اینا بانک نیستن موسسه مالی ان , مورد تایید بانک مرکزی هم نیستند .آرمان
فرشتگان
میزان
فاضل
مخصوصا آرمان و فرشتگان رو میدونم تا 30 هم میدهند وقتی پولتون از 30 بیشتر باشه.
اینا بانک نیستن موسسه مالی ان , مورد تایید بانک مرکزی هم نیستند .آرمان
فرشتگان
میزان
فاضل
جناب اصلا پست ها رو درست نمیخونید...اینا بانک نیستن موسسه مالی ان , مورد تایید بانک مرکزی هم نیستند .
مگر اهانتی به شما شد ؟جناب اصلا پست ها رو درست نمیخونید...
نوشته شده دیروز رئیس بانک پاسارگاد گفته بعضی از موسسات تا 28% روز شمار می دهند. کسی خبر داره کجا رو میگه.
دوستمون هم پرسیدند کدوم موسسات منم اسم موسسات رو بردم حداقل بخونید بعد نقل قول کنید.
دیگه سپرده بالای 1 سال نداریم (همون 1 سال رو هی تمدید می کنند). به همین مورد خودتون هم اگر دقت کنید میبینید که همون سود 1 ساله رو دارن میدن. من اگر بودم همچین کاری نمیکردم اینجا 5 سال بعد که هیچی 5 ماه بعد هم نمیشه پیش بینی کرد. فکر هم نکنم از این دیگه پائین تر بیارن چون همین الانش هم بعضی ها دارن پولاشون رو از بانک ها خارج می کنند و بانک ها هم به هر روشی شده, می خوان جلوی خروج پول ها رو بگیرن. نمونش همین بانک سرمایه که خودم توش سپرده گذاری کردم, بعد از کاهش سودها و تو سررسیدم بهم گفتند بیا 1 ساله 22% باز کن اما بعد از 1 ماه اگر پولت رو خواستی, بدون جریمه و... بردار (یعنی عملآ روزشمار 22%)دوستان بانک مهر اقتصاد حساب 5 ساله هم باز میکنه با سود 22 درصد به نظرتون 5 ساله باز کنم تا 5 سال دیگه اگه سود ها کم شد باز 22 درصد میده چون همه بانک ها یکساله ویا نهایت دوساله باز میکنن نمیدونم چرا به شتاب وصل نمیشه با اینکه اینهمه شعبه داره
این جور طرح ها دیگه کلآ زمانشون تموم شده و حداقل بطور ظاهری, بالای 22% نمیدنجایی خوندم بانک تجارت در قالب طرح بهارانه به سپرده هاي ويژه دو ساله 57 درصد میده .الان که عید گذشته هم این طرح رو دارن ؟
منبع:
http://banki.ir/akhbar/1-news/19938-جزئيات-نرخ-سود-بانك-ها-و-موسسات-اعتباري-در-سال-93
موسسه آرمان (فرشتگان) تا اواسط اردیبهشت طرحشون به این صورت بود که برای مبالغ +50 میلیون سپرده 5 ساله (با قابلیت برداشت بعد از 1 سال) 29 درصد سود + نیم درصد هدیه میدادن که چند روز پیش پرسیدم گفتن این طرح رو فعلا برداشتن، من 16 فروردین همین قرارداد رو باهاشون بستم 50 میلیون گذاشتم همون موقع 250 هزار تومن به عنوان هدیه بهم دادن + سود 29 درصد که ماهیانه داره واریز میشه تقریبا ماهی 1.200 میشه سودشآرمان
فرشتگان
میزان
فاضل
یعنی چی یکساله تمدید میکنند تو سایت مهر اقتصاد نوشته 5 ساله یعنی به فرض اگه یکسال دیگه سودها شد 20 درصد اون باید همون 22 درصد تا پایان قرارداد چون ممکن هست 5 سال بعد تورم کمتر شده باشه این مهر اقتصاد قابل اعتماد هست یا نه اسمش تو لیست بانک مرکزی نیستدیگه سپرده بالای 1 سال نداریم (همون 1 سال رو هی تمدید می کنند). به همین مورد خودتون هم اگر دقت کنید میبینید که همون سود 1 ساله رو دارن میدن. من اگر بودم همچین کاری نمیکردم اینجا 5 سال بعد که هیچی 5 ماه بعد هم نمیشه پیش بینی کرد. فکر هم نکنم از این دیگه پائین تر بیارن چون همین الانش هم بعضی ها دارن پولاشون رو از بانک ها خارج می کنند و بانک ها هم به هر روشی شده, می خوان جلوی خروج پول ها رو بگیرن. نمونش همین بانک سرمایه که خودم توش سپرده گذاری کردم, بعد از کاهش سودها و تو سررسیدم بهم گفتند بیا 1 ساله 22% باز کن اما بعد از 1 ماه اگر پولت رو خواستی, بدون جریمه و... بردار (یعنی عملآ روزشمار 22%)
این جور طرح ها دیگه کلآ زمانشون تموم شده و حداقل بطور ظاهری, بالای 22% نمیدن
من 16 فروردین همین قرارداد رو باهاشون بستم 50 میلیون گذاشتم همون موقع 250 هزار تومن به عنوان هدیه بهم دادن + سود 29 درصد که ماهیانه داره واریز میشه تقریبا ماهی 1.200 میشه سودش
الان هم اگر از دوستان کسی میخواد 50-100 تومن بزاره میتونه با مدیران شعبه هماهنگ کنه تماس بگیرن مبلغ بالا باشه راه میان و از خداشونه تو موسسشون سپرده گذاری کنین، تا 80 درصد از سپرده رو هم میشه وام گرفت که سودش 6 درصد بیشتر از مبلغ سپرده هست.
