بانک های دولتی با خصوصی فرق دارند؟
آینده مگه 18 نمیده؟
فرقشون اینه که بعد از یک ماه می تونی بدون شکست باطل کنی اما تو دولتی بر حسب زمانی که پول بوده سود میدن.
بانک های دولتی با خصوصی فرق دارند؟
آینده مگه 18 نمیده؟
فرقشون اینه که بعد از یک ماه می تونی بدون شکست باطل کنی اما تو دولتی بر حسب زمانی که پول بوده سود میدن.
سلام خدمت همه دوستان
دوستان کسی اطلاع داره الان بیشترین سود بانکی رو کدام بانک میده - کوتاه مدت و هم بلند مدت
یا همه 18 درصد می دن - خودم شنیده بودم اینده 20 درصد می ده - اما دقیق نمی دونم - ایا کسی اطلاع دقیقی از این موضوع داره ؟
سلام و متشکرسلام و درود
تا اونجایی که من اطلاع دارم.
سپه 18% - 3 ماهه
آینده 18% - 1 ماه نباید به موجودی دست بزنید.
سلام و متشکر
فقط اگه 1 ساله باشه چطور ؟
اصلا بانکی هست که 20 یا 22 درصد هم سود بده ؟
اگر بخواهید 1 سال به موجودی دست نزنید احتمالا تا 20% هم بدن، بستگی به موجودی شما هم داره.
1ساله می دونید کدام بانک 20 درصد میده ؟
1ساله می دونید کدام بانک 20 درصد میده ؟
سلام بله درسته ولی این صندوق ها متاسفانه ضمانت نقد شوندگی ندارناگه بانکها، چه دولتی و چه خصوصی، دیگه هیچ کدام بالای 18% سود نمیدن و حتی همون بانک آینده هم که سالانه 20% میداد (به شرط دست نزدن به حساب برای 1 ماه) الان دیگه نمیده، خوب الان صندوقهای درآمد ثابت که خیلی بهترن!
الان مثلا صندوق "بهگزین"، ماهی حداقل 1.8% میده (یعنی سالی حداقل 21.6%) و حتی الان که دوباره بورس داره میره بالا، بعضی از صندوقهای ثابت تا ماهی 3-4% هم سوددهی دارن!
هیچ بانک مجوز داری ورشکست نمیشهدوستان بین بانک ها کدوم یکی معتبر هست برای سپرده 1 ساله؟
هی میگن آینده داره ورشکست میشه و....
بانکی باشه پولمون به فنا نره
لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون
آینده ساز قانونش تغییر کرده؟ برداشت کردیم حدودا ۵% کم می کنه! حساب های جدید آینده ساز هم اینجوریه؟