• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
این کارمند بانک ملت به من گفت پولی مسدود نمیشه !!! فقط هر موقع زیر 10 میل بیاد دیگه سود 22% محاسبه نمیشه...

الان تو اطلاعات حساب رفتم ، مثل اینکه پول رو مسدود کردن ، سود هم همون 7% زده بالای حساب...

نام سپرده هم " فراز " هست.. کسی میدونه جریانش چیه؟ : )))))))

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
کسی حساب روزشمار 24 درصدی موسسه کوثر باز کرده ؟ چند تا سوال دارم :

1- 24 درصد منظورشون سود به دفترچه هست یا به کارت ؟
2- میتونیم بعد از افتتاح حساب بدون مراجعه به شعبه , مثلا از کارت بانک ملی به کارت کوثر مون انتقال بدیم ؟

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
این کارمند بانک ملت به من گفت پولی مسدود نمیشه !!! فقط هر موقع زیر 10 میل بیاد دیگه سود 22% محاسبه نمیشه...

الان تو اطلاعات حساب رفتم ، مثل اینکه پول رو مسدود کردن ، سود هم همون 7% زده بالای حساب...

نام سپرده هم " فراز " هست.. کسی میدونه جریانش چیه؟ : )))))))

جریانش اینه عزیزم: " بانک ملت = دزد "
چندین صفحه قبل راجبش توضیح دادم که چرا میگم دزد...

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
منم در مورد 24 در صد کوثر منم سوال دارم
3- این محدودیت یک ماهه به چه منظور هست ؟ یعنی بعد از اون هم هر پولی اضافه کنیم بازم 24 در صد سود میگیره
مثلا میشه برای یک ماه 20 هزار بزاری یک ماه تموم شد اصل پول را واریز کنی
با تشکر

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
منم باز کردم سود رو همون تاریخی که حساب بازکردیم میدن؟
بعدش به من گفت حتما در سررسید 3 ماهه بیا بره تمدید حسابت
والا اتفاقا من این سوال رو ازش پرسیدم گفتم ممکنه من نتونم بعد از 3 ماه بیام تمدید کنم این حساب رو گفت مهم نیست خودش اتوماتیک تمدید میشه..اگرم قرار باشه طرح تغییر داشته باشه بهتون اعلام میکنیم بیایید.

به من گفت 20 فروردین اولین سودت واریز میشه.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
جریانش اینه عزیزم: " بانک ملت = دزد "
چندین صفحه قبل راجبش توضیح دادم که چرا میگم دزد...

دزد که هست ، چندین ماه پیش خودم تو این تاپیک گفتم که دزده : ))))) ، اما خب دزدیشون تو شب بوده و تاریکی ، این یکی تو روز روشن بوده و واقعا اگه واسه 3+ ماه بخوات بلاک کنه پول رو که دیگه @%@%@% ، چون کارمندش به من گفت پول بلاک نمیشه ، حساب قبلیت میشه 22% اگه بیشترش کردی که حالش رو میبری ، اگر هم زیر 10 میل اومد سود 22% نمیشه ( همین ) نه اینکه پول را بخوان مسدود کنند ، فردا ، پس فردا میرم سرشون خراب میشم : ))))

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
گردشگری صفحه مربوط به شرایط افتتاح حساب رو توی اینترنت بانکش کلا پاک کرده.نرخ سوداش رو هم آپدیت نکرده.دوستان میدونند جریمه بستن سپرده ها چقدره؟زیر یک ماه هم جریمه میخوره؟یه سری بانک ها مثل پاسارگاد که نه تنها جریمه ای ندارن بلکه اگه مثلا سپرده 5 ساله رو بعد ار یک سال ببندی هم همون سود 5 ساله رو حساب میکنند.

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
دوست عزیز 2 تا پاسختون توی یک پست قرستاده شده و قاطی شده لطفا قسمت اول رو دوباره بفرستید که برای ما هم واضح بشه.
شرمنده .. ببینید .. من یک ساله داشتم 23.5 یک ماه سود گرفته بودم .. توی ماه دوم بود که 10 روز هم از ماه دوم گذشته بود
سپرده امو به 25 درصد یک ساله تغییر دادم ..برای جریمه هم، به 100 میلیون میگم که برای همه قابل حساب باشه .. بابت هر 100 میلیون .. نزدیک 55 هزار تومان از پول اتون کم میکنه .. که واقعا چیزی نیست
تازه سود اون 10 روز هم که پولم توی بانک بود رو سر ماه اش پرداخت میکنه
البته برای چند ساله رو نمیدونم .. پرسیدم .. ولی حتی خودشون هم نمیدونند .. چون توی سیستم میزنن .. بعد بهتون میگن ..
اما اون جریمه ای که بالاتر دوستمون گفته بود به هیچ عنوان صحت نداره ...
فقط کسانی که سپرده هاشون هنوز به یک ماه نرسیده .. صبر کنند .. تا اولین سود رو بگیرن بعد تغییر بدن ..

