دوست عزیز شما درست نخوندی؟ سوادت نم کشیده؟یه عده شایعه الکی میسازن
کجا پول فیش میگیرن ؟
گفتم کارمند بانک گفت فیش دوم رو درست ننویسی پولش رو باید بدی گرچه چیزی نگرفت ولی بعید هم نیست درآینده بگیرن.
شما یه کم حداقل درست بخون جملات رو.
دوست عزیز شما درست نخوندی؟ سوادت نم کشیده؟یه عده شایعه الکی میسازن
کجا پول فیش میگیرن ؟
اقا مطمئني؟اخه روزشمار که ده درصده همه جابانک مهر اقتصاد به روز شمار 22 درصد میده.....
آقا درسته،من اشتباه کردم و همین جا هم تاییدم میکنم، ممنون از توضیحی که دادید..آقا الکی شایعه درست نکنید. از صبح تا حالا 10 بار رفتم تو اینترنت بانک ملت ولی چیزی بایت کارمزد مانده گیری و صورت حساب کم نکرد.
بله ...........اقا مطمئني؟اخه روزشمار که ده درصده همه جا
2 حالت داره یا اینکه شما موافق سپرده گذاری جدید (1 ساله 22%) هستید, که دراینصورن نیازی نیست کاری کنید یا اینکه می خواید حسابتون رو ببندید که خوب باید بهشون بگید و حسابتون رو ببندنددوستان من یه سپرده 24 درصد 3 ماهه تو بانک سرمایه باز کرده بودم امروز سر رسیدش بود رفتم بعد برگه سپرده رو دادم به کارمندشون زد تو سیستم گفتش سپردتون 1 ساله تمدید شده با نرخ 22درصد در صورتی که من درخواست تمدید شدن رو ندادم بعدش دیگه هیچی بهم نداد همون برگه سپرده 3 ماهه دستم هست چیکار کنم العان؟
خب پس احتمالا شما چند روز قبل از اعلام سودای جدید حساب باز کردی واسه همون میزان سودت انقدرهبله ...........
به دو میل و 600 ت من تقریبا 51 ت داده همین دو یا یک روز پیش.........
شاید...خب پس احتمالا شما چند روز قبل از اعلام سودای جدید حساب باز کردی واسه همون میزان سودت انقدره
من امروز پرسیدم.گفت همون 10 درصد!!بانک مهر اقتصاد روزشمار چند درصد میده؟
درسته........من امروز پرسیدم.گفت همون 10 درصد!!
سپرده سه ماهه من را هم در بانک مسکن اتوماتیک به یکساله با نرخ 22 درصد تبدیل کردند ولی گفتند هر موقع قصد برداشت داشتی با نرخ 22 میتونی برداشت کنی در واقع یک نوع روزشمار با نرخ 22 درصد.دوستان من یه سپرده 24 درصد 3 ماهه تو بانک سرمایه باز کرده بودم امروز سر رسیدش بود رفتم بعد برگه سپرده رو دادم به کارمندشون زد تو سیستم گفتش سپردتون 1 ساله تمدید شده با نرخ 22درصد در صورتی که من درخواست تمدید شدن رو ندادم بعدش دیگه هیچی بهم نداد همون برگه سپرده 3 ماهه دستم هست چیکار کنم العان؟
حتما مبلغتون بالای 10 میلیون بوده درسته؟سپرده سه ماهه من را هم در بانک مسکن اتوماتیک به یکساله با نرخ 22 درصد تبدیل کردند ولی گفتند هر موقع قصد برداشت داشتی با نرخ 22 میتونی برداشت کنی در واقع یک نوع روزشمار با نرخ 22 درصد.
درستهحتما مبلغتون بالای 10 میلیون بوده درسته؟
بعد از یک مدت به دادن؛ همه عادت می کنند( کار مزد پرداخت قبوض و ...)پس از آغاز دریافت کارمزد از مانده گیری بر روی تمامی درگاه های بانکی و پرداخت، در آینده نزدیک خرید شارژ تلفن های همراه نیز مشمول کارمزد شود.
http://banker.ir/news/34070/کارمزد-بانکها-از-خرید-شارژ-تلفن-همراه
ساعت 7 عصر حواله پایا به حساب شتابی کوثر زدم ولی هنوز واریز نشده!!!پس کی میاد توی حسابم؟