• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
امروز گردشگری حساب 22 درصدی باز کردم.
در صورتیکه 1 روز حساب شما به زیر ده ملیون برود تا روزی که پول شما بالای 10 ملیون نباشد هیچ سودی به شما تعلق نمی گیرد.
طرف گفت فقط تا 3 ملیون می تونی اینترنتی جا به جا کنی ولی تو سیستم اینترنتیشون حساب پایا هم بود. فکر کنم اشتباه می کرد!
اسمس هم به نسبت بانک دی خیلی سریعتر بود و همون لحظه میامد.
1000 تومان هزینه اینترنت بانک
کارمزد برای افتتاح حساب هم از تون گرفتن؟چند؟
راستی از بچه هایی که حساب توی موسسه آرمان یا کارسازان باز کردن،کارمزد افتتاح حساب چند ازتون میگیرن؟عابر بانک یا اینترنت بانک داره؟(من که تا حالا ندیدم)،راستی مسئول یک شعبه اش بهم میگفت قراره به بانک آینده وصل بشیم،راست و دروغش پای خودش، ولی کارتهای مهر اقتصادبه ملت وصله و کوثر به ملت و سپه وصل هست...
من مهر اقتصاد دیدم اصلا برای بازکردن حساب اصلا پول نمیگیره ولی کوثر برخی جاها میگرفت ولی برخی جاها نمیگرفت...

behrouz_hamileh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من کوثر باز کردم سود روز شمار 20درصد مبلغم هم زیر 10 میلیون بود!!هزینه هم نگرفتن کارت هم در جا صادر کرد

frankval

Registered User
لایک‌ها
2
کارمزد برای افتتاح حساب هم از تون گرفتن؟چند؟
راستی از بچه هایی که حساب توی موسسه آرمان یا کارسازان باز کردن،کارمزد افتتاح حساب چند ازتون میگیرن؟عابر بانک یا اینترنت بانک داره؟(من که تا حالا ندیدم)،راستی مسئول یک شعبه اش بهم میگفت قراره به بانک آینده وصل بشیم،راست و دروغش پای خودش، ولی کارتهای مهر اقتصادبه ملت وصله و کوثر به ملت و سپه وصل هست...
من مهر اقتصاد دیدم اصلا برای بازکردن حساب اصلا پول نمیگیره ولی کوثر برخی جاها میگرفت ولی برخی جاها نمیگرفت...

3700 تومان برای افتتاح حساب
1000 تومان برای اینترنت بانک
کارت نقدی و اینترنت بانک هم همونجا فعال شد و اسمس هم سریع آمد!

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
یک سوال از دوستان

1 -حسای بانک دی عضو شتابه ؟
یعنی من میتونم از کارت بانک دی به حساب بانک های دیگه ( مثلا صادرات و ملی و ... ) پول واریز کنم ؟؟

2 - کارت بانک دی رو میشه برای همه پوز ها استفاده کرد ؟؟
یعنی توو خرید داخل مغازه و کشیدن کارت برای واریز وجه مشکلی نخواهم داشت ؟؟

دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6
یک سوال از دوستان

1 -حسای بانک دی عضو شتابه ؟
یعنی من میتونم از کارت بانک دی به حساب بانک های دیگه ( مثلا صادرات و ملی و ... ) پول واریز کنم ؟؟

2 - کارت بانک دی رو میشه برای همه پوز ها استفاده کرد ؟؟
یعنی توو خرید داخل مغازه و کشیدن کارت برای واریز وجه مشکلی نخواهم داشت ؟؟

دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید

دوست عزیز جواب هر 2 تا سوالت بله هستش
بانک دی بانک هستش و مثل تمام بانکای دیگست از نظر خدمات بانکی هر کاری که توی بانکای دیگه میتونی انجام بدی توی بانک دی هم میتونی انجام بدی

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
دی بانک هست و شتاب کارتش همه جا قابل استفاده هست بانک دی همه چیزش خوبه فقز بدیش اینترنت بانک هست که 44 تومن هزینه توکن داره
بانک گردشگری بدیش همون هست که حساب زیر 10 میلیون بیاد سودی نمی ده
بانک ایران زمین زیر یک میلیون بیاد سود نمی ده 18 درصد هست الان سودش و اینترنت بانکش مجانی و هزینه نداره در روز 15 میلیون سقف پایه داره

mehdidotcom

Registered User
لایک‌ها
35
دی بانک هست و شتاب کارتش همه جا قابل استفاده هست بانک دی همه چیزش خوبه فقز بدیش اینترنت بانک هست که 44 تومن هزینه توکن داره
بانک گردشگری بدیش همون هست که حساب زیر 10 میلیون بیاد سودی نمی ده
بانک ایران زمین زیر یک میلیون بیاد سود نمی ده 18 درصد هست الان سودش و اینترنت بانکش مجانی و هزینه نداره در روز 15 میلیون سقف پایه داره
اطلاعات خلاف واقع نده بانک گردشگری زیر 10 میلیون 17 درصد میده بالای 10 میلیون سودش بیشتره من خودم حسابشو دارم

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
من حساب گردشگری باز کردم .
بالای 10 میلیون رو 22 درصد سود میده .
گفتم خب من اگه بخوام بیاد زیر 10 میلیون انتقال میدم به یه بانک دیگه وقتی که شما سودی نمی دید .
گفت خب میخواید یه حساب 17 درصد زیر 10 میلیون هم براتون باز کنم که اگه 10 میلیون کمتر شد به اون حساب انتقال بدید .
کارت عابر بانک هم دادند و اینترنت بانک رو هم فعال کردند .
در کل به نظرم بهترین گزینه همین باشه .

