Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
بانک سامان سود سپرده کوتاه مدتش چقدر هست؟
من یک حساب کوتاه مدت دارم سامان
10 درصد ماه شماربانک سامان سود سپرده کوتاه مدتش چقدر هست؟
سرمایه زیر 50 میلیون مشکلی نداره؟؟بانک اینده حساب ۱ ساله باز میکنه ۲۰ درصد بعد از یکماه هم قابل برداشته کف هم نداره با هر مبلغی میشه باز کرد.
من تو صندوق اندوخته سپهر بانک صادرات پول ریختم بعد از دو ماه ابطال زدم یک میلیون از پولم کسر کردن بهم دادن ....
تو تاریخ یکم هم تو صندوق صنعت و معدن پول واریز کردم اونجام یک ماهش ۱۸ درصد دادن یک ماهشو ۱۵ درصد ... یعنی وقتی تاریخ واریز سود مثلن ۲۵ برج هست اگر از تاریخ یکم به بعد تو صندوق پول بریزیم همش ضرره ....
تاریخد۲۶ از صندوق پیشگامان سرمایه نو افرین ابطال زدم تاریخ ۲ برج بعد بهم دادم
الانم تو هر صندوقی که بخوام بریزم بازم ضرر کردم
کسی میدونه تاریخ یکم به بعد کدوم صندوق بریزم که ضرر توش نباشه
هر جور حساب کنی میبینی تو بانک سپرده کردن بیشتر میارزه ....
چون الانم با همون حساب سپرده بانکی ۱۸ درصد برام یکی شد...
الان 50 تومن چقدر سود لحاظ میشه کوتاه مدت؟ تو بانک آینده ؟منم آینده باز کردم با نرخ 20 درصد بعد یک ماه بدون برگشت سود، البته گفت کفش ده تومنه، بانکهای دیگه اکثرا سودشون 18 درصد بود، کسی از بانک گردشگری اطلاعی داره؟
قبلا حساب اینده ساز داشتی،؟منم آینده باز کردم با نرخ 20 درصد بعد یک ماه بدون برگشت سود، البته گفت کفش ده تومنه، بانکهای دیگه اکثرا سودشون 18 درصد بود، کسی از بانک گردشگری اطلاعی داره؟
الان 50 تومن چقدر سود لحاظ میشه کوتاه مدت؟ تو بانک آینده ؟
نداشتم، نه سپرده است قابل واریز نیست، از طریق اینترنت بانکش یا همون پیشخوان میشه آینده ساز باز کنی با کف 15 میلیونقبلا حساب اینده ساز داشتی،؟
قابلیت واریز داره؟
هر ماه سودش رو میشه برداشت کرد یا سر سال؟20 درصد سالیانه میشه سالی 10 میلیون، البته سپرده یکساله است و قابلیت برداشت بعد یک ماه بدون کاهش سود داره.
هر ماههر ماه سودش رو میشه برداشت کرد یا سر سال؟
صندوق حامی مفید هم سود خوبی میده...این ماه 22 درصد سود داد...کار خاصی هم نمبخواد انجام بدید....فقط کافبه پول تو مانده حساب کارکزاری باشه
مطمنی..من 1500 تو حسابم داشتم 26 هزار سود داد.حامی حدود ۱۶ درصد سود داده این ماه این صندوق جزو ضعیفترین صندوق های درامد ثابت هستش .
همینطوریش سود بانکی کمتر از تورمه و متضرر میشندوستان جریان این مالیات بر سپرده های بانکی چیه دقیقا؟