• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چه جالب خو اونا هم میگن بیاید به ما اعتماد کنید ما اصلا هیچوقت ورشکست نمیشیم:D
-------------------------------------------

ارسال شده از یک چیپس تاپالتاک2
biggrinsmiley.gif

منظور من این نبود بگن که معتبریم یانه

اونا خودشون راهنمایی میکنن که چطور میشه مطمئن شد که راهش هم همون استعلام از بانک مرکزی هست

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بانک که نمیاد برای امثال من و شما توضیح بده خیلی ساده میگه نمیخوای نخواه این 1 بگو خب
دوما فقط کافیه از بانک مرکزی استعلام بشه همین.

بستگی به آدمش داره
من خودم از کوثر قبل از افتتاح جساب سئوال کردم که رئیسش چند دقیقه برام صحبت کرد و در آخر هم گفت از بانک مرکزی هم استعلام کنیدو این هم شماره تماسش ...

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
یعنی اگه ورشکست بشه این موسسه آرمان بانک مرکزی پول مشتریا رو میده؟

نمونه واضح: تعاونی اعتبار بهمن ایثار( دقت کنید به عنوانش که از موسسات و بانک ها بسیار پایین تر هست) وقتی مجوزش باطل شد ( دلایل مختلف) بانک مرکزی تعدات این تعاونی رو به موسسه مولی الموحدین ( بانک ایران زمین فعلی) سپرد که شخصا مشتریان این تعاونی رو توی این بانک دیدم.
بستگی به آدمش داره
من خودم از کوثر قبل از افتتاح جساب سئوال کردم که رئیسش چند دقیقه برام صحبت کرد و در آخر هم گفت از بانک مرکزی هم استعلام کنیدو این هم شماره تماسش ...
اینم یادم رفت بگم روسای شعب که کاره ای نیستن ، متاسفانه گاها اطلاعاتشون خیلی در این نوع موارد کمه.
مثلا کوثر گفت که موسسه مالی و اعتباری در شرف تاسیس هست و هنوز مجوز قطعی نگرفته؟ مطمئنم نگفته ! ولی این موضوع دلیلی بر بی اعتمادی نیست ، نگران نباشید مظنور اینه صرفا بانک مرکزی مرجع اصلی و موثق هست و لاغیر.

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
موسسه فرشتگان (آرمان) کوتاه مدت روزشمار را 23 درصد و یکساله را 27 درصد با واریز ماهیانه سود می دهد. اگه این یکساله را هم زودتر از یکسال ببندی معادل 23 درصد حساب می شه.

البته برای مبالغ بالای 500 میلیون! سود کوتاه مدت و یکسالش 1 تا 2 درصد بیشتره

من امروز سوال کردم

کاش عابر بانک هم داشت...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نمونه واضح: تعاونی اعتبار بهمن ایثار( دقت کنید به عنوانش که از موسسات و بانک ها بسیار پایین تر هست) وقتی مجوزش باطل شد ( دلایل مختلف) بانک مرکزی تعدات این تعاونی رو به موسسه مولی الموحدین ( بانک ایران زمین فعلی) سپرد که شخصا مشتریان این تعاونی رو توی این بانک دیدم.

اینم یادم رفت بگم روسای شعب که کاره ای نیستن ، متاسفانه گاها اطلاعاتشون خیلی در این نوع موارد کمه.
مثلا کوثر گفت که موسسه مالی و اعتباری در شرف تاسیس هست و هنوز مجوز قطعی نگرفته؟ مطمئنم نگفته ! ولی این موضوع دلیلی بر بی اعتمادی نیست ، نگران نباشید مظنور اینه صرفا بانک مرکزی مرجع اصلی و موثق هست و لاغیر.

بله درسته
البته بانک مرکزی به جز موسسه اعتباری توسعه بقیه موارد رو زده در شرف تاسیس

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بله درسته
البته بانک مرکزی به جز موسسه اعتباری توسعه بقیه موارد رو زده در شرف تاسیس
چون واقعا در شرف تاسیس هستند
یعنی یا سرمایه تکمیل نیست ، یا مدارک و حساب ها شفاف نشده ( تاخیر و این چیزا)

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
با این اوصاف فکر میکنم بانک آینده از همه بهتر باید باشه روز شمار 19 میده شتاب داره و موقع دریافت پرداخت هم اس ام اس میفرسته به راحتی میشه بهش کارت به کرد کرد ( چون شتابه ) و مشکل خرید اینترنتی رو هم نباید داشته باشه ، احتمالا فردا یا پس فردا برم حساب باز کنم
ولی من رفتم سایتشون اینترنت بانکش کمی برام نا مفهومه !!! یعنی مثل بانکهای دیگه مثل ملت یا سپه و ... نیست

سایت اصلی نداره . سایت اینترنت بانکش هست که به جز راهنما و درباره ما اطلاعات دیگه ای توش نیست .

