• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
بله
شرایط همین است
به من گفت 22 درصد را سر ماه می ریزیم 4 درصد دیگر را هم دو روز بعدش می ریزیم یعنی در دو مرحله هر ماه سود را می دهند
من شعبه طالقانی هم چند روز پیش برای یکی دیگر از دوستان باز کردم

اوکی . من که هنوز زوده برسم 50 میل .

ali.dante

Registered User
لایک‌ها
137
اقا من با 1 میل برم بهم فوش نمیدن؟:D

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
دوستان کسی تا حالا از اینترنت بانک ملی سبا ساتفاده کرده؟امکاناتش چطوره؟از بانک ها خصوصی بهتره؟

davud-z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
آقا الان 50 تومن بزاری تو بانک ماهی چقد سودش هستش ؟

می تونی تو بانک مسکن یک سپرده سرمایه گذاری ممتاز 9ماهه ویژه (حقیقی) باز کنی؛ سودش 18% است و به ازای هر ماه سه برگ اوراق حق تقدم بهت میده که قیمت هر برگش امروز تو فرابورس به 94 هزار تومن رسید. با این وصف ماهانه 750 هزار تومن سود دریافت می کنی و با فرض ثابت موندن قیمت هر برگ اوراق حق تقدم 280 هزار تومن هم از بابت فروش اوراق گیرت میاد که سرجمع میشه یک میلیون و سی هزار تومن ماهانه که معادل با سود 24.7% است.

Last edited:

davud-z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
دوستان کسی تا حالا از اینترنت بانک ملی سبا ساتفاده کرده؟امکاناتش چطوره؟از بانک ها خصوصی بهتره؟

نیاز به توکن داره؛ موقعی که قیمت توکن 16500 تومن بود یکی سفارش دادم حدود چهارماه طول کشید بهم بدن؛ دو ماه بیشتر کار نداد و خراب شد؛ بردم شعبه که برام درستش کنن گفتن کاریش نمیشه کرد و باید یک نو شو سفارش بدی که شده 54 هزار تومن !!!!! من هم از خیرش گذشتم.

با این وجود اگه خواستی سفارش بدی باید بگم که اینترنت بانک ملی (سیستم سبا) همه چی داره، از ساتنا و پایا گرفته تا بگیر برو به پرداخت قبض و ....

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
نیاز به توکن داره؛ موقعی که قیمت توکن 16500 تومن بود یکی سفارش دادم حدود چهارماه طول کشید بهم بدن؛ دو ماه بیشتر کار نداد و خراب شد؛ بردم شعبه که برام درستش کنن گفتن کاریش نمیشه کرد و باید یک نو شو سفارش بدی که شده 54 هزار تومن !!!!! من هم از خیرش گذشتم.

با این وجود اگه خواستی سفارش بدی باید بگم که اینترنت بانک ملی (سیستم سبا) همه چی داره، از ساتنا و پایا گرفته تا بگیر برو به پرداخت قبض و ....
من بانک پاسارگاد و ملت و دی حساب دارم
الان میخوام یه بانک حساب باز کنم که حساب اصلیم باشه برای همین گفتم اینترنت بانک ملی در چه حده .
الان شده 60 تومن دستگاه توکن:Dکارت رو همون لحظه صادر میکنن>

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
مشابه اینترنت بانک های دیگه هست، فرق نمیکنه زیاد، برای ورود از توکن استفاده می شه و نیز برای برخی عملیات بانکی مثل حواله و غیره با توکن انجام میشه، من صادرات رو دارم. قدیم ها ۲۰ هزار گرفتم توکنشو. در صادرات سقف مبلغ انتقال های پایا و غیره نسبتا زیاده، علتش می تونه استفاده از توکن باشه، که امنیتش بیشتره. احتمالا ملی هم سقفش اینجوری نسبتا بیشتر باشه، به نسبت اینترنت بانک های دیگه مثل ملت، پاسارگاد و همه بانک های دیگه که محدود کردند سقف تراکنش رو.

Aras11

Registered User
لایک‌ها
217
من بانک پاسارگاد و ملت و دی حساب دارم
الان میخوام یه بانک حساب باز کنم که حساب اصلیم باشه برای همین گفتم اینترنت بانک ملی در چه حده .
الان شده 60 تومن دستگاه توکن:Dکارت رو همون لحظه صادر میکنن>

پولی که بابت توکن میگیرن عین دزدیه . اینا اگه امنیت براشون مهم بود پیامک یا USSD رو جایگزین میکردن

شاید همینکار رو کردن بپرسین . هرچند از بزرگترین بانک جهان اسلام بعیده این کارا

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
خوب میگین توکن باشه ولی چرا انقدر قیمتشو بالا بردن.حالا کوچ کردن به بزرگترین بانک جهان اسلام با توجه به اینترنت بانک و امکاناتش میصرفه یا نه:D

Aras11

Registered User
لایک‌ها
217
خوب میگین توکن باشه ولی چرا انقدر قیمتشو بالا بردن.حالا کوچ کردن به بزرگترین بانک جهان اسلام با توجه به اینترنت بانک و امکاناتش میصرفه یا نه:D

فکر کنم یه دستگاه 5 دلاری باشه که این قیمت میدن

حساب ملی رو اونایی باز میکنن که مجبور شدن برای حقوق و ...حساب باز کنن یا انتقال کارت به کارت ملی زیاد دارن (بدون کارمزد) یا تو صنف کاریشون اکثرا این حساب رو دارن و ...

در غیر اینصورت ، کاربردی برای این حساب نمی بینم با این وضع شعبه ها و سواد کارمندان :general210:

m0jt@ba

Registered User
لایک‌ها
26
برای سبا ملی می تونین از رعد ملی استفاده کنید
و رمز رو از طریق موبایل دریافت کنید و نیازی هم به توکن نیست

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
الان چه بانکی حساب باز کنم که اینترنت بانکش عالی باشه؟هم خدمات
در ضمن پاسارگاد هم شوت هستن نمیدونن فرق پیام هشداری بانک با اس ام اس بانک نمیدونن.
دی که هیچی.ازملتم خوشم نمیاد
به نظرتون کدوم بهتره و هم معتبر:سامان|سرمایه|شهر|گردش گری|

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
دوستان یه سوال دارم اگه کسی اطلاعی داره لطفا یه اطلاع رسانی کنه ممنون.

چه جوری میتونم سهام یک بانک رو خریداری کنم ( حتما نیاز به بورس داره ؟ ) . مثلا این تیتر خبر پایینی :

بانک قوامین ۲۲۰ ریال سود پرداخت می کند .

کسی میدونه چه جوریه ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
الان چه بانکی حساب باز کنم که اینترنت بانکش عالی باشه؟هم خدمات
در ضمن پاسارگاد هم شوت هستن نمیدونن فرق پیام هشداری بانک با اس ام اس بانک نمیدونن.
دی که هیچی.ازملتم خوشم نمیاد
به نظرتون کدوم بهتره و هم معتبر:سامان|سرمایه|شهر|گردش گری|

سامان - پاسارگاد ..

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
امکانات سامان از ملت و پاسارگاد بهتره؟
چون من میخوام این بانک رو به عنوان حساب اصلیم باز کنم برای همین دارم خوب تحقیق میکنم که کدوم بهتره.

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
امکانات سامان از ملت و پاسارگاد بهتره؟
چون من میخوام این بانک رو به عنوان حساب اصلیم باز کنم برای همین دارم خوب تحقیق میکنم که کدوم بهتره.

نه امکانات اینترنت بانک ملت از سامان و پاسارگاد خیلی بهتره،
من تقریبا اینترنت بانک همه جارو دارم. از نظر امکانات هیچ جا به ملت نمیرسه، یه زمان سامان بهترین بود ولی متاسفانه درجا زد.
از نظر امنیت هم ملت بهتره، میتونی رمز یکبار مصرف رو فعال کنی و از طریف موبایل رمز تولید میشه و نیاز به خرید دستگاه توکن هم نداری.
ولی کلا باید ببینی استفادت از اینترنت بانک بیشتر برا چه موردیه، چون الان همه بانک ها امکانات پایه ای اینترنت بانکشون مثل همه، مثلا همه انتقال کارت به کارت و پایا و ساتنا و گرفتن موجودی و صورت حساب و پرداخت قبض رو دارن که 90 درصد استفاده از اینترنت بانک برا این چیزا هست.

Last edited:

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
از داخل اینترنت بانک خود ملت باید رمز یکبار مصرف رو موبایل فعال بشه؟
من ملت دارم ولی خوشم نمیاد میخوام یه بانک حساب باز کنم که حساب اصلیم باشه بقیه کارتها برای کارهای معمولی

بالا