arashhamidi2014
Registered User
- نوشتهها
- 1,671
- لایکها
- 1,099
در مورد یکساله عسکریه کسی اطلاعی نداره ؟
داداش لطفا در مورد شرایطش توضیحی میدی ؟من امروز طرح کوثر 5 ثبت نام کردم
زمان وامم در شرایط عادی برج 11 میشه .رئیس بانک گفت برج 12 و 1 وام نمیدیم
حالا موندم همون برج 11 اقدام کنم برا وام که باید 10 ماهه پس بدم یا بذارم 6 یا 7 ماه بگذره بعد اقدام کنم
چون شنیدم ممکنه بانک بشه تا آخر سال گفتم یه دفعه دیدی بانک شدو دیگه این طرح رو قبول نداشتن و رفت پی کارش و سر ما بی کلاه موند![]()
بهت گفتن شرایط گرفتن وام رو ؟؟؟من امروز طرح کوثر 5 ثبت نام کردم
زمان وامم در شرایط عادی برج 11 میشه .رئیس بانک گفت برج 12 و 1 وام نمیدیم
حالا موندم همون برج 11 اقدام کنم برا وام که باید 10 ماهه پس بدم یا بذارم 6 یا 7 ماه بگذره بعد اقدام کنم
چون شنیدم ممکنه بانک بشه تا آخر سال گفتم یه دفعه دیدی بانک شدو دیگه این طرح رو قبول نداشتن و رفت پی کارش و سر ما بی کلاه موند![]()
یعنی مثل ملت و پاسارگاد امکانات نداره؟اینترنت بانک ملی شبیه اینترنت بانک صادراته
امکاناتش کامله,امکان حواله پایا و کارت به کارت برقراره,پرداخت تسهیلات بین بانکی داره.من هر دو را دارم,امکاناتش شبیه همه.یعنی مثل ملت و پاسارگاد امکانات نداره؟
آرهبهت گفتن شرایط گرفتن وام رو ؟؟؟
اگه بدونی چه شرایطی داره اصلا طرفش نمیری.
من برام جالبه دوستان در مورد یک درصد یا دو درصد سود بیشتر اینقدر بحث میکنند
اخه سود 22 درصد سپرده کنی در ماه 1 میلیون سودش نمیشه میشه 9041095 ریال
واقعا ارزش داره ادم پولش رو بزاره تو بانک ؟
وام گیرنده حتما باید شاغل باشه.آره
اینکه خودم نمیتونم وام بگیریم و یکی از بستگان درجه یک باید باشد
فقط یه خورده اولش گیر ضامن داد که باید گواهی کسر حقوقش 2میلیون تومن رو قید کنه
منم گفتم ضامنم بازنشسته هست و فوقش 1ودویست حقوقش هست اگه میشه تا پولم رو بذارم اگه نه که میرم
رئیس شعبه موافقت کرد:general705:
مگه شرایط دیگه ای هم داره که بهم نگفتن؟![]()
در ماه 1 میلیون سودش نمیشه میشه 9041095 ریال
؟
شروع کار با سرمایه یک میلیون ؟بنظر خودت میشه کاری رو شروع کنی تو بازار با سرمایه یک میلیون ؟ اگر میشه سودش چه قدره تو یک ماه ؟
ما 50 میلیون با سود 22 درصد بزاری تو بانک ماهی یک میلیون تومن هم بهت سود نمیدنمن نگرفتم شما چی گفتی؟ چی با چی چی نمیشه؟میشه؟