• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
دوستان بیشترین سود کدوم بانک میده که مطمئن هم باشه؟برای بالای 100 تومان
بانک پارسیان رفتم میگه عادی دفترچه 7 درصد!!!!
سپرده هم 18 درصد..!!..تازه باید پولت به مدت 1 ماه بخوابه تا سود تعلق بگیره.این همین روز شماره 18 درصد؟؟

موندم چه بانکی بگذارم؟بانکی هست که سود بالا بده و دیگه نخواد پولت 1 ماه هم بخوابه.یعنی روزانه بهش سود تعلق بگیره
به فرض من امروز پولمو بگذارم توی حساب و فردا اگر پولمو بخوام اصل و سود پولو به من توی این 1 روزم بدن

داداش اشتباه متوجه شدی روز شمار یعنی به کمترین مانده پایان روز تو حسابت سود تعلق میگیره
ثانیا شما اول که افتتاح حساب میکی باید یک ماه بگذره تا سود واست واریز شه این قانون همه بانکاست مثلا 100 میلیون داری یه روز تو حساب فردا که میخوای برداری اگه هنوز یه ماه از افتتاح حسابت نگدشته یه 10 تومن مثلا بزار توش و 100 تومنتو بردار همینقدر که حسابت بسته نشه و سودت واریز شه
من خودم کارمند بانکم سوالی بود در خدمتم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

mehrana1

Registered User
لایک‌ها
171
داداش اشتباه متوجه شدی روز شمار یعنی به کمترین مانده پایان روز تو حسابت سود تعلق میگیره
ثانیا شما اول که افتتاح حساب میکی باید یک ماه بگذره تا سود واست واریز شه این قانون همه بانکاست مثلا 100 میلیون داری یه روز تو حساب فردا که میخوای برداری اگه هنوز یه ماه از افتتاح حسابت نگدشته یه 10 تومن مثلا بزار توش و 100 تومنتو بردار همینقدر که حسابت بسته نشه و سودت واریز شه

منم يه سوال دارم از شما ، بانك شهر من ١٤٠ تا گذاشتم ولي روز اول فقط ١٥ تا بود ، تو ١٠ روز رسومدمش به ١٤٠ ولي سر ماه ١.٤٠٠ برام واريز كرد، ميگه روزشمار ١٨ درصد .... بقيشو ماه ديگه واريز ميكنه ؟ يا كلاً سر كاريه ؟

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
منم يه سوال دارم از شما ، بانك شهر من ١٤٠ تا گذاشتم ولي روز اول فقط ١٥ تا بود ، تو ١٠ روز رسومدمش به ١٤٠ ولي سر ماه ١.٤٠٠ برام واريز كرد، ميگه روزشمار ١٨ درصد .... بقيشو ماه ديگه واريز ميكنه ؟ يا كلاً سر كاريه ؟

داداش روز شمار دقیق نمیشه مبلغ سود رو در آورد همیشه هم اینو در نظر داشته باش که به کمترین مانده در روز سود تعلق میگیره نه دیگه این ماه واریز نکرده ماه دیگه خبری نیس مگه اینکه خودشون بخوان دستی یه چی واست واریز کنن شما
واسه ده روز که 15 تومن داشتی حدودا 110 تومن سودشه
واسه 20 روز که 140 تومن داشتی حدودا 1390 میشه
که جمعا باید حدود 1490 واست بریزن که انگار همونقدر دادن

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
تمام بانک های خصوصی اعتبارش یکی هست فرقی نداره با هم که مثلا بانک سامان را اعتبارش بیشتر از بانک دی یا بانک شهر بدونیم ...

سودهای روز شمار بانک ها در حال حاضر اینها شد

بانک دی 19 درصد برای موجودی حداقل موجودی 50000 تومان
بانک ایران زمین 18 درصد برای حداقل موجودی 1 میلیون تومان
بانگ گردشگری بالای 10 میلیون 22 درصد و زیر 10 میلیون 18 درصد
بانک آینده 19 درصد
بانک شهر 18 درصد
بانک مهر اقتصاد 17 درصد

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145

ممنونم دوست عزیز
به نظرتون سامان بهتره یا پارسیان؟
بانک گردشگری سودش 22 هست ولی راستش میترسم.اعتبارش خیلی بالا نیست فکر کنم...

