انصار و مهر اقتصاد و یکی دو تا دیگه که کلا با بانک سپه ادغام شدن دیگه چیزی به نام انصار یا بانک مهر اقتصاد نداریم که دارید سوال میکنید!فرمایش شما این هست که موسسه های کوثر و مهر اقتصاد از بانک آینده معتبر تر هستند؟
انصار و مهر اقتصاد و یکی دو تا دیگه که کلا با بانک سپه ادغام شدن دیگه چیزی به نام انصار یا بانک مهر اقتصاد نداریم که دارید سوال میکنید!فرمایش شما این هست که موسسه های کوثر و مهر اقتصاد از بانک آینده معتبر تر هستند؟
ولی ما توی شهرمون حداقل دوتا قوامین بزرگ داریم هنوز!!تایید میشه از جمله قوامین و کوثر و اینا دیگه موجود نیست
با سپه قوانین ادغام شدولی ما توی شهرمون حداقل دوتا قوامین بزرگ داریم هنوز!!
همچین چیزی ممکن نیست. تمام بانک های انصار و مهر اقتصاد و قوامین که من دیده بودم قبلا نزدیک خونه همشون تابلوهاشون شده بانک سپه .تمام شماره های حساب و شبا اینا هم عوض شده منطبق با بانک سپه شده. چطوری هنوز قوامین ممکنه باشه تو شهر شما؟ولی ما توی شهرمون حداقل دوتا قوامین بزرگ داریم هنوز!!
شماره حساب ها عوض شده؟؟ این مورد رو خیلی بعید میدونم چون هنوز یه کارت بانک قوامین دارم که کار میکنه بدون مشکل و با همون شماره حساب و شبای قدیم و حتی موبایل بانک هم پیامک میاد اول پیامک میزنه بانک سپه (قوامین سابق)همچین چیزی ممکن نیست. تمام بانک های انصار و مهر اقتصاد و قوامین که من دیده بودم قبلا نزدیک خونه همشون تابلوهاشون شده بانک سپه .تمام شماره های حساب و شبا اینا هم عوض شده منطبق با بانک سپه شده. چطوری هنوز قوامین ممکنه باشه تو شهر شما؟
۲ حالته یا هنوز تابلوشون عوض نکردن و فکر میکنید هنوز قوامین هستن یا اینکه به عنوان کاربر تازه وارد دارید پست میزارید تعداد پست هاتون زیاد بشه. اگه نه حالت سومی دیگه نداره.
شماره شبا حساب بانکی عوض شده و منطبق بر شبا بانک سپه شدهشماره حساب ها عوض شده؟؟ این مورد رو خیلی بعید میدونم چون هنوز یه کارت بانک قوامین دارم که کار میکنه بدون مشکل و با همون شماره حساب و شبای قدیم و حتی موبایل بانک هم پیامک میاد اول پیامک میزنه بانک سپه (قوامین سابق)
منافات مورد 1و 2 رو متوجه نشدم دقیق، خوب یه فکتی رو اعلام میکنم و پست هام هم در کنارش زیاد میشه دیگه
#عدم_تحقیر_تازه واردین
برداشت اشتباه کردید از حرف من.....شماره حساب ها عوض شده؟؟ این مورد رو خیلی بعید میدونم چون هنوز یه کارت بانک قوامین دارم که کار میکنه بدون مشکل و با همون شماره حساب و شبای قدیم و حتی موبایل بانک هم پیامک میاد اول پیامک میزنه بانک سپه (قوامین سابق)
منافات مورد 1و 2 رو متوجه نشدم دقیق، خوب یه فکتی رو اعلام میکنم و پست هام هم در کنارش زیاد میشه دیگه
#عدم_تحقیر_تازه واردین
اداره ها سر جاشون هستند ولی اسمشون فرق کرده فقط سپه هستند الان.ولی ما توی شهرمون حداقل دوتا قوامین بزرگ داریم هنوز!!
هفته قبل تغییرات رو اجرا کردند، تا قبلش مشکل نداشت، ولی سود بیست درصدیش برای من ده درصد شده، نمی دونم قبلآ سودش تغییر کرده یا تازگیبرداشت اشتباه کردید از حرف من.....
----------------
شماره شبا رو مطمین هستم که عوض شده چون برای 1 نفر که حساب کوثر داشت خواستم پول بریزم که ارور داد بعد به خود طرف گفتم اونم زنگ زده بود پرسیده بود گفته بودن عوض شده و شماره جدید داد بهم براش واریز کردم....ولی چون خودم تو هیچ کدوم این موسسه ها نه حساب داشتم نه کاری داشتم تا حالا از تغییر شماره حساب و اینا خبری ندارم ولی گفتم وقتی شماره شبا عوض میشه ممکنه اونا هم تغییر کنه که میگید خیر شماره کارت همونه /خب بهتر....
ولی این که میگید هنوز قوامین داریم تو شهرمون به نظر شما فکت هست؟ وقتی خبر رسمی اعلام شده و چند نهاد پولی مختلف به صورت رسمی با بانک سپه ادغام شدن حتی تابلوهای شعبه ها به بانک سپه تغییر کرده شما میگید هنوز هست این فکته الان؟!
درود،بانکینو زیرمجموعه بانک خاورمیانه پیامک داده
سود روزشمار 18 تا 22 درصد، صندوق درآمد ثابت
کسی میدونه قضیش چیه؟
درود،ممنون این لینک رو داخل پیامک گذاشته بودن
منظورم این بود که قابل اعتماد هستن این صندوقها؟
اگر میخواید تو صندوق درامد ثابت غیر بورسی بزارید من بهتون صندوق بانک پارسیان به نام لوتوس رو پیشنهاد میدم یا مال بانک گردشگری رو. این دو تا ضامن نقد شوندگی شون هم بانک های خودشون هستن . مال لوتوس ۲۵ ام به ۲۵ ام واریز میشه مال گردشگری هم یکم به یکم.جفتشون خوبن. مال پارسیان یکم معمولا بیشتر میده البته گردشگری هم یه ماه هایی خیلی خوب میده.ممنون این لینک رو داخل پیامک گذاشته بودن
منظورم این بود که قابل اعتماد هستن این صندوقها؟
گفتم که لوتوس بهتره و هر ماه بهتر میده. گردشگری یه ماهایی زیاد میده یه ماهایی کمتر.گردشگری که سود سال گذشتش از 18 درصد بانک کمتر بوده
مشاهده پیوست 1277799
مشاهده پیوست 1277798
مشاهده پیوست 1277800
کوثر چطوره؟ سود ماهانه و سالانه هر دو خوب به نظر میان. منبع: https://www.rade.ir/service_cat/investment-fund/
مشاهده پیوست 1277797
یه چیز دیگه یادم افتاد گفتم باز اضافه کنم:گردشگری که سود سال گذشتش از 18 درصد بانک کمتر بوده
مشاهده پیوست 1277799
مشاهده پیوست 1277798
مشاهده پیوست 1277800
کوثر چطوره؟ سود ماهانه و سالانه هر دو خوب به نظر میان. منبع: https://www.rade.ir/service_cat/investment-fund/
مشاهده پیوست 1277797
کدوم بانک 22 تا 23 میده؟میگم بچه ها سود بانکی افزایش دادند انگار
واسه مبالغ بالا حتی شنیدم 25 به بالا هم میدن . 22-23 عادی شده
انگار برگشتیم سال 92-96