• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
هیچ بانکی کم نکرده قدیمی ها رو به جز این دی ترسو تازه تعداد شعبش هم خیلی کمه ، الان موندم کجا ببرم ؟

پیشنهاد کم کردن سودا توسط بانک پاسارگاد مطرح شد و توسط بانک دی و بانک شهر و 1-2 بانک دولتی که اخیرا سپرده هاشون کم شده روش پافشاری شد.تعهدی بود که خود بانک ها با هم انجام دادن بانک مرکزی هم استقبال کرد.معلومه امثال بانک دی زودتر از بقیه اجراش میکنند لابد به ضرر خروج سرمایه هم فکر کردن.

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
یعنی هیچ بانکی به غیر از پاسارگاد و شهر و دی با دولتی سودا رو کم نکردن؟

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
یعنی هیچ بانکی به غیر از پاسارگاد و شهر و دی با دولتی سودا رو کم نکردن؟
دوستانی که سوداشون کم نشده گفتن.مثه قدیمی های اقتصاد نوین و ملت و گردشگری و سینا و انصار و کار آفرین و...پاسارگاد که اصلا اضافه نکرده بود که کم کنه.حتی اگه بهشون نمیگفتی یک ساله رو هم 20 درصد باز میکردن نه 22 درصد.نمیدونم اونایی که کم کردن رو باید ترسو بدونیم یا قانونمدار.اما معمولا بانک ها فکر جیب خودشونن و تا مجبور نشن زیر بار قانون های یک شبه بانک مرکزی نمیرن مگه اینکه بانک های خصوصی بخوان با سودای مساوی اونم 10 درصد تا زمان ورشکستگی به مگس پرانی ادامه بدن...

sa12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
امروز رفتم بانک صادرات سپرده مو ببندم طرف هی پرسید چرا میخوای ببندی گفتم لازم دارم بعد هی رفت با رییسش مشورت کرد اومد آخرش گفت باید تقاضا بدی بررسی میشه بین 3 الی 7 روز طول میکشه.هر چی گفتم ما همیشه وقتی سپرده می بستیم همون موقع پولمون رو میدادن الان لازم دارم گفت نه این گنجینه سپهره فرق داره باید صبر کنی.من جدیدا پاسارگاد بستم کلی هم بهم احترام گذاشتن همون موقع هم کل پول رو دادن.بعضی از این بانک ها آدم رو روانی میکنند.ما الان پول خونه مون رو هم که فروختیم گذاشتیم بانک گردشگری نکنه اونم چون مبلغ بالاست پول رو راحت ندن؟کسی تجربه داشته؟میگن بیشتر از 1/3 پول رو حق ندارین بر دارین درسته؟آدم یه روز چک داره بدبخت میشه.
درسته این بانکهای در پیتی و ورشکسته به اصطلاح دولتی همین اند . سپرده ها را بسختی پس می دهند. منم خیلی سخت تونستم پول خودم رو از بانک مسکن و سپه پس بگیرم و لی نگران بانک گردشگری نباشید. من حسابم رو در بانک آینده بستم بدون اینکه بپرسند چرا پولو تمام و کمال همون روز دادند.

sisiasal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
امروز رفتم بانک صادرات سپرده مو ببندم طرف هی پرسید چرا میخوای ببندی گفتم لازم دارم بعد هی رفت با رییسش مشورت کرد اومد آخرش گفت باید تقاضا بدی بررسی میشه بین 3 الی 7 روز طول میکشه.هر چی گفتم ما همیشه وقتی سپرده می بستیم همون موقع پولمون رو میدادن الان لازم دارم گفت نه این گنجینه سپهره فرق داره باید صبر کنی.من جدیدا پاسارگاد بستم کلی هم بهم احترام گذاشتن همون موقع هم کل پول رو دادن.بعضی از این بانک ها آدم رو روانی میکنند.ما الان پول خونه مون رو هم که فروختیم گذاشتیم بانک گردشگری نکنه اونم چون مبلغ بالاست پول رو راحت ندن؟کسی تجربه داشته؟میگن بیشتر از 1/3 پول رو حق ندارین بر دارین درسته؟آدم یه روز چک داره بدبخت میشه.[/Q
من هم مبلغ بالا از حسابم برداشتم (500 از 700) یک سوال هم نکردند تو گردشگری.

