• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

ahriman59

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 آپریل 2008
نوشته‌ها
215
لایک‌ها
299
سلام

دوستان این موسسه آرمان (فرشتگان) چطوره؟ کسی از دوستان تو این موسسه سپرده گذاری کرده ؟ برای سپرده یک ساله 29 درصد سود میده. آدم می ترسه پول زیادی رو در این موسسه بزاره چون مجوز بانک مرکزی هم نداره. اگر صاحب نظران و با تجربه ها نظرشون رو بدن بهتر میشه تصمیم گیری کرد.

زحمت بکش صفحات قبل رو هم بخون...
 

secreter

Registered User
تاریخ عضویت
24 نوامبر 2003
نوشته‌ها
577
لایک‌ها
683
اگه نرخ سود تو ترکیه ماهی 8 درصد بود من با سر میرفتم اونجا:D
بانک گارانتی! دومین بانک بزرگ خصوصی ترکیه است و بالاترین سود را داره! خودتون سود را حساب کنید ببنید 10 درصد سالیانه به سپرده لیر سود میده
http://www.garanti.com.tr/en/person...#calcContent=UID4fe5b6c&calcResults=UIDbcff5d
 

gheysar.

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
5 فوریه 2012
نوشته‌ها
2,975
لایک‌ها
4,507
محل سکونت
Ambushed area
من سكه رو مثال زدم ولي همين سكه تو همين يك ماه انقدري ميره بالا كه سود چندين ماه بانك باشه !

سكه نشد ماشين ، ماشين نشد اهن ، اهن نشد زمين هر چيزي الان بخري هوشمندانه بهتر از پول گزاشتن تو بانك هست
آهن به چه صورت خرید فروش میشه؟

Sent from my C5303 using Tapatalk
 

789456123

Registered User
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2013
نوشته‌ها
932
لایک‌ها
334
محل سکونت
آمل
الان تکلیف این پایین اوردن سود چیه؟
بانک واقعا این کار رو میکنن؟اگه بکنن که به ضرر خودشونه.هی گفتیم به ....رای ندین.داره همه چی رو کم کم میگیره.
حالا بانک مثلا میاد یه طرحی بزاره که یه طوری حساب کنه که سودش هم همون مثلا بانک دی 20 درصد هست.همین سود رو بده؟
الان با بانک دی تماس گرفتم گفتن هنوز ابلاغا نشده ولی اقتصاد نوین سود کوتاه مدتشو برداشته22درصد
 

sa12

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2013
نوشته‌ها
51
لایک‌ها
45
اگر بنا بر كاهش سود باشه قبلا كه نرخ رسمي كوتاه مدت 7 درصد بود و يكساله 17 درصد و پنجساله 20 درصد
تا الان اين نرخهاي رسمي اضافه هم شده اگر هبخوان سود بالاتر بدن راهش رو بلدن سپرده يكساله ميذارن 21 درصد ميگن هروقت خواستي بدون جريمه بيا پولت رو بگير ميشه تقريبا همون كوتاه مدت....
يا احتمالا اونايي كه قبلا حساب باز كردن سود رو براشون با همون نرخ ميذارن
به هر حال اگر كسي نگرانه و البته تمايل نداره پول رو هم از بانك بيرون بكشه ميتونه تا ابلاغ نشده حساب بلند مدت بذاره

کجا بانکها به تعهدات خودشان عمل کردن که در مور د سپرده های دراز مدت عمل کنند. اگر بخواهید سپرده خودتان را بکشید بیرون هم جریمه می بندن و هم به صورت روزشمار یعنی 10 درصد حساب می کنند.
 

kingil4

Registered User
تاریخ عضویت
23 فوریه 2011
نوشته‌ها
469
لایک‌ها
335
اگه سود بانکی را کم کنند ، قیمت دلار میره بالای 3500 تومان. همین الان 3350 شده!
مردم همه پولا را می برند اون بازار.
تورم هم که در فروردین و اردیبهشت به 40 تا 45 درصد برگشته. واقعا چه تدبیر و امیدی
 

