18 میلیاردمنظور 18 هزار میلیارد تومان هست یا 18 میلیارد ؟
اینکه گفتن قیمتی که برای ایران مال تعیین کردند خیلی فضایی هست یا کذایی رو یکم سرچ کردم. واقعا قیمتش صفراش زیاد بود.ایر.ان م*ال یکی از دارایی های بانک آیندست . مشکلی نداره
رسانه ها برای منافع خودشون یکم روش مانور میدن که اصلا مسئله ای نداره . مردم هم که عاشق جوگیری و پر و بال دادن به مسائل
البته بنده در هر صورت سود زیر 30% روز ضرر میدونم ولی خود بانک آینده مشکلی نداره
راستی الان بانکی هست که بیشتر از ۲۰ درصد به بلند مدت سود بده؟ایر.ان م*ال یکی از دارایی های بانک آیندست . مشکلی نداره
رسانه ها برای منافع خودشون یکم روش مانور میدن که اصلا مسئله ای نداره . مردم هم که عاشق جوگیری و پر و بال دادن به مسائل
البته بنده در هر صورت سود زیر 30% روز ضرر میدونم ولی خود بانک آینده مشکلی نداره
تا اونجایی که اطلاع دارم نهراستی الان بانکی هست که بیشتر از ۲۰ درصد به بلند مدت سود بده؟
سایت صندوق است
نیازی به حضور نیست
از طریق لینک ثبت نام کنید
مدارک را آپلود کنید
و منتظر فعال شدن حسابتان باشید
راه های تماس با صندوق:
http://www.gbfund.ir/Home/ContactUs
به نظر من 18 هزار میلیارد باید باشه //چون 18 میلیارد که پولی نیست الان دیگه....2 تا اپارتمان تو تهران جاش خوب باشه میشه 18 میلیارد.....اصلا رقمی نیست که بخواد زیان انباشته یه بانک حساب بشه.به نظر اشتباه هست 18 میلیارد/18 میلیارد
نه همون میلیارد هست از 234 میلیارد پارسال رسونده به 18 میلیارد زیان انباشته رو یعنی این مدت سود ساز بودهبه نظر من 18 هزار میلیارد باید باشه //چون 18 میلیارد که پولی نیست الان دیگه....2 تا اپارتمان تو تهران جاش خوب باشه میشه 18 میلیارد.....اصلا رقمی نیست که بخواد زیان انباشته یه بانک حساب بشه.به نظر اشتباه هست 18 میلیارد/
مجوز دار ها بلههنوز هم میشه به این مووسات اعتباری اعتماد کرد؟
مجوز دار ؟ کاسپین دوم ؟مجوز دار ها بله
موسسه ای سراغ دارین سود بالا بده؟
صندوق مشترک اندیشه فردا داره رو به منفی میره دو ماه سود کم داده و داره کمتر میشه الانم از اصل پول کم شده این ماهم با این کاهش بعیده بتونه جبران کنه ... شاید بعد از عید
حساب شتاب بانک آینده 20 درصد سالیانه با امکان برداشت بعد از یک ماه بدون جریمه و بدون امکان واریز به حسابالان به جز پارسیان که ۱۸ درصد میده با ابطال یک ماهه بدون جریمه. بانک دیگری نیست که سود بالاتر بده؟ برا ۴۰۰ میلیون