

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
الان بهترین بانک که روز شمار بده کدوم هست؟
گردشگری یا شهر یا آینده کدوم بهتره؟
این بانکها کف دارن؟
فعلا آینده علی الحساب بهترین سود رو میده

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
کدام بانک بیشتر سود می‌دهد؟

اغلب بانک‌ها برای مشتریان وفادارشان یا کسانی که می‌خواهند مبالغ زیادی را در حساب‌های سپرده سرمایه‌گذاری کنند، نرخ سود بالاتری در نظر می‌گیرند

اسامی ۱۰ بانک و موسسه اعتباری که بیشترین سود را به مشتریان می‌دهند عبارت است از:

◾️پست بانک ایران؛ ۲۲ درصد
◾️بانک خاورمیانه؛ ۱۹.۶ درصد
◾️بانک پارسیان ۱۹.۱ درصد
◾️بانک کارآفرین؛ ۱۸.۹ درصد
◾️بانک پاسارگاد؛ ۱۸.۷ درصد
◾️بانک اقتصاد نوین؛ ۱۸.۴ درصد
◾️بانک تجارت؛ ۱۷.۶ درصد
◾️بانک ملت؛ ۱۵.۹ درصد
◾️بانک صادرات؛ ۱۴.۹ درصد
◾️بانک سینا؛ ۱۴.۶ درصد

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

اغلب بانک‌ها برای مشتریان وفادارشان یا کسانی که می‌خواهند مبالغ زیادی را در حساب‌های سپرده سرمایه‌گذاری کنند، نرخ سود بالاتری در نظر می‌گیرند

اسامی ۱۰ بانک و موسسه اعتباری که بیشترین سود را به مشتریان می‌دهند عبارت است از:

◾پست بانک ایران؛ ۲۲ درصد
◾بانک خاورمیانه؛ ۱۹.۶ درصد
◾بانک پارسیان ۱۹.۱ درصد
◾بانک کارآفرین؛ ۱۸.۹ درصد
◾بانک پاسارگاد؛ ۱۸.۷ درصد
◾بانک اقتصاد نوین؛ ۱۸.۴ درصد
◾بانک تجارت؛ ۱۷.۶ درصد
◾بانک ملت؛ ۱۵.۹ درصد
◾بانک صادرات؛ ۱۴.۹ درصد
◾بانک سینا؛ ۱۴.۶ درصد

من سینا گذاشتم 18 درصد - یکساله
باید بالای 20 تیمن باشه پولت
بعد 3 ماه میتونی برداشت کنی/ولی برداشت کنی 16 میشه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400

◾پست بانک ایران؛ ۲۲ درصد
◾بانک خاورمیانه؛ ۱۹.۶ درصد
◾بانک پارسیان ۱۹.۱ درصد
◾بانک کارآفرین؛ ۱۸.۹ درصد
◾بانک پاسارگاد؛ ۱۸.۷ درصد
◾بانک اقتصاد نوین؛ ۱۸.۴ درصد
◾بانک تجارت؛ ۱۷.۶ درصد
◾بانک ملت؛ ۱۵.۹ درصد
◾بانک صادرات؛ ۱۴.۹ درصد
◾بانک سینا؛ ۱۴.۶ درصد

پست بان 22درصد میده؟مجوز داره؟

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
سلام
وقت بخیر
امروز از موسسه کوثر پرسیدم به صورت ماه شمار سود 19.9 % میدن،خواستم بدونم موسسه کوثر معتبر هستش؟چون شنیدم یه سری از نظامی ها و بازنشسته ها حقوقشون رو از این بانک میگیرن
و اینکه آیا بانکی هست که به صورت ماه شمار سود خوب بده؟من قبلا یه حساب آینده داشتم 21% سود میداد پول رو برداشت کردم ولی حساب رو نبستم اما الان داره 10% سود میده

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوست عزیز تو این شرایط حال حاضر سپرده گذاری در بانک و سود گرفتن بزرگترین اشتباهه..
سلام
وقت بخیر
امروز از موسسه کوثر پرسیدم به صورت ماه شمار سود 19.9 % میدن،خواستم بدونم موسسه کوثر معتبر هستش؟چون شنیدم یه سری از نظامی ها و بازنشسته ها حقوقشون رو از این بانک میگیرن
و اینکه آیا بانکی هست که به صورت ماه شمار سود خوب بده؟من قبلا یه حساب آینده داشتم 21% سود میداد پول رو برداشت کردم ولی حساب رو نبستم اما الان داره 10% سود میده

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
دوست عزیز تو این شرایط حال حاضر سپرده گذاری در بانک و سود گرفتن بزرگترین اشتباهه..

