-Arash-
Registered User
.....................
در ادامه ارزشیابی بانکها:
در مورد هزینه اینترنت بانک دی ،مسوول شعبه گفت اگه میانگین حساب بالا باشه هزینه دستگاه رو نمیگیرن { من خودم دی حساب بازکردم چون هم اینترنت بانک داره و عضو شتابه و هم باقیمانده الزامی ته حساب فقط 50 هزارتومنه }
بانک قوامین طرح ربیع 2 رو داره که 21 درصد سالیانه است ولی نمیتونه در گردش باشه . پول رو میزاری 1 ماه بعد با سود 21/12 درصد برمیداری .
موسسه مهر حساب یکساله مخصوصی داره که بعد یک ماه میتونی پولت رو برداری { بغیر 1 میلیون که ته حساب بلوک میشه } سود هم 21 درصد .
سایت اینترنتی رو بیخیال حضوری برین شعبه بپرسین
19در صد واسه روز شمار میده حداقل 50 هزار تومن باید همیشه در حساب باشه .
سایت اینترنتی رو بیخیال حضوری برین شعبه بپرسین
19در صد واسه روز شمار میده حداقل 50 هزار تومن باید همیشه در حساب باشه .
دوستان موسسه مالی اعتباری مهر برای حساب روز شمار رویان کارت عابر ارایه می کند ؟ وضعیت کارت به کارت و برداشتش به چه صورت است ؟ از دوستان اگر کسی اطلاعات دارد ممنون می شوم
با سپاس
موسسه مهر برای تعلق سود محدودیتی برای مانده حساب دارد ؟
الان بهترین مکان همین مهر است ؟ انقدر موسسه و بانک زیاد شده که ادم گیج می شود ...
امروز از امکانات بانک سینا استفاده کردم . راضی کننده بود
سلام دوست عزیز خبر ندارید بانک سینا روز شمار چند درصد میده؟
دوست عزیز روزشمار چقدر میده؟ چه امکاناتی داره؟ و یه حساب ویژه گویا داره 2 ساله چجوریه شرایطش؟
آقا من یک سوال دارم ، خواهشاً خیلی ساده جواب بدین.
من اگر 1 میلیون تومان تو بانک دی سپرده گزاری کنم با سود روزشمار ، سر ماه چقدر سود میدن ؟!!
این سوال ما خیلی سخت بود ؟!![]()
این سوال ما خیلی سخت بود ؟!![]()
با سود 19% ماهی 15833 تومان میده
مبلغ پولت رو ضبدر مقدار سود بر درصد کن بر فرض 22% هر چی بدست اومد تقسیم بر 12 کن تا مبلغ یک ماه سودت دربیاد
1000000
*
22%
=
2200000
/
12
=
18333