• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام

کسی از دوستان میدونه حداکثر چقدر میشه با اینترنت بانک ملت پایا یا ساتنا با استفاده از یکبار رمز به بانک دیگه انتقال داد بدون امضا دیجیتال؟

davud-z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
http://www.dana.ir/News/133961.html...ium=special_link&utm_campaign=khabarfarsi.com

یعنی این جزو بالاترین تصمیم گیرنده های این کشور هست. واقعا کلمه لاشخور برازندمونه!

این بنده خدا احتمالا با یک سری اقتصاددان کم سواد نشسته صحبت کرده و یک سری چیزها بهش گفتن که اینطوری شارژ شده؛

با اینحال نکته مثبت داستان اینه که قبول کرده اقتصادی که توش تورم باشه لاجرم بهره هم باید باشه و قرض دادن پولی که هر روز از قدرت خریدش کاسته میشه عقلانی نیست

در ضمن پشتوانه قرار دادن طلا برای پول ملی اولا در شرایط فعلی موجب ورشکستگی دولت میشه و ثانیا اینکه قبلا توسط کشورهای زیادی تجربه شده که نتیجه اش رکودهای اقتصادی تاریخی بوده و در نهایت کنار گذاشته شده.

لطفاً یکنفر توضیح بده این اوراق گواهی سپرده چه حسنی نسبت به سپرده یکساله 22% داره ؟
الان مثلا اینو ببینید:
اوراق گواهی سپرده بانک سامان
http://www.sb24.com/news/SamanBank-depositCertificates-93

سودش که همون 22% هست ؟ دنگو فنگم که داره ؟ حسنش چیه ؟

اگه بخوای تو خود بانک قبل سررسید نقدش کنید با نرخ 17 در صد حساب میشه و خب این یعنی اینکه ضرر می کنید.

اگه بخواهید تو فرابورس بفروشیدش بستگی به نرخ سودهای روز شمار در تاریخ فروش تون داره، اگه تو روزی که می خواهید بفروشید نرخ سودهای روز شمار کوتاه مدت، کمتر از امروز شده باشه (یعنی بانک مرکزی نرخ سود ده درصد را تونسته باشه اجباری کنه) خیلی سود می کنید، چرا؟ چون خیلی ها طالب این اوراق که سود روز شمار 22 در صد دارن و قابل معامله هم هستن میشن و قیمت شون اتوماتیک میره بالا ولی اگه بانک مرکزی نتونه سود روز شمار 10 در صد را به بانکها تحمیل کنه فروش این اوراق تو فرابورس با احتساب کارمزد و غیره شاید سودی معادل 20 در صد را عاید صاحبش بکنه.

این اوراق خیلی شبیه اوراق قرضه دولت ایالات متحده طراحی شدن؛ در واقع اگه بانک تضمین بازخرید با سود 17 در صد را حذف می کرد می شدن عین اوراق قرضه آمریکا.

Last edited:

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
این اوراق خیلی شبیه اوراق قرضه دولت ایالات متحده طراحی شدن؛ در واقع اگه بانک تضمین بازخرید با سود 17 در صد را حذف می کرد می شدن عین اوراق قرضه آمریکا.
فكر نكنم بانكهاي آمريكا سود بيشتر از 2-3 درصد بدن و اگر كل سود رو هم حذف ميكردن چيز زيادي نميشه اما اينجا سود تضمين شده رو حذف كنن ديگه خيلي تفاوتش زياده از 0 تا 22 تازه همين 17 هم به نظرم كمه

Last edited:

davud-z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
فكر نكنم بانكهاي آمريكا سود بيشتر از 2-3 درصد بدن و اگر كل سود رو هم حذف ميكردن چيز زيادي نميشه اما اينجا سود تضمين شده رو حذف كنن ديگه خيلي تفاوتش زياده از 0 تا 22 تازه همين 17 هم به نظرم كمه

منظور من حذف سود تضمین شده 22 درصدی نبود حذف تضمین باز خرید قبل از تاریخ سر رسید اوراق بود. خیلی فرقشه.

ببین فرض کن ارزش هر برگ سپرده بانک سامان یک میلیون تومن باشه، شما میری یک میلیون میدی و یک برگ سپرده از بانک می خری. در مقابل بانک تضمین می کنه به ازای این برگ ماهانه 18082 تومن (برای ماههای 31 روزه 18685 تومن) به حسابی که معرفی می کنی سود واریز کنه و بعد از گذشت یکسال برگ سپرده را ازت بگیره و یک میلیون تومنت را پس بده. تا اینجای قضیه این اوراق هیچ تفاوتی با سپرده گذاری عادی یکساله تو بانکها ندارن چون سود و باز پرداخت اصل تضمین می شه.

تفاوت اونجایی ایجاد میشه که بانک می گه شما می تونی این اوراق را از طریق فرابورس به غیر واگذار کنی و بانک دیگه به جای شما با اون نفر غیر طرف حساب باشه (برای پرداخت سود ماههای آتی و باز پرداخت اصل سپرده پس از اتمام یکسال) خب تا بانک اینو میگه این اوراق میشن چیزی مشابه سپرده گذاری کوتاه مدت، یعنی قابلیت نقد شوندگی اونها به شدت می ره بالا.

حالا فرض کن بعد از شش ماه که شما هر ماهش سود ماهانه 22 در صدی را گرفتی پول لازم شدی و خواستی این اوراق را نقد کنی، میری فرابورس که بفروشی. برای اینکه قضیه کاملا روشن بشه دو حالت اکستریم زیر را در نظر بگیر.

1- اوضاع مملکت گل و بلبل شده، ایران با غرب سر مسئله اتمی به توافق رسیده تورم به شدت کم شده و تمام بانکها به ازای سپرده های قدیم و جدید کوتاه مدت بیشتر از 10 در صد سود نمیدن. خب واضحه که تو همچین شرایطی ارزش هر برگ از اوراقی که دست شماست بیشتر از یک میلیون تومن میشه چرا که سود ماهانه تضمین شده شون 22 در صد هست و هر وقت هم صاحب اوراق اراده کنه ظرف دو سه روز کاری می تونه نقد شون کنه.

2- تو حالت دوم فرض کن به خاطر بحرانی که ایجاد شده تورم خیلی رفته بالا و بانکها هم سود سپرده های کوتاه مدت را بردن بالا ( مثلا کردن 30 در صد). تو همچین شرایطی خب کسی مریض که نیست بیاد اوراقی را بخره که سود ماهانه 22 در صدی دارن مگر اینکه فروشنده اوراق یک تخفیف اساسی که جبران کننده سود پایین اوراق باشه را بده. (مثلا اوراق یک میلیون تومنی را به 900 هزار بفروشه). تضمین باز خرید فقط تحت این شرایط هست که اهمیت پیدا می کنه و بانک با همون نرخ 17 درصدی میاد یک حاشیه ای را ترسیم می کنه که ضرر دارنده اوراق از یک میزان مشخصی بیشتر نشه.

Last edited:

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
منظور من حذف سود تضمین شده 22 درصدی نبود حذف تضمین باز خرید قبل از تاریخ سر رسید اوراق بود. خیلی فرقشه.

ببین فرض کن ارزش هر برگ سپرده بانک سامان یک میلیون تومن باشه، شما میری یک میلیون میدی و یک برگ سپرده از بانک می خری. در مقابل بانک تضمین می کنه به ازای این برگ ماهانه 18082 تومن (برای ماههای 31 روزه 18685 تومن) به حسابی که معرفی می کنی سود واریز کنه و بعد از گذشت یکسال برگ سپرده را ازت بگیره و یک میلیون تومنت را پس بده. تا اینجای قضیه این اوراق هیچ تفاوتی با سپرده گذاری عادی یکساله تو بانکها ندارن چون سود و باز پرداخت اصل تضمین می شه.

......
كاملا درسته ممنون از توضيحاتتون
البته در بورس ما معمولا اوراق مشاركت با قيمت اسمي يا نزديك به قيمت اسمي معامله ميشه و مگر در موارد خيلي خاص با نهايت 2-3 درصد بيشتر و حتي اگر خريداري براش نباشه نهايت بازارگردان به قيمت اسمي اونها رو جمع ميكنه
مگر اينكه يكدفعه نرخ بهره انقدر پايين بياد كه اين اوراق تفاوت خيلي زيادي داشته باشند كه اونهم با توجه به اينكه سررسيدشون يك ساله هست بعيده اينقدر شديد در اين مدت كوتاه نرخها پايين بياد

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
من حساب کاملا روز شمار 22 درصد و شتابی و با واریز برداشت دارم [emoji3]

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
سلام.
من 10 میلیون دارم.و فعلا هم نیازش ندارم.بین دوراهی موندم که ایا بزارم بانک یا وام بگیرم.
دوستان با این شرایطی که الان میگم شما چه بانکی پیشنهاد میدید؟(5 میلیون وام بیشتر نمیخوام)
1.بازپرداخت حداقل دو ساله باشه.2.سودش کم باشه.اصل پول رو حاضرم تا چندماه تو حساب بخوابونم؟
متشکر

به نظرم بزار بانک قرض الحسنه مهر ایران . بعد 4 ماه بهت 5 تومن 2 ساله با کارمزد 4% میده .

rezamoghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
علی جان شما مطمینی بذاری بانک
قرض الحسنه مهر ایران بعد 4 ماه بهت 5 تومان وام میدن 2ساله با کارمزد 4 درصد ؟
الان چه بانکهای دیگه ای وام میدن ؟ یعنی سر 2 سالش باید 5 میلیون و 200 هزار تومان بر گردوند درسته ؟

tayef

Registered User
لایک‌ها
17
دوست عزیز ممنون میشم اطلاع بدید
مرسی
خوب امروز برام از گردشگری اس ام اس اومد روی 27 میلیون حدود 500 تومن برام سود واریز شد مثل ماه های قبل همون 22 درصد

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
کسی از دی نیست که امروز یا دیروز براش سود واریز شده باشه ببینم چند درصده
اینا شفیت صبح میگن بخشنامه اومده باید انجام بدن یا میگن تغییر دادن
شفیت بعد از ظهر میگن نه
من گیج شدم

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
شفیت بعد از ظهر میگن نه
من گیج شدم
سلام. من ۱۱ام موقع واریز سودمه. میام اطلاع میدم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این بانک قرض الحسنه مهر که وام 4 درصد میده کلاش درجه 1 هستش
برای یکی از اشناها حساب باز کردیم، روز اول قرار بود 6 ماه پول رو بخوابونن و با بازپرداخت 24 ماهه
9 ماه پول رو به بهانه های مختلف نگه داشتند، ماه هفتم واسه اینکه حساب میانگین گیری بشه
ماه هشتم واسه اینکه ضامن بیاره و پروسه اداری داره
ماه نهم هم گفتند که یک ماه طول میکشه تا اجازه پیدا کنید مبلغ وام رو از حسابتون خارج کنید
آخرش هم 18 ماهه وام رو دادن.
نهایت حساب کردیم دیدیم اسمش 4 درصده، با احتساب موندن پول پیششون حدود 23 درصد حداقل پای شخصی که میخواد وام بگیره آب میخوره.

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
سلام.
من 10 میلیون دارم.و فعلا هم نیازش ندارم.بین دوراهی موندم که ایا بزارم بانک یا وام بگیرم.
دوستان با این شرایطی که الان میگم شما چه بانکی پیشنهاد میدید؟(5 میلیون وام بیشتر نمیخوام)
1.بازپرداخت حداقل دو ساله باشه.2.سودش کم باشه.اصل پول رو حاضرم تا چندماه تو حساب بخوابونم؟
متشکر
سلام
اگر اصفهانی یه قرض‌الحسنه قدیمی هست اینحا خواستی ادرسشو بهت می دم که ده میلیون چهار ماه بخوابون بعدش وام 5 میلیون بهت می دن 20 ماهه. سود نداره. فقط کارمزدش برای 5 میلیون 150 تومنه. در واقع به شما 4850 می دن که باید 5 پس بدی. اقساطشم خوب قاعدتا برجی 250 میشه. در ضمن بعدچهارماه اصل پولتم می تونی کامل برداری.

Sent from my HUAWEI G700-U10

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
شفیت بعد از ظهر میگن نه
من گیج شدم

برا من بانک دی دیشب سود رو واریز کرد با همون نرخ قبلی 22 درصد حساب کردن، و کم نشده سودش.

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
سلام
اگر اصفهانی یه قرض‌الحسنه قدیمی هست اینحا خواستی ادرسشو بهت می دم که ده میلیون چهار ماه بخوابون بعدش وام 5 میلیون بهت می دن 20 ماهه. سود نداره. فقط کارمزدش برای 5 میلیون 150 تومنه. در واقع به شما 4850 می دن که باید 5 پس بدی. اقساطشم خوب قاعدتا برجی 250 میشه. در ضمن بعدچهارماه اصل پولتم می تونی کامل برداری.

این نوع وامها اصلا بدرد نمیخوره الان اینی که شما گفتی سودش حدود 26 تا 40 درصد میفته الان ربا خوارها از این شرایطشون بهتره

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
این نوع وامها اصلا بدرد نمیخوره الان اینی که شما گفتی سودش حدود 26 تا 40 درصد میفته الان ربا خوارها از این شرایطشون بهتره
دلیل و مدرک؟
اولا که بنده خودم خیلی نزدیکم به این قرض‌الحسنه. اگر فکر می کنید پولو میره جایی سرمایه گذاری می کنه خیر اینطور نیست. بعدشم یه بار نشستم حساب کردم سودی که از گذاشتن پولت از دست می دی + کارمزد وام کمی کمتر از سودی هست که از گذاشتن پول وام گرفته شده در بانک دیگه ای و گرفتن سودش و پرداخت قسط ها با همون پوله. اگر من اشتباه می کنم بفرمایید شما با محاسبات و ارائه اطلاعات معتبر به سود 30 چهل درصدی برسید.
من منتظرم.

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
دلیل و مدرک؟
اولا که بنده خودم خیلی نزدیکم به این قرض‌الحسنه. اگر فکر می کنید پولو میره جایی سرمایه گذاری می کنه خیر اینطور نیست. بعدشم یه بار نشستم حساب کردم سودی که از گذاشتن پولت از دست می دی + کارمزد وام کمی کمتر از سودی هست که از گذاشتن پول وام گرفته شده در بانک دیگه ای و گرفتن سودش و پرداخت قسط ها با همون پوله. اگر من اشتباه می کنم بفرمایید شما با محاسبات و ارائه اطلاعات معتبر به سود 30 چهل درصدی برسید.
من منتظرم.

باشه الان بهتون ثابت میکنم
شما گفتید باید 10/000/000 تومان رو 4 ماه بخوابانیم که سود بانکیش در سررسید یه چیزی حدود 750/000 تا 830/000 تومان میشه
حالا بعد 4 ماه 4/850/000 تومان وام میگیرید که اون سود 4 ماه رو + کارمزد و غیره در نظر بگیریم
آخرش 4/000/000 میمونه یعنی مقدار واقعی وام دریافتی که بایدطی 20 قسط 250/000 تومانی پس بدهیم که سود تسهیلات میشود 26.71%

حالا اونایی که بازاری هستند یا میتونن پول بیشتری در بیارن حسابشون جداست اون 10/000/000 بخواد 4 ماه بخوابه حداقل 1/200/000 تا 1/600/000 سود از دست رفته داره که مبلغ وام در اون صورت به 3/650/000 تا 3/250/000 میشه و سود تسهیلات به 38.45 تا 54.08 افزایش پیدا میکنه

بالا