الهه.آتش
Registered User
- نوشتهها
- 4,783
- لایکها
- 2,401
منظورتون 3.5 میلیون تومان هست؟يعني من الان ١٥ تومن حساب باز كنم برج ٣ به من ٣.٥ سود ميده؟؟؟؟!!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
منظورتون 3.5 میلیون تومان هست؟يعني من الان ١٥ تومن حساب باز كنم برج ٣ به من ٣.٥ سود ميده؟؟؟؟!!
نخیر عزیز خیلی کمتر از اینه 24 درصد در سال حساب میشهبله
هر جوری حساب کنی سود 15 میلیون توی سه ماه واسه 24 درصد سالیانه زیر 300 تومن میشه نه 350....عجب!نخیر عزیز خیلی کمتر از اینه 24 درصد در سال حساب میشه
میشه حدودا ماهی 350 تومن
متوسط سود ماهانه : 2,958,904 ريال متوسط سود روزانه : 98,630 ريالهر جوری حساب کنی سود 15 میلیون توی سه ماه واسه 24 درصد سالیانه زیر 300 تومن میشه نه 350....عجب!
دوست عزیز میشه بگید این جمله تو کدوم سایته و لینکش رو بدید با تشکر
هرکی یکماه پیش 10 میلیون پول داشت طلا میخرید و امروز میفروخت الان 1 میلیون سود کرده بود! یعنی 10 درصد در ماه!
20 میلیون داشت 2 میلیون سود میکرد و همین جور برو بالا ...
حالا سود بانکی در بهترین حالت به 10 میلیون در یکماه 200 هزار تومن سود میده.. تو خود حدیث مفصل بخوان ...
اما ما عین این پیرمردا میریم پولمونو میذاریم تو بانک! بابا جان دلال بشید، دلالی عاقبت دارهگوربابای رشد نقدینگی و ... هان؟ همینه دیگه! با این سود کمی که بانکا میدن بایدم همه دلال بشن ..
چه سپرده اي؟ كوتاه مدت؟ شرايطش چيه؟بانک اینده هم 23 درصد سود میده تا 21 مهلت داره
كارسازان سود سپرده بلند مدت رو هم توي برگ سپرده مينويسه؟ صفخات قبل گفتن سود رو نميزنه و بعدش كمتر از مبلغ توافقي واريز ميكنه ؟ حساب و كتابش درسته؟یک سپرده کوتاه مدت با سود 24.5 هم باز می کنید. سودش 30 هر ماه اونجا واریز می شه و یکم قابل برداشت است.
روز شمار، کف موجودی ندارهچه سپرده اي؟ كوتاه مدت؟ شرايطش چيه؟
براي سپرده هاي قبلي هم 23 ميشه يا بايد مجدد حساب رو عوض كنن؟روز شمار، کف موجودی نداره
قبلی همان 20.5براي سپرده هاي قبلي هم 23 ميشه يا بايد مجدد حساب رو عوض كنن؟
مهلتش تا کی هست فرمودید؟بانک اینده هم 23 درصد سود میده تا 21 مهلت داره
نه عزیز. مگه کشکه بعدا کمتر بدهد!چه سپرده اي؟ كوتاه مدت؟ شرايطش چيه؟
كارسازان سود سپرده بلند مدت رو هم توي برگ سپرده مينويسه؟ صفخات قبل گفتن سود رو نميزنه و بعدش كمتر از مبلغ توافقي واريز ميكنه ؟ حساب و كتابش درسته؟