• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
آره موسسه ثامن یکساله 25 درصد میده ایران زمین هم یکساله 25 درصد میده
به حساب های قدیمی 25 میده یا الان هم بخوام حساب باز کنم تو این دو بانک باز هم همون 25 درصد رو میدن ؟ مگر خلاف بانک مرکزی نیست این ؟

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
به حساب های قدیمی 25 میده یا الان هم بخوام حساب باز کنم تو این دو بانک باز هم همون 25 درصد رو میدن ؟ مگر خلاف بانک مرکزی نیست این ؟
همین 2 روز پیش پرسیدم از ایران زمین و ثامن گفت 25 درصد خلاف که هست ولی یکی دو تا که نیستن شاید حداقل 10 تا 15 بانک دارن بالای نرخ بانک مرکزی میدن
البته ثامن موسسه هست و زیاد جالب نیست شاید همون ایران زمین بهتره باشه

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
رفیق منظور من پسر عموم نبود من مثلا 3 تا برادر دارم با پدر و مادر...منظور از خانواده منظور درجه 1 هست...
بعد من شخصی رو میشناسم که از خانوادش جدا شده و جدا زندگی میکنه حالا باید بهش بگن نه تو بابات 150 تومن سرمایه گذاری کرده تو دیگه نمیتونی؟؟؟
شدنی نیست اخوی...
کار از این حرفا گذشته!!!
ای بابا چرا انقدر میپیچونی داستانو؟! واسه خودت فرض جدید میذاری؟ معنی "هر خانواده فقط یک حساب" عجیبه که نمیگیری؟!! شما اگه ازدواج کردی از خونه اومدی بیرون میشی یه خانواده میتونی باز کنی اون حسابو، اگر نه نمیتونی، قرار نیست همه بتونن داشته باشن اون حسابو که میگی اونجوری نمیشه، این یه کنترله محدود کنندس، معلومه که شما و برادرات تا تو خونه هستین و تشکیل خانواده ندادین شامل این طرح نمیشین.. جوانی و کار میکنی، این چیزی که من گفتم حمایتی بود.. یه بار دیگه بخون لطفا!

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
همین 2 روز پیش پرسیدم از ایران زمین و ثامن گفت 25 درصد

شما زنگ زدی یا رفتی شعبه ؟ من زنگ زدم ایران زمین شعبه آزادی گفت 22% یکساله میده همین پنج شنبه هم زنگ زدم .

مگه میشه یکی بگه 22 یک شعبه دیگه بگه 25 ؟ شاید اونی که شما پرسیدی برای اونایی هست که قبلا حساب داشتن نه اونی که جدید میخواد باز کنه !

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
شما زنگ زدی یا رفتی شعبه ؟ من زنگ زدم ایران زمین شعبه آزادی گفت 22 یکساله میده همین پنج شنبه هم زنگ زدم
من همین شنبه رفتم قشنگ باهاش صحبت کردم گفت سه ماهه 23 درصد یکساله 25 درصد البته فکر کنم گفت حداقل 20 یا 30م باید باشه
البته شما زنگ زدی شاید ترسیدن اونجوری جواب دادن بهتره برید شعبه

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
اهان پس رفتی شعبه
بعدش یک نکته ای این 1 ساله رو که باز کنی حتما باید بمونه 1 سال یا میتونی بعد یک مدت بدون جریمه حسابو ببندی ؟ این رو هم پرسیدی ازشون ؟

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
مسئاله جرئت ریسک و کمکاری مردم نیست وقتی مردم میبینن با پولشون نمیتونن کاری بکنند مجبورن بزارن بانک سودش رو بگیرند
با این پولهایی هم که مردم دارن مثلا 10م 20م 50م 100م هم که نمیشه کاری کرد
دولت اگر میخواد واقعا از رکود خارج بشه و تولید سرو سامان بگیره بهتره طرح های بزرگ مثل پتروشیمی و صنایع صنعتی و غذایی و همچنین گردگشگری با بررسی های کارشناسانه بریزه و با فروش اوراق مشارکت سرمایه طرح ها رو تامین کنه تا هم سرمایه خرد مردم بیاد توی تولید هم یه سود 25 تا 35 درصدی به مردم بده تا مردم هم راضی باشن
خودت میگی مسئله جرئت نیست بعد میگی مردم وقتی میبینن با پولشون نمیتونن کاری بکنند مجبورن بزارن بانک سودش رو بگیرند این ک مثل هم

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
خودت میگی مسئله جرئت نیست بعد میگی مردم وقتی میبینن با پولشون نمیتونن کاری بکنند مجبورن بزارن بانک سودش رو بگیرند این ک مثل هم
دوست عزیز من گفتم مساله این نیست که مردم جرات ریسک کردن دارن یا ندارن مهم اینه که مملکت تو رکود نباشه و خرید و فروش انجام بشه تا مردم برن پولهاشون رو از بانک در بیارن
اگر من اشتباه متوجه شدم عذرخواهی میکنم

