کسی هم دو میلیون ما رو بلوکه نکرده10 میلیونم رو که بلوکه نکردن! D:
حالا اونم خوبه زیاد بهش فکر نکن![]()
کسی هم دو میلیون ما رو بلوکه نکرده10 میلیونم رو که بلوکه نکردن! D:
حالا اونم خوبه زیاد بهش فکر نکن![]()
این کارمند بانک ملت به من گفت پولی مسدود نمیشه !!! فقط هر موقع زیر 10 میل بیاد دیگه سود 22% محاسبه نمیشه...
الان تو اطلاعات حساب رفتم ، مثل اینکه پول رو مسدود کردن ، سود هم همون 7% زده بالای حساب...
نام سپرده هم " فراز " هست.. کسی میدونه جریانش چیه؟ : )))))))
بذار کوثر. خلاصبچه ها عجله دارم...اوضاع حیاطی ها...
کمک کنید...
والا اتفاقا من این سوال رو ازش پرسیدم گفتم ممکنه من نتونم بعد از 3 ماه بیام تمدید کنم این حساب رو گفت مهم نیست خودش اتوماتیک تمدید میشه..اگرم قرار باشه طرح تغییر داشته باشه بهتون اعلام میکنیم بیایید.منم باز کردم سود رو همون تاریخی که حساب بازکردیم میدن؟
بعدش به من گفت حتما در سررسید 3 ماهه بیا بره تمدید حسابت
جریانش اینه عزیزم: " بانک ملت = دزد "
چندین صفحه قبل راجبش توضیح دادم که چرا میگم دزد...
مطمئنید؟ سپرده فجر مهر با 5میلیون بلوک شده 23% میدن ، چه حساب کوتاه مدتی هست که 23.5 درصد میده با چه شرایطی؟مهر طرح جدید 23.5 کوتاه مدت
شرمنده .. ببینید .. من یک ساله داشتم 23.5 یک ماه سود گرفته بودم .. توی ماه دوم بود که 10 روز هم از ماه دوم گذشته بوددوست عزیز 2 تا پاسختون توی یک پست قرستاده شده و قاطی شده لطفا قسمت اول رو دوباره بفرستید که برای ما هم واضح بشه.
شرمنده .. ببینید .. من یک ساله داشتم 23.5 یک ماه سود گرفته بودم .. توی ماه دوم بود که 10 روز هم از ماه دوم گذشته بود
سپرده امو به 25 درصد یک ساله تغییر دادم ..برای جریمه هم، به 100 میلیون میگم که برای همه قابل حساب باشه .. بابت هر 100 میلیون .. نزدیک 55 هزار تومان از پول اتون کم میکنه .. که واقعا چیزی نیست
تازه سود اون 10 روز هم که پولم توی بانک بود رو سر ماه اش پرداخت میکنه
البته برای چند ساله رو نمیدونم .. پرسیدم .. ولی حتی خودشون هم نمیدونند .. چون توی سیستم میزنن .. بعد بهتون میگن ..
اما اون جریمه ای که بالاتر دوستمون گفته بود به هیچ عنوان صحت نداره ...
فقط کسانی که سپرده هاشون هنوز به یک ماه نرسیده .. صبر کنند .. تا اولین سود رو بگیرن بعد تغییر بدن ..
همونه خخخخخخخخخخمطمئنید؟ سپرده فجر مهر با 5میلیون بلوک شده 23% میدن ، چه حساب کوتاه مدتی هست که 23.5 درصد میده با چه شرایطی؟
البته سود بانكي در ايران بالاتر از بسياري از كشورهاي ديگه س چون تورم و رشد نقدينگي بالاترهدرسته ماهانه 2 درصد میشه اما متاسفانه به دلیل اینکه خیلی ها نمیتونن از پولشون در خرید و فروش و حرفه ای استفاده کنند روی میارن به همین 2 درصد در ضمن در کشورهای خارجی هم حداکثر 3 تا 3.5 درصد سود میدن
و در کشور ایران کمتر سود داده میشه.