سپرده گذاری نیست،پول تو حسابم در گردشه میگم سودی هم بهش تعلق بگیره

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
الان ماه شمار میدن که تو یکماه کمترین موجودی رو حساب میکنن

خوب جایی هست که سود خوب بده؟بانک باشه ترجیحا ، حس خوبی به موسسات ندارم

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
دوستان من میخوام 55 میلیون تومن رو از حسابم برای یکی بریزم. مثل اینکه یه سیستمی هست به نام ساتنا که کافیه شبای طرف رو وارد کنیم و تمام. میخواستم ببینم از همین روش استفاده کنم یا دنگ و فنگ و مشکلات داره؟ همون لحظه میره یا طول میکشه؟ چون تا امروز همیشه از همون روش سنتی چک رمزدار و اینا استفاده کردم و نمیدونم الآن هم دوباره برم سراغ اون کار یا همین ساتنا راحت‌تره.

EK2

Registered User
لایک‌ها
577
دوستان من میخوام 55 میلیون تومن رو از حسابم برای یکی بریزم. مثل اینکه یه سیستمی هست به نام ساتنا که کافیه شبای طرف رو وارد کنیم و تمام. میخواستم ببینم از همین روش استفاده کنم یا دنگ و فنگ و مشکلات داره؟ همون لحظه میره یا طول میکشه؟ چون تا امروز همیشه از همون روش سنتی چک رمزدار و اینا استفاده کردم و نمیدونم الآن هم دوباره برم سراغ اون کار یا همین ساتنا راحت‌تره.
شماره شبا درست باشه هیچ مشکلی نداره
سانتا همون موقع میره کارمزد داره
پایا کارمزد نداره ولی انتقال تو یه ساعت خاصی انجام میشه

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سلام
یه حدود ۳۰ تومن میخوایم سپرده کنیم
اما بتونیم برداشت یا واریز هم کنیم
کدوم بانک بیشتری سود رو میده؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
از طریق اینترنت بانک انجام بدی راحت تره. تو باجه بانک باید فیس ساتنا و فیش برداشت پر کنی، فرم ساتنا رو ببری پیش رئیس شعبه تائید کنه، بعد دوباره بدی مسئول باجه

ساتنا برای من چند ساعت طول کشید تا به حساب مقصد اومد.
آپدیت: الان نگاه صورتحساب اینترنت بانک کردم برام حواله پایا زده بودن. به باجه گفته بودم ساتنا |:

Last edited:

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
از طریق اینترنت بانک انجام بدی راحت تره. تو باجه بانک باید فیس ساتنا و فیش برداشت پر کنی، فرم ساتنا رو ببری پیش رئیس شعبه تائید کنه، بعد دوباره بدی مسئول باجه

ساتنا برای من چند ساعت طول کشید تا به حساب مقصد اومد.
آپدیت: الان نگاه صورتحساب اینترنت بانک کردم برام حواله پایا زده بودن. به باجه گفته بودم ساتنا |:
امروز صبح اومدم انجام بدم و زدم 49 میلیون (چون بعضی جاها دیده بودم نوشتن سقفش 50 میلیونه)، ولی همون 49 میلیون رو هم گفت بیشتر از سقف برداشت ماهانه هست! :confused: اون گوشه هم یه کادری رو دیدم که نوشته بود سقف برداشت ماهانه 30 میلیون!
دیگه آخرش مجبور شدم برم بانک.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اینترنت بانک ملت من حواله ساتنا نداره. برای شما داره؟

سقف مبلغ قابل پرداخت
حواله اینترنتی (ملت به ملت)، اینترنت بانک و همراه بانک 100 میلیون
حواله پایا: اینترنت بانک مجموعا 100 میلیون، همراه بانک 5 میلیون تومن
پرداخت قبوض 1 میلیون تومن

امروز صبح اومدم انجام بدم و زدم 49 میلیون (چون بعضی جاها دیده بودم نوشتن سقفش 50 میلیونه)، ولی همون 49 میلیون رو هم گفت بیشتر از سقف برداشت ماهانه هست! :confused: اون گوشه هم یه کادری رو دیدم که نوشته بود سقف برداشت ماهانه 30 میلیون!
دیگه آخرش مجبور شدم برم بانک.
من اون دفعه رفتم بانک سامان سقف تراکنش روزانه رو کردم 50 میلیون

سقف ساتنا و پایا هر کی یه چیزی میگه
برای پایا یه جا گفته سقف مبلغ انتقال با اینترنت بانک 15 میلیون با شعبه بانک 50 میلیون تومن. اما الان اینترنت بانک سامان رو چک کردم 50 میلیون هست
حداقل مبلغ انتقال ساتنا 15 میلیون هست. سقف مبلغ برای رمز ثابت 50 میلیون زده و برای توکن 200 میلیون/

Last edited:
بالا