RahaN

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 جولای 2013
نوشته‌ها
34
لایک‌ها
3
پس از جلسه بانک‌های دولتی و خصوصی اعلام شد:
جزئیات توافق بانک‌ها درباره نرخ سود سپرده/نرخ سود روزشمار تا یک ماه ۱۰ و بلندمدت ۲۱ درصد
بانک‌های دولتی و خصوصی در مورد نرخ سود سپرده‌های مدت‌دار بانکی به توافق رسیدند.‬‫بر اساس این توافق نرخ سود سپرده‌های روزشمار تا یک ماه ۱۰ درصد، سپرده‌های سه‌ماهه ۱۴ درصد، سپرده‌های ۶ماهه ۱۶ درصد، سپرده‌های ۹ماهه ۱۸ درصد و سپرده‌های یک‌ساله و بیشتر ۲۱ درصد تعیین شد.‬
همچنین مقرر شد بانک مرکزی برای تمامی سپرده‌های مدت‌دار نرخ مؤثر سپرده قانونی را به زیر 12 درصد کاهش دهد که تعیین رقم دقیق آن منوط به بررسی بانک مرکزی شد.‬
ممنون.میدونید از کی قرار هست ای کاهش سود اعمال بشه؟یعنی مثلا این سپرده روز شماری که من اسفند ماه 92 در بانک کوثر 24.1 درصد گذاشته بودم از چه زمانی کاهش پیدا میکنه؟
 

الهه.آتش

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2012
نوشته‌ها
4,783
لایک‌ها
2,400
راستی مگه بانک مرکزی نگفته بود بانکهای خصوصی میتونن قرداد خصوصی با مشتری تا هر چند درصدی که میخوان امضا کنن؟
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
بی‌تاثیری کاهش سود بانکی بر نرخ تورم
روزنامه دنیای اقتصاد -:p
c00c3211ce0b2865c7292f6191644ffc.jpg

دنیای اقتصاد- نتایج یک تحقیق دانشگاهی حاکی از این است که برخلاف ادعای حامیان کاهش دستوری نرخ سود بانکی، اجرای این سیاست در سال‌های گذشته به کاهش تورم منجر نشده است. این تحقیق همچنین بیان می‌کند که کاهش دستوری نرخ سود در سال‌های گذشته، موجب کاهش رشد سپرده‌ها و انتقال منابع از بانک‌ها به دارایی‌های ثابت (مثل مسکن) شده است، موضوعی که موجب شد توان بانک‌ها برای تسهیلات‌دهی به تولید و سرمایه‌گذاری کاهش پیدا کند که تبعات منفی برای رشد اقتصادی کشور در پی داشت.
نتایج یک تحقیق دانشگاهی نشان می‌دهد
واکنش خنثای تورم به کاهش نرخ سود

