• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
حساب بانک دی داشتم 19 درصدی دیروز سود واریز شد و 10 درصد شده :( ، مگه قرار نبود حسابهای قدیمی رو کاری نداشته باشن ؟!

pzs

Registered User
لایک‌ها
72
حساب بانک دی داشتم 19 درصدی دیروز سود واریز شد و 10 درصد شده :( ، مگه قرار نبود حسابهای قدیمی رو کاری نداشته باشن ؟!
والا من رفتم بانک صادرات اونم گفت که همه حساب های کوتاه مدت 10% شده.
ولی اون یکی بانک ها میگفتن قبلی ها دست نخورده باقی میمونه.
خودشونم نمیدونن با خودشون چند چندن!!!

pejerz85

Registered User
لایک‌ها
41
کدوم بانک یا موسسه سود 30 درصدی میده؟
تو اخبار که اومده بود وزیر اقتصادم از دستش شکار بود.

amirhossain1995

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام
از مال دنیا هرچی دارم رو می گم.
دانشجو هستم. الان هم 2 تا نیم سکه و 2 ربع سکه دارم
تاپیک های این بخش رو خوندم. دیدم اکثرا نظرشون اینه که پول رو تو بانک بزاری و هر ماه سودش رو بگیری.
حالا سوال هام :
1 _ به نظرتون من این سکه ها رو یفروشم و تو بانک بزارم و سودش رو بگیرم ؟
2 _ کدوم بانک سود بیشتری میده ؟ البته این رو می دونم که مثلا سود 2 ساله از 1 ساله بیشتره.
الیته من حدودا هر 3 یا 4 ماه تقریبا 350 تا 400 تومان هم پول پس انداز می کنم.
3 _ یه سوال که برام پیش اومده اینه که اگه من مثلا یه حساب 2 ساله باز کنم ، اگه ظرف این مدت 2 سال مثلا هر 3 یا 4 ماه بهش پول اضاف کنم ، به پول هایی که اضاف کردم هم سود تعلق می گیره ؟
4 _ یا فقط به اصل پولی که موقع افتتاح حساب گزاشتم سود تعلق می گیره ؟
5 _ سود پول ها قابل برداشت هستند ؟
6 _ سود روز شمار 10 درصد با یک ساله 22 درصد تفاوتشون چیه ؟

7 _ اگه جواب سوال 3 مثبته ، می تونم حساب حتی 2 یا 3 ساله هم باز کنم. شاید هم 4 ساله
ممنون میشم راهنمایی کنید.

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
سلام
از مال دنیا هرچی دارم رو می گم.
دانشجو هستم. الان هم 2 تا نیم سکه و 2 ربع سکه دارم
تاپیک های این بخش رو خوندم. دیدم اکثرا نظرشون اینه که پول رو تو بانک بزاری و هر ماه سودش رو بگیری.
حالا سوال هام :
1 _ به نظرتون من این سکه ها رو یفروشم و تو بانک بزارم و سودش رو بگیرم ؟
2 _ کدوم بانک سود بیشتری میده ؟ البته این رو می دونم که مثلا سود 2 ساله از 1 ساله بیشتره.
الیته من حدودا هر 3 یا 4 ماه تقریبا 350 تا 400 تومان هم پول پس انداز می کنم.
3 _ یه سوال که برام پیش اومده اینه که اگه من مثلا یه حساب 2 ساله باز کنم ، اگه ظرف این مدت 2 سال مثلا هر 3 یا 4 ماه بهش پول اضاف کنم ، به پول هایی که اضاف کردم هم سود تعلق می گیره ؟
4 _ یا فقط به اصل پولی که موقع افتتاح حساب گزاشتم سود تعلق می گیره ؟
5 _ سود پول ها قابل برداشت هستند ؟
6 _ سود روز شمار 10 درصد با یک ساله 22 درصد تفاوتشون چیه ؟

7 _ اگه جواب سوال 3 مثبته ، می تونم حساب حتی 2 یا 3 ساله هم باز کنم. شاید هم 4 ساله
ممنون میشم راهنمایی کنید.
1-بانک فایده ای نداره اگه امسال آدامس بخری این مبلغ رو سال بعدش سه برابر میشه
2-تمام سودا یکسان شده |به غیر از موسسات|
3-پول نمیتونی بهش اضافه کنی حسن این حساب ها اینکه میتونی برداشت کنی نمیتونی اضاف کنی
5-اره هم اصل پول و هم سود البته سودش رو میرزن تو حساب کوتاه مدت با کارت که برداشت کنی
6-روزشمار با کارت هست هر موقعی که دوست داشتی میتونی برداشت کنی یا اضافه کنی یا هر کار دیگه ولی یکساله موقع افتتاح حساب مبلغ رو که اضافه کردی تمام کارت هم نمیشه متصل کرد بعضی بانک ها هم بدون جریمه بعد از یکماه میتونی برداشت کنی

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
تا حالا که چنین اتفاقی نیافتاده که معلوم بشه که بانک مرکزی می خواهد یا قادر است به چنین تعهداتی عمل کند. فراموش نکنیم اینجا ایران است و در این کشور نهاد ها و دستگاههای گوناگون قولهای داده اند و تعهداتی دارند که از آنها شانه خالی می کنند. بعنوان مثال موسسه استاندارد سالها میدانست که در شیر پاستوریزه از وایتکس و پالم استفاده شده ولی همچنان مهر تاییدش را بر این محصولات می چسباند!
این هم از کم اطلاعی شماست متاسفانه.
2-3 سال پیش تعاونی اعتبار بهمن ایثار به دلایلی که جای بحثش نیست به مشکل خورد و تمامی کسانی که سپرده گذاری کرده بودند + وام گرفته بودند بلا تکلیف مونده بودند. بانک مرکزی با مدیریت این قضیه تمامی تعهدات این تعاونی رو به موسسه مولی الموحدین سابق یا همان بانک ایران زمین فعلی واگذار کرد. یعنی هر کسی که سپرده ای داشت میتونست بره از موسسه مالی و اعتباری مولی الموحدین بگیره و هر کسی وام داشت اقساطش رو در این موسسه باید پرداخت میکرد.

Make Money

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
از 1 شهریور بانک مرکزی, بانک ها و موسسات (حداقل اونایی که مجوز دارند) رو مجبور کرده به حساب های روزشمار (چه قبلی و چه جدید) فقط 10% سود بدند. حالا بازم بعضی از بانک ها و موسسات می پیچونن و بعضی ها نه

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
دیگه باید از بانک دی رفت تا الانم به خاطر سودش موندیم:(

amirhossain1995

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام
تفاوت سود دهی بانک ها موسسات در چیه ؟
این طور که فهمیدم نمیشه به موسسات زیاد اعتماد کرد. برای چی ؟
الان کدوم بانک و موسسه بیشترین سود رو میده ؟( روز شمار ) یک ساله چی ؟
ممنون

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
سلام
تفاوت سود دهی بانک ها موسسات در چیه ؟
این طور که فهمیدم نمیشه به موسسات زیاد اعتماد کرد. برای چی ؟
الان کدوم بانک و موسسه بیشترین سود رو میده ؟( روز شمار ) یک ساله چی ؟
ممنون
1-بانک ها مجوز بانکداری دارن و برای همین چونکه زیر نظر بانک مرکزی هستن سودشون کم هست ولی موسسات چونکه مجوز کافی رو ندارن و بانک مرکزی هم به مردم پیشنهاد نمیده که سرمایه گذاری کنن و کلا موسسات ریسک هست و مبالغ بالا رو نباید سرمایه گذاری کرد
2-چون مجوز فعالیت ندارن و فقط بانک مرکزی نظارت میکنه
3-بانک ها 22 درصد یکساله هستن و روز شمار 10 درصد که خوب جریمه رو یه جورایی برداشت مثلا میتونن بعد از یکماه بدون جریمه با 22 درصد برداری.موسسه هم هستن که روزشمار رو 25 درصد میده

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099

دیگه باید از بانک دی رفت تا الانم به خاطر سودش موندیم:(

تو اکثر بانک ها اونایی که قبلا حساب باز کرده بودند سودشون رو تغییر ندادن این هم از شانس ماست دیگه .

davud-z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
هشدار سیف به مدیران بانکها

2i8ivxd.jpg

Banker - رئیس کل بانک مرکزی گفت: اگر مدیران بانک ها از مصوبات شورای پول و اعتبار یا مقررات بانک مرکزی پیروی نکنند ممکن است بطور دائم از مدیریت بانکی کنار گذاشته شوند .

به گزارش بنکر (Banker)، ولی الله سیف با اعلام این خبر افزود: در چند مورد شورای پول و اعتبار مدیران بانکی را بطور دائم از مدیریت بانکی منفصل کرده است .

وی هشدار داد: اگر بانک ها در اعطای وام یا قبول سپرده نرخهای مصوب شورای پول و اعتبار را رعایت نکنند با مشکل جدی مواجه می شوند .

رئیس کل بانک مرکزی درخصوص نامه اخیر او و وزیر مسکن به رئیس جمهور درباره وام خرید مسکن گفت: این نامه نتیجه مشترک پیشنهاد بانک مرکزی و وزارت مسکن است و به جهت آنکه وام خرید مسکن برای گروه های هدف باید با نرخ سود کمتری اعطا شود نیاز به حمایت ویژه دولت داشت .

سیف بطور مستقیم صحبتی از کاهش نرخ سود بانکی نکرد اما گفت : بطور منطقی با کاهش تورم نرخ سود بانکی باید متناسب شود و در جلسه شورای پول و اعتبار بطور ویژه این موضوع بررسی خواهد شد.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

این آقا انگار خیلی دلش می خواد مردم سپرده هاشون را از بانکها بکشن بیرون تا بابت کسری تراز مالی بانکها (که تحت عنوان استفاده از منابع بانک مرکزی تعبیرش می کنه) سود روز شمار 34 درصدی از بانکهای تجاری بگیره.

-

Last edited:

vahy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان کسی در موسسه آرمان حساب داره و برای سپرده گذاری قابل اطمینان هستش؟

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
با سلام
دوستان کسی در موسسه آرمان حساب داره و برای سپرده گذاری قابل اطمینان هستش؟
آرمان قبلا یه چیز دیگه بوده یعنی اسمش ر وتغییر داده
من رفتم داخل شعبه ترسیدم اومدم بیرون بانک سپه حساب باز کنین ولی سراغ موسسه نرید
قابل اعتماد نیستن مجوز ندارن

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آرمان قبلا یه چیز دیگه بوده یعنی اسمش ر وتغییر داده
من رفتم داخل شعبه ترسیدم اومدم بیرون بانک سپه حساب باز کنین ولی سراغ موسسه نرید
قابل اعتماد نیستن مجوز ندارن
جو الکی ندید
خیلی از موسسات ادغام شدن اسمشون رو تغییر دادن ووو

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
جو الکی ندید
خیلی از موسسات ادغام شدن اسمشون رو تغییر دادن ووو

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
عزیز
همین دو تا موسسه جفت شدن بانک آینده شدن
الان طبق گفته دوستان داره جمع میکنه
در ضمن موسسه همون موسسه هستش اینا فقط نوشته تحت نظارت بانک مرکزی یعنی بانک مرکزی دارن نظارت میکنن مجوز رسمی فعالیت از بانک مرکزی رو ندران

بالا