• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
در مورد کوثر که دوستان سئوال داشتن
من امروز تماس گرفتم
گفتن تا یکماه نمیتونید به موجودی دست بزنید اما افزایش میتونید بدید

من قبلا حساب روزشمار کوثر داشتم که سودش به همون حساب اصلی واریز میشد اما سود سپرده ثنا به یک حساب قرض الحسنه واریز میشه. که شما میتونید از اینترنت بانکش یا با مراجعه به بانک به حساب اصلیتون منتقلش کنید. حالا این روزشمار جدید رو دقیقا نمیدونم.
کارت کوثر تحت شتاب نیست پس نمیشه از کارت بانک دیگری بهش انتقال داد یا برعکس .
فقط امکان برداشت از از عابر خود موسسه و عابر بانک سپه رو داره. امکان برداشت از عابر ملت رو هم قبلا داشت الان رو نمیدونم.

Last edited:

آپارتمان

Registered User
لایک‌ها
21
البته سود بانكي در ايران بالاتر از بسياري از كشورهاي ديگه س چون تورم و رشد نقدينگي بالاتره
سود در اونها 3 درصد سالانه هست
بله درسته برادر من در مالزی حساب داره سالانه 5% میدن!

ehsan93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
گردشگری صفحه مربوط به شرایط افتتاح حساب رو توی اینترنت بانکش کلا پاک کرده.نرخ سوداش رو هم آپدیت نکرده.دوستان میدونند جریمه بستن سپرده ها چقدره؟زیر یک ماه هم جریمه میخوره؟یه سری بانک ها مثل پاسارگاد که نه تنها جریمه ای ندارن بلکه اگه مثلا سپرده 5 ساله رو بعد ار یک سال ببندی هم همون سود 5 ساله رو حساب میکنند.
بحث جریمه نیست. شما هر بانکی سپرده بزاری با هر مبلغی، حداقل باید یک ماه بگذره تا سود بهش تعلق بگیره، مثلاً اگر 29 روز گذشته باشه و روز سی ام ببندی، سود تعلق نمی گیره و 30 روز یا همان یک ماه شما دوباره از نو شروع میشه! در مورد گردشگری؛ پس زیر یک ماه هیچ سودی نداره. اما سپرده یکساله رو اگر زیر 3 ماه ببندی سودش با 16 درصد محاسبه میشه، بعد 3 ماه میشه 22/25 درصد، بعد 6 ماه 22 و نیم و بعد 9 ماه 22/75.

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
مرسی از توضیحتون....آخه اگه صبر کنیم مثلا یک ماه شه که میره بعد عید.دوستان میگن سودا بعد از عید به روال قبلی بر میگرده و باز میشه 23.5 درصد.
میفرمایید 55 هزار تومان برای 100 میلیون کم میشه این جریمه بانکه واسه فسخ قرارداد ؟یا برگشت مازاد سودیه که گرفتین؟مثلا 23.5 درصد یک ساله بوده حالا که بستین شده 22 درصد و 1.5 درصد رو برای اون مدت یک ماه باید پس میدادین؟
ضمنا گفتین یک ماه صبر کنیم بهتره اما برای کسی که مثل من مثلا 4 روزه سپرده باز کرده چه فرقی میکنه؟فقط سود 4 روز رو از دست داده عوض 16 ام هر ماه 20 ام هر ماه سود میگیره.درسته یا نه؟
خواهش
بعد از عید که گفتن .. منظور تا اواخر یا نهایت اواسط فروردین هستش .. شایدم اصلا بسته نشه و این یک نوع تبلیغ باشه برای جذب مشتری ..
به هر صورت یک ماه رو شما فرصت دارید ..
در مورد کسانی که هنوز سپرده اشون به ماه اول نرسیده .. بانک هیچ جریمه ای نداره .. چون هیچ سودی به شما نداده .. و در واقع جریمه شما همون نپرداختن سود بابت روزهایی هست که پولتون رو توی بانک گذاشتید
ببینین .. من درصدی اش رو نمیدونم چطوری محاسبه کردن .. چون خودشون هم نمیدونن .. و باید چند نفر بیان بگن که چقدر جریمه دادن و چند ساله بوده .. تا مشخص بشه که فورمول چی هستش
ولی چیزی که هست ، جریمه اونقدری نیست که شما فکرش رو بکنید ..
مطمعا سود این 4 روز پول اتون از جریمه اتون بیشتر میشه ..
بازم بهتره برید شعبه .. و سپرده اتون رو ببرید و از شون بپرسید که جریمه این سپرده اتون چقدر میشه .. البته برای شما که گفتم 0 هست .
به نظرم شما صبر کنی بهتره .. شایدم توی همین مدت بانک ها بازم افزایش سود داشتن .. و در اونصورت باز بخواید پول رو جابه جا کنید .. سودی نخواهید گرفت

