• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
بانک سامان سود سپرده کوتاه مدتش چقدر هست؟
من یک حساب کوتاه مدت دارم سامان

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
دوستان الان تو بانک آینده میشه پول گزاشت؟ مطمینه؟ پولمون نمیخورن بیچاره شیم؟

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
من تو صندوق اندوخته سپهر بانک صادرات پول ریختم بعد از دو ماه ابطال زدم یک میلیون از پولم کسر کردن بهم دادن ....
تو تاریخ یکم هم تو صندوق صنعت و معدن پول واریز کردم اونجام یک ماهش ۱۸ درصد دادن یک ماهشو ۱۵ درصد ... یعنی وقتی تاریخ واریز سود مثلن ۲۵ برج هست اگر از تاریخ یکم به بعد تو صندوق پول بریزیم همش ضرره ....

تاریخد۲۶ از صندوق پیشگامان سرمایه نو افرین ابطال زدم تاریخ ۲ برج بعد بهم دادم
الانم تو هر صندوقی که بخوام بریزم بازم ضرر کردم

کسی میدونه تاریخ یکم به بعد کدوم صندوق بریزم که ضرر توش نباشه
هر جور حساب کنی میبینی تو بانک سپرده کردن بیشتر میارزه ....
چون الانم با همون حساب سپرده بانکی ۱۸ درصد برام یکی شد...

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
من تو صندوق اندوخته سپهر بانک صادرات پول ریختم بعد از دو ماه ابطال زدم یک میلیون از پولم کسر کردن بهم دادن ....
تو تاریخ یکم هم تو صندوق صنعت و معدن پول واریز کردم اونجام یک ماهش ۱۸ درصد دادن یک ماهشو ۱۵ درصد ... یعنی وقتی تاریخ واریز سود مثلن ۲۵ برج هست اگر از تاریخ یکم به بعد تو صندوق پول بریزیم همش ضرره ....

تاریخد۲۶ از صندوق پیشگامان سرمایه نو افرین ابطال زدم تاریخ ۲ برج بعد بهم دادم
الانم تو هر صندوقی که بخوام بریزم بازم ضرر کردم

کسی میدونه تاریخ یکم به بعد کدوم صندوق بریزم که ضرر توش نباشه
هر جور حساب کنی میبینی تو بانک سپرده کردن بیشتر میارزه ....
چون الانم با همون حساب سپرده بانکی ۱۸ درصد برام یکی شد...

به هر حال رندم و شانسی که نیست! هر صندوقی تاریخی برای پرداخت داره و برخی صندوق‌ها جریمۀ ابطال زودرس هم دارن. از قبل می‌شه فهمید شرایط هر صندوق چجوریاست. اکثرا یا 15 یا 25 و یا اول ماه پرداخت می‌کنن. من اندیشه فردا رو پیشنهاد می‌کنم. قبلش تماس بگیرید و مطمئن بشید، ولی تا پیش از این که جریمه ابطال نداشت. سود آبان، که فردا به حساب مشتریان واریز می‌شه، معادل 25% (سالیانه) بوده. سود مهر 21% (اگر اشتباه نکنم پایین‌ترین درصد یک سال اخیر صندوق) و در مواقعی مثل تیر ماه تا محدودۀ بالای 65 درصد (سالیانه) هم داده که البته این آخری استثنا به حساب میاد و احتمالا هیچوقت دیگه تکرار نمی‌شه. اگر هم می‌خواید حتما یک بانک ضامن نقدشونگی باشه صندوق گسترش هست که می‌تونید مستقیم از بانک آینده اقدام کنید و سود 23% (سالیانه) داره. محدوده سود معقول صندوق‌ها همین 22 الی 29 درصده و صرفا در یک بازۀ چندماهه - تقریبا حد فاصل اسفند 98 الی مرداد 99 - سودهای پرداختی این صندوق‌ها تفاوت عجیبی با قبل و بعدش پیدا کرد.

دو، سه تا تاپیک مرتبط با صندوق‌های سرمایه‌گذاری تو بخش هست که اونجا هم اطلاعات خوبی پیدا می‌شه.

amin66na

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
منم آینده باز کردم با نرخ 20 درصد بعد یک ماه بدون برگشت سود، البته گفت کفش ده تومنه، بانکهای دیگه اکثرا سودشون 18 درصد بود، کسی از بانک گردشگری اطلاعی داره؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
منم آینده باز کردم با نرخ 20 درصد بعد یک ماه بدون برگشت سود، البته گفت کفش ده تومنه، بانکهای دیگه اکثرا سودشون 18 درصد بود، کسی از بانک گردشگری اطلاعی داره؟
الان 50 تومن چقدر سود لحاظ میشه کوتاه مدت؟ تو بانک آینده ؟

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
قبلا حساب اینده ساز داشتی،؟

قابلیت واریز داره؟

amin66na

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
الان 50 تومن چقدر سود لحاظ میشه کوتاه مدت؟ تو بانک آینده ؟

20 درصد سالیانه میشه سالی 10 میلیون، البته سپرده یکساله است و قابلیت برداشت بعد یک ماه بدون کاهش سود داره.

amin66na

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
قبلا حساب اینده ساز داشتی،؟

قابلیت واریز داره؟
نداشتم، نه سپرده است قابل واریز نیست، از طریق اینترنت بانکش یا همون پیشخوان میشه آینده ساز باز کنی با کف 15 میلیون

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
صندوق حامی مفید هم سود خوبی میده...این ماه 22 درصد سود داد...کار خاصی هم نمبخواد انجام بدید....فقط کافبه پول تو مانده حساب کارکزاری باشه

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
صندوق حامی مفید هم سود خوبی میده...این ماه 22 درصد سود داد...کار خاصی هم نمبخواد انجام بدید....فقط کافبه پول تو مانده حساب کارکزاری باشه

حامی حدود ۱۶ درصد سود داده این ماه این صندوق جزو ضعیفترین صندوق های درامد ثابت هستش .

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان جریان این مالیات بر سپرده های بانکی چیه دقیقا؟
همینطوریش سود بانکی کمتر از تورمه و متضرر میشن :D
مالیات بر درآمد و سود شنیدیم ولی مالیات بر ضرر دیگه نوبره:rolleyes:

بالا