لیست شعب رو هم دو صفحه قل گذاشتم . سر هر کوچه یه شعبه داره :دی

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
موسسه فرشتگان (آرمان) کوتاه مدت روزشمار را 23 درصد و یکساله را 27 درصد با واریز ماهیانه سود می دهد. اگه این یکساله را هم زودتر از یکسال ببندی معادل 23 درصد حساب می شه.

من امروز سوال کردم

مشکل ارمان اینه که کارت عابربانک نمیده

آره کارت عابر بانک نمیده ولی قراره به زودی بده. البته اگر برید فردوسی اون داره. فرشتگان هنوز نداره!

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
سایت اصلی نداره . سایت اینترنت بانکش هست که به جز راهنما و درباره ما اطلاعات دیگه ای توش نیست .

لیست شعب رو هم دو صفحه قل گذاشتم . سر هر کوچه یه شعبه داره :دی

البته من الان بین آینده و دی مرددم ، دی معتبرتره و امکانات الکترونیکی خیلی بهتر و پیشرفته تر از آینده داره ولی از اون طرف نقطه ی قوت آینده تعداد شعبه بیشتر است
از اونجایی که هر دو شتاب هستن زیاد تعداد شعبه مهم نیست و از هر جایی میشه کارت به کارت کرد و ...
به احتمال زیاد دی رو انتخاب کنم ، نظر شما چیه ؟

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
چند روز قبل ثامن بودم زده بود برای مدت محدود، 5 ساله 25 درصد.

پرسیدم گفت که حداقل 5 میلیون تومن، پرداخت ماهیانه ی سود، بعد از یک سال هم میتونید بدون جریمه و با همون 25 درصد، فسخ کنید اگر خواستین...

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335

من امروز سوال کردم

مشکل ارمان اینه که کارت عابربانک نمیده

البته من الان بین آینده و دی مرددم ، دی معتبرتره و امکانات الکترونیکی خیلی بهتر و پیشرفته تر از آینده داره ولی از اون طرف نقطه ی قوت آینده تعداد شعبه بیشتر است
از اونجایی که هر دو شتاب هستن زیاد تعداد شعبه مهم نیست و از هر جایی میشه کارت به کارت کرد و ...
به احتمال زیاد دی رو انتخاب کنم ، نظر شما چیه ؟

درضمن بانک دی و صادرات یه توافقنامه با هم دارند که می تونید از هر کدام از شعب هر دوبانک به حسابی در بانک دیگر پول واریز کنید و چکهای هم را هم وصول می کنند (طرح خدمت). ولی برداشت نه

GT3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
چند روز قبل ثامن بودم زده بود برای مدت محدود، 5 ساله 25 درصد.

پرسیدم گفت که حداقل 5 میلیون تومن، پرداخت ماهیانه ی سود، بعد از یک سال هم میتونید بدون جریمه و با همون 25 درصد، فسخ کنید اگر خواستین...

هنر کرده ... تازه زده برای مدت محدود !!!!!!!!
کارسازان آینده با همین شرایط 32 درصد میده و تا همون یه سال هم بردارید 25 درصد . و زیر یک سال هم بردارید 20 درصد .

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
هنر کرده ... تازه زده برای مدت محدود !!!!!!!!
کارسازان آینده با همین شرایط 32 درصد میده و تا همون یه سال هم بردارید 25 درصد . و زیر یک سال هم بردارید 20 درصد .

پس همین کارسازان از همه بهتره

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
با توجه به نرخ تورم، سرمايه گذاري در بانك چقد ميارزه؟

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
دي نرخش 19 درصد جهت اينترنت بانك هم بايد حتما 45 تومن واسه توكن داد
ايران زمين رو پرسيدم 18 درصد ميده توكن هم نمي خواد

Last edited:

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
من هدفم بررسی بانک ها بود که عابر بانک و اینترنت بانک مناسب داشته باشند و حتما بشه حواله پایا هم با اینترنت انجام داد و در شرف تاسیس هم نباشند.
1- بهترین انتخاب 19 درصد بانک دی هست البته هزینه توکن 45 هزار تومانی داره که تنها نقطه ضعف حساب می شه
2- بانک ایران زمین 18 درصد که اینترنت بانکش کامله و توکن هم نمی خواد ولی حداقل 1 میلیون موجودی حساب می خواهد.

بالا