Last edited:

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
کدوم بانک هست به جز پاسارگاد و ملت که اینترنت بانکش عالی باشه و اینکه رمز یکبار مصرف همراه بخواد یا خود سایت کد بفرسته برا مشتری؟

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
هیچ بانکی کم نکرده قدیمی ها رو به جز این دی ترسو تازه تعداد شعبش هم خیلی کمه ، الان موندم کجا ببرم ؟
حالا اینا بانک هستند کم کردن
موسسه کوثر که فکر کنم زودتر از همه پیش دستی کرد از اردیبهشت حسابای قدیمیش که 20 درصد بود را یک دفعه کرد 10 درصد!!
واقعا نمیدونم چی فکر کردند!!
موسسه و این کارها؟!!!

pzs

Registered User
لایک‌ها
72
موسسه کوثر که فکر کنم زودتر از همه پیش دستی کرد از اردیبهشت حسابای قدیمیش که 20 درصد بود را یک دفعه کرد 10 درصد!!
موسسه و این کارها؟!!!
شاید برا خودشیرینی باشه...چون میخواد بانک بشه

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
شاید برا خودشیرینی باشه...چون میخواد بانک بشه
آخه موسسه مهر (بانک مهر اقتصاد) هم که هنوز بین موسسه و بانک مونده و قطعا نیاز به مجوز داره و علاوه بر این ها سابقه اش هم بیشتره سپرده های قدیمیش را کم نکرده ولی این دیگه خیلی ... تشریف داشته!!
1 ماه مبلغ بالایی هم موجودی داشت بعد دیدم نصف ماه های قبل ریختن :(

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
دوستان کسی اطلاع داره موسسه ثامن سپرده 1 ساله ی 25 درصدیش رو جمع کرده یا خیر؟ آخه من چند روزه میبینم بنر تبلیغاتی 3+22 رو برداشته ولی چون صبح زود ( قبل از شروع به کار موسسه ) و از اونور ساعت 5 عصر از جلوی شعبش رد میشم نتونستم برم تو و بپرسم که این طرح جمع شده یا از ترس بانک مرکزی فقط بنر رو برداشتند.
اگه دوستان اطلاع داشتند ممنون میشم بگند. اگر هم کسی اطلاعی نداره اواخر ماه که باید مراجعه کنم میپرسم و به شما هم میگم.

راستی سپرده های کوتاه مدت کلید طلایی 24 درصدی کوثر که اوایل سال توسط متقاضیان باز شده بود هم 2 تا شش ماهه تمدید شده گویا. ولی خوب سپرده های کوتاه مدت عادیش همونطور که دوستان اشاره کردند بلافاصله بعد از بخشنامه بانک مرکزی به 10 درصد کاهش یافت. در واقع فعلا برای سپرده های جدید طرح جذابی ندارند ولی طرح قدیمیش سره جاشه.

