• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
الان كه سود يكساله تا 5 ساله 22 درصده اگر 5 ساله باز كنم ولي بعد از يك سال پولمو بخوام بگيرم جريمه ميشم؟
جايي هست حساب يكساله 22 درصد باز كنه ولي اگر زودتر پول رو بگيريم جريمه نكنه؟

بانک دی 5 ساله باز میکنه 22% هرماه واریز میکنه ، بعد از 1 ماه هم میتونی ببندی حسابو بدون جریمه!

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
بانک دی 5 ساله باز میکنه 22% هرماه واریز میکنه ، بعد از 1 ماه هم میتونی ببندی حسابو بدون جریمه!
ولی روزشمار بهتره یه موقع میخوای 100 تومن بگیری یه موقع میخوای 500 نمیشه هر دفعه رفت بانک.
الانم باز میکنه؟

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
دوستان این درسته حسابهای کوتاه مدت از اول شهریور سودهاشون کم میشه؟ بانک آینده مخصوصا

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
ولی روزشمار بهتره یه موقع میخوای 100 تومن بگیری یه موقع میخوای 500 نمیشه هر دفعه رفت بانک.
الانم باز میکنه؟

خبر نداری مگه دارن سود روز شمار رو کم میکنن ؟ تازه اینی که شما میگی روزشمار بهتره برای قبل بود الان که دیگه باز نمیکنن روز شمار با 22%

بله الان هم بانک دی این طرح رو داره من از ترس اینکه این رو هم یهو وردارن امروز رفتم 5 ساله باز کردم باهام قرار داد بستن اگه کم بشه سود ها چون من قرار داد دارم تاثیری نداره .

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
این حساب روز شمار 22 درصد اقتصاد نوین رو هم اگه کسی پیگیری کرد به بقیه هم اطلاع بده ببینیم سودش کم شده یا نه

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
خبر نداری مگه دارن سود روز شمار رو کم میکنن ؟ تازه اینی که شما میگی روزشمار بهتره برای قبل بود الان که دیگه باز نمیکنن روز شمار با 22%

بله الان هم بانک دی این طرح رو داره من از ترس اینکه این رو هم یهو وردارن امروز رفتم 5 ساله باز کردم باهام قرار داد بستن اگه کم بشه سود ها چون من قرار داد دارم تاثیری نداره .

و جالبه بدونید امروز از خود بانک تماس گرفتند گفتند فردا پاشو بیا حسابت 6 ماهش تمومه برات تبدیل به بلند مدت سالانه کنیم 22 درصد :D

و بدین ترتیب بخشنامه بانک مرکزی = کشک

این نشون میده بانک ها بیشتر نگران سپرده های مردم هستند که از بانک خارج نشه یعنی پیچوندن بانک مرکزی و نه مردم!:D

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
طرح کوثر۵ جریانش چیه؟

Sent from my C5303 using Tapatalk

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
بدین ترتیب بخشنامه بانک مرکزی = کشک
رفتید بانک حتما دو سوال زیر رو بپرسید
1)می تونید با کارت از حسابتون و قتی تبدیل به یک ساله با 22 درصد شد پول برداشت کنید
2)می تونید به حسابتون پول واریز کنید

رئیس منبع خبرت لطفا ؟
اینجا

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
دوستان کسی موسسه نور حساب داره؟
الان هم همون 24.5 کوتاه مدت باز میکنند یا نه؟ کف مبلغ داره یا با هر مبلغی میشه؟
آدرس شعب تهران هم اگر لطف کنید ممنون میشم

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
و جالبه بدونید امروز از خود بانک تماس گرفتند گفتند فردا پاشو بیا حسابت 6 ماهش تمومه برات تبدیل به بلند مدت سالانه کنیم 22 درصد :D

و بدین ترتیب بخشنامه بانک مرکزی = کشک

این نشون میده بانک ها بیشتر نگران سپرده های مردم هستند که از بانک خارج نشه یعنی پیچوندن بانک مرکزی و نه مردم!:D

شرمنده دوست عزیز میتونم بپرسم کدوم بانک بوده؟ احیانا سپرده فراز بانک ملت نبوده؟

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
رفتید بانک حتما دو سوال زیر رو بپرسید
1)می تونید با کارت از حسابتون و قتی تبدیل به یک ساله با 22 درصد شد پول برداشت کنید
2)می تونید به حسابتون پول واریز کنید
منظورتون اینه نه میشه برداشت کرد و نه واریز؟

