سلامیه چیزی فراتر از ضرره
شخصا تو این شرایط به اونایی که تا حدودی دانش بازار سرمایه و ریسک پذیری رو دارن بورس رو پیشنهاد میدم، اگر دانش ندارید ولی قدرت ریسک رو دارید صندوق سهامی ، و اگر نه دانش دارید نه قدرت ریسک صندوق درامد ثابت.
تو این اوضاع فقط باید یه کاری کنی که ارزش پولت حفظ بشه وگرنه باختی.
درودسلام
آیا امکان اینکه این صندوق های درآمد ثابت ورشکست بشن یا با افت بازار بورس، اینها هم افت پیدا کنن هست؟ در کل سوالم اینه که اگر بدترین شرایط رو در نظر بگیریم، آیا امکان برنگشتن اصل سرمایه هست؟ در این باره من مطلب خوندم اما قانع نشدم!
درمورد مورد اطمینان بودن هیچ فرقی نداره و هردو قابل اعتمادن چون زیر نظر سازمان بورس هستن و باید حساب و کتابشون شفاف باشه.ممنون و یک سوال دیگه اینکه آیا میشه گفت صندوق های ETF مطمئن تر از غیر ETF هستن یا بالعکس؟ چون صندوق های ETF سود خیلی کمتری میدن.
سلام الان بالای 15 درصد هم سود یکساله میدن بانکها؟
ایران زمین شده 18 درصد ولی بدون ضریب شکست بعد 1 ماه میشه برداشتآینده 18% میده. ملت هم اوراق 18% داره که باید شعب مختلف بپرسی سقفش پر شده یا نه. تا هفته پیش برای شهریور الی بهمن ظرفیت داشت. یعنی از قرار سالی 18% میده و بهمن اگر بخوای بر میداری ولی ممکنه سقفش پر شده باشه. این سایت میگه بانک ایران زمین 20% هم میده.
سلام دوستان
یکی از کارمندان بانک آینده بهم گفت سود حساب آینده ساز شده ۱۸ درصد اونم تا سه ماه اول نباید به پول دست بزنی اگر بزنی میشه ۱۰ درصد ، بعد سه ماه هم بخوای واریز کنی سودش میشه ماه شمار و به کمترین مقدار هر ماه سود میده
ظاهرا دوباره شده یک ماه اما کلا سودش ماه شمار شدهآره 18 درصد شده، ولی این که سه ماه اول اگر برداشت کنی، جریمه دارد را نمی دانستم. مطمئن هستید ؟
دوستان کسی اطلاعی داره میگن نرخ سود سپرده ها زیاد شده کدوم بانک ها الان بیشتر میدن؟
تا جایی من اطلاع دارم این قضیه هنوز اجرایی نشده و کماکان سود بانکها مثل قبله .لطفا راهنمایی بفرمایید
جریمه داره؟بانک انصار حساب یکساله ۲۰ درصد برای بالای صد میلیون
بلهجریمه داره؟