جالبه که اکثر بانک ها برای وام هاشون سود های بسیار بیشتر از این میگیرند ولی بانک مرکزی به این قضیه گیر نمیده.! مدام میگه باید سوده سپرده کم شه که بشه سود وام رو کم کرد.!! خوب سوده کلان بانک ها که این وسط میخورند رو کم کنید.!! مثلا امروز یکی از دوستان در مورد وامی صحبت میکرد که بانک ادعای سوده 20 یا 22 درصدی داشت ولی بعد از محاسبه ی دقیق متوجه شدیم که سودی نزدیک به 40 درصد رو از وام گیرنده میگیره.!! در واقع به جای استفاده از فرمول صحیح سود، که باید با توجه به پرداخت ماهانه ی اقساط و کم شدن مبلغ بدهی در هر ماه، محاسبه بشه ، سود رو طوری حساب میکنند انگار قراره کل مبلغ وام + سود در سر رسید پرداخت بشه.!! من همه ی بانک هارو نمیدونم و خودم هم تا بحال دنبال وام نرفتم که مطمئن شم ولی تا حالا چند مورد از دوستانم شنیدم که بانک وام با سود بسیار مناسبی رو بهشون پیشنهاد کرده ولی بعد از محاسبه از روی مبلغ اقساط و زمان بازپرداخت فهمیدیم سودهایی که میگیرند بسیار بالاتر از سودیه که ادعا کردند. در واقع از نا آگاهی مردمی که حتی ممکنه تحصیل کرده باشند ولی آشنایی با این مورد خاص نداشته باشند سو استفاده میکنند و با بازی با اعداد طوری وانمود میکنند که سودی که میگیرند چندان تفاوتی با سوده سپرده ها نداره در صورتیکه واقعیت چیزه دیگه ایه.

مخلص دوستان.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
دوستان کسی اطلاع داره موسسه ثامن سپرده 1 ساله ی 25 درصدیش رو جمع کرده یا خیر؟

من حدود 28 مرداد که سوال کردم گفتند 25 درصد یکساله ولی حساب کوتاه مدت بخوای تازه باز کنی 10 درصد . ولی چون مجوز نداره کمی دو دل شدم .

میگن موسسه عسکریه هم 25 درصد یکساله میده ولس وسالشون نکردم صحت این خبر .

davud-z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
امروز رفتم بانک صادرات سپرده مو ببندم طرف هی پرسید چرا میخوای ببندی گفتم لازم دارم بعد هی رفت با رییسش مشورت کرد اومد آخرش گفت باید تقاضا بدی بررسی میشه بین 3 الی 7 روز طول میکشه.هر چی گفتم ما همیشه وقتی سپرده می بستیم همون موقع پولمون رو میدادن الان لازم دارم گفت نه این گنجینه سپهره فرق داره باید صبر کنی.من جدیدا پاسارگاد بستم کلی هم بهم احترام گذاشتن همون موقع هم کل پول رو دادن.بعضی از این بانک ها آدم رو روانی میکنند.ما الان پول خونه مون رو هم که فروختیم گذاشتیم بانک گردشگری نکنه اونم چون مبلغ بالاست پول رو راحت ندن؟کسی تجربه داشته؟میگن بیشتر از 1/3 پول رو حق ندارین بر دارین درسته؟آدم یه روز چک داره بدبخت میشه.

چند سال قبل بانک صادرات یک سپرده داشت به اسم سپرده طلا. موقعی که قیمت جهانی طلا 1505 دلار بود رفتم و سپرده باز کردم. از شانسم 9 روز پی در پی قیمت طلا پشت سر هم رفت بالا. روز دهم گفتم دیگه به اندازه کافی سود کردم برم سپرده را ببندم. رفتم بانک به یارو کارمنده گفتم می خوام این سپرده ام را ببندم. یارو گفت مگه این سپرده برای خرید و فروش. سرتون را درد نیارم سه روز رفتم و اومدم که نهایتا تونستم سپرده را ببندم و پولش را بگیرم. تو یک کلام می تونم بگم این بانک صاداراتی ها خیلی عوضین.

در عوض در مورد بانک گردشگری خیالت راحت باشه. اسفند سال قبل یک خونه خریدم و مجبور شدم تمام موجودی حسابم از بانک گردشگری را بکشم بیرون. البته متصدی باجه ازم پرسید که چرا قصد بستن حسابم را دارم که بهش گفتم خونه خریدم و بدون دردسر یک چک بین بانکی ازش گرفتم.

موسسه و این کارها؟!!!