گروه بازار پول- نتایج یک بررسی حاکی از این است که در سال‌های گذشته، بالا بودن نرخ تورم در کنار پایین بودن نرخ‌های سود، باعث کاهش سطح سپرده‌گذاری شده است. این بررسی بیانگر این است که اثر منفی تورم بر سپرده‌های جاری بیشتر از سپرده‌های مدت‌دار بوده است.
نکته مهم در این تحقیق، «بررسی رابطه علی بین تورم و نرخ سود بانکی» است. این تحقیق عنوان می‌کند که برخلاف برخی از دیدگاه‌ها، ارتباط معناداری از سوی نرخ سود به نرخ تورم ثابت نمی‌شود؛ بلکه این ارتباط از سمت نرخ تورم به سوی نرخ سود همیشه وجود دارد. این بررسی، به برخی از پیامدهای نامطلوب کاهش دستوری نرخ سود بانکی در سال‌های اخیر نیز اشاره می‌کند. به عنوان مثال نتایج این بررسی حاکی از این است که عدم تعادل بین نرخ‌های سود بانکی و تورم در سال‌های گذشته، موجب شد که «دارایی‌های مالی» (مثل سپرده بانک‌ها و سهام بورس) در مقابل تورم مصون نباشد؛ درحالی‌که «دارایی‌های ثابت» (مثل مسکن)، بتواند در مقابل افزایش قیمت‌ها خود را پوشش دهد. موضوعی که با خارج کردن منابع از بانک‌ها، نقش واسطه‌گری بانک‌ها در سرمایه‌گذاری‌های تولیدی را دچار اختلال کرد و اثرات نامطلوبی بر روند رشد اقتصادی به‌دنبال داشت.
ضرورت تناسب بین تورم و سود بانکی
این مطالعه تحت عنوان «رابطه بین نرخ تورم و نرخ سود سپرده‌هاي بانکی در سیستم بانکداري ایران» انجام شده و در «فصلنامه سیاست‌هاي مالی و اقتصادي» در سال گذشته منتشر شده است. همان‌طور که از عنوان این تحقیق پیدا است، ارتباط بین تورم و نرخ سود، محور اصلی مطالعه در آن بوده است. بررسی این موضوع از آن جهت دارای اهمیت است که در سال‌های گذشته، شکاف بین تورم و نرخ‌های سود بانکی، یکی از موضوعات اصلی مورد بحث در فضای اقتصادی کشور بوده است. به عنوان مثال، با وجود اینکه در نیمه اول سال گذشته نرخ تورم از سطح 40 درصد نیز فراتر رفت، سطح نرخ‌های سود بانکی به‌طور دستوری کمتر از 20 درصد نگه داشته شد. موضوعی که از سوی کارشناسان، به یک «عدم تعادل» و «شکاف» عمده در بازار پول کشور تعبیر شد. کارشناسان معتقد بودند که وجود چنین شکافی، تبعات منفی برای اقتصاد کلان کشور به همراه دارد. یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که در این خصوص مطرح می‌شد این بود که بالا بودن تورم در مقایسه با نرخ‌های سود، باعث می‌شود که تسهیلات (وام) گرفتن از بانک‌ها مقرون به صرفه باشد، اما سپرده‌گذاران با گذشت زمان، بخشی از ارزش دارایی خود را از دست بدهند. اصطلاحی که برای این پدیده از آن استفاده می‌شد، «انتقال قدرت خرید از سپرده‌گذاران به تسهیلات‌گیرندگان» بود. این عارضه منفی، دو پیامد نامطلوب نیز به همراه داشت: در سمت سپرده‌گذاران، با تثبیت دستوری نرخ سود و افزایش پیوسته تورم، نرخ‌های سود بانکی جذابیت خود را از دست داد و در نتیجه، منابع از بانک‌ها خارج شد و به بازارهای دیگر (از قبیل مسکن، ارز، طلا و بعضا بورس) وارد شد. این موضوع موجب شد که در برخی از مقاطع بازارهای مسکن، ارز و طلا با شوک‌های قیمتی بالایی مواجه شوند و عدم اطمینان ایجاد شده در این بازارها، به بی‌ثباتی در کلیت فضای اقتصادی کشور سرایت کند. پیامد نامطلوب دوم در جانب تسهیلات‌گیرندگان بود. به‌دلیل نفع بالایی که تسهیلات با نرخ‌های پایین در شرایط سطح بالای تورم داشت، به‌تدریج، گرفتن تسهیلات از بانک‌ها دشوارتر شد و حتی در برخی از موارد، به شکل یک امتیاز ویژه یا «رانت» درآمد؛ اما چرا با وجود همه این موارد، مدیریت اقتصادی وقت اصرار به تثبیت نرخ‌های سود در سطوح پایین با وجود تورم بالا داشت؟