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
خواهش
بعد از عید که گفتن .. منظور تا اواخر یا نهایت اواسط فروردین هستش .. شایدم اصلا بسته نشه و این یک نوع تبلیغ باشه برای جذب مشتری ..
به هر صورت یک ماه رو شما فرصت دارید ..
در مورد کسانی که هنوز سپرده اشون به ماه اول نرسیده .. بانک هیچ جریمه ای نداره .. چون هیچ سودی به شما نداده .. و در واقع جریمه شما همون نپرداختن سود بابت روزهایی هست که پولتون رو توی بانک گذاشتید
ببینین .. من درصدی اش رو نمیدونم چطوری محاسبه کردن .. چون خودشون هم نمیدونن .. و باید چند نفر بیان بگن که چقدر جریمه دادن و چند ساله بوده .. تا مشخص بشه که فورمول چی هستش
ولی چیزی که هست ، جریمه اونقدری نیست که شما فکرش رو بکنید ..
مطمعا سود این 4 روز پول اتون از جریمه اتون بیشتر میشه ..
بازم بهتره برید شعبه .. و سپرده اتون رو ببرید و از شون بپرسید که جریمه این سپرده اتون چقدر میشه .. البته برای شما که گفتم 0 هست .
به نظرم شما صبر کنی بهتره .. شایدم توی همین مدت بانک ها بازم افزایش سود داشتن .. و در اونصورت باز بخواید پول رو جابه جا کنید .. سودی نخواهید گرفت

کاملا افتاد....مرسی
درسته توی این اوضاع یکم صبر کنم خیلی بهتره.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
سوال بانکها از آقای سیف رئیس بانک مرکزی:
با توجه به تورم بالای ۳۰ درصد در کشور، در چنین شرایطی اگر نرخ سود ۲۰ درصد باشد، ‌چه کسی حاضر است در بانک سپرده‌گذاری کند؟
بنابراین نرخ سود باید به سطح نرخ تورم نزدیک شود.

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
کوثر
24 درصد
روزشمار ماه اول حق برداشت ندارین واسه همین هم کارت بهتون نمیدن (شاید اصرار کنین بدن ولی حس کنجاویتون رو کنترل کنین تست نکنین
مثلا یه صورت حساب گرفتین 100 تومن کم کرد کی پاسخگوست)
هیچ هزینه ای نداره افتتاح حساب
فکر کنم کارتشم هم بخواین هزینه ای نداره
نکات مهم
تو شعبه زده چه کارهایی با سقف چه مبالغی اینترنتی خرید از پوز سپه و ملت و انتقال وجه و .... میتونین انجام بدین
کامل توضیح دادن در تابلو چیجوری میتونین پول واریز برداشت انتقال بدین
مثلا از سپه میتونین برداشت کنین یا شاید شبا هم بتونین بکنین با واسطه سپه(اواریز یا رداشت یا هردو رو نمیدونم)

نکته مهم
رفتین حساب باز کنین قبل از 11 باشه یا طوری باشه قبل از ساعت 11 پولتو ن رو اگه کارت بانکی دارین برین نزد ریسس شعبه
و کارت بکشین
چون بعد از 11 پولتون رو شاپرک بلوکه میکنه میره برای فردا و اینجوری یه روز سود پولتون پر
پوزشون مال انصار هست!

