ممنون دوست عزیز، رنج این مبلغی که ماهانه اضافه میدن حدودا چند درصده؟ (درصد سالیانه)
درود بر شماممنون دوست عزیز، رنج این مبلغی که ماهانه اضافه میدن حدودا چند درصده؟ (درصد سالیانه)
و همینطور الان برای سال 2025 و 2030 رو نمیتونن ببینندرود
ای روزگار...کسی آن روزها (2015)شاید چنین روزهایی را هرگز نمی توانست ببیند...
دوستان صندوق حکمت اشنا این ماه دوبرابر سود داد
اما امین اشنا تا الان حدود ۲۲ تا ۲۳ درصد ثابت سود داده
نه مال بانک حکمت نیست یه زمانی بود اما من جدیدن پرسیدم از خود بانک حکمت گفتن نیست مال همون شرکت سهم آشناست یعنی هم امین اشنا هم حکمت اشنا مال صندوق سهامی سهم آشناستداداش امین آشنا ظرفیتش تموم شده
در مورد حکمت آشنا توضیح میدی مال بانک حکمته ؟
نه مال بانک حکمت نیست یه زمانی بود اما من جدیدن پرسیدم از خود بانک حکمت گفتن نیست مال همون شرکت سهم آشناست یعنی هم امین اشنا هم حکمت اشنا مال صندوق سهامی سهم آشناست
ثبت نانش اینترنتی میتونید از تو سایت خود صندوق انجام بدید و تلفن بزنید تاییدتون میکنن بهتره سجام داشته باشید
به نظرم با پول طلا بخریم خیلی سود بیشتری نسبت به بانک و این صندوق ها میدهآقا الان کدوم صندوق خوبه چند ماه تو هدف گذاشته بودم که هیچ سودی نداد ! بعد الماس گذاشتم اونم ماه پیش هیچی نداد این ماه از ۲۰ درصد بانکم کمتر داده! بعد تو سایت فیپ ایران بازدهی ماهانه زده ۱.۹۹ درصد! الان الماس پایدار تو فیپ ایران ببینید زده ۱.۹۹ ولی برای ۸۰ ملیون ۶۰۰ تومن سود داده خاک برسر
کدوم الماس پایدار منظرتون هست؟الان الماس پایدار تو فیپ ایران ببینید زده ۱.۹۹ ولی برای ۸۰ ملیون ۶۰۰ تومن سود داده
اره همینکدوم الماس پایدار منظرتون هست؟
اینو میگین؟https://almaspaidarfund.com/
اشتباه نمیکنین اینو حتی توی سایت رده هم زده سود بالا دادهاره همین
بازم به شما امین اشنا خوب داده برای من تقریبن ۲۲/۷۰ درصد سود ریخته شدهامین آشنا حساب دارم ولی حکمت نه
انصاف نیست حکمت دو برابر سود بده و امین آشنا همون سود قبلی
الان حساب کردم امین آشنا این ماه برای هر سهم 2375 سودشه
ممنون داداش
دوستان در حال حاظر سود بانکی کلاً چقدره؟ منظورم کلی هست هر بانکی باشه فرق نداره طی یک سال چند درصد سود داده میشه؟
دروداکثر بانک ها الان سالانه ۱۸ درصد میدن بانک اینده ۲۰ درصد میده