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
من پیشنهاد میکنم .. کسانی که میخوان موسسه ها بگذارن .. پولشون رو بگذارن گردشگری .. چون این سود جدید که گردشگری داره میده .. فقط مجوز موقت از بانک مرکزی داره ..
و رییس بانک به من گفت که ممکنه فروردین .. لغو بشه .. و سودها برگرده به حالت قبلش .. یعنی سالی 23.5 و کوتاه مدت 22 درصد
ولی کسانی که 25 درصد باز کرده باشن .. مشکلی براشون پیش نمیاد

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
۲۳.۵بیشتر بانکا دارن میدن
ولی بعضی ها از ۲۷ درصد حرف میزنن واقعیت داره آیا؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
شرمنده .. ببینید .. من یک ساله داشتم 23.5 یک ماه سود گرفته بودم .. توی ماه دوم بود که 10 روز هم از ماه دوم گذشته بود
سپرده امو به 25 درصد یک ساله تغییر دادم ..برای جریمه هم، به 100 میلیون میگم که برای همه قابل حساب باشه .. بابت هر 100 میلیون .. نزدیک 55 هزار تومان از پول اتون کم میکنه .. که واقعا چیزی نیست
تازه سود اون 10 روز هم که پولم توی بانک بود رو سر ماه اش پرداخت میکنه
البته برای چند ساله رو نمیدونم .. پرسیدم .. ولی حتی خودشون هم نمیدونند .. چون توی سیستم میزنن .. بعد بهتون میگن ..
اما اون جریمه ای که بالاتر دوستمون گفته بود به هیچ عنوان صحت نداره ...
فقط کسانی که سپرده هاشون هنوز به یک ماه نرسیده .. صبر کنند .. تا اولین سود رو بگیرن بعد تغییر بدن ..

مرسی از توضیحتون....آخه اگه صبر کنیم مثلا یک ماه شه که میره بعد عید.دوستان میگن سودا بعد از عید به روال قبلی بر میگرده و باز میشه 23.5 درصد.
میفرمایید 55 هزار تومان برای 100 میلیون کم میشه این جریمه بانکه واسه فسخ قرارداد ؟یا برگشت مازاد سودیه که گرفتین؟مثلا 23.5 درصد یک ساله بوده حالا که بستین شده 22 درصد و 1.5 درصد رو برای اون مدت یک ماه باید پس میدادین؟
ضمنا گفتین یک ماه صبر کنیم بهتره اما برای کسی که مثل من مثلا 4 روزه سپرده باز کرده چه فرقی میکنه؟فقط سود 4 روز رو از دست داده عوض 16 ام هر ماه 20 ام هر ماه سود میگیره.درسته یا نه؟

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
بانک دیگه معتبر دیگه ای هم یک ساله رو به 25 درصد تغییر داده واسه قبل عید؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اینترنت بانک سینا خیلی بهتر از سرمایست..زیاد با اینترنت بانک سرمایه حال نکردم.

ولی چیزی که هست وقتی رفتم پولم رو از سینا بگیرم 170 180 تومن از حسابم کم کردن بی پدرا:l

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
درسته ماهانه 2 درصد میشه اما متاسفانه به دلیل اینکه خیلی ها نمیتونن از پولشون در خرید و فروش و حرفه ای استفاده کنند روی میارن به همین 2 درصد در ضمن در کشورهای خارجی هم حداکثر 3 تا 3.5 درصد سود میدن
و در کشور ایران کمتر سود داده میشه.
البته سود بانكي در ايران بالاتر از بسياري از كشورهاي ديگه س چون تورم و رشد نقدينگي بالاتره
سود در اونها 3 درصد سالانه هست

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
دوستان راهنمایی لطفا ::

کسی حساب روزشمار 24 درصدی موسسه کوثر باز کرده ؟ چند تا سوال دارم :

1- 24 درصد منظورشون سود به دفترچه هست یا به کارت ؟
2- میتونیم بعد از افتتاح حساب بدون مراجعه به شعبه , مثلا از کارت بانک ملی به کارت کوثر مون انتقال بدیم ؟

بالا