• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
دوستان کسی نمیدونه شماره مشتری بانک دی تو کدوم قسمت شماره حسابش هست؟
در ضمن من الان 25 روز از افتتاح حسابم شده 5/400/000 هست تو این حساب الان زده از (از 50000001 تا 100000000 ، 66000)
دستگاه رمزیابش الان برام همون 6600 حساب میشه؟

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
کسی از خودش الکی جواب نده لطفا بنده کاری هم به ابلاغیه های بانک مرکزی ندارم. اگر واقعا از بانک آینده اخیرا پرسیدین بگید چون که اگر سودش از 23 درصد بیاد پایین به خاطر کاری که می کنم و انجام پرداخت در علی اکسپرس باید پولم رو کلا از آینده بکشم بیرون بفرستم یک بانک خارجی دلار بگیرم و مجددا سفارش های دوستان رو انجام بدم!! فقط میخوام ببینم الان سود آینده طرح عیدانه چند درصده؟؟؟ اگر از خود بانک آینده پرسیدین جواب قابل اعتماد دارید بگید لطفا...

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
سلام
وقتی تاریخ قراردادت به پایان رسید باید بری بانک حساب رو ببندی نه اینکه تا یکم صبر کنی (البته ازشون بپرس که میشه با همون 24 درصد تمدیدش کنن،چون زمانی که من قرارداد بستم با رئيس بانک که داشتم صحبت می کردم گفت سپرده های ما معمولا با همون نرخ سابق تمدید میشن) سود یکم تا اون روزی که می خوای حساب رو ببندی هم همون موقع بهت میدن،موفق باشی.
ولی فکر کنم اون نرخ مال سال 92 بود العان دیگه سودها حسابی کم شده

5272

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان.خسته نباشيد
يه سوال در مورد بانك انصار داشتم حساب كارتي 804.بيست و ششم فروردين اين حساب رو باز كردم با سود 17.5 درصد.ميخواستم ببينم كسي از دوستان خبر داره كه نرخ سود اين نوع حساب كم شده يا همون 17.5 باقي ميمونه؟
كسي نبود جواب بده؟؟؟!!!

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
سلام دوستان.خسته نباشيد
يه سوال در مورد بانك انصار داشتم حساب كارتي 804.بيست و ششم فروردين اين حساب رو باز كردم با سود 17.5 درصد.ميخواستم ببينم كسي از دوستان خبر داره كه نرخ سود اين نوع حساب كم شده يا همون 17.5 باقي ميمونه؟
كسي نبود جواب بده؟؟؟!!!

تمام بانکها شدند 10 درصد روزشمار
جز اونایی که کوتاه مدت با نام خاص بوده

اونایی هم که مثلن شهر یا دی 20 درصد بوده
مثلن شما 20 اردیبهشت با نام روزشمار باز کردی تا 20 خرداد بهتون سود 19*20 درصد میده اما برای ماه بعدش 10 درصده

همه بانکها :
روز شمار معمولی که از 10 ریال 10000000000000000000000 ریال پول در کارت باشه 10 درصد

3 ماهه 14
6 ماهه 16
9 ماهه 18
1 ساله 22

اگر هم 1 ساله بلند مدت باز کنید 22 و اگر زودتر بردارید براساس بازه ی زمانی مانند بالا میشود
اگر سپرده ی 1 ساله باز کنید و پس از ماه پنجم برش دارید چون در بازه بین 3 تا 6 ماه برش داشتید 14 حساب میشه
اما اگر حساب 6 ماهه باز کنید و ماه پنجم بردارید 13.5 درصد سودش میشه

پس کلن در این موارد بلند مدت همون 1 ساله باز کنید که اون نیم درصد بازگشت سود اضافی و نداشته باشه

فعلن تمام باکها + 2 موسسه ی کوثر و عسکریه که تحت نظارت بانک مرکزی ان گزارش خلافی ازشون صادر نشده

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
دوستان کسی نمیدونه شماره مشتری بانک دی تو کدوم قسمت شماره حسابش هست؟
در ضمن من الان 25 روز از افتتاح حسابم شده 5/400/000 هست تو این حساب الان زده از (از 50000001 تا 100000000 ، 66000)
دستگاه رمزیابش الان برام همون 6600 حساب میشه؟
بانک دی، شماره مشتری جداگانه داده میشه و به ساختار اعداد شماره حساب بصورت مستقیم که بخواهید از قسمتی از آن اقتباس کنید ارتباطی نداره.

