light67
Registered User
سود همه بانکا کم شده ؟
صادرات پارسال ۱۸ + ۲ درصد میداد. گفتن امسال خود به خود تمدید شده. ولی شده زیر ۱۸ درصد !!!
صادرات پارسال ۱۸ + ۲ درصد میداد. گفتن امسال خود به خود تمدید شده. ولی شده زیر ۱۸ درصد !!!
پدر کشور رو درووردنجالب دیشب اول اردیبهشت بودش که باز 2030 شروع کرد برای تخریب بانک ها که چرا سود کم نمی کنن
جدی؟آینده از شنبه حساب یکساله 18درصدی افتتاح میکنه و دیگه خبری از 20درصد نیست
بله رئیس یکی از شعب بهم گفتجدی؟
من امروز رفتم حساب باز کنم دیدم چقدر با این وضعیت کرونایی شلوغه
نگوووو
ای داد
گواهی مثل حساب بلند مدت میمونهاین چی میگه؟
مشاهده پیوست 1236476
جدی؟
من امروز رفتم حساب باز کنم دیدم چقدر با این وضعیت کرونایی شلوغه
نگوووو
ای داد
یک سوالسپرده آیندهساز بانک آینده
سپرده آیندهساز بانک آینده چیست و چه تفاوتی با حسابهای دیگر دارد؟ اگر میخواهید اطلاعات بیشتری به دست آورید، «رده» را بخوانیدwww.rade.ir
کامنت های توی سایت خیلی عجیب و غریبهسپرده آیندهساز بانک آینده
سپرده آیندهساز بانک آینده چیست و چه تفاوتی با حسابهای دیگر دارد؟ اگر میخواهید اطلاعات بیشتری به دست آورید، «رده» را بخوانیدwww.rade.ir
بانک آینده حساب ندارمکامنت های توی سایت خیلی عجیب و غریبه
آینده حساب ۲۰ درصد و ۱۸ درصد داره بیست درصد قابلیت افزایش مبلغ نداره برای ۱۵ تومان ماهی ۲۵۰ میدهالان برای 15 ملیون ماهی چقدر پول میده آینده یا بانک معتبر دیگه؟
اقا من دو روز دارم میرم بانک آینده قیامتهآینده حساب ۲۰ درصد و ۱۸ درصد داره بیست درصد قابلیت افزایش مبلغ نداره برای ۱۵ تومان ماهی ۲۵۰ میده
گویا کلا 20% برداشتنآینده حساب ۲۰ درصد و ۱۸ درصد داره بیست درصد قابلیت افزایش مبلغ نداره برای ۱۵ تومان ماهی ۲۵۰ میده
من پنج شنبه دو هفته قبل ۲۰ درصد باز کردم احتمالا جدیدا کنسل کردن ولی هیجده درصد خوبی اش این که بعداً میشه بهش اضافه کردگویا کلا 20% برداشتن
ولی در کل باید آگاهی کامل داشت این بانک ها زرنگ تر از این حرفا هستن.