دوست عزیزم بانک گردشگری اعتبار داره اون وقت؟؟دفترچه و کارت هم میدن؟انتقال وجه و اینهاش داحته برای مبالغ بالای 100 تومان
http://www.tourismbank.ir/Pages/بانکداری_الکترونیک.aspx
دوست عزیزم بانک گردشگری اعتبار داره اون وقت؟؟دفترچه و کارت هم میدن؟انتقال وجه و اینهاش داحته برای مبالغ بالای 100 تومان
سلام
دوستان بیشترین سود کدوم بانک میده که مطمئن هم باشه؟برای بالای 100 تومان
بانک پارسیان رفتم میگه عادی دفترچه 7 درصد!!!!
سپرده هم 18 درصد..!!..تازه باید پولت به مدت 1 ماه بخوابه تا سود تعلق بگیره.این همین روز شماره 18 درصد؟؟
موندم چه بانکی بگذارم؟بانکی هست که سود بالا بده و دیگه نخواد پولت 1 ماه هم بخوابه.یعنی روزانه بهش سود تعلق بگیره
به فرض من امروز پولمو بگذارم توی حساب و فردا اگر پولمو بخوام اصل و سود پولو به من توی این 1 روزم بدن
داداش اشتباه متوجه شدی روز شمار یعنی به کمترین مانده پایان روز تو حسابت سود تعلق میگیره
ثانیا شما اول که افتتاح حساب میکی باید یک ماه بگذره تا سود واست واریز شه این قانون همه بانکاست مثلا 100 میلیون داری یه روز تو حساب فردا که میخوای برداری اگه هنوز یه ماه از افتتاح حسابت نگدشته یه 10 تومن مثلا بزار توش و 100 تومنتو بردار همینقدر که حسابت بسته نشه و سودت واریز شه
من خودم کارمند بانکم سوالی بود در خدمتم
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
منم يه سوال دارم از شما ، بانك شهر من ١٤٠ تا گذاشتم ولي روز اول فقط ١٥ تا بود ، تو ١٠ روز رسومدمش به ١٤٠ ولي سر ماه ١.٤٠٠ برام واريز كرد، ميگه روزشمار ١٨ درصد .... بقيشو ماه ديگه واريز ميكنه ؟ يا كلاً سر كاريه ؟
داداش اشتباه متوجه شدی روز شمار یعنی به کمترین مانده پایان روز تو حسابت سود تعلق میگیره
ثانیا شما اول که افتتاح حساب میکی باید یک ماه بگذره تا سود واست واریز شه این قانون همه بانکاست مثلا 100 میلیون داری یه روز تو حساب فردا که میخوای برداری اگه هنوز یه ماه از افتتاح حسابت نگدشته یه 10 تومن مثلا بزار توش و 100 تومنتو بردار همینقدر که حسابت بسته نشه و سودت واریز شه
من خودم کارمند بانکم سوالی بود در خدمتم
سود بیشتر ریسک بیشتر اما خوب گردشگری بانکه باز از موسسه اعتبارش بیشتره اگر شهر ما داشت من حتما حساب باز می کردم توش
ممنونم دوست عزیز
به نظرتون سامان بهتره یا پارسیان؟
بانک گردشگری سودش 22 هست ولی راستش میترسم.اعتبارش خیلی بالا نیست فکر کنم...
یه سپرده میخام بزارم 9 ماهه
از بین بانکا و موسسات بالاترین سود 9 ماهه رو کجا میدن ؟
20% پست بانک
اگه حداقل موجودی روزشمار 20 تومن به بالا باشه و حساب مخصوص رو برات باز کنن 23.5%میده.
ارسال شده از GT-N7000 با استفاده از تپاتالک 2
بانک دی اگر 5 میلیون توی حساب روز شمار باشه 20 درصد می ده.
کوتاه مدتش هر چقدر هم توش باشه 19 درصده ... اون 20درصد برای سپرده 1 ماهه یا 4 ماهه است که بهت یه برگه سپرده بلند مدت می دهند که البته مث اینکه می شه سر 1 ماه بستش. ولی مثل کوتاه مدت نمیشه بهش واریز یا برداشت کرد . باید کلش را ببندی
بلایی که سر اعتماد اومد اگه سریک موسسه دیگه بیاد و بانکی دیگه تعهداتش را بپذیره، چی میشه؟مثلا اگه سپرده یکساله در آرمان27%بسته باشن، اون بانک که تعهداتش را میپذیره به سپرده گذار 27%سود میده؟یا به نرخ خود همون بانک سود میده؟کوتاه مدتهای23% چی؟نترس داداش اعتماد ایرانیان ورشکست شد ولی چی شد ؟؟ قوامین تعهداتشو داد و مشتری هم متضرر نشد
بانک آینده خوبه 20 درصد میده عضو شتاب هم هست عابر و اسمس و موبایل بانک و ... هم داره بستر نرم افزاریشم مثل بانک ملی و صادراته
بالاتر از 20% نییست ؟ چون همین الان بانک آینده سپرده یک ماهه رو 22% میده
امروز از امکانات بانک سینا استفاده کردم . راضی کننده بود