arashhamidi2014
Registered User
- نوشتهها
- 1,671
- لایکها
- 1,099
موسسه ثامن داره میده . ولی موسسه هست و مجوز بانک مرکزی نداره .کدام موسسه یا بانک به حسابهای سپرده یکساله 25 درصد سود می دهد.:general307:
موسسه ثامن داره میده . ولی موسسه هست و مجوز بانک مرکزی نداره .کدام موسسه یا بانک به حسابهای سپرده یکساله 25 درصد سود می دهد.:general307:
هزینه کارت 2300 هست تمبر هم 1000 هستکسی میدونه هزینه افتتاح حساب در بانک اقتصاد نوین چه قدره ( مثلا هزینه کارت و تمبر و ... ) ؟
هزینه تمبر که 1000 تومان هست تو اکثر بانکها هزینه کارت هم در بانکها بین 2300 تا 3000 تومانکسی میدونه هزینه افتتاح حساب در بانک اقتصاد نوین چه قدره ( مثلا هزینه کارت و تمبر و ... ) ؟
هزینه کارت 2300 هست تمبر هم 1000 هست
که این طور ....هزینه تمبر که 1000 تومان هست تو اکثر بانکها هزینه کارت هم در بانکها بین 2300 تا 3000 تومان
بعضی بانکها هزینه استعلام رو هم میگیرن مثلا 1000 تا 2000 تومان
یک مبلغی هم برای افتتاح حساب لازمه و قابل برداشت نیست که بستگی به بانک و نوع حساب داره که قرض الحسنه از همه کمتره که در بانکهای مختلف از 0 تومان شروع میشه تا 5000 تومان
ازت جداگانه هم مبلغی نگرفتن؟کدوم بانک؟من پاسارگاد و ملی و ملت ازم کم کردن پاسارگاد 3500 بود برای کارتکه این طور ....
پس چرا من امروز حساب باز کردم حتی یک ریال هم از حسابم کسر نکردند ؟ کارت و دفترچه برام صادر کردند
شاید چون از اون حسابهای تپل باز کردی ازت نگرفتنکه این طور ....
پس چرا من امروز حساب باز کردم حتی یک ریال هم از حسابم کسر نکردند ؟ کارت و دفترچه برام صادر کردند
ازت جداگانه هم مبلغی نگرفتن؟کدوم بانک؟من پاسارگاد و ملی و ملت ازم کم کردن پاسارگاد 3500 بود برای کارت
شاید چون از اون حسابهای تپل باز کردی ازت نگرفتن
که این طور ....
از کجا میدونید جناب ؟ برا شما هم این اتفاق افتاده ؟از اولین سود واریزی به حسابت ور میداره
پس بانک دی بهم گته بود که دو ماه دیگه کل سیستمون عوض میشه منظورش همین نرم افزار بوده
http://www.ba24.ir/index.aspxاگر میدونید لطفا ادرس اینترنتی بانک اینده رو بدید. تو نت که میزنم چندین سایت میاد و معلوم نیست کدوم متعلق به بانک اینده هست
افتتاح یک حساب بانکی چقدر هزینه دارد؟هزینه افتتاح حساب
روز شمار؟دیروز یه حساب روزشمار تو اقتصاد نوین باز کردم با سود 22 درصد
همون موقع هم 3300تومن ازم بابت کارت و افتتاح حساب پول گرفت
مبلغ حساب هم مبلغ کمی نبود تقریبا
احتمال این اتفاق کمه،واگه اتفاق بیوفته توی این شرایط رکود باید منتظر یک دلال بازی جدید روی سکه و ارز و خودرو و..باشیم..بانکها هم باید منتظر خالی شدن حسابهاشون باشند!!!پس بعیده،شنبه بپرسید ببنید چی میشهدوستان با احترام میگم حالا اینقدر مهمه که 3000 تومن کم کردن یا کم نکردن واسه افتتاح حساب و...؟کلا اینا به روش های مختلف دزدی میکنند آخرین باری که من یه بانکی حساب باز کردم 7 تومن ازم کسر شد.نوش جونشون زورمون که بهشون نمیرسه.عوض این هزار تومن ها به این فکر کنیم که از شنبه قراره لطف کنن روزشمار های 20 و22 و 23 درصدی که داشتیم رو به 10 درصد کاهش بدن تا بریم شخصا توی تولید سرمایه گزاری کنیم.
این حساب 22درصد سود داره ولی 2تومن از موجودی باید دائم توی حساب باشهروز شمار؟
مگه روزشمار ۱۰ درصد نیست؟
Sent from my C5303 using Tapatalk
مثل اینکه 10 درصد شدن از فردا جدیهاحتمال این اتفاق کمه،واگه اتفاق بیوفته توی این شرایط رکود باید منتظر یک دلال بازی جدید روی سکه و ارز و خودرو و..باشیم..بانکها هم باید منتظر خالی شدن حسابهاشون باشند!!!پس بعیده،شنبه بپرسید ببنید چی میشه