• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
شما به موسسه مهر و کوثر هم سر زدید؟؟؟
تا جایی که میدونم تو سال جدید
موسسه مهر 23%
موسسه کوثر 22%
حالا تو این دوتا موسسه اگه بخوای الان حساب باز کنید نمدونم!!!!!!
بانک های دولتی هم همشون 10% هستش
بله . هردو گفتن برای حساب جدید فقط 10 درصد.

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
به كوثر زنگيدم براي كليد طلايي گفتم سود رو تغيير داديد يا نه؟گفتن كه قراره تمديد بشه. 10 شهريور تمديد مي شه.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
خوب من امروز یکساله کردم
چند تا نکته در جواب سوالات دیروز دوستان:
عمل تبدیل در سررسید حساب ویژه فراز از 6 به 12 ماه به عنوان حساب سپرده سرمایه گذاری بلند مدت 1 ساله صورت میگیره،
مزایا:
1-سود همون 22 درصد هست
2-سود طبق روال قبل سر هرماه واریز میشه
3-شما از روز اول سپرده نکردین! این حساب تبدیل شده انگار از انتهای ماه 6 به بعد ادامه پیدا میکنه در نتیجه طبق جدول زیر :

سپرده های سرمایه گذاری کوتاه مدت عادی 10%
سپرده های سرمایه گذاری ویژه 3 ماهه 14%
سپرده های سرمایه گذاری ویژه 6 ماهه 16%
سپرده های سرمایه گذاری ویژه 9 ماهه 18%
سپرده های سرمایه گذاری ویژه 1 ساله تا 5 ساله همه 22%

اگر شما هر مبلغی رو از سپردتون بردارید به تناسب اون از سود ماه جاریتون کم میشه. و خوب اگر مثلاً از ماه بعد همرو بردارید سود 16% و اگر 3 ماه بعد سپردرو تبدیل کنید سود 18% و تا 6 ماه بعد سپردتون رو دست نزنید همون 22% میگیرید

معایب:
مورد بالا + واریزی های جدید توی سپرده محسوب نمیشه و باید هر بار پول گنده میاد بریم بانک سپرده کنیم...

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
به كوثر زنگيدم براي كليد طلايي گفتم سود رو تغيير داديد يا نه؟گفتن كه قراره تمديد بشه. 10 شهريور تمديد مي شه.
برای اونایی که میخوان تازه افتتاح حساب باز کنن هم 24 درصد حساب میکنند ؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
کسی از تغییر نرخ سود سپرده زرین 18 درصد بانک قوامین خبر داره ؟ 10 درصد شده یا همون 18 هست ؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
دوستان من درباره کاهش سود 22 درصدی بانک اقتصاد نوین با مرکز ارتباط نوین این سوال رو مطرح کردم که این جواب رو به من دادند :

با سلام .آیا سود روز شمار 22 درصدی ( 2 میلیون بلوک ) شده 10 درصد ؟ ( من قبلا حساب باز کرده بودم )

مشتری گرامی با سلام و احترام پاسخ سوالات به شرح ذیل میباشد : تا کنون هیچ ابلاغیه ای در خصوص تغییر نرخ سود سپرده سپند به مرکز ارتباط نوین و شعب بانک اعلام نگردیده است . مهرتان پایدار مرکز ارتباط نوین

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
شنبه زنگ زدم سرصبح به بانک دی زنه میگفت شد 10 درصد
الان زنگ زدم یارو گفت همونه گفتم این بخشنامه ای که بانک مرکزی داده براتون چی گفت که نه برای مشتریای قبلی همونه فرقی نکرده همون سود پرداخت میشه

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
خوب من امروز یکساله کردم
چند تا نکته در جواب سوالات دیروز دوستان:
عمل تبدیل در سررسید حساب ویژه فراز از 6 به 12 ماه به عنوان حساب سپرده سرمایه گذاری بلند مدت 1 ساله صورت میگیره،
مزایا:
1-سود همون 22 درصد هست
2-سود طبق روال قبل سر هرماه واریز میشه
3-شما از روز اول سپرده نکردین! این حساب تبدیل شده انگار از انتهای ماه 6 به بعد ادامه پیدا میکنه در نتیجه طبق جدول زیر :
سپرده های سرمایه گذاری کوتاه مدت عادی 10%
سپرده های سرمایه گذاری ویژه 3 ماهه 14%
سپرده های سرمایه گذاری ویژه 6 ماهه 16%
سپرده های سرمایه گذاری ویژه 9 ماهه 18%
سپرده های سرمایه گذاری ویژه 1 ساله تا 5 ساله همه 22%
اگر شما هر مبلغی رو از سپردتون بردارید به تناسب اون از سود ماه جاریتون کم میشه. و خوب اگر مثلاً از ماه بعد همرو بردارید سود 16% و اگر 3 ماه بعد سپردرو تبدیل کنید سود 18% و تا 6 ماه بعد سپردتون رو دست نزنید همون 22% میگیرید
معایب:
مورد بالا + واریزی های جدید توی سپرده محسوب نمیشه و باید هر بار پول گنده میاد بریم بانک سپرده کنیم...