بعضی از موسسات و بانکها چند تیپ حساب کوتاه مدت قدیمی داشتن. برای اینکه پیش بانک مرکزی نشون بدن که به بخشنامه اش عمل کردن نرخ سود یک سری از حسابهای کوتاه مدت قدیمی غیر ویژه شون را کم کردن.
به عنوان مثال بانک آینده یک کوتاه مدت داشت که نرخ سودش 20.5 درصد بود، اواخر اسفند یک حساب کوتاه مدت دیگه به اسم حساب عیدانه رو کرد که سودش 23 درصد بود. الان حساب عیدانه اش 23 درصد مونده (حداقل اول و دوم شهریور که با نرخ 23 درصد حساب شد) ولی ظاهرا حساب های 20.5 درصدش را 10 درصد کرده.

Last edited:

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
بعضی از موسسات و بانکها چند تیپ حساب کوتاه مدت قدیمی داشتن. برای اینکه پیش بانک مرکزی نشون بدن که به بخشنامه اش عمل کردن نرخ سود یک سری از حسابهای کوتاه مدت قدیمی غیر ویژه شون را کم کردن.
نه اتفاقا حساب ویژه بوده
نوع حساب هم کوتاه مدت دوره ای خاص!!! (اون موقع عادی 7 درصد بود ولی این نو حساب ها 20 درصد!!)

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
من حدود 28 مرداد که سوال کردم گفتند 25 درصد یکساله ولی حساب کوتاه مدت بخوای تازه باز کنی 10 درصد . ولی چون مجوز نداره کمی دو دل شدم .

میگن موسسه عسکریه هم 25 درصد یکساله میده ولس وسالشون نکردم صحت این خبر .

ممنون آرش جان. شعبه ی نزدیک خونه ی ما تا همین یک هفته قبل بنر تبلیغی 3+22 یا همون 25 درصدی رو زده بود ولی الان چند روزه اون بنر رو برداشتند برای همین شک کردم. البته احتمال میدم بخاطر بانک مرکزی برداشته باشه چون دیده بودیم بعضی شعبه های دیگه همون موقع هم این بنر رو نداشتند . آخر ماه که باید مراجعه کنم میپرسم اگه تغییری کرده بود میگم.
از نظر مجوز نداشتن و اعتبارش هم والا من چند ساله تو ثامن حساب دارم و در کل ازش راضی ام. همیشه به موقع پول رو ریخته و عابر بانکش هم (که قابلیت برداشت 500 تومن درشبانه روز رو داره) 99 درصد مواقع کار میکرده و پول توش بوده و رفتار پرسنلش هم نسبتا" خوب بوده . تعداد شعبه هاش خیلی زیاده و سابقه طولانی ای هم داره. ضمنا" این ها اینقدر از بانکداری و وام دادن سپرده های من و شما و کارهای دیگه سود میگنند که محاله ورشکست بشند . هرچند این نکته رو هم بگم که پول من اونقدر ها زیاد نیست وگرنه شاید محتاطانه تر سپرده گذاری میکردم.
البته من همین پول کم رو تو دو تا موسسه سپرده کرده بودم ( کوثر و ثامن ) که مثلا اگه یکیش به مشکلی خورد حداقل اون یکیش مشکل نداشته باشه ولی تو یک شب اخبار گفت کوثر و ثامن و آینده و چند تا موسسه و بانک از لیست بانک مرکزی خط خوردند.!!! این یعنی در لیست بانک مرکزی بودن هم چندان اعتباری نداره چون ممکنه یه شبه خط بخوره.!! ;) و البته کوثر بعد از مدت کوتاهی به لیست بانک مرگزی برگشت.

در مورد عسگریه هم ممنون از اطلاعتون. آخر ماه که میرم ثامن اگه طرحشون رو برداشته بودند یه سری به عسگریه میزنم.

مخلصم.

Last edited:

pzs

Registered User
لایک‌ها
72
چند صفحه قبل درباره سود موسسه ثامن نوشتم
که دو نوع حساب یک ساله داره
1-یکساله 22%- با قابلیت بستن حساب بعد 6ماه
2- یکساله 25% -که میگه همون 22% هستش که ما 3% به شما به صورت هبه میدیم

بالا