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
سلام دوستان.خسته نباشيد
كسي نبود جواب بده؟؟؟!!!
سلام چرا از خوشون نمی پرسید؟!! :cool:
شماره ارتباط با مشتریانش: 48089-021

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
اقا من سپرده 6 ماه تو مهر اقتصاد دارم 20.2% این تا پایان دوره حسابم که اخر خرداد هست کمو زیاد نمیشه درسته؟
یا همینو الانم کم میکوننش سودشو؟

سلام . سپرده های قبل تا پایان قراداد به قوته خودش باقی هست

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
سلام
کسی خبرداره که سپرده ی کوتاه مدت سپند بانک اقتصاد نوین سودش تغییر کرده یا همون 22 درصده؟؟؟
(لصفا اگه کسی از خود بانک پرسیده جواب بده)

Last edited:

xms

Registered User
لایک‌ها
387
یادداشت
کاهش نرخ سود سپرده‌های بانکی و وارونگی کنترل قیمت‌ها

عباس علیمرادی*
در خبرها آمده بود شبکه بانکی نرخ سود سپرده‌ها را کاهش داده است. در مورد نرخ‌های سود بانکی اخیرا مطالب زیادی در مطبوعات تخصصی و غیرتخصصی منتشر شده است. در این مطالب دیدگاه‌های متفاوتی در مورد کنترل یا عدم کنترل نرخ‌ها وجود دارد که هر کدام در جای خود تلاش کرده از مبانی منطقی مربوطه با بیان دلایلی دفاع کند. شاید محور اصلی مباحث مخالفان کنترل نرخ سود بانکی را بتوان تکیه بر سازوکار بازار دانست که معتقد است نرخ‌ها را بهتر از هرکسی مکانیسم بازار تعیین می‌کند و این همان قانون قدیمی و بدیهی عرضه و تقاضا است.
علاوه‌بر آن مفاسد و رانت‌هایی که در تعیین نرخ دستوری سود بانکی می‌تواند ایجاد شود، عامل دیگری است که مورد توجه مخالفان تعیین دستوری نرخ‌های بهره قرار دارد. خروج نقدینگی از بانک‌ها و نامشخص بودن مقصد بعدی آن می‌تواند از تبعات دیگر کنترل دستور نرخ سود سپرده‌های بانکی باشد؛ اما شاید اجحافی که در حق دارندگان سرمایه‌های اندک روا داشته خواهد شد هم نکته کم‌اهمیتی نباشد، هر چند کمتر مورد توجه قرار گرفته است. دارندگان پس‌اندازهای اندک عموما راه مطمئن دیگری برای سرمایه‌گذاری ندارند و کاهش نرخ سود سپرده‌ها در شرایطی که هنوز تورم موجود در اقتصاد بیش از یک و نیم برابر نرخ سود سپرده‌های بانکی است، نه تنها نفعی از سپرده‌گذاری نمی‌برند؛ بلکه سرمایه اندک آنها نیز هر روز توسط خوره تورم تحلیل می‌رود.
البته موافقان کنترل دستوری سود سپرده‌ها نیز دلایلی برای دیدگاه خودشان مطرح می‌کنند که شاید مهم‌ترین‌شان حمایت از بازار سهام، کاهش ریسک ورشکستگی بانک‌ها و نزول تدریجی تورم است. گرچه در یک نگاه کلی هر سه این دلایل مخالف با روح و مکانیسم بازار است، معهذا با توجه به توضیحات مختصر زیر به نظر می‌رسد هیچ یک از این دلایل نیز باکنترل نرخ سود سپرده‌ها ارتباط تنگاتنگ ندارد. درخصوص حمایت از بورس به هیچ وجه نمی‌توان به‌صورت قطعی گفت که پس از کاهش نرخ سود سپرده‌ها، وجوهی که از بانک‌ها خارج خواهد شد -یا به بانک‌ها وارد نخواهد شد- لاجرم به سمت بورس و بازار سرمایه سوق می‌یابد؛ بلکه هیچ بعید نیست که وجوه آزاد شده وارد سایر بازارهای رقیب مثل سکه، ارز، طلا و مسکن شود. هجوم سرمایه به سمت چنین بازارهایی توسط سرمایه‌گذاران غیرحرفه‌ای عواقب خاص خود را دارد که مجال بررسی آن در این سطور وجود ندارد.
گره زدن کاهش ریسک ورشکستگی به این موضوع هم خیلی منطقی به نظر نمی‌رسد. آیا بانک‌ها واقعا به این بلوغ فکری و حرفه‌ای نرسیده‌اند که بدانند چگونه نسبت به اعمال اصول اولیه بانکداری اقدام کنند؟! و باید دولت در این خصوص مواظب باشد که دچار مشکل ورشکستگی نشود. بدیهی است که چنین نیست و واقعا نمی‌توان به راحتی رقابت شکل گرفته در این خصوص را رقابت ناسالم نام نهاد و به بهانه جلوگیری از خطر ورشکستگی بانک‌ها به‌صورت دستوری نسبت به کاهش سود سپرده‌ها اقدام کرد.
اما کاهش تدریجی نرخ تورم هم داستان طنزآمیز خود را دارد. اولا وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی هفته قبل اعلام کرد که با توجه به کاهش تدریجی نرخ تورم، در آینده نسبت به تصمیم‌گیری در خصوص کاهش نرخ سود سپرده‌ها اقدام خواهد شد؛ ولی این آینده به سرعت فرا رسید و بیش از یک هفته طول نکشید. ثانیا هنوز نه تنها نرخ تورم به نزدیکی نرخ وعده داده شده دولت (25 درصد) نرسیده؛ بلکه بیم آن می‌رود که با اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها و افزایش نرخ ارز روند نزولی تورم متوقف شود و چه‌بسا جهت افزایشی به خود بگیرد.
نکته مهم و جالب توجه، به‌رغم همه مطالب گفته شده بالا، این است که به نظر می‌رسد در این قلم کالای خاص، دولت کنترل قیمت را به عکس همه کالاهای دیگر انجام می‌دهد. اگر اعطای وام بانکی از سوی بانک‌ها را به‌عنوان فروش یک کالا فرض کنیم، نرخ سود تسهیلات می‌تواند قیمت فروش آن کالا تلقی شود و در نرخ سود سپرده‌ها طبیعتا قیمت خرید آن باید منظور شود. عجیب است که دولت برای کنترل قیمت سایر کالاها، دست روی قیمت‌های فروش می‌گذارد و به قیمت خرید کاری ندارد. حال چه شده است که در این مورد قیمت فروش - نرخ سود تسهیلات پرداختی - را رها کرده و یقه قیمت‌های خرید را - که همان نرخ سود سپرده‌ها است- محکم چسبیده است؛ بنابراین پیشنهاد می‌شود حال که دولت بنا دارد خلاف سازوکار بازار در امور بازرگانی بانک‌ها مداخله کند، حداقل تبعیض را کنار بگذارد و قیمت فروش را که همان نرخ تسهیلات بانکی است، کنترل کند.
*استادیار دانشگاه صنعت نفت

