aminkhan2013
Registered User
- نوشتهها
- 1,396
- لایکها
- 799
اگه هم بتونی کوتاه مدت ببندی بهتره،تا دستت بازتر باشه و اگه خواستی سریع بتونی برداشت یا واریز کنی
من که بانک آینده حساب دارم...داره 23% واریز میکنه..کوتاه مدت! خبری هم از 10% شدن نیست...بیخیال بابا!
با این پول ماهی بیش از ۴۰ میلیون درامد دارید. من جای پدرتون بودم میذاشتم بانک مطمین و با سودش ایران گردی میکردم و قسمتی هم به مردم کمک میکردم و از لحظه لحظه زندگیم لذت مادی و معنوی میبردم خودمم درگیراین بازار و غیره نمیکردمسلام دوستان پدر بنده تغییر شغل داده و الان 2.5 میلیارد تومان پول داره پیشنهاد دادم 1 سالی بزاریم بانک و بعد براش یه فکری بکنیم
اما به نظرتون کدوم بانک سود روزشمار بیشتری برای این مبلغ می ده ؟
با این پول ماهی بیش از ۴۰ میلیون درامد دارید. من جای پدرتون بودم میذاشتم بانک مطمین و با سودش ایران گردی میکردم و قسمتی هم به مردم کمک میکردم و از لحظه لحظه زندگیم لذت مادی و معنوی میبردم خودمم درگیراین بازار و غیره نمیکردم
ساده ترین راه اینه:سلام
کسی فرمول سود وامهای بانکی رو میدوه چیه؟ که بشه باهاش حساب کنی که مثلا وام 28 درصدی قسطش چند تومن میشه
سایت زیر راحت می تونی محاسبه کنی؛ میشه ماهی 489422 نومانفکر نکنم این فرمولها صحیح باشه
شما الان مبلغ اقساط وام زیر را اعلام کنید:
مبلغ وام دریافتی 9 میلیون تومان
سود وام 27 درصد
24 ماهه ( پرداخت ماهانه)
همون طور که میبینید؛فرمولا به نقل از سایت و انجمن تخصصی حسابداریبله من خودم نرم افزار محاسبه سود بانکی رو دارم
هدفم از اون مثال این بود که بگم اون فرمولها درست نیست
این که نشد دلیل :general712:
شما همون مثالی که من زدم رو یه بار با اون فرمولها محاسبه کن بعد دوباره با لینکی که از بانک سامان گذاشتید محاسبه کن می بینید که جواب با هم فرق می کنه
پ ن
محاسبه درست مربوط به لینک بانک سامان است
مثلا یک میلیون با 28 درصد سود
1000000+28%=1280000
حالا مثلا اگه باز پرداخت 24 ماه باشه
1280000/24=53335 تومان