تقریبا 3-4 سالی هست که سپرده هام رو همیشه توی فرشتگان میزاشتم و 99% ازشون مطمئنم و اگر مطمئن نبودم ثمره این همه کار شبانه روزی رو نمیزاشتم پیششون :دی
اگر کسی از دوستان در رابطه با این موسسه سوال داره خوش حال میشم کمک کنم
مسلمآ 22 % رو تا پایان 5 سال میدن, حالا با استفاده از هر تبصره و روشی. از این جهت, نگران نباشید. درمورد قابل اطمینان بودنش با توجه به اینکه میگید اسمش تو لیست بانک مرکزی نیست, خوب چه کاریه ریسک کنید, شما اصلآ بگو 1% شاید کلاه برداری کرد. وقتی ریسک می کنیم که قرار چیزی بیشتر از حالت معمول, گیرمون بیاد نه تو این مورد که داره همون سودی رو میده که همه بانک های دیگه هم دارن میدنیعنی چی یکساله تمدید میکنند تو سایت مهر اقتصاد نوشته 5 ساله یعنی به فرض اگه یکسال دیگه سودها شد 20 درصد اون باید همون 22 درصد تا پایان قرارداد چون ممکن هست 5 سال بعد تورم کمتر شده باشه این مهر اقتصاد قابل اعتماد هست یا نه اسمش تو لیست بانک مرکزی نیست
سوالات سختی میپرسی اخوی :دیچند سال هست که این موسسه تاسیس شده؟
درمورد تسهیلات وام بیشتر توضیح میدین لطفا
پس وامشون به درد عمشون میخوره !سوالات سختی میپرسی اخوی :دی
من فقط سپرده گذار بودم، در مورد زمان تاسیس اطلاعی ندارم
تسهیلات وام هم چون نمیخواستم بگیرم زیاد ازشون نپرسیدم ولی از این مطمئنم که تا 80 درصد میزان سپرده رو میشه وام گرفت و بهره وام هم 6 درصد بیشتر از سود سپره یعنی 35 درصد هست
خواهش میکنم قابل نداشت!پس وامشون به درد عمشون میخوره !
سلام،تمامی سپرده هایی که سودشون در سررسیده به این معنی که کل سود رو در تاریخ سررسید بهت میدن (مثلا سه ماه یا شش ماه یا یک سال و ...) اشکال این سپرده ها اینه که به صورت ماهیانه سودی از سپرده گذاریت دستت نمیاد که بتونی ازش استفاده کنی یا دوباره بزاریش تو یه حسابیو ازش سود بگیری،پس نتیجه می گیریم که این نوع سپرده ها اصلا خوب نیستن،موفق باشی.جایی خوندم نوشته بانک سینا برای سپرده 6 ماهه سود 21 درصد میده (برای 100 م به بالا) در سررسید 3 ماهه
این 3 ماهه دادن فرقش چیه با 1 ساله
لطفا یکی برای من توضیح بده
آرمان و فرشتگان قبلا جدا بودن، اگر اشتباه نکنم الان این دوتا + یک موسسه دیگه رو میخوان با هم ترکیب کنن و تبدیل به بانک کنن (طرح کم کردن موسسات مالی اعتباری) که باز اینا هم با هم مشکل دارن و نمیتونن یک سیستم جامع درست کنن، الان شما توی فرشتگان حساب داشته باشی نمیتونی از آرمان برداشت کنی و ...یعنی آرمان 20 درصد به بالا میدن سپرده رو؟
کدوم سپرده مورد اعتماد تره؟آرمان یا فرشتگان
من یکماه پیش رفتم آرمان گفتن 10 درصد هست که