ahmad_ebra
Registered User
کارسازان روزشمار چقدر میده؟
سایت اصلیش چیه؟
۲۲ درصد ولی نه کارت عابر داره نه معتبره هر وق هم پول میخاین بگیرید چک بانک ملت میده
کارسازان روزشمار چقدر میده؟
سایت اصلیش چیه؟
فک میکنم 22 درصد
یکی از شعبش تماس بگیرید بپرسید
۲۲ درصد ولی نه کارت عابر داره نه معتبره هر وق هم پول میخاین بگیرید چک بانک ملت میده
دوستان میگند آرمان ( فرشتگان ) روز شمار 23 درصد میده . آخه من از جلوی یکی از شعباتش رد شدم انگار زده بود 20 درصد روزشمار. البته شاید مراجعه کنیم داخل بگند 23 درصده یا شاید برای مبالغ بالا 23 درصده؟ کسی اطلاع دقیق داره؟ الان تو کوثر دارم که 20 درصد میده اگه اینطوری باشه که ماهی 3 درصد ضرره.! ( البته سرمایم خیلی بالا نیست )
من خودم این موسه روز شمار دارم . 22 درصد روز شمارکارسازان روزشمار چقدر میده؟
سایت اصلیش چیه؟
اگه حداقل موجودی روزشمار 20 تومن به بالا باشه و حساب مخصوص رو برات باز کنن 23.5%میده.
ارسال شده از GT-N7000 با استفاده از تپاتالک 2
من خودم این موسه روز شمار دارم . 22 درصد روز شمار
موسسه مالی و اعتباری کارسازان آینده - Karsazan Portal
از نظر اعتبار بانک دی بهتر هست اینطور که بقیه هم گفتنسلام
دوستان بیشترین سود کدوم بانک میده که مطمئن هم باشه؟برای بالای 100 تومان
بانک پارسیان رفتم میگه عادی دفترچه 7 درصد!!!!
سپرده هم 18 درصد..!!..تازه باید پولت به مدت 1 ماه بخوابه تا سود تعلق بگیره.این همین روز شماره 18 درصد؟؟
موندم چه بانکی بگذارم؟بانکی هست که سود بالا بده و دیگه نخواد پولت 1 ماه هم بخوابه.یعنی روزانه بهش سود تعلق بگیره
به فرض من امروز پولمو بگذارم توی حساب و فردا اگر پولمو بخوام اصل و سود پولو به من توی این 1 روزم بدن
از نظر اعتبار بانک دی بهتر هست اینطور که بقیه هم گفتن
میزان درصد هم 19 درصد روز شمار
بانکی با سود بالای 20 هم هست؟
پول باید حتما 1 ماه بهش دست نزنی؟
بانک سامان که میفرمایید 19 درصد به همین حساب دفترچه یا باید سپرده بشه؟1 ماه نباید به پول دست زد؟
گردشگری 22 درصده به شرط 10 ملیون سپرده!