امروز بعد از ظهر رفتم سپرده هامو تازه کردم
گردشگری رو کردم 23 درصد(طرح نیکا حداقل 10 ملیون تومان) با موجودی
10 هزار تومن!چون میدونین که روز اول افتتاح حساب سود بهش تعلق نمیگیره!!گفتم این یه روزم خودم سودشو ببرم! فردا پس فردا پول تپلو میریزم توش!
1000 تومن فقط برای افتتاح حساب جدید گرفتن تمبر زدن خیلی سریع کارت قبلی معتبر هست گویا اینترنت بانک هم با همون روال سابق برقرار هست
تست کردم بله داخل اینترنت بانک دو تا سپرده رو با هم نوشته
شماره حساب اولی که 22 درصد بود به جای عدد 918 خورده 913!
همین دفترچه هم عوض نکردن برام!دیدن همه کارهام اینترنتی هست لابد!
رو اسم سپرده میرم زده نیکا 23 درصد! بالای 10 ملیون حقیقی!
راستی شماره شبا دو حساب کاملا با هم فرق داره حواستون باشه شماره شبا جدید رو در معاملات به کار ببرین
گفتم حاجی میشه سقف پایا رو افزایش داد گفت میشه ولی حداکثر تا یک سوم کل مبلغ رو میتونی درخواست بدی گفتم که اهکی نمیشه کلش رو اینترنتی پایا کرد گفت نچ!زرنگی!
بیرون در شعبه زده بود نرخ سودها رو اون 27.8 درصد سود در سررسید هست خودتون رو گول نزنین و خودتون رو خسته نکنین
25 درصد سالانه 27.8 درصد در سررسید به همین نسبت سه ماهه و شش ماهه و.....هم دداشت سود در سررسید سود ماهانه
و چیزی تغییر نکرده همون سودهای سابق هستن فقط در سررسید اندکی بیشتر هست !
ساعات کار شعبه ها افزایش پیدا کرده فکر کنم تا 5 این آخر سالیه!
آینده روزشمار رو با کف 10 هزار تومن کرده 23 درصد و گویا تا همون 21 فروردین گفتن وقت دارین حساب باز کنین
ولی نصیحت از من به شما به حرف اینها اعتباری نیست همین الان برین حساب باز کنین
من که رفتم باز کردم با 20 هزار تومن فقط برای اینکه از دستم نره(بماند که روز افتاح هم سود بهتون نمیده)
بیچاره یکی بالای ملیارد داشت داشت تبدیل میکرد!بهش قبلا چون پول زیاد داشت 22 درصد میدادن!
ولی الان به اون هم با پول بالای یک ملیارد خوش میگفت 10 ملیارد!همون 23 درصد رو میخواستن بدن!
و اون هم اومده بود برای تغییر سپرده!
خودشون نمیکنن از 20.5 درصد به 23 درصد حواستون باشه
ولی اینجا گویا به یک خانم ناشی برخوردیم
گفتیم مادرت خوب ما نخوایم یه دونه کارت دیگه بگیریم کی رو باید ببینیم !
خلاصه بلد نبود گشاد بود بماند!
مجبوری گفت اگه بخوای قبلی رو میبندم و کارت قبلی رو هم میسوزونم منم گفتم نه
خلاصه 3 تومن پول افتتاح حساب و کارت جدید از ما گرفت! دو تا فرم هم گذاشت جلوم پر کنم!
تازه میگفت آقا ناراحت نشو بجاش دو تا کارت داری فردا روزی خواستی مبالغ بالا انتقال بدی میتونی 30 تومن از این کارت بزنی
30 تومن رو رو بریزی اون یکی کارت از اون یکگی هم 30 تومن کارت بزنی!
یا نمیدونم اینجوری دو تا کارت داری خواستی جایی پول نقد بگیری میتونی 400 از این بگیری
400 هم کارت به کارت کنی به اون یکی رو هم 800 تومن نقد از دستگاه بگیری!
اینا گذشت گفتم من پیشخوان مجازی داشتم اون چی گفت خودت یه بار دیگه باید تماس بگیری برات رو این حساب هم فعال کنن
گفت بلا توکن داری گفتم نه گفت پایا کردی گفتم آره گفت چیجوری گفتم قبل از تایید پایا یه شماره رمز لحظه ای به موبایلم میاد
اونو میزنم پایا میکنم گفت این که شد همون توکن پس نباید سقف هم داشته باشه!گفتم امتحان نکردم بالای یه ملیون تا الان!
اونم گذشت گفتم تلفن بانک و.....رو فعال کن دیگه نیام بانک(یک ساعت و نیم منو معطل کردن)
که دیدم 750 تومن هم اینجوری کم شد!گفتم بدونین اینجوریهاست آخرش هم گفت اینو بزنی به حساب قبلیت هم وصل میشه!
گفتم پس چرا منو مجبور کردی یه بار دیگه بسلفم!
بگذریم
تلفن بانک رو فقط برای مسدودی کارت میخواستم در هنگام دزدی و گم کردن کارت!همین!
خلاصه به خانومه گفتم کار ما تمام شد دو ساعت تو بانکم همون اولش که اومدم بانک گفتم فرمها رو بدم پر کنم
قبول نکردی گفتی زود تموم میشه دیدی نشد
فقط میخواستی نیم ساعت با من لاس بزنی از زیر کار درری!ای شیطون اینجا بود که میخواستم(میخواست) لپشو بکشم که نشد!!
خرم که از پل گذشت یه اخم کردم و جدی اومدم بیرون !زن باید نجابت داشته باشد همین!
هر کی تونست بدون سلفیدن پول کارت دوم و پول تلفن بانک حسابشو تغییر بده یه ندا بده!
ولی برین اینجا آینده حساب باز کنین
روز شمار هست با کف 10 هزار تومن
جایی بیشتر دادن پولتون رو راحت میتونین بکشین بیرون ولی حواستون باشه زیر 10 هزار تومن نیاد!
راستی در راه برگشت هم رفتم کوثر بسته بود
رفتم کارتم رو گرفتم در رو باز کردن غیر قانونی رفتیم تو
اینترنت بانک و تلفن بانک هم به موبایلم اس ام اس اومد رموز اول و دومش
کوثر هم برین حساب باز کنین کلید طلایی 24 درصد روزشمار ماهانه واریز میکنن سود رو میتونین بعد از یه ماه برداشت کنین قبل یه ماه همه اش واریز از دست ندین تا آخر اسفند هست
به احتمال زیادبه شتاب وصل میشه شایعه تا آخر همین سال!!
الانم ته سال هست برای حسابرسی و تراز مالی اینجوری دارن حال میدن اونور سال خبری نیست
شده با ده هزار تومن حساب باز کنین در کوثر 24 درصدی روزشمار و 23 درصد روزشمار طرح عیدانه آینده
به من آینده گفت ماندگار هست و فقط برای یک ماه نیست.
میشه از کارت سپه به این حساب پول ریخت (کارت کوثر)
ولی برای کنجاوی از کارت در ماه اول استفاده نکنین حتی برای گرفتن موجودی(سپه و ملت فکر کنم کار میکنه کارت کوثر)
رفتم دیدم پیشخوان مجازی آینده برای حساب 23 درصد فعال نشده!
برم زنگ بزنم فعالش کنن
اس ام اس بانک رو که همونجا فعال کرد برام برای حساب 23 درصد آینده و همونجا هم تراکنش های کارمزد کارت و تلفن بانک اومد برام
راستی گفت متاسفانه این خدمات رایگان بر بستر USSD
http://www.google.com/url?sa=t&rct=...gbzIeCesrAVrzGhwA&sig2=eQSNu0XOA5Fn5bvDX08v-Q
فقط بر روی تلفن همراه اول کار میکنه
شما اگه همراه اول دارین اون موبایل رو بهشون بدین(داشتم ندادم) گفتن شاید روی بقیه خطوط هم فعالش کنیم
*734#
ستاره
734
مربع
هم کد آینده هست
رایگان هست
تعاملی هست
در هر مرحله یه سوال میپرسه شما انو جواب میدیدن میرین مرحله بعد
حتی در نسخ پیشرفته میتونین بدون داشتن کارتکارت بکشین در کارت خوانهای مغازه ها (پوزها)
مثلا تلفنی چند ده ملیون پول بکشین لازمه اش اینه شماره پوز کارت خوان رو داشته باشین
فوقش برای امنیت هم یه کد رمز از صاحب پوز میخواد که صاحب کارت خوان اونو براتون میفرسته
(به موبایل صاحب کارت یه رمز لحظه ای میره)
راستی احتیاج به هیچ نرم افزاری هم نداره و روی همه گوشی های ارزون بدون جاوا هم کار میکنه
امن هم هست
برای تست یو اس اس دی
ستاره
799
مربع رو با گوشیتون بزنین
و به صورت رایگان بفهمین
سبد کالا بهتون میرسه یا نه
یا نمیدونم در شهرداری بفهمین ملکتون در چه پهنه ای هست
یا نمیدونم خلافی ماشینتون چقدر هست
عوارض سالانه ملک و.......ی هاشون راه میافته