• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
وام های خوداشتغال زایی چطورین؟
چقدر میدن؟من الان کارت پایان خدمت نیستم میتونم با مدرکش وام بگیرم؟

mkh58

Registered User
لایک‌ها
69
کسی از کلید طلایی کوثر خبر جدیدی ندارد ؟؟/
ایا تمدید شده یا نه؟؟؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
بانک های جدید که توسط آمریکا تحریم شدند :

بانک آسیا، بانک قرض الحسنه رسالت ، بانک قوامین

کسی میدونه الان چه بانک های ایرانی تحریم هستند ؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
دوستان تحریم یک بانک چه نتایج منفی میتونه روی روند کار اون بانک بگذاره ؟

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
دوستان یک اتفاقی افتاده که متاسفانه من و سایر کسانی که در بانک آینده حساب داریم رو نگران کرده...اخیرا شعبه های بانک اینده در مشهد و شهر های غیر مرکز جمع شدن و منتقل به شهر های مراکز استان شدند همچنین شعب بانک اینده در مشهد دوتا یکی شدن!!!اگر یک زمانی بانک اینده ورشکست کنه قانونی چیزی هست که بانک مرکزی متولی پرداخت وجوه مشتری های بانک اینده باشه??

Emad721

Registered User
لایک‌ها
67
الان ماهایی که کوثر نداریم ، دیگه نمیتونیم افتتاح کنیم؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
دوستان یک اتفاقی افتاده که متاسفانه من و سایر کسانی که در بانک آینده حساب داریم رو نگران کرده...اخیرا شعبه های بانک اینده در مشهد و شهر های غیر مرکز جمع شدن و منتقل به شهر های مراکز استان شدند همچنین شعب بانک اینده در مشهد دوتا یکی شدن!!!اگر یک زمانی بانک اینده ورشکست کنه قانونی چیزی هست که بانک مرکزی متولی پرداخت وجوه مشتری های بانک اینده باشه??
نگران نباشید تحت هر شرایطی بانک مرکزی جمعش می کنه و نمی گذاره کار به ورشکست شدن و........بکشه کافیه یدونه بانک ورشکست بشه قشنگ جنگ میشه همه مردم می ریزند تو بانکها پولشون را می کشند بیرون دولت هم اینو می دونه برای همین تا حد ممکن سعی می کنه کشور وارد بحران نشه

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
نگران نباشید تحت هر شرایطی بانک مرکزی جمعش می کنه و نمی گذاره کار به ورشکست شدن و........بکشه کافیه یدونه بانک ورشکست بشه قشنگ جنگ میشه همه مردم می ریزند تو بانکها پولشون را می کشند بیرون دولت هم اینو می دونه برای همین تا حد ممکن سعی می کنه کشور وارد بحران نشه
با تشکر از شما
میخوام بدونم قانونی هست که بانک مرکزی رو مجاب کنه حمایت کنه?

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
با تشکر از شما
میخوام بدونم قانونی هست که بانک مرکزی رو مجاب کنه حمایت کنه?
خواهش می کنم
اگر جز بانکهایی است که مجوزش تایید شده بله بانک مرکزی باید خسارت احتمالی را بده .اما بالاترین تضمین همون مورد که تو پست قبلی گفتم

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157

اتفاقا این اقدام مثبتی هست !
یکی از ایرادات جدی ( یا بهونه های جدی)که بانک مرکزی به بانک آینده داشت تعداد زیاد شعبه هاش بود و خواستار کم شدن تعداد آنها بود ( ادغامشون در هم)
این کار نشون میده بانک آینده در راستای برآوردن خواسته های بانک مرکزی و در نتیجه گرفتن مجوز رسمی هست
تو تهران هم در منطقه ما و اطرافش چند شعبه جمع شده یعنی در هم ادغام شده

پ ن :
نگران ورشکستگی بانک نباشید سرمایه های خیلی خیلی کلان که تعداد صفرشون از تصور بیرون هست در این بانک هست اگر موردی داشت هرگز صاحبان اونها این پولها رو اینجا نمی ذاشتند
پ ن 2:
بنده بغیر از یک حساب 200 هزار تومانی هیچ نسبت دیگه ای با این بانک ندارم :general609:

davud-z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63

تو یکی از شهرستانهایی که بانک آینده داشت شعبه اش را جمع می کرد ملت ریخته بودن که حسابهاشون را ببندن. نکته جالب اینجا بود که کارمند های یک بانک دیگه اومده بودن دم در شعبه، داشتن رایزنی می کردن که ملت پولهاشون را ببرن بانک اونها :general607:

البته به نظر من اگر آشنایی مردم با اینترنت بیشتر بود خیلی ها می تونستن حساب شون را تو بانک آینده حفظ کنن و با استفاده از پیشخوان مجازی که هزینه ای هم نداره تمام کارهای بانکی شون را انجام بدن. امان از درد بی سوادی.