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
سود بیشتر ریسک بیشتر اما خوب گردشگری بانکه باز از موسسه اعتبارش بیشتره اگر شهر ما داشت من حتما حساب باز می کردم توش

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
ممنونم دوست عزیز
به نظرتون سامان بهتره یا پارسیان؟
بانک گردشگری سودش 22 هست ولی راستش میترسم.اعتبارش خیلی بالا نیست فکر کنم...

نترس داداش اعتماد ایرانیان ورشکست شد ولی چی شد ؟؟ قوامین تعهداتشو داد و مشتری هم متضرر نشد
بانک آینده خوبه 20 درصد میده عضو شتاب هم هست عابر و اسمس و موبایل بانک و ... هم داره بستر نرم افزاریشم مثل بانک ملی و صادراته

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
اگه حداقل موجودی روزشمار 20 تومن به بالا باشه و حساب مخصوص رو برات باز کنن 23.5%میده.

ارسال شده از GT-N7000 با استفاده از تپاتالک 2

23 درصد میده. نه 23.5 درصد!
23 درصد بالای 20 میلیون و 20درصد برای زیر 20 میلیون سود کوتاه مدت روزشمارشه

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
بانک دی اگر 5 میلیون توی حساب روز شمار باشه 20 درصد می ده.

کوتاه مدتش هر چقدر هم توش باشه 19 درصده ... اون 20درصد برای سپرده 1 ماهه یا 4 ماهه است که بهت یه برگه سپرده بلند مدت می دهند که البته مث اینکه می شه سر 1 ماه بستش. ولی مثل کوتاه مدت نمیشه بهش واریز یا برداشت کرد . باید کلش را ببندی

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
کوتاه مدتش هر چقدر هم توش باشه 19 درصده ... اون 20درصد برای سپرده 1 ماهه یا 4 ماهه است که بهت یه برگه سپرده بلند مدت می دهند که البته مث اینکه می شه سر 1 ماه بستش. ولی مثل کوتاه مدت نمیشه بهش واریز یا برداشت کرد . باید کلش را ببندی

من از کارمند بانک پرسیدم. گفت بالاترین سود ما 20 درصد هست چه روز شمار چه 5 ساله. فقط برای 20 درصد در روزشمار باید حداقل 5 میلیون توی حساب باشه و نکشی بیرون اون 5 میلیون رو.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
نترس داداش اعتماد ایرانیان ورشکست شد ولی چی شد ؟؟ قوامین تعهداتشو داد و مشتری هم متضرر نشد
بانک آینده خوبه 20 درصد میده عضو شتاب هم هست عابر و اسمس و موبایل بانک و ... هم داره بستر نرم افزاریشم مثل بانک ملی و صادراته

بلایی که سر اعتماد اومد اگه سریک موسسه دیگه بیاد و بانکی دیگه تعهداتش را بپذیره، چی میشه؟مثلا اگه سپرده یکساله در آرمان27%بسته باشن، اون بانک که تعهداتش را میپذیره به سپرده گذار 27%سود میده؟یا به نرخ خود همون بانک سود میده؟کوتاه مدتهای23% چی؟

nima-1390

Registered User
لایک‌ها
16
بالاتر از 20% نییست ؟ چون همین الان بانک آینده سپرده یک ماهه رو 22% میده

سپرده روز شمار آينده 19% و يكساله ش 22% هست.
اين سپرده يك ماهه كدوم از ايناست دوست عزيز؟
خوب ميشه آدم يكي باز كنه.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

امروز از امکانات بانک سینا استفاده کردم . راضی کننده بود

PremiumDomains

Registered User
لایک‌ها
117
بانک دی در حال حاضر دو نوع سود روز شمار داره:
1. با سود 19 درصد به همراه کارت شتاب و حداقل 50 هزار تومن موجودی
2. با سود 20 درصد بدون کارت شتاب و حداقل 5 میلیون تومن موجودی

دوستان خبر دارین که هنوز وام میدم برای مورد 1 یا نه؟

بالا