آرتیمس محتشم
Registered User
- نوشتهها
- 578
- لایکها
- 158
کسی جواب این سوال رو میدونه؟العان این اوراق 18 درصدی بانکها رو میشه اینترنتی هم خرید یا باید حتما حضوری رفت بانک؟
کسی جواب این سوال رو میدونه؟العان این اوراق 18 درصدی بانکها رو میشه اینترنتی هم خرید یا باید حتما حضوری رفت بانک؟
الکترونیکی شدهکسی جواب این سوال رو میدونه؟
نه منظورم اینه که از طریق خود سایت میشه این اوراق رو خرید یا باید حضوری رفت بانک؟الکترونیکی شده
باید به سایت بانک مراجعه کنید، ببینید زمان فروشش کی زدن
اگر بانک ملت حساب دارید میتونید اینترنتی بخرید اوراق 18 درصدی رانه منظورم اینه که از طریق خود سایت میشه این اوراق رو خرید یا باید حضوری رفت بانک؟
بله دارم اتفاقا پول هم توی حساب بانک ملتم هست راهنمایی میکنید چجوری باید بخرم؟اگر بانک ملت حساب دارید میتونید اینترنتی بخرید اوراق 18 درصدی را
به لینک زیر بریدبله دارم اتفاقا پول هم توی حساب بانک ملتم هست راهنمایی میکنید چجوری باید بخرم؟
ممنون میشم
فقط یه مشکلی داره نمیذاره بیشتر از 50 میلیون اوراق بخریم اگه من بخوام 200 میلیون بخرم باید در چهار مرحله بخرم؟به لینک زیر برید
بعد گزینه اوراق بهادار الکترونیک را از منو انتخاب کنیدسامانه بستام ملت
bastam.bankmellat.ir
در صفحه جدید گزینه خرید اوراق بهادار الکترونیک را انتخاب کنید
بعد یه فرمی باز میشه باید شماره حساب بانک ملت و کد ملیتونو وارد کنید. (شماره حساب فقط عدد باشد و ممیز و... وارد نکنید)
اگر اطلاعات درست باشه وارد صفحه خرید اوراق میشید و میتونید هر چند تا خواستید خرید کنید
پ. ن: به عنوان یک دوست توصیه میکنم در یکسال پیش رو از سرمایه گذاری در سپرده بانکی و اوراق و... خودداری کنید.
بله.فقط یه مشکلی داره نمیذاره بیشتر از 50 میلیون اوراق بخریم اگه من بخوام 200 میلیون بخرم باید در چهار مرحله بخرم؟
4 مرحله خرید رو در یک روز میتونم انجام بدم؟
شما با هر کارت بانکی متعلق به خودتون میتونید روزانه ۵۰ میلیون تومان خرید چنید4 مرحله خرید رو در یک روز میتونم انجام بدم؟
200 میلیون میشه 4 تا 50 میلیون
تشکر فراوان از راهنمایی های شماشما با هر کارت بانکی متعلق به خودتون میتونید روزانه ۵۰ میلیون تومان خرید چنید
اگر بیشتر از یک کارت بانکی داشته باشید کلا ۵۰ میلیون دیگه میتونید خرید کنید
یعنی اگر شما 1000 تا کارت بانکی هم داشته باشید روی هم تو روز 100 میلیون تومان بیشتر نمیتونید خرید کنید
پس برا خرید 200 میلیون تومان حداقل ۲روز باید انجام بدید.
با کارت دیگران هم خرید انجام ندید چون بانک بررسی میکنه کد ملی شما و صاحب کارت را و در صورت مغایرت ممکنه خریدتون را کنسل کنه
لطف دارید بزرگوارتشکر فراوان از راهنمایی های شما
خدا انشالا همیشه بهتون سلامتی بده
سود علی الحساب یعنی چی؟انتشار اوراق گواهی سپرده مدت دار ویژه سرمایه گذاری عام یکساله با سود علی الحساب ۱۸ درصد توسط بانک مسکن از شنبه ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
https://www.bankavl.com/news/24003/...له-با-سود-علی-الحساب-درصد-توسط-بانک-مسکن.aspx
در بانکداری اسلامی در ایرانسود علی الحساب یعنی چی؟
سلاملطف دارید بزرگوار
در پناه خدا موفق باشید
اگه بخوام یک جا خرید کنم 200 میلیون این اوراق رو میشه حضوری برم بانک؟یا فقط الکترونیکی فروخته میشن؟لطف دارید بزرگوار
در پناه خدا موفق باشید
سلام. درست زده. دو تا اوراق هست یکی سررسیدش اول مرداد سال بعد یکی دیگه آخر مرداد سال بعدسلام
چرا موقع خرید این اوراق تاریخ سر رسید رو اشتباه میزنه؟
هر چه بخواهید حضوری میشه خرید کرداگه بخوام یک جا خرید کنم 200 میلیون این اوراق رو میشه حضوری برم بانک؟یا فقط الکترونیکی فروخته میشن؟
تشکر از شماهر چه بخواهید حضوری میشه خرید کرد