Farzad Gulitta
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 22
- لایکها
- 4
بیشترین برای قوامین، منتها قایمکی و کلک سر دولت رو شیره مالیدن، اونهم یکساله، بالای پنجاه میلیون، به خودشون بگین بهتون میگن چه خبره! 26%
روز شمار کارسازان آینده برای حساب های قدیمی 24.5 میدهسلام
دوستان در حال حاضر بیشترین سود روز شمار و همینطور یکساله مال کجا ست؟
من امروز سوال کردم گفتند بالای 50 تومن هم همون 22 درصدبیشترین برای قوامین، منتها قایمکی و کلک سر دولت رو شیره مالیدن، اونهم یکساله، بالای پنجاه میلیون، به خودشون بگین بهتون میگن چه خبره! 26%
خب بالاخره کسی هم که ریسک پذیری میکنه باید چند درصد سود بیشتری گیرش بیادفکر کنم کماکان بالاترین مال موسسات مالی و اعتباری بدون مجوز باشد. فرشتگان و نور باید بالاترین باشد.
بانک مهراقتصاد به حسابهای روزشمار فجرمهر که قبلا بازشده تا زمانی که توسط صاحب حساب بسته نشه طبق روال قبلی همون 23 درصد سود میده درضمن موجودی هم قابل افزایشه ولی حساب جدید سودش 10 درصده،این مطلب چندروز قبل که به یکی ازشعبه هاش برای افزایش موجودی حساب،رفته بودم از کارمند شعبه شنیدمبچه ها من تو مهر اقتصاد یه حساب دارم روزشمار هست الان 10 تومنی توش هست سود روزشمارش اونموقه که من باز کردم 20.5 درصد بود یه سوال 2 روز دیگه 6 ماهش تموم میشه یعنی من حسابم کلا 6 ماه بود الان بعد از این 6 ماه ما اگر بخوایم بزاریم باز هم پول بمونه اینا همون 20.5 درصد حساب میکنن؟
بعد بانک ها که کلا سودهیشون تعطیله از موسسات کدومشون بالاترین سود رو میده بریم اونجا سرمایه گذاری؟
قوامین خداییش معتبره اما بازم ادم میترسه مثلا منو بکشی عمرا پولمو بالای 10 میلیون بخوابونم تو نور حالا شما بگو 30% هم بده!!!
بچه ها من تو مهر اقتصاد یه حساب دارم روزشمار هست الان 10 تومنی توش هست سود روزشمارش اونموقه که من باز کردم 20.5 درصد بود یه سوال 2 روز دیگه 6 ماهش تموم میشه یعنی من حسابم کلا 6 ماه بود الان بعد از این 6 ماه ما اگر بخوایم بزاریم باز هم پول بمونه اینا همون 20.5 درصد حساب میکنن؟
سلام داداش من گردشگری حساب روزشمار 22 درصد دارم، همه چیزش عالیهسلام.ما میخواهیم مبلغ 600 میلیون رو برای 3 ماه بذاریم بانک گردشگری توی حساب روز شمار 22 درصد که از قبل باز کرده بودیم.به نظرتون معتبره؟ممکنه پولمون رو یکجا و سریع و راحت ندن؟اینکه روز شماره یعنی همیشه متصله به شتاب و بقیه بانک ها و راحت میشه همشو انتقال داد؟مرسی.
حساب های قدیمی کوتاه مدت عادی که قبلا17%بوده حالا 18%شده!!بپرسید احتمالا همینه که میگمدوستان اگه کسی در مورد سود موسسه مهر که چند سال پیش باز کردم خبر داره لطفا راهنمایی کنه مثلا 50 ملیون چقدر سود روز شمار میده ممنون
چشم نخوری داداشسلام دوستان پدر بنده تغییر شغل داده و الان 2.5 میلیارد تومان پول داره پیشنهاد دادم 1 سالی بزاریم بانک و بعد براش یه فکری بکنیم
اما به نظرتون کدوم بانک سود روزشمار بیشتری برای این مبلغ می ده ؟
والا ما خودمونو بفروشیم زور بهمون 200 تومن بدنچشم نخوری داداش
سلام دوست عزیز ، شما قبل ازینکه پول رو با توجه به راهنمایی دوستان بذارید تو یه بانک به خصوصی ، برید با رئیس شعبات بانکهای خصوصی صحبت کنید دستشون بازه هرکدوم سود بیشتری دادن میتونید اونجا بذاریدش، چون مبلغ پولتون بالاس راحت بالای 25 درصد شاید تا 30 درصد بتونید روزشمار بذاریدسلام دوستان پدر بنده تغییر شغل داده و الان 2.5 میلیارد تومان پول داره پیشنهاد دادم 1 سالی بزاریم بانک و بعد براش یه فکری بکنیم
اما به نظرتون کدوم بانک سود روزشمار بیشتری برای این مبلغ می ده ؟
دوستان گرامی لطفا جای این حرفا راهنمایی کنند
کدوم بانک رو توجه نکن
فردا برو پیش چهار تا رئیس بانک
بگو اقا اینقدر پول داریم
چقدر میتونی حداکثر سود بدی
هر کدوم بیشتر داد به همون بده
حواس به این باشه که سود رو ماهانه به حسابتون واریز کنید
نه در سررسید
سر رسید یعنی مدت دار میزاری مثلا 4 ماه سر 4 ماه سود واریز میشه میگن سررسید 4 ماههممنون از شما سررسید یعنی به چه صورته ؟