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
بانک رفاه حساب های سپرده کوتاه مدت( 20 درصد ) که قبل از عید باز شده بوده رو تغییر داده ؟

PedramIderli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
ولی فکر کنم اون نرخ مال سال 92 بود العان دیگه سودها حسابی کم شده
سلام
آره درست می گی اما ممکنه برای حفظ مشتری قرارداد های قدیمی رو با همون درصد سود تمدید کنن،در کل بپرسی بهتره،موفق باشی.

PedramIderli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
سلام
کسی خبرداره که سپرده ی کوتاه مدت سپند بانک اقتصاد نوین سودش تغییر کرده یا همون 22 درصده؟؟؟
(لصفا اگه کسی از خود بانک پرسیده جواب بده)
سلام
دیگه افتتاح حساب نمی کنن،اما چون یه سپرده ویژه بود نرخ سودش برای افرادی که قبلا حساب باز کردن به احتمال زیاد همون 22 درصده،موفق باشی.

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
دیروز که با مرکز ارتباط تماس گرفتم گفتن تا سر برج 20 درصده.ولی امروز رفتم شعبه کارمندش گفت که در مورد سپرده قدیمی چیزی بهمون نگتن فقط سپرده جدید 10 درصده.
دوستان برای دستگاه رمزیاب بانک دی نوشته که میانگین دوماه در نظر گرفته میشه که بالا ی 5 میلون دستگاه 6 تومن میشه.الان من یکماه هست که حساب باز کردم و مبلغ هم 5 میلیون به بالا بوده بازم همونقدر حیاب میشه یا باید حتما 2 ماه بشه؟

bijan88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بانکی هستش ما ۱ ساله افتتاح کنیم اگه خواستیم ببندیم جریمه نشیم حداقل دوستان ؟؟؟؟

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
سلام
دوستان من همین الان با مرکز مشتریان تماس گرفتم خیلی جالب بود یه سوال کردم گفتن از کجا تماس گرفتین منم گفتن آمل دیدم یه همشهر اونجا بود گوشی رو برداشت خیلی خوب بود همه چی رو بهم گفت:D
در مورد حساب کوتاه مدت سوال کردم گفتش تا آ[ر اردیبهشت 20 درصد هست و از اول خرداد همه 10 میشن حالا یه چیزی بگم همتون برین تو کف
گفت بعد اردیبهشت برو بانک یکساله باز کن اگه تا یکماه اول برداری 1.5 درصد جریمه میخوری بعد از اون میتونی هم واریز کنی و هم برداشت و باسود 21.5 درصد گفت در اصل اسمش تغییر کرده به بلند مدت ولی میتونی هر مبلغی خواستی رو بردای و هر وقت خواستی اضافه کنی.دمش گرم خیلی حال داد:D

بالا