بهترین کار برای از دست ندادن این موقعیت افتتاح حساب شده با دو هزار تا تک تومنی هست

بعدش سر فرصت پولهاتون رو قبل از 11 صبح ببیرین بریزین تو شعبه
گویا تا آخر امسال به شتاب وصل میشه
تونستین کارت هم بگیرین تا رایگان در آد پول کارت!
موقع ثبت نام

یه نکته دیگه میتونین از شعبه شماره شبا حساب شعبه رو بخواین برای انتقال وجه پایا یا ساتنا (مجانی)که پایا برای زیر 15 تومن هست
ساتنا برای بالای 15 ملیون
ساتنا فوری
پایا 3 ساعت کاری(ساعت کاری منظور ساعتی که بانک باز هست و تعطیلی بهش نخوره)

برای انتقال میتونین پول رو به شماره حساب سپه شعبه بریزین رسیدشو ببرین شعبه
همون روز براتون به حساب بزنن

چجوری بفهیم پول به حساب رفت با کشیدن کارت
اس ام اس میاد براتون وقتی شعبه آمار تسویه شاپرک رو گرفت و پول رو به حسابتون زد
نیازی به مراجعه دوبار در روز نیست یه بار برای کشیدن کارت یه بار برای ثبت در دفترچه

کوثر خوبی اش سود پول میره تو 24 درصد!یه دفترچه بیشتر نزارین براتون باز کنن یهو دیدی یه نابلدی گفت دو تا حساب باید باز کنین سود پول بره تو روزشمار 20 درصد قبول نکنین!
در هرصورت بخورین بیاشامید ولی خونه رو کثیف کنین!هرکاری میکنین!
این کارسازان آینده نور شعبات تهران رو کجا میشه سرچ کرد تو اینترنت لاموجود سایتی!
24.5 درصد روزشمار !
این آرمان (فرشتگان)25 درصد روزشمار کف موجودی چقدر هست!

این گردشگری
حساب 22 درصد کف 10 ملیونش برای مشتریان قدیمش
خود بخود نمیشه 23 درصد!؟

اگه گفتن نه باید یه بار دیگه حضوری بری بکنی 23 درصد یه بار دیگه مثل دختر باکره باید یه ماه صبر کنیم!
البته گویا تو همون 22 درصد هم میشد در ماه اول کم و زیاد کرد و فقط به روزهای بالای 10 ملیون سود میدادن
واقعا اگه در ماه اول پول بیاد زیر 10 ملیون به ماه اول سود نمیدن فکر نمیکنم!؟
چون طرف اگر مرتکب این عمل زشت شد و باکرگی رو در ماه اول از دست داد میره حسابشو میبنده یه بار دیگه باز میکنه
یا میره کل پولشو میکشه بیرون میبره مثلا اقتصاد نوین!روزشمارش!

گردشگری سه ماهه واریز سود ماهانه گویا 24 درصد هست درست هست؟ خورده نداره!
کف و حداقل نداره
برای سه ماهه
ایران زمین و تجارت شنیدم 3 ماهه 24.5 درصد هست درست هست؟
اگر بلی ماهانه

دوستان زیاد شد ببخشین قاعده هستم! به قول ترک ها گاعیده ام!

نکته آخر
کوثر طرف حساب سپه!بانک عاملش!
پوزش انصار
بدانید و آگاه باشین مال کدوم نهاد هست!
یهو دیدین تو اموالتون سرک کشیدن پول رو با سودش سر کشیدن جوری که خودتون هم نفهمیدین!
میان آمارتون رو میگیرن میبیننن چقدر ملک و سرمایه و در آمد دارین و روش با انواع و اقسام رابطه ها روش کار میکنن و یه نقطه ضعف من در آوردی در میارن!
کم کمش میتونه این باشه یارانه هوتوتوتو!
یه فرم میزارن جلوتون تمام اطلاعات در آمدی ملکی
صاحب خونه مستاجر و مستاجری چقدر میدی
چقدر در آمد داری و..... باید توش بنویسی و البته زده دلبخواه!
اگه نزدی حساس شدن پای خودتون
تلفنتون رفت رو شنود .......پای خودتون!

Last edited:

آپارتمان

Registered User
لایک‌ها
21
بانک دیگه معتبر دیگه ای هم یک ساله رو به 25 درصد تغییر داده واسه قبل عید؟
بانک معتبر خیر فقط بانک تجارت هست که در سررسید سالانه 26% میده و واریز ماهانه نداره ، من موسسه عسکریه رو پیشنهاد میکنم ، یک ساله 25% و سود رو ماهانه به توس کارت20% واریز میکنه که در پوزها و خودپردازهای بانک ملت هم کار میکنه .