کاهش نرخ سود برای کاهش تورم و تحریک تولید
یکی از مهم‌ترین اقداماتی که در سال‌های گذشته از سوی حامیان «کاهش نرخ سود» به اجرا گذاشته شد، قانونی تحت عنوان «قانون منطقی کردن نرخ سود بانکی» بود که در اردیبهشت 1385 به تصویب رسید. حامیان این قانون در آن زمان، در توجیه کاهش دستوری نرخ سود بانکی با وجود تورم بالا، ادعا می‌کردند که «کاهش نرخ سود بانکی به کاهش تورم منجر می‌شود.» درحالی‌که منتقدان این طرح، با استناد به «نظریه فیشر» در علم اقتصاد، تاکید می‌کردند که «جهت ارتباط بین تورم و نرخ سود، از سمت تورم به سوی نرخ سود است» و برای کاهش نرخ سود بانکی به‌منظور کاهش هزینه تسهیلات برای بنگاه‌های تولیدی، لازم است که عوامل ایجاد تورم شناسایی و کنترل شوند تا با کاهش تورم، زمینه کاهش نرخ سود ایجاد شود. قانون فیشر به‌طور خلاصه بیانگر این است که «یک واحد افزایش در نرخ تورم انتظاری، نرخ سود اسمی را یک واحد افزایش می‌دهد، اما نرخ سود واقعی مورد انتظار، تغییری نمی‌کند.» به گفته این تحقیق، با وجود اینکه تطبیق پیش‌بینی شده در قانون فیشر ممکن است با تاخیر همراه باشد، اما «اصل نظریه فیشر مورد توافق اغلب نظریه‌پردازان و سیاست‌گذاران در سال‌های اخیر بوده و در اغلب کشورها صحت آن ثابت شده است.»
با این حال، در ایران و در سال‌های گذشته، اختلاف دیدگاه قابل‌توجهی در خصوص میزان ارتباط، ضرورت ارتباط و جهت ارتباط بین تورم و نرخ سود وجود داشته است. این تحقیق در زمینه اثرات تغییر نرخ سود بر تورم نیز، به دو دیدگاه اشاره می‌کند: دیدگاهی که افزایش نرخ سود را موجب افزایش تورم می‌داند و دیدگاهی که معتقد است بالا رفتن نرخ سود، تورم را پایین می‌آورد. دیدگاه اول، در مبانی نظری خود، به ارتباط «سرعت گردش پول» و «تورم» اشاره می‌کند. در این دیدگاه گفته می‌شود «افزایش نرخ واقعی سود بانکی»، «سرعت گردش پول» را زیاد می‌کند و در نتیجه «سطح عمومی قیمت‌ها» را بالا می‌برد که به معنای افزایش تورم است؛ بنابراین کاهش نرخ سود بانکی را برای کاهش تورم، توصیه می‌کند. استدلال نظری دیگر این دیدگاه این است که «سود تسهیلات یکی از اجزای «هزینه‌های سرمایه‌گذاری» است و در نتیجه کاهش نرخ سود بانکی، با کاهش هزینه‌ها، حجم سرمایه‌گذاری را افزایش می‌دهد و با افزایش حجم تولید، منجر به کاهش قیمت تمام شده کالاها و کاهش تورم از نوع فشار هزینه می‌شود.» در مقابل این دیدگاه، مواضع منتقدان کاهش دستوری نرخ سود بانکی قرار دارد که معتقدند «شرط اساسی کاهش نرخ سود اسمی، کاهش نرخ تورم و به تبع آن تعدیل انتظارات تورمی مردم و در نهایت مثبت شدن نرخ سود نسبی (واقعی) بانک‌ها است؛ بنابراین کاهش نرخ سود بانکی، فقط در یک افق بلندمدت و در سایه کاهش تورم ممکن است.»
رابطه علیت میان نرخ سود و تورم