گذشته از همه این حرفها کاهش شعب بانک آینده دستور مستقیم بانک مرکزی بوده و تو تمام کشور هم اتفاق افتاد و کلا جای نگرانی نداره. در عوض نکته ای که به من نظر من نگران کننده است تاکید بانک مرکزی بر لزوم کاهش سود سپرده های قبلی این بانک و چند تا از بانک های دیگه است که می تونه تا چند وقت دیگه اوضاع را به کل دگرگون کنه.

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
من نمی‌فهمم اگر بانک می‌تونه با پول من طوری سرمایه‌گذاری کنه که ۲۳، ۲۴ درصد فقط به من بده، کم کردن سهم من چه نفعی برای کسی جز بانک داره؟!

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
باشه الان بهتون ثابت میکنم
شما گفتید باید 10/000/000 تومان رو 4 ماه بخوابانیم که سود بانکیش در سررسید یه چیزی حدود 750/000 تا 830/000 تومان میشه
حالا بعد 4 ماه 4/850/000 تومان وام میگیرید که اون سود 4 ماه رو + کارمزد و غیره در نظر بگیریم
آخرش 4/000/000 میمونه یعنی مقدار واقعی وام دریافتی که بایدطی 20 قسط 250/000 تومانی پس بدهیم که سود تسهیلات میشود 26.71%

حالا اونایی که بازاری هستند یا میتونن پول بیشتری در بیارن حسابشون جداست اون 10/000/000 بخواد 4 ماه بخوابه حداقل 1/200/000 تا 1/600/000 سود از دست رفته داره که مبلغ وام در اون صورت به 3/650/000 تا 3/250/000 میشه و سود تسهیلات به 38.45 تا 54.08 افزایش پیدا میکنه
خوب داداش من شما اونطرفشم نگاه کن وحساب کن که اونم میاد بهت وام می ده و همون پولو می تونی بزاری بانک و سودشو بگیری و از خودشو قسطشو بدی یا به قول شما بازاری باشی چقدر شو در میاری!

Sent from my HUAWEI G700-U10

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
به منظور تسهیل و استاندارد سازی مبادلات بین بانکی و بین المللی
شماره شبا جایگزین شماره حسابهای فعلی بانک ها خواهد شد

شبا عبارت است از شناسه حساب بانکی ایران (IBAN) که توسط بانک مرکزی به منظور تسهیل و استاندارد سازی مبادلات بین بانکی و بین المللی مطابق با استاندارد ISO۱۳۶۱۶ تولید شده است.
این شماره در آینده نزدیک جهت تبادلات بین بانکی جایگزین شماره حسابهای فعلی بانک خواهد شد.

pzs

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوستان
دیروز به چنتا موسسه و بانک سر زدم درباره سود روزشمار و یکساله گفتم یه اصلاع رسانی کرده باشم
1-موسسه فرشتگان : روزشمار23% -بالای 50 میلیون 25%
یکساله زیر 20میلیون 25% -بالای 20میلیون 27%-بالای 50میلیون 29%
2-موسسه ثامن : روزشمار 18%
یکساله عادی 22% (بعد 6ماهه قابل برداشت)- یکساله ویژه 25%
3-موسسه آرمان : روزشمار 25%
یکساله 27%
4- موسسه نور(کارسازان) : روزشمار 18-19%
یکساله 28%
5-بانک گردشگری : روزشمار 10%
یکساله 22%(بعد 1ماه قابل برداشت)
بعضی از موسسات دیگه هم جواب سر بالا میدادن ....میترسیدن از آدم که یه وقت مچشونو بگیرم(موسسه عسگریه):)

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
سلام دوستان
دیروز به چنتا موسسه و بانک سر زدم درباره سود روزشمار و یکساله گفتم یه اصلاع رسانی کرده باشم
1-موسسه فرشتگان : روزشمار23% -بالای 50 میلیون 25%
یکساله زیر 20میلیون 25% -بالای 20میلیون 27%-بالای 50میلیون 29%
2-موسسه ثامن : روزشمار 18%
یکساله عادی 22% (بعد 6ماهه قابل برداشت)- یکساله ویژه 25%
3-موسسه آرمان : روزشمار 25%
یکساله 27%
4- موسسه نور(کارسازان) : روزشمار 18-19%
یکساله 28%
5-بانک گردشگری : روزشمار 10%
یکساله 22%(بعد 1ماه قابل برداشت)
بعضی از موسسات دیگه هم جواب سر بالا میدادن ....میترسیدن از آدم که یه وقت مچشونو بگیرم(موسسه عسگریه):)
این موارد برای حساب های جدید هستن یا حساب های قدیمی؟

بالا