arashhamidi2014
Registered User
- نوشتهها
- 1,671
- لایکها
- 1,099
یکی از دوستان میگه قوامین بالای 10 میل 24 درصد میده یکی دیگه میگه 22 بعد از یک ماه قابل برداشت . من واقعا گیج شدم .
یکی میگفت سه ماه پیش رفته موسسه فرشتگان با رییس شعبه صحبت کرده بهش سود 26 درصد روزشمار حساب کردن . مبلغش بالا بوده . میخواستم ببینم الانم همچین امکانی وجود داره و فرشتگان یا بانک یا موسسه ای هست که مثلا برای مبلغ بالای ده میلیون روزشمار سود بالای 10 درصد بده؟
داداش میدونم بانک هبانک هست و تحت نظارت بانک مرکزی . هیچ مشکلی هم تا حالا نداشته .
داداش میدونم بانک ه
از نظر اینکه ماه به ماه پول بریزه میگم کسی حساب داره تجربشو داشته باشه ؟ یعنی مبلغی میگن دقیقا واریز میکنن ؟
بعد یه حساب مثلن 24 درصد باز میکنن 5 ساله اگه یه موقع سود بانکی پایین تر بیاد طبق قراردادی با ما دارن همون سود قدیم حساب میکنن یا سود میارن پایین؟
سلام دوستان
یک راهنمایی میخاستم.
من میخام مقداری پول رو (حدود 20-25 میلیون) تو بانک به صورت کوتاه مدت با سود روز شمار بالا سرمایه گذاری کنم.
ممنون میشم دوستان بالاترین نرخ سود روز شمار بانکها و موسسات مالی رو با شرایطش به من اطلاع رسانی کنن.
در واقع من میخام پولم همواره تو کارت باشه و روزشمار بهش نرخ سود بالا تعلق بگیره و هر وقت هم برداشت داشتم نرخ سود بالا به بقیه موجودیم تعلق بگیره. اگه این حساب حداقل کف موجودی جز شرایطش باشه هم ایراد نداره.
تشکر فراوان
دوستان کسی هست که از اینترنت بانک ملی استفاده کنه و اینکه رمز یکبار مصرفش حتما از *717*یا *743* باشه؟
اگه کسی این روش استفاده کرده مراحل کارش از موقع ثبتنام رو بهم بگه
یه سوال دیگه
به نظرتون من بین ملی و پاسارگاد کدوم رو انتخاب کنم برای کارای بانکی ملت دارم و خیلی راضیم هم از خدماتش هم از اینترنت بانکش
بین پاسارگاد و ملی کدوم هم از نظر اعتبار و دسترس بودن سیستم و.......
بهتره؟
بانک پاسارگاد هم دوتا رمز داره یکی رمز ثابت هست یکی هم تاید رو که زدی برات یه کد یکبار مصرف ارسال میشه با اون کد باید وارد بشیدوست عزیز من از دستگاه بانک ملی (رمزیاب) اسفاده میکنم
از این لحاظ که رمز یکبار مصرف تولید میکنه خیلی خوبه و دیگه مشکل این رو ندارید که رمزتون رو فراموش کنید و هر دفعه هم که عوض میشه (امنیت)
بانک های دیگه رو نمی دونم ولی اگه همچین قابلیت داشته باشن خوبه
رمزیاب یه زمانی 15 ت بود فکر کنم الان 60 ت شده ، درسته ؟
میتونید رو همین قابلیت رو روی خطتون هم داشته باشین همین کاری که خودتون کردید ولی من فقط با دستگاهش بلدم کار کنم
ایران زمین بپرسید برای مبالغ بیشتر سود بیشتری میدهند و اگر هم حساب های 6 ماهه کوثر ( 24 درصد ) و قوامین ( 24.5 درصد ) میتونی تمدید کنی .دوستان برای 