با توجه به این دو دیدگاه متضاد، مشخص است که یکی از محورهای مهم بحث، «جهت علیت بین نرخ سود و تورم» است. این تحقیق به این موضوع می‌پردازد که «جهت ارتباط بین تورم و نرخ سود در اقتصاد ایران، از تورم به نرخ سود است یا برعکس؟» این تحقیق می‌گوید جهت علیت در این رابطه، بستگی به شرایط هر کشور در هر زمان دارد و «نمی‌توان با قاطعیت یکی را علت یا معلول دیگری دانست و اینکه کدام یک علت یا معلول دیگری باشد، بستگی به عواملی مثل بزرگی سیاست‌های پولی و مالی اجرا شده، مقدار ضریب فزاینده پولی و مالی و سایر شرایط خاص هر کشور دارد.» البته این تحقیق تاکید می‌کند که از نظر تئوریک، «رابطه علی مثبت از نرخ تورم به نرخ اسمی سود بانکی، همیشه وجود دارد.»
تحقیق انجام شده بیانگر این است که در اغلب سال‌های مورد بررسی (1368 تا 1388)، نرخ تورم بالاتر از نرخ سود سپرده‌ها بوده است، موضوعی که باعث «منفی شدن سود واقعی سپرده‌ها» و در نتیجه، «کاهش تمایل سپرده‌گذاران به سپرده‌گذاری» شده است. بر اساس نتایج این تحقیق، در این سال‌ها یک رابطه منفی بین نرخ تورم و حجم سپرده‌ها ایجاد شده است. به عبارت دیگر، افزایش نرخ تورم در طی زمان به کاهش رشد سپرده‌ها منجر شده و پیامدهای نامطلوبی بر منابع بانک‌ها داشته است. نکته مهم در بررسی نتایج این تحقیق این است که می‌گوید با کاهش زمان سپرده‌ها، تاثیر منفی آنها از تورم، بیشتر شده است. به عنوان مثال، بیشترین وجود تورم بیشترین اثر منفی را در قالب کاهش سپرده‌گذاری، در سپرده‌های جاری داشته است و سپرده گسترش دارایی‌های ثابت و کاهش دارایی‌های مالی این تحقیق با اشاره به نرخ پایین پس‌انداز و سرمایه‌گذاری در ایران، سرمایه‌گذاری در اقتصاد کشور را شامل دو نوع سرمایه‌گذاری در «دارایی‌های ثابت» مانند مسکن و سرمایه‌گذاری «مالی» مانند سپرده‌گذاری در بانک‌ها و خرید سهام بورس، تقسیم‌بندی کرده‌است. به گفته این تحقیق، «یکی از اهداف ضمنی سرمایه‌گذاری، محافظت از دارایی‌ها در مقابل تورم است»، اما در ایران، با وجود آنکه «دارایی‌های ثابت از تورم مصون هستند»، اما این موضوع در مقابل دارایی‌های مالی صدق نمی‌کند. به عبارت دیگر در شرایطی که تورم در چند سال گذشته در کشور بالا بوده، دارایی‌های ثابت مانند مسکن توانسته‌اند رشد قیمت خود را با تورم تطبیق دهند؛ اما این موضوع درخصوص دارایی‌های مالی صادق نبوده است و سپرده‌های بانکی یا دارایی‌های سهام، بعضا نتوانسته‌اند خود را با تورم هماهنگ کرده و از افت ارزش دارایی افراد جلوگیری کنند. بر اساس این تحقیق، این موضوع یکی از دلایلی بوده که باعث گسترش دارایی‌های ثابت و کاهش دارایی‌های مالی در چند سال گذشته در اقتصاد ایران شده است؛ بنابراین به‌دلیل عدم تکافوی نرخ سود بانکی در مقابل تورم، سپرده‌های بانکی در مقابل دارایی‌های ثابت (مثل مسکن) با کاهش مواجه بوده که مشکلاتی را در زمینه «تامین نقدینگی»، «خروج سرمایه» و «کاهش نرخ بازدهی سرمایه‌گذاری» ایجاد کرده است.
این در حالی است که در شرایط طبیعی، بانک‌ها با انجام نقش واسطه‌گری و بهره‌گیری از سپرده‌های خود از منابع آنها برای «سرمایه‌گذاری در تولید» استفاده می‌کنند اما خروج منابع از بانک‌ها این نقش را دچار اختلال می‌کند. این تحقیق یکی از پیامدهای نامطلوب خروج سپرده‌ها از بانک‌ها را کاهش سطح پس‌انداز در اقتصاد عنوان کرده و تاکید می‌کند که به‌دلیل «نقش پس‌انداز در زمینه‌سازی توسعه فعالیت‌های اقتصادی در بلندمدت»، کاهش سطح پس‌اندازها به کاهش سطح سرمایه‌گذاری و افول رشد اقتصادی منجر می‌شود.
 