آپارتمان

Registered User
لایک‌ها
21
۲۳.۵بیشتر بانکا دارن میدن
ولی بعضی ها از ۲۷ درصد حرف میزنن واقعیت داره آیا؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
بله موسسه آرمان یک ساله با واریز ماهانه در بعضی شعب 27 تا 29% حساب باز میکنن ، ولی نمیدونم چرا تو نت پره از اختاریه های مکرر بانک مرکزی به این موسسه !! چون سود تقریبا بهتری میده ؟؟!!

آپارتمان

Registered User
لایک‌ها
21
فرشتگان كف مبلغش براي 29 درصد به اضافه نيم درصدش چقدره؟
سوال منم هست ؟ آیا حداقل موجودی داره؟ بالاخره اسم این موسسه آرمان=نود یا آرمان= فزدوسی؟ مجوز بانک مرکزی گرفته؟

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
کوثر
24 درصد
روزشمار ماه اول حق برداشت ندارین واسه همین هم کارت بهتون نمیدن (شاید اصرار کنین بدن ولی حس کنجاویتون رو کنترل کنین تست نکنین
مثلا یه صورت حساب گرفتین 100 تومن کم کرد کی پاسخگوست)
هیچ هزینه ای نداره افتتاح حساب
فکر کنم کارتشم هم بخواین هزینه ای نداره
نکات مهم
تو شعبه زده چه کارهایی با سقف چه مبالغی اینترنتی خرید از پوز سپه و ملت و انتقال وجه و .... میتونین انجام بدین
کامل توضیح دادن در تابلو چیجوری میتونین پول واریز برداشت انتقال بدین
مثلا از سپه میتونین برداشت کنین یا شاید شبا هم بتونین بکنین با واسطه سپه(اواریز یا رداشت یا هردو رو نمیدونم)

نکته مهم
رفتین حساب باز کنین قبل از 11 باشه یا طوری باشه قبل از ساعت 11 پولتو ن رو اگه کارت بانکی دارین برین نزد ریسس شعبه
و کارت بکشین
چون بعد از 11 پولتون رو شاپرک بلوکه میکنه میره برای فردا و اینجوری یه روز سود پولتون پر
پوزشون مال انصار هست!

بهترین کار برای از دست ندادن این موقعیت افتتاح حساب شده با دو هزار تا تک تومنی هست

بعدش سر فرصت پولهاتون رو قبل از 11 صبح ببیرین بریزین تو شعبه
گویا تا آخر امسال به شتاب وصل میشه
تونستین کارت هم بگیرین تا رایگان در آد پول کارت!
موقع ثبت نام

یه نکته دیگه میتونین از شعبه شماره شبا حساب شعبه رو بخواین برای انتقال وجه پایا یا ساتنا (مجانی)که پایا برای زیر 15 تومن هست
ساتنا برای بالای 15 ملیون
ساتنا فوری
پایا 3 ساعت کاری(ساعت کاری منظور ساعتی که بانک باز هست و تعطیلی بهش نخوره)

برای انتقال میتونین پول رو به شماره حساب سپه شعبه بریزین رسیدشو ببرین شعبه
همون روز براتون به حساب بزنن

چجوری بفهیم پول به حساب رفت با کشیدن کارت
اس ام اس میاد براتون وقتی شعبه آمار تسویه شاپرک رو گرفت و پول رو به حسابتون زد
نیازی به مراجعه دوبار در روز نیست یه بار برای کشیدن کارت یه بار برای ثبت در دفترچه

کوثر خوبی اش سود پول میره تو 24 درصد!یه دفترچه بیشتر نزارین براتون باز کنن یهو دیدی یه نابلدی گفت دو تا حساب باید باز کنین سود پول بره تو روزشمار 20 درصد قبول نکنین!
در هرصورت بخورین بیاشامید ولی خونه رو کثیف کنین!هرکاری میکنین!
این کارسازان آینده نور شعبات تهران رو کجا میشه سرچ کرد تو اینترنت لاموجود سایتی!
24.5 درصد روزشمار !
این آرمان (فرشتگان)25 درصد روزشمار کف موجودی چقدر هست!