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
منم این سپرده رو دارم اما به من زنگ نزدن اما یکماه پیش تمدید کرده بودم به شما نگفتن روز شمار میمونه یا نه؟
تمدید کردین به بلند مدت؟
به همه سپرده گذارا زنگ نمیزنند شاید مثلاً یکی 1 میلیون داشته باشه براش مهم نباشه 10% یا 20% اما خیلیا پولا کلون خابوندن بانک میدونه فقط برای سودشه پول تو بانک سپرده کرده و به انواع اقسام روشهای مختلف سعی میکنند اینطور مشتریارو نگه دارند.
گفت سودش هر ماه واریز میشه فقط اگر قبل پایان قرارداد پولو خارج کنی مثلا از من 6 ماه میمونه یه درصدی کم میکنند که باز میپرسم چقدره.

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
تمدید کردین به بلند مدت؟
به همه سپرده گذارا زنگ نمیزنند شاید مثلاً یکی 1 میلیون داشته باشه براش مهم نباشه 10% یا 20% اما خیلیا پولا کلون خابوندن بانک میدونه فقط برای سودشه پول تو بانک سپرده کرده و به انواع اقسام روشهای مختلف سعی میکنند اینطور مشتریارو نگه دارند.
گفت سودش هر ماه واریز میشه فقط اگر قبل پایان قرارداد پولو خارج کنی مثلا از من 6 ماه میمونه یه درصدی کم میکنند که باز میپرسم چقدره.

نه بلند مدت نیست همون شرایط قبل روز شمار.اتفاقا مبلغ بنده هم پول کمی نیست اما زنگ نزدن! شاید ترسیدن به من بگن روز شمار نیست پولمو بردارم.اگه پولو بلوکه کنن و نتونم واریز و دریافت داشته باشم حسابو میبندم.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
منظورتون اینه نه میشه برداشت کرد و نه واریز؟
برای همین که میشه یا نمیشه ؛ گفتم سوال کنید

==============
یک روش دور زدن بخشنامه بانک مرکزی
آغاز فروش اوراق گواهی سپرده بانک سامان

اين اوراق با نام، یک‌ساله و با نرخ سود علي‌الحساب 22 درصد سالانه، روزشمار و معاف از مالیات صادر می‌شود. سود این اوراق به‌صورت ماهانه پرداخت می‌شود
اوراق گواهی سپرده بانک سامان امکان بازخرید قبل از سررسید را با نرخ 17 درصد سالانه در شعب بانک دارد

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
دوست عزيز كدوم بانك؟؟
كسي خبر نداره حساب 10 ميل گردشگري هم تغيير ميكنه يا نه؟؟
تغيير بكنه خبر ميدن يا تو اينترنت بانك ميزنه؟؟
ممنون ميشم كسي خبر درست درمون بده تماس تلفني فايده نداره ميگن هنو به ما اعلام نشده

اقتصاد نوین سوال گرفتم .

این حساب روز شمار 22 درصد اقتصاد نوین رو هم اگه کسی پیگیری کرد به بقیه هم اطلاع بده ببینیم سودش کم شده یا نه

من تماس گرفتم . گفت اگر تغییر کنه با پیامک اعلام میکنیم . فعلا که خبری نیست .

:دی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
حساب مهر اقتصاد روزشمار 18 درصد که در گذشته باز شده سودش همچنان 18 هستش یا کم شده؟

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
امروز به بیشتر بانک ها و موسسه ها زنگ زدم گفتن دیگه حساب جدید روز شمار با سود بالای 10 درصد باز نمیکنن.
اگه کسی بانکی یا موسسه ایی را میشناسه معرفی کنه.

seminar

Registered User
لایک‌ها
44
شما به موسسه مهر و کوثر هم سر زدید؟؟؟
تا جایی که میدونم تو سال جدید
موسسه مهر 23%
موسسه کوثر 22%
حالا تو این دوتا موسسه اگه بخوای الان حساب باز کنید نمدونم!!!!!!
بانک های دولتی هم همشون 10% هستش

بالا