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
پارسیان بالای 20میلیون رو دوماهه 20درصد میده یعنی بجای 5سال دوماهه میتونی پولتو برداری و سود 20درصدی هم بگیری

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
پارسیان بالای 20میلیون رو دوماهه 20درصد میده یعنی بجای 5سال دوماهه میتونی پولتو برداری و سود 20درصدی هم بگیری

موسسه ها خیلی سودشون بهتره حیف که زیاد بهشون اعتمادی نیست

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243

مطمئن هستین . اخه یک جای کار می لنگه . اگه { بالای 20میلیون رو دوماهه 20درصد میده } خوب بعد دو ماه با بیست درصد سود میشه برداشت و دوباره یک حساب دیگه باز کرد . تو سال میشه 120 درصد :blink:

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6
مطمئن هستین . اخه یک جای کار می لنگه . اگه { بالای 20میلیون رو دوماهه 20درصد میده } خوب بعد دو ماه با بیست درصد سود میشه برداشت و دوباره یک حساب دیگه باز کرد . تو سال میشه 120 درصد :blink:

doste aziz saliane 20% mide yani baraye 2 mah mishe 3.33% sod mide rooye pole shoma
bebakhshid engilisi neveshtam farsi nadasht alan system

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
گفتم خب من اگه بخوام بیاد زیر 10 میلیون انتقال میدم به یه بانک دیگه وقتی که شما سودی نمی دید .
گفت خب میخواید یه حساب 17 درصد زیر 10 میلیون هم براتون باز کنم که اگه 10 میلیون کمتر شد به اون حساب انتقال بدید .

بدیش کمی شعب هست
توی اکثر شهر ها شعبه نداره

frankval

Registered User
لایک‌ها
2
اطلاعات خلاف واقع نده بانک گردشگری زیر 10 میلیون 17 درصد میده بالای 10 میلیون سودش بیشتره من خودم حسابشو دارم

کارمند گردشگری به من تاکید کرد که زیر 10 ملیون بیاد هیچ سودی تو اون روز به شما تعلق نمی گیره! تا وقتی مبلغ بیاد بالای 10 ملیون!

frankval

Registered User
لایک‌ها
2

یعنی شما یک حساب بالای 10 ملیونی 22 درصد و یک حساب 17 درصد زیر 10 ملیون باز کردید؟2 تا حساب جدا؟
یعنی اتوماتیک وقتی پول شما اومد زیر 10 ملیون 17 درصد بهش تعلق می گیره و با اون یکی حسابتون محاسبه میشه؟!
چطوریه؟من گیج شدم!

mahdi-1989

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
یعنی شما یک حساب بالای 10 ملیونی 22 درصد و یک حساب 17 درصد زیر 10 ملیون باز کردید؟2 تا حساب جدا؟
یعنی اتوماتیک وقتی پول شما اومد زیر 10 ملیون 17 درصد بهش تعلق می گیره و با اون یکی حسابتون محاسبه میشه؟!
چطوریه؟من گیج شدم!

دوست عزیز خودشون باید انتقال بدن وقتی زیر ۱۰ تومن شد !!!

دوستان نظرشون راجبه سپرده سما موسسه مهر چیه ؟

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
چطوریه؟من گیج شدم!

نه من باز نکردم ، فکر نمیکنم کمتر از 10 تومن بشه .
حالا اگه شد میرم یه حساب دیگه باز میکنم .

نه خودتون باید انتقال بدید و اینطوری نیست که خودشون براتون منتقل کنن!

hamidrta

Registered User
لایک‌ها
12
تا اونجایی من امار دارم قوامین بالاترین سود و میده

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
امروز گذری رفتم بانک دی و پست بانک:
بانک دی همون 19 در صد واسه روز شمار که دوستان گفتن
پست بانک هم یک طرح داره به اسم ستاره دنباله دار :D که روزشمار 19 درصد ولی بعد شیش ماه همین 19 درصد میشه 19.5 درصد و بعد یک سال 20 درصد خوبیه دیگش اینه که می گفت تسهیلات هم روش میدیم . واددم ;)
در ادامه ارزشیابی بانکها :D:
در مورد هزینه اینترنت بانک دی ،مسوول شعبه گفت اگه میانگین حساب بالا باشه هزینه دستگاه رو نمیگیرن { من خودم دی حساب بازکردم چون هم اینترنت بانک داره و عضو شتابه و هم باقیمانده الزامی ته حساب فقط 50 هزارتومنه }
بانک قوامین طرح ربیع 2 رو داره که 21 درصد سالیانه است ولی نمیتونه در گردش باشه . پول رو میزاری 1 ماه بعد با سود 21/12 درصد برمیداری .
موسسه مهر حساب یکساله مخصوصی داره که بعد یک ماه میتونی پولت رو برداری { بغیر 1 میلیون که ته حساب بلوک میشه } سود هم 21 درصد .

بالا