این گردشگری
حساب 22 درصد کف 10 ملیونش برای مشتریان قدیمش
خود بخود نمیشه 23 درصد!؟

اگه گفتن نه باید یه بار دیگه حضوری بری بکنی 23 درصد یه بار دیگه مثل دختر باکره باید یه ماه صبر کنیم!
البته گویا تو همون 22 درصد هم میشد در ماه اول کم و زیاد کرد و فقط به روزهای بالای 10 ملیون سود میدادن
واقعا اگه در ماه اول پول بیاد زیر 10 ملیون به ماه اول سود نمیدن فکر نمیکنم!؟
چون طرف اگر مرتکب این عمل زشت شد و باکرگی رو در ماه اول از دست داد میره حسابشو میبنده یه بار دیگه باز میکنه
یا میره کل پولشو میکشه بیرون میبره مثلا اقتصاد نوین!روزشمارش!

گردشگری سه ماهه واریز سود ماهانه گویا 24 درصد هست درست هست؟ خورده نداره!
کف و حداقل نداره
برای سه ماهه
ایران زمین و تجارت شنیدم 3 ماهه 24.5 درصد هست درست هست؟
اگر بلی ماهانه

دوستان زیاد شد ببخشین قاعده هستم! به قول ترک ها گاعیده ام!

نکته آخر
کوثر طرف حساب سپه!بانک عاملش!
پوزش انصار
بدانید و آگاه باشین مال کدوم نهاد هست!
یهو دیدین تو اموالتون سرک کشیدن پول رو با سودش سر کشیدن جوری که خودتون هم نفهمیدین!
میان آمارتون رو میگیرن میبیننن چقدر ملک و سرمایه و در آمد دارین و روش با انواع و اقسام رابطه ها روش کار میکنن و یه نقطه ضعف من در آوردی در میارن!
کم کمش میتونه این باشه یارانه هوتوتوتو!
یه فرم میزارن جلوتون تمام اطلاعات در آمدی ملکی
صاحب خونه مستاجر و مستاجری چقدر میدی
چقدر در آمد داری و..... باید توش بنویسی و البته زده دلبخواه!
اگه نزدی حساس شدن پای خودتون
تلفنتون رفت رو شنود .......پای خودتون!
کلی خندیدم از این نکته آخر
خب جان من شما فکر کردید فقط اگر اینجا حساب باز کردید این اتفاقا میافته؟ :)
یا اصلا اگر حساب باز کردید اینطوری میشه؟
بیخیال بابا. حالا مثلا یکی 500 میلیون هم جساب باز کرد ریخت توش ، این پولی هست واسه دوستان که بخوان اصلا بهش نگاه کنن !!!!

اما کلا من خودم بانک ها را ترجیح میدهم.

PedramIderli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
سلام دوستان
در رابطه با سپرده های ویژه بانک سامان اطلاعی دارید؟

dostekhob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
درسته ماهانه 2 درصد میشه اما متاسفانه به دلیل اینکه خیلی ها نمیتونن از پولشون در خرید و فروش و حرفه ای استفاده کنند روی میارن به همین 2 درصد در ضمن در کشورهای خارجی هم حداکثر 3 تا 3.5 درصد سود میدن و در کشور ایران کمتر سود داده میشه.

توی ایران یا باید حداقل 500 میلیون داشته باشی تا بتونی یه کار کوچیک شروع کنی که سود اون کار از ماهانه 15 درصد هم بیشتر میشه وگرنه اگه تخصص نداشته باشی که با پولت کار کنی و از 2 تا 100 میلیون هم داشته باشی جز موسسات راهی نمیمونه ...
اگه واقعا شغلی باشه که هم بیکاری رو درمان کنه و هم از 2 تا 2.5 درصد در ماه بیشتر سود داشته باشه صدرصد همه روی میبرن بهش.

در مورد اعتماد هم که این روزها حتی چک و حتی داشتن سند از طرف مقابل با توجه به قوانین فعلی هیچ فایده ای نداره کافیه پولت رو بدی کسی طرف فرار کنه بعد با یه برگ چک یا سندی که هنوز هم به نام طرف مقابل هست و یه قرار داد سوری نوشته شده هیچ کاری نمیشه کرد حتی از راه قانونی هم باید مدتها و ماه ها و سالها دنبالش باشی اونم اگه طرف رو تونستن بگیرن وبیارن !! اگه مالی اموالی نداشت یا به نام کس دیگه کرده بود باز نمیتونی ازش بگیری .

در مورد اعتماد کردن حق باشماست و شرایطی که فرمودید کاملا درست هست اما این در صورتی هست که نیت خدای نکرده کلاهبرداری باشه. بنده بیش از پنج سال از عمرمو بطور شبانه روزی روی کارم گذاشتم که به جرات این پیشنهاد رو میدم و توانایی اثبات اون رو هم دارم و اعتماد سازی شرط اول هر شراکت صادقانه ای هست که بعهده بنده است

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
کسی حساب روزشمار 24 درصدی موسسه کوثر باز کرده ؟ چند تا سوال دارم :

1- 24 درصد منظورشون سود به دفترچه هست یا به کارت ؟
2- میتونیم بعد از افتتاح حساب بدون مراجعه به شعبه , مثلا از کارت بانک ملی به کارت کوثر مون انتقال بدیم ؟
1- فرق دفترچه و کارت چی هست؟هر دفترچه را میشهبهش یک کارت بانکی وصل کرد،یک حساب کوتاه مدته که به کارت کوثر هم میشه وصل کرد و قابلیت واریز را داره و البته در ماه اول اگه برداشت داشته باشی،بین علما اختلافه بعضی میگن سود نداره و بعضی میگن20% حساب میشه که بنظرم همون20% درسته....
2-کوثر به شبا و شتاب و..متصل نیست و فقط باید در دستگاه پوز باجه (مثل پایانه فروشگاهی) کارت کشید و اینجوری اباید به شعبه مراجعه کنی...
3-آره میشه با20 تومن حساب باز کرد،فقط تا یک ماه نباید برداشت بشه...
درضمن کارت هم میدهن و میشه به کارت متصلش کرد...
جناب RAX این قوانین هم بعضی مدیرای شعبه برای خودشون وضع میکنن وگرنه شاپرک ساعت16 هم کارت بکشی،نهایتش ساعت18-19 همون روز توی حسابه بانکه،بعضی شعب کوثر،اصلا اینجور چیزی ندارن وبعضی دارن...توی مهر اقتصاد هم همینطوریه... درضمن هر شعبه با شعب بانکهای نزدیکش کار میکنه و100%انصار نیست،بلکه پارسیان وصادرات و ملت و سپه و..هم هست..من پوز صادرات و پارسیان و آینده و انصار و سپه هم توی کوثر دیدم!!!!
برای من که افتتاح حساب1000 تومن هزینه گرفتن،که خودم هم شک دارم..کلا دزدبازاره،هرکی هرکاری خواست میکنه...درضمن حداقل مبلغ افتتاح حساب 10هزار تومنه!!!!
آرمان(فردوسی) هم اینجا چند بار گفتم بهم گفتن برای ماه اول،کف 10 م تومن هست ولی بعدش آزادی هرچقدر خواستی بذاری یا برداری...شما هم واقعا از مرحله پرتی؟؟؟اینها بخوان بفهمن چقدر پول داری؛فقط کافیه اسمت یا شماره ملی ات را بزنن؛تا فیها خالدون و حتی اسم GF هات هم درمیارن حتی اگه حساب کوثر و قوامین و مهراقتصاد نداشته باشی!!! شوخی جالبی بود؟؟؟؟این هم بدونین!!!کوثر مال دفاع، مهر اقتصاد بسیج و سینا هم ظاهرا بچه های بالا بوده..ثامن هم امثالهم...بقیه هم که زیاد فرقی ندارن...پس بهتره خودمونو گول نزنیم...

behzadk777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.
کوثر به نظرتون معتبره؟ مثل اىران زمىن ى بار نکنه

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
من امروز رفتم بانک گردشگری یه سپرده دیگه هم باز کردم 25 درصد یک ساله.اگه زودتر هم ببنیدیم سودای متناظرش تقریبا 23 درصده.ممنون از دوستانی که اینجا اطلاع رسانی کردن.تبلیغ گردشگری نباشه اما به نظر بانک خوبیه هم کارمنداش هم اینترنت بانکش هم اینکه بالاترین سود رو بین بانک ها (نه موسسه ها)میده و خیال آدم هم راحته.

بالا