rezidentevil

Registered User
تاریخ عضویت
14 دسامبر 2009
نوشته‌ها
7,063
لایک‌ها
832
یه سری خبر ها اومده دولت گرامی قراره روی سپرده های مردم بدبخت مالیات ببنده ! :eek: کسی اطلاعی داره ؟ :general306:
 

789456123

Registered User
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2013
نوشته‌ها
932
لایک‌ها
334
محل سکونت
آمل
:general208:
دولت تدبیر و امید دیگه
بینزین نوروزی رو حذف کرده-قیمت حامل انرژی رو برده بالا -از مردم خواسته با تهدید جریمه که یارانه نگیرن-نطنز رو تخته کردن-اورانیوم ها رو که غنی کردن همشون اکسید شدن.سود سپرده ها رو دارن میارن پایین و..................
صد رحمت به احمدی نژاد که حداقل خودش میخورد به مردم کاری نداشت.
به نظر من بانک ها نمیزارن پول ها مردم در بره .حالا شده اون نرخ رو میزارن تو سایتشون ولی تو شعبه نرخ همونه.به نظر من بانک همچین کاری نمیکنه
 

rezidentevil

Registered User
تاریخ عضویت
14 دسامبر 2009
نوشته‌ها
7,063
لایک‌ها
832
مگر میشه مثلا سپرده یکساله که قبلا نزد بانک قرار داده شده و بانک برگه سپرده سرمایه گذاری بلند مدت به مشتری داده که در اون قید شده این سپرده با نرح سود مثلا 23 درصد نزد بانک هست بیارن پایین. قراردادی که بسته میشه مفادش تا پایان دوره اعتبار قرارداد هرگز تغییر نمیکنه .
خیلی راحت :
آقا بخش نامه اومده ما هم این کار رو کردیم.

پ.ن: برید حالا سر و کله و دست و پاتون رو بکنید توی رنگ سبز و آبی و قهوه ای.
 

kingil4

Registered User
تاریخ عضویت
23 فوریه 2011
نوشته‌ها
469
لایک‌ها
335
خیلی راحت :
آقا بخش نامه اومده ما هم این کار رو کردیم.

پ.ن: برید حالا سر و کله و دست و پاتون رو بکنید توی رنگ سبز و آبی و قهوه ای.
هر گونه تغییر در نرخ سپرده ها ، شامل سپرده های بلند مدتی میشه که جدید باز می شه و سپرده های قبلی تا پایان قرارداد سپرده شامل نرخ زمان قرارداد است.
درضمن اکثر بانکها ، برای سپرده های کوتاه مدت قبلی هم ، نرخهای جدید را اعمال می کنند. کوتاه مدت را هر زمان می شه کم یا زیاد کنند ولی بلند مدت تا پایان مدت قرارداد نرخش تغییر نمی کنه.
 

aminkhan2013

Registered User
تاریخ عضویت
17 جولای 2013
نوشته‌ها
1,396
لایک‌ها
799
بانک آینده کسی خبر داره که هنوز23%کوتاه مدت میده یا نه؟؟؟
 

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
23 اکتبر 2005
نوشته‌ها
4,254
لایک‌ها
18,050
رایزنی مجدد بانک‌ها برای افزایش سقف سود سپرده به 22
رئیس شورای هماهنگی بانک‌های دولتی با تأکید براینکه در صورت توافق بانکی‌ها و بانک مرکزی حداکثر نرخ سود سپرده ۲۲ درصد خواهد شد، گفت:‌ بانک مرکزی طی یک الی ۲ روز آینده نرخ‌های توافقی‌ بانک‌ها را به منظور اجرا ابلاغ می کند
وی در پاسخ به ذکر این نکته که در متن توافق بانک‌های دولتی و خصوصی نرخ سود بلند مدت 21 درصد قید شده است، گفت: علت تاخیر در ابلاغ نرخ های جدید هم احتمالا همین موضوع است چراکه در حال هماهنگی برای تعیین نرخ سود 22 درصدی برای سپرده های بلندمدت هستیم؛ البته باید توجه داشت که اجازه افزایش نرخ سود سپرده بیشتر از 22 درصد را نمی‌دهند

اطلاعات بیشتر:
ابلاغ سود بانکی بانک مرکزی
 

rt912

Registered User
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
316
لایک‌ها
392
کجا بانکها به تعهدات خودشان عمل کردن که در مور د سپرده های دراز مدت عمل کنند. اگر بخواهید سپرده خودتان را بکشید بیرون هم جریمه می بندن و هم به صورت روزشمار یعنی 10 درصد حساب می کنند.
درسته اما معمولا سود سپرده هاي بلند مدت تا سررسيدشون طبق قرارداد ميمونه و بعيده ديگه اونها رو پايين بيارن از سپردهاي جديد كه بعد از تاريخ ابلاغ باشه با سودهاي جديد ابلاغ ميشه
حتي دفعه قبل 4-5 سال پيش كه نرخ سودها پايين اومده بود برخي بانكها به مشتريان قبليشون حتي براي كوتاه مدت همون سود قبل رو ميدادن (البته بيشتر بانكهاي خصوصي و موسسات)

