• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

TomYShelbY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان جریان این خبرهای پیرامون بانک آینده چیه ؟
اینکه میگن ورشکست شده و رفته تو زیان سنگین و چند روزه داره فیلم تجمع پیمانکاران ایران مال که پولشون رو نگرفتن هم داره پخش میشه و سهامش توی بورس هم تعلیق شده و از اینجور خبرها

خواهشا اگه کسی چیزی میدونه یا خطری هست بگه که در اسرع وقت شندرغاز پولی که توی این بانک داریم رو دربیاریم بدبخت نشیم

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
دوستان جریان این خبرهای پیرامون بانک آینده چیه ؟
اینکه میگن ورشکست شده و رفته تو زیان سنگین و چند روزه داره فیلم تجمع پیمانکاران ایران مال که پولشون رو نگرفتن هم داره پخش میشه و سهامش توی بورس هم تعلیق شده و از اینجور خبرها

خواهشا اگه کسی چیزی میدونه یا خطری هست بگه که در اسرع وقت شندرغاز پولی که توی این بانک داریم رو دربیاریم بدبخت نشیم
هر کی میترسه برداره و هر کسی خودش عقل داره که پولش را کجا گذاشته کاربر تازه وارد

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان کدوم صندوق ها ضامن نقد شوندگی دارن؟

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
درود
صندوق بانک گردشگری
ثبت نام و صدور از طریق سایت کارگزاری سرآمد برای افراد سجامی
صدور فقط از طریق درگاه اینترنتی:

https://savest.ir/newaccount
سودش کمه صندوقی دیگه سراغ دارین که ضامن نقد شوندگی داشته باشه؟
راستی صندوق های سهامی یا مختلطی که ضامن نقد شوندگی دارن اصل پول توشون ضمانت میشه؟

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
سودش کمه صندوقی دیگه سراغ دارین که ضامن نقد شوندگی داشته باشه؟
راستی صندوق های سهامی یا مختلطی که ضامن نقد شوندگی دارن اصل پول توشون ضمانت میشه؟
جواب 1. صندوق گسترش بانک آینده
جواب 2. باید اساسنامه صندوق را مطالعه بفرمایید. به طور مثال در اساسنامه صندوق مختلط امید ایرانیان بانک آینده درج شده است که بانک مبلغ یک میلیون ریال به ازای هر سهم را عهده دار میشود. درحالیکه هر سهم بیش از 22 میلیون ریال ارزش دارد.

Last edited:

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
امروز از ملی و صادرات استعلام گرفتم ، ظاهرا بانک مرکزی چراغ خاموش سود بلند مدت بانکی رو از ۱۸ درصد اوردند به ۱۶ درصد

Arashnz66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
دوستان فرق این صندوق ها مثل سپهر اول با سپرده بلند مدت چیه ؟ من یه مقدار پول دارم به نظرتون توی صندوق ها سرمایه گزاری کنم یا خود بانک ؟ فرقش رو اگه توضیح بدید ممنون میشم. صمن اینکه من بانک ملت رو ترجیح میدم و الان دیدم بانک ملت هم صندوق سرمایه گذاری داره، از کجا میشه نرخ سودی که میده رو دید و اینکه ایا فرق دارند این صندوق ها با هم ؟ کدومشون بهتره ؟ تشکر.

Last edited:

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
من گردشگری حساب دارم سوداش ده درصد هست قبلا تا 22درصد هم میداد الان کسی خبر داره ایا سود بیشتر هم میدن یا نه؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
من گردشگری حساب دارم سوداش ده درصد هست قبلا تا 22درصد هم میداد الان کسی خبر داره ایا سود بیشتر هم میدن یا نه؟
من رفتم حضوری پرسیدم 18 درصد بیشتر نمیدن اونم یک ساله اما اگه 20 درصد میخوای بانک آینده

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
یه گروه تلگرامی بود سود بانکی کسی داره لینک گروهشو

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان فرق این صندوق ها مثل سپهر اول با سپرده بلند مدت چیه ؟ من یه مقدار پول دارم به نظرتون توی صندوق ها سرمایه گزاری کنم یا خود بانک ؟ فرقش رو اگه توضیح بدید ممنون میشم. صمن اینکه من بانک ملت رو ترجیح میدم و الان دیدم بانک ملت هم صندوق سرمایه گذاری داره، از کجا میشه نرخ سودی که میده رو دید و اینکه ایا فرق دارند این صندوق ها با هم ؟ کدومشون بهتره ؟ تشکر.

صندوق نه اصلا نذار بورس ریخته همشون بازی دراوردن هیچ تعهدی ندارن روی سود گول درامد ثابت نخور سال ۹۳ زیر ۱۰% هم دادن درآمد ثابت ها

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
موسسه نور دوساله ۲۱.۵% برداشت بعد از یکماه
یکساله ۲۰%

آینده طرح شتاب یکساله برداشت بعد یکماه ۲۰%
آینده ساز

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
موسسه نور دوساله ۲۱.۵% برداشت بعد از یکماه
یکساله ۲۰%

آینده طرح شتاب یکساله برداشت بعد یکماه ۲۰%
آینده ساز
21.5 درصد نور بعد 1 ماه اگر برداشت بشه سودش کم میشه؟ (یعنی برداشت جریمه داره قبل 2 سال؟)

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
21.5 درصد نور بعد 1 ماه اگر برداشت بشه سودش کم میشه؟ (یعنی برداشت جریمه داره قبل 2 سال؟)

بله نرخ شکست داره من اشتباه نوشتم الان از ۲ شعبه پرسیدم نور ۲ ساله ۲۱.۵% اگر زودتر از ۲ سال برداشت کنید ۱۹% میشه

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
امروز از ملی و صادرات استعلام گرفتم ، ظاهرا بانک مرکزی چراغ خاموش سود بلند مدت بانکی رو از ۱۸ درصد اوردند به ۱۶ درصد
یک ساله ۱۶ درصد
دوساله ۱۸ درصد
شش ماهه ۱۴درصد
سه ماهه ۱۲درصد

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
بانک های دولتی همین دقیقا ملت دو ساله ۱۸%

دوستان دقت کنید سال ۹۳ هم که بورس ریخته بود سود بانکی بردن بودن بالا !
احتمالا سودها بالاتر هم بره و الان دستشون باز
چرخه اقتصادی تو ایران اول سود بانکی کم می کنن مردم تو اوج وارد بورس بشن بعد بورس میریزه سود میبرن بالا دوباره مردم میرن سمت بانک ها بعد با پول سپرده ها بانک ها عمارت میخرن و میسازن بعد دوباره سود کم می کنن زمین که ده برابر شد ده سال بعدش اموال مازاد میفروشن بورس میبرن بالا چرخه ادامه داره... این وسط تحت عنوان موسسات غیر مجاز و بورس و ... پول های مردم طی مراحل مختلف سوخت می کنن دوباره چند سال کار می کنن مردم و چرخه ادامه داره!

بالا