کسی از کلید طلایی کوثر خبر جدیدی ندارد ؟؟/
ایا تمدید شده یا نه؟؟؟
کسی از کلید طلایی کوثر خبر جدیدی ندارد ؟؟/
ایا تمدید شده یا نه؟؟؟
نگران نباشید تحت هر شرایطی بانک مرکزی جمعش می کنه و نمی گذاره کار به ورشکست شدن و........بکشه کافیه یدونه بانک ورشکست بشه قشنگ جنگ میشه همه مردم می ریزند تو بانکها پولشون را می کشند بیرون دولت هم اینو می دونه برای همین تا حد ممکن سعی می کنه کشور وارد بحران نشهدوستان یک اتفاقی افتاده که متاسفانه من و سایر کسانی که در بانک آینده حساب داریم رو نگران کرده...اخیرا شعبه های بانک اینده در مشهد و شهر های غیر مرکز جمع شدن و منتقل به شهر های مراکز استان شدند همچنین شعب بانک اینده در مشهد دوتا یکی شدن!!!اگر یک زمانی بانک اینده ورشکست کنه قانونی چیزی هست که بانک مرکزی متولی پرداخت وجوه مشتری های بانک اینده باشه??
با تشکر از شمانگران نباشید تحت هر شرایطی بانک مرکزی جمعش می کنه و نمی گذاره کار به ورشکست شدن و........بکشه کافیه یدونه بانک ورشکست بشه قشنگ جنگ میشه همه مردم می ریزند تو بانکها پولشون را می کشند بیرون دولت هم اینو می دونه برای همین تا حد ممکن سعی می کنه کشور وارد بحران نشه
خواهش می کنمبا تشکر از شما
میخوام بدونم قانونی هست که بانک مرکزی رو مجاب کنه حمایت کنه?
دوستان یک اتفاقی افتاده که متاسفانه من و سایر کسانی که در بانک آینده حساب داریم رو نگران کرده...اخیرا شعبه های بانک اینده در مشهد و شهر های غیر مرکز جمع شدن و منتقل به شهر های مراکز استان شدند همچنین شعب بانک اینده در مشهد دوتا یکی شدن!!!اگر یک زمانی بانک اینده ورشکست کنه قانونی چیزی هست که بانک مرکزی متولی پرداخت وجوه مشتری های بانک اینده باشه??
24 درصدی نه نمیتونیالان ماهایی که کوثر نداریم ، دیگه نمیتونیم افتتاح کنیم؟
دوستان یک اتفاقی افتاده که متاسفانه من و سایر کسانی که در بانک آینده حساب داریم رو نگران کرده...اخیرا شعبه های بانک اینده در مشهد و شهر های غیر مرکز جمع شدن و منتقل به شهر های مراکز استان شدند همچنین شعب بانک اینده در مشهد دوتا یکی شدن!!!اگر یک زمانی بانک اینده ورشکست کنه قانونی چیزی هست که بانک مرکزی متولی پرداخت وجوه مشتری های بانک اینده باشه??
خوب داداش من شما اونطرفشم نگاه کن وحساب کن که اونم میاد بهت وام می ده و همون پولو می تونی بزاری بانک و سودشو بگیری و از خودشو قسطشو بدی یا به قول شما بازاری باشی چقدر شو در میاری!باشه الان بهتون ثابت میکنم
شما گفتید باید 10/000/000 تومان رو 4 ماه بخوابانیم که سود بانکیش در سررسید یه چیزی حدود 750/000 تا 830/000 تومان میشه
حالا بعد 4 ماه 4/850/000 تومان وام میگیرید که اون سود 4 ماه رو + کارمزد و غیره در نظر بگیریم
آخرش 4/000/000 میمونه یعنی مقدار واقعی وام دریافتی که بایدطی 20 قسط 250/000 تومانی پس بدهیم که سود تسهیلات میشود 26.71%
حالا اونایی که بازاری هستند یا میتونن پول بیشتری در بیارن حسابشون جداست اون 10/000/000 بخواد 4 ماه بخوابه حداقل 1/200/000 تا 1/600/000 سود از دست رفته داره که مبلغ وام در اون صورت به 3/650/000 تا 3/250/000 میشه و سود تسهیلات به 38.45 تا 54.08 افزایش پیدا میکنه
این موارد برای حساب های جدید هستن یا حساب های قدیمی؟سلام دوستان
دیروز به چنتا موسسه و بانک سر زدم درباره سود روزشمار و یکساله گفتم یه اصلاع رسانی کرده باشم
1-موسسه فرشتگان : روزشمار23% -بالای 50 میلیون 25%
یکساله زیر 20میلیون 25% -بالای 20میلیون 27%-بالای 50میلیون 29%
2-موسسه ثامن : روزشمار 18%
یکساله عادی 22% (بعد 6ماهه قابل برداشت)- یکساله ویژه 25%
3-موسسه آرمان : روزشمار 25%
یکساله 27%
4- موسسه نور(کارسازان) : روزشمار 18-19%
یکساله 28%
5-بانک گردشگری : روزشمار 10%
یکساله 22%(بعد 1ماه قابل برداشت)
بعضی از موسسات دیگه هم جواب سر بالا میدادن ....میترسیدن از آدم که یه وقت مچشونو بگیرم(موسسه عسگریه)