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
ای بابا چرا انقدر میپیچونی داستانو؟! واسه خودت فرض جدید میذاری؟ معنی "هر خانواده فقط یک حساب" عجیبه که نمیگیری؟!! شما اگه ازدواج کردی از خونه اومدی بیرون میشی یه خانواده میتونی باز کنی اون حسابو، اگر نه نمیتونی، قرار نیست همه بتونن داشته باشن اون حسابو که میگی اونجوری نمیشه، این یه کنترله محدود کنندس، معلومه که شما و برادرات تا تو خونه هستین و تشکیل خانواده ندادین شامل این طرح نمیشین.. جوانی و کار میکنی، این چیزی که من گفتم حمایتی بود.. یه بار دیگه بخون لطفا!
اخوی اتفاقا شما نمیگیری من چی میگم...
پست منو شما یکبار دیگه بخون...
به هرکی اینو بگین خندش میگیره...
مثالی که من زدم توجه کن شما میگی هر خانواده درسته؟ خوب اصولا باید یکی از افراد خانوار این حساب رو داشته باشه دیگه...
حالا اخوی من دارم میگم من فردی رو میشناسم که مجردی زندگی میکنه و از خانوادش هم بریده اینی که شما میگی یعنی این بنده خدا نمیتونه حساب باز کنه در صورتی که مثلا پدرش هم همچین حسابی باز کرده باشه...
چرا نمیخواین قبول کنید من نمیدونم...
به نظرم شما این طرحو ببر مجلس حتما تصویب میشه...!

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
دوستان.بالاترین نرخ سود روز شمار مربوط به کیه؟

sisiasal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بالاترین نرخ سود روز شمار رو به بنده هم بگید لطفا؟

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
اخوی اتفاقا شما نمیگیری من چی میگم...
پست منو شما یکبار دیگه بخون...
به هرکی اینو بگین خندش میگیره...
مثالی که من زدم توجه کن شما میگی هر خانواده درسته؟ خوب اصولا باید یکی از افراد خانوار این حساب رو داشته باشه دیگه...
حالا اخوی من دارم میگم من فردی رو میشناسم که مجردی زندگی میکنه و از خانوادش هم بریده اینی که شما میگی یعنی این بنده خدا نمیتونه حساب باز کنه در صورتی که مثلا پدرش هم همچین حسابی باز کرده باشه...
چرا نمیخواین قبول کنید من نمیدونم...
به نظرم شما این طرحو ببر مجلس حتما تصویب میشه...!
قرار هم نیست به اون فردی که رفته مجردی زندگی میکنه اون حساب داده بشه!!! عجب گیری کردیما :))) میخوایی طرح و عوض کنی؟! نه جانم شامل اون آدمی که شما مثال میزنی نمیشه! یه طرح حمایتی بود واسه اونایی که کار نمیتونن بکنن.. انقدر سخت بود فهمیدنش! ای بابا .. چسبیده به اونی که رفته مجردی زندگی میکنه! اون سالمه میره کار میکنه، عجب!

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
بزودی طرحهای:
1) مالیات بر حسابهای بانکی
2) کارمزد و هزینه برداشت از خود پرداز غیر بانک صادر کننده کارت

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
طی تماسی که با یکی از شعبه های موسسه ثامن گرفتم گفت سود یکساله 25 درصد .

دوستان کسی از مجوز این بانک خبر داره چون اسمش تو لیست مجوز دارهای بانک مرکزی نبود ؟

msaj87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام دوستان
بیشترین سود بلند مدت برا ۲۰ میلیون کجاست؟ موسسه یا بانک
ممنون

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
طی تماسی که با یکی از شعبه های موسسه ثامن گرفتم گفت سود یکساله 25 درصد .

دوستان کسی از مجوز این بانک خبر داره چون اسمش تو لیست مجوز دارهای بانک مرکزی نبود ؟
همونطور که خودت گفتی موسسه هست و اعتبار و خدمات بانک رو نداره البته من کسانی رو میشناسم تو همین موسسه سالهاست پول گذاشتن سودش رو هم میگیرن ولی هوب وقتی بانکها دارن همین 25 درصد میدن چرا بریم موسسه

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
قرار هم نیست به اون فردی که رفته مجردی زندگی میکنه اون حساب داده بشه!!! عجب گیری کردیما :))) میخوایی طرح و عوض کنی؟! نه جانم شامل اون آدمی که شما مثال میزنی نمیشه! یه طرح حمایتی بود واسه اونایی که کار نمیتونن بکنن.. انقدر سخت بود فهمیدنش! ای بابا .. چسبیده به اونی که رفته مجردی زندگی میکنه! اون سالمه میره کار میکنه، عجب!
مثل شما زیادن که با این ایده های ... مملکتو دارن به بدبختی میکشونن...
مملکتی سالم و شادابه که حق همه درش برابر باشه...
بحثی نیست...
بیخیال

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
دوستان یه سوال.من بعد از عید یک ساله گردشگری 25 درصد باز کردم بعد از یک سال خود بخود تمدید میکنند یا حساب رو میبندن و با نرخ سودای جدید که احتمالا کمتر از 22 درصده سپرده باز میکنند؟

بالا