گواهی سپرده بانک سامان بهتره ؛چون هر وقت خواستی می تونی تبدیلش کنی یه پول نقد و کل کل برای بستن حساب با مسول بانک رو هم نداری
http://www.sb24.com/news/SamanBank-depositCertificates-93

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
من امروز رفتم یک شعبه کوثر!!!گفت حسابهای کلید طلایی 6ماهه دیگه تمدید شده و نیازی به حضور دوباره مشتری نیست ولی حساب جدید باز کنی 10%هست(که البته از نیمه اردیبهشت همین قانون بوده)
بکسی اطلاع داره که جاهای دیگه هم دیگه حساب کوتاه مدت روزشمار خاص باز میکنه یا نه؟

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
شنبه زنگ زدم سرصبح به بانک دی زنه میگفت شد 10 درصد
الان زنگ زدم یارو گفت همونه گفتم این بخشنامه ای که بانک مرکزی داده براتون چی گفت که نه برای مشتریای قبلی همونه فرقی نکرده همون سود پرداخت میشه
من بانک دی ۱۱ام موقع پرداخت سودمه. اونموقع معلوم میشه

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
معاون نظارتی بانک مرکزی خبر داد
تغییر نرخ سود بانکی در حد حرف است/۳۰هزار میلیارد تومان پول مجانی در جیب بانک‌ها

پرونده 6 بانک متخلف در نرخ سود در هیات انتظامی بانک‌ها
وی با اشاره به اینکه الان پرونده شش بانک در هیات انتظامی بانک‌ها در حال رسیدگی است، اظهار کرد: این اقدام جزای سنگینی برای بانک‌هایی است که ضوابط بانک مرکزی درباره نرخ های سود را رعایت نکرده اند.
تغییر نرخ سود بانکی در حد حرف است/طرحی در شورای پول و اعتبار مطرح نیست
معاون نظارتی بانک مرکزی در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم مبنی براینکه طی هفته های اخیر به دفعات از سوی رئیس کل بانک مرکزی و وزیر اقتصاد شاهد اظهاراتی مبنی تغییر نرخ سود بانکی در شورای پول و اعتبار هستیم، آیا بناست در هفته‌های آتی نرخ سود تغییر کند؟ اظهار داشت: سود سپرده ها بخاطر تورم نزولی باید مجددا بررسی شود اما الان تصمیمی نداریم و چیزی در دستور کار شورای پول و اعبتار ندیده ایم.
وی افزود: اینکه روشی را برای تغییر نرخ سود به شورای پول و اعتبار ببریم مطرح نیست. هنوز چیزی در این خصوص روی کاغذ نیامده و آنچه گفته شده است در حد حرف است.
تهرانفر در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه نمی خواهید طرحی را برای تغییر نرخ سود به شورا ببرید؟ گفت: فعلا خیلی زود است که بخواهیم این کار را بکنیم چراکه باید منتظر ادامه روند تورم باشیم.

sisiasal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام سود سالانه بیشتر از ثامن 25 هم هست؟

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
دوستان در جریان باشند که چک های بانکهای ایران زمین . قوامین و موسسه ی توسعه رو از کسی نگیرند

این 3 تا بانک و موسسه تخلف کردند بانک مرکزی بخشنامه داده که چکهاشون بره بانک دیگه یا اتاق پایاپای پاس نکنید

صرفن جهت اطلاع بود و هیچ قصدی در این صححبت نبود

چکهای 3 بانک و موسسه قوامین . ایران زمین و موسسه توسعه نگیرید

موفق باشید

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467

joibari2

Registered User
لایک‌ها
29
سود حساب سپند اقتصاد نوین هم کم شده؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099

بخشنامه ی امروز
اگر دقت کردی باشه نوشتم بانک و موسسه که منظورم از بانکها ایران زمین و قوامین بود
و موسسه توسعه
آیکیو
من شنیدم از چک های بانک سینا هم نباید استفاده کنید درسته ؟

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
دارن حسابهای دولت از بانکها میگیرند و مستقیم به با نک مرکزی منتقل میکنند، سیستم نسیم ، اسمش رو گذاشتن
برای چک سامانه چکاوک از اول آذر اجرایی میشه

usfelme

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
از دوستان کسی نیست تاریخ واریز سود گردشگری شون اوایل شهریور باشه اطلاع بده که سودش درست واریز شده یا نه؟؟
ممنون

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
از دوستان کسی نیست تاریخ واریز سود گردشگری شون اوایل شهریور باشه اطلاع بده که سودش درست واریز شده یا نه؟؟
ممنون
من تو گردشگری حساب ندارم . ولی اگر منظورت اینه سودا رو به 10 درصد رسوندن باید از اول مهر تست کنید . چون طرح کاهش سود به ده درصد از 1 شهریور شروع میشده .

بالا