والا من رفتم بانک صادرات اونم گفت که همه حساب های کوتاه مدت 10% شده.حساب بانک دی داشتم 19 درصدی دیروز سود واریز شد و 10 درصد شده ، مگه قرار نبود حسابهای قدیمی رو کاری نداشته باشن ؟!
1-بانک فایده ای نداره اگه امسال آدامس بخری این مبلغ رو سال بعدش سه برابر میشهسلام
از مال دنیا هرچی دارم رو می گم.
دانشجو هستم. الان هم 2 تا نیم سکه و 2 ربع سکه دارم
تاپیک های این بخش رو خوندم. دیدم اکثرا نظرشون اینه که پول رو تو بانک بزاری و هر ماه سودش رو بگیری.
حالا سوال هام :
1 _ به نظرتون من این سکه ها رو یفروشم و تو بانک بزارم و سودش رو بگیرم ؟
2 _ کدوم بانک سود بیشتری میده ؟ البته این رو می دونم که مثلا سود 2 ساله از 1 ساله بیشتره.
الیته من حدودا هر 3 یا 4 ماه تقریبا 350 تا 400 تومان هم پول پس انداز می کنم.
3 _ یه سوال که برام پیش اومده اینه که اگه من مثلا یه حساب 2 ساله باز کنم ، اگه ظرف این مدت 2 سال مثلا هر 3 یا 4 ماه بهش پول اضاف کنم ، به پول هایی که اضاف کردم هم سود تعلق می گیره ؟
4 _ یا فقط به اصل پولی که موقع افتتاح حساب گزاشتم سود تعلق می گیره ؟
5 _ سود پول ها قابل برداشت هستند ؟
6 _ سود روز شمار 10 درصد با یک ساله 22 درصد تفاوتشون چیه ؟
7 _ اگه جواب سوال 3 مثبته ، می تونم حساب حتی 2 یا 3 ساله هم باز کنم. شاید هم 4 ساله
ممنون میشم راهنمایی کنید.
این هم از کم اطلاعی شماست متاسفانه.تا حالا که چنین اتفاقی نیافتاده که معلوم بشه که بانک مرکزی می خواهد یا قادر است به چنین تعهداتی عمل کند. فراموش نکنیم اینجا ایران است و در این کشور نهاد ها و دستگاههای گوناگون قولهای داده اند و تعهداتی دارند که از آنها شانه خالی می کنند. بعنوان مثال موسسه استاندارد سالها میدانست که در شیر پاستوریزه از وایتکس و پالم استفاده شده ولی همچنان مهر تاییدش را بر این محصولات می چسباند!
از 1 شهریور بانک مرکزی, بانک ها و موسسات (حداقل اونایی که مجوز دارند) رو مجبور کرده به حساب های روزشمار (چه قبلی و چه جدید) فقط 10% سود بدند. حالا بازم بعضی از بانک ها و موسسات می پیچونن و بعضی ها نهحساب بانک دی داشتم 19 درصدی دیروز سود واریز شد و 10 درصد شده ، مگه قرار نبود حسابهای قدیمی رو کاری نداشته باشن ؟!
دیگه باید از بانک دی رفت تا الانم به خاطر سودش موندیمحساب بانک دی داشتم 19 درصدی دیروز سود واریز شد و 10 درصد شده ، مگه قرار نبود حسابهای قدیمی رو کاری نداشته باشن ؟!
1-بانک ها مجوز بانکداری دارن و برای همین چونکه زیر نظر بانک مرکزی هستن سودشون کم هست ولی موسسات چونکه مجوز کافی رو ندارن و بانک مرکزی هم به مردم پیشنهاد نمیده که سرمایه گذاری کنن و کلا موسسات ریسک هست و مبالغ بالا رو نباید سرمایه گذاری کردسلام
تفاوت سود دهی بانک ها موسسات در چیه ؟
این طور که فهمیدم نمیشه به موسسات زیاد اعتماد کرد. برای چی ؟
الان کدوم بانک و موسسه بیشترین سود رو میده ؟( روز شمار ) یک ساله چی ؟
ممنون
حساب بانک دی داشتم 19 درصدی دیروز سود واریز شد و 10 درصد شده ، مگه قرار نبود حسابهای قدیمی رو کاری نداشته باشن ؟!
دیگه باید از بانک دی رفت تا الانم به خاطر سودش موندیم
سر صبح که اسش اومد بیا اینجا پیام بده.من تا صبح خوابم نمیگیرهمن فردا صبح دی سودمو میریزه
خبرمیدم
من فردا صبح دی سودمو میریزه
خبرمیدم
آرمان قبلا یه چیز دیگه بوده یعنی اسمش ر وتغییر دادهبا سلام
دوستان کسی در موسسه آرمان حساب داره و برای سپرده گذاری قابل اطمینان هستش؟
جو الکی ندیدآرمان قبلا یه چیز دیگه بوده یعنی اسمش ر وتغییر داده
من رفتم داخل شعبه ترسیدم اومدم بیرون بانک سپه حساب باز کنین ولی سراغ موسسه نرید
قابل اعتماد نیستن مجوز ندارن
عزیزجو الکی ندید
خیلی از موسسات ادغام شدن اسمشون رو تغییر دادن ووو
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
همون حساب روزشماره که زیر ۱۰میل ۱۹٪ و بالاش ۲۲٪بودچند درصدی ؟