• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
نرخ سود سپرده‌های مدت‌دار در صورت برداشت قبل از سررسید اعلام شد

بانک مرکزی مصوبه شورای پول و اعتبار در خصوص تغییر نرخ سود سپرده‌های مدت‌دار در زمان برداشت قبل از سررسید را ابلاغ کرد.

http://bankemardom.ir/1399/06/16/159278/

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
یه چیزی فراتر از ضرره :D
شخصا تو این شرایط به اونایی که تا حدودی دانش بازار سرمایه و ریسک پذیری رو دارن بورس رو پیشنهاد میدم، اگر دانش ندارید ولی قدرت ریسک رو دارید صندوق سهامی ، و اگر نه دانش دارید نه قدرت ریسک صندوق درامد ثابت.
تو این اوضاع فقط باید یه کاری کنی که ارزش پولت حفظ بشه وگرنه باختی.
سلام
آیا امکان اینکه صندوق های درآمد ثابت ورشکست بشن یا با افت بازار بورس، افت پیدا کنن هست؟ در کل سوالم اینه که اگر بدترین شرایط رو در نظر بگیریم، آیا امکان برنگشتن اصل سرمایه هست؟ در این باره من مطلب خوندم اما قانع نشدم!

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام
آیا امکان اینکه این صندوق های درآمد ثابت ورشکست بشن یا با افت بازار بورس، اینها هم افت پیدا کنن هست؟ در کل سوالم اینه که اگر بدترین شرایط رو در نظر بگیریم، آیا امکان برنگشتن اصل سرمایه هست؟ در این باره من مطلب خوندم اما قانع نشدم!
درود
ببینید بحث ورشکستگی تو درامد ثابتها نزدیک به صفره. چون این صندوقها باتوجه به ماهیتشون باید حجم عمده سرمایه گذاریشون در زمینه سپرده بانکی و اوراق مشارکت باشه.
بسته به مقدار سهامی که این صندوقها دارن بله ممکنه با ریزش بورس nav این صندوقها هم پایین بیاد. کما اینکه همین الان nav صندوق درامد ثابت صبای هدف حدود ۹۷ هزار تومنه.
اگر به سود کم ولی پیوسته قانع هستید صندوقهایی مثل امین اشنا و اندیشه فردا رو پیشنهاد میکنم.
اگر سود بیشتری میخواین و البته ریسک بیشتری هم دارین صندوقهایی مثل البرز و صبای هدف رو پیشنهاد میکنم‌.
درنهایت خودتون هم واسه انتخاب صندوق یه بررسی انجام بدین تا بهترین تصمیم رو بگیرید.
ارادت...

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
ممنون و یک سوال دیگه اینکه آیا میشه گفت صندوق های ETF مطمئن تر از غیر ETF هستن یا بالعکس؟ چون صندوق های ETF سود خیلی کمتری میدن.

Last edited:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
ممنون و یک سوال دیگه اینکه آیا میشه گفت صندوق های ETF مطمئن تر از غیر ETF هستن یا بالعکس؟ چون صندوق های ETF سود خیلی کمتری میدن.
درمورد مورد اطمینان بودن هیچ فرقی نداره و هردو قابل اعتمادن چون زیر نظر سازمان بورس هستن و باید حساب و کتابشون شفاف باشه.
تا جایی من میدونم نقدشونگی ETF ها سریعتره. بطورمثال اگر صندوقهای سهامی ( همون غیر ETF هایی هستن که شما گفتی ) موقع ابطال 5 روز طول بکشه پول رو به حساب شما بریزن قاعدتا ETF ها زودتر نقد میشن چون مثل سهام درحال خرید و فروشن.
دقیق بررسی نکردم ولی چیزی رو که بصورت گذرا و سطحی مشاهده کردم این بود که ETF ها تو ریزشهای اخیر بازار نسبت به صندوقهای سهامی کمتر ضرر دادن. به همون نسبت موقع مثبت شدن بازار سود به مراتب کمتری نسبت به سهامی ها میدن.

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
سلام الان بالای 15 درصد هم سود یکساله میدن بانکها؟

آینده 18% میده. ملت هم اوراق 18% داره که باید شعب مختلف بپرسی سقفش پر شده یا نه. تا هفته پیش برای شهریور الی بهمن ظرفیت داشت. یعنی از قرار سالی 18% میده و بهمن اگر بخوای بر میداری ولی ممکنه سقفش پر شده باشه. این سایت میگه بانک ایران زمین 20% هم میده.

Last edited:

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
آینده 18% میده. ملت هم اوراق 18% داره که باید شعب مختلف بپرسی سقفش پر شده یا نه. تا هفته پیش برای شهریور الی بهمن ظرفیت داشت. یعنی از قرار سالی 18% میده و بهمن اگر بخوای بر میداری ولی ممکنه سقفش پر شده باشه. این سایت میگه بانک ایران زمین 20% هم میده.
ایران زمین شده 18 درصد ولی بدون ضریب شکست بعد 1 ماه میشه برداشت

ali_1990

Registered User
لایک‌ها
65
سلام دوستان
یکی از کارمندان بانک آینده بهم گفت سود حساب آینده ساز شده ۱۸ درصد اونم تا سه ماه اول نباید به پول دست بزنی اگر بزنی میشه ۱۰ درصد ، بعد سه ماه هم بخوای واریز کنی سودش میشه ماه شمار و به کمترین مقدار هر ماه سود میده

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
سلام دوستان
یکی از کارمندان بانک آینده بهم گفت سود حساب آینده ساز شده ۱۸ درصد اونم تا سه ماه اول نباید به پول دست بزنی اگر بزنی میشه ۱۰ درصد ، بعد سه ماه هم بخوای واریز کنی سودش میشه ماه شمار و به کمترین مقدار هر ماه سود میده

آره 18 درصد شده، ولی این که سه ماه اول اگر برداشت کنی، جریمه دارد را نمی دانستم. مطمئن هستید ؟

ali_1990

Registered User
لایک‌ها
65

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
دوستان کسی اطلاعی داره میگن نرخ سود سپرده ها زیاد شده کدوم بانک ها الان بیشتر میدن؟

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
لطفا راهنمایی بفرمایید
تا جایی من اطلاع دارم این قضیه هنوز اجرایی نشده و کماکان سود بانکها مثل قبله .
محض اطمینان میتونید با شعب بانکهایی مثل ایران زمین و آینده هم تماس بگیرید ببینید چند درصد میدن .

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
بانک اینده حساب ۱ ساله باز میکنه ۲۰ درصد بعد از یکماه هم قابل برداشته کف هم نداره با هر مبلغی میشه باز کرد.

بالا