در ضمن اگر بانك ها با كمبود منابع مواجه باشن بلدن دورش بزنن آخر سال قبل هم نرخهاي رسمي تغييري نكرد اما بانكها كه معمولا آخر سال كمبود منابع دارن سودها رو بالا بردن
 

789456123

Registered User
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2013
نوشته‌ها
932
لایک‌ها
334
محل سکونت
آمل
یعنی این احتمال وجود داره که برای کوتاه مدت این نرخ سود ی که دارن اعلام میکنن برای حساب های جدید بشه؟
یعنی بعد از ابلاغ نرخ سود ها شخصی بیاد حساب باز کنه که سودش 10 باشه و کشی که قبلا باز کرده و 20 باشه تغییری نکنه/؟
 

mkh58

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2014
نوشته‌ها
76
لایک‌ها
69
سن
34
در مورد طرح های ویزه دقت کنید نمی توانند کاری بکنند
فرضا شما یک ماه پیش یا حتی امروز رفتی بانک گردشگری و طرح نیکا 23 درصد باز می کنی این طرح تا مدت زمانی فعال است و شک نکنید بدون تغییر است یا طرح کلید طلایی کوثر 6 مماهه است و بعد زا 6 ماه باید تمدید شود
ولی طرح سپرده کوتاه مدت بانک ها که داستانش متفاوت است حتما کاهش خواهد داشت لذا اگر طرحی مثل نیکا را در بانک گردشگری الان حتی افتتاح حساب کنید بعدا هم حساب را فعال کنید به نظر من مشمول می شوید ولی در مورد نرخ سپرده کوتاه مدت عادی که شر طو بندی ندارد حتما تغییر می کند
 

789456123

Registered User
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2013
نوشته‌ها
932
لایک‌ها
334
محل سکونت
آمل
یعنی سپرده های قبلی کوتاه مدت به همون مقدار 20درصد سود میخوره بهش؟
بانک دی گفتن که سود سپرده ها کوتاه مدت 20درصده ولی میگن که اسم حساب ماهان هست.ولی موقع اففتاح حساب نگفتن ماهان و فقط گفتن که 20 درصد هست کوتاه مدت.الان اگر سود پایین بیاد روی این حساب ماهان هم لحاظ میشه؟
چند بار هم زنگ زدم و رفتم بانک فقط گفتن که این سود برای حساب های کوتاه مدت جدیده و اسم حساب رو نگفتن فقط گفتن کوتاه مدت.
 

الهه.آتش

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2012
نوشته‌ها
4,783
لایک‌ها
2,400
رایزنی مجدد بانک‌ها برای افزایش سقف سود سپرده به 22
رئیس شورای هماهنگی بانک‌های دولتی با تأکید براینکه در صورت توافق بانکی‌ها و بانک مرکزی حداکثر نرخ سود سپرده ۲۲ درصد خواهد شد، گفت:‌ بانک مرکزی طی یک الی ۲ روز آینده نرخ‌های توافقی‌ بانک‌ها را به منظور اجرا ابلاغ می کند
وی در پاسخ به ذکر این نکته که در متن توافق بانک‌های دولتی و خصوصی نرخ سود بلند مدت 21 درصد قید شده است، گفت: علت تاخیر در ابلاغ نرخ های جدید هم احتمالا همین موضوع است چراکه در حال هماهنگی برای تعیین نرخ سود 22 درصدی برای سپرده های بلندمدت هستیم؛ البته باید توجه داشت که اجازه افزایش نرخ سود سپرده بیشتر از 22 درصد را نمی‌دهند

اطلاعات بیشتر:
ابلاغ سود بانکی بانک مرکزی
این 22درصد برای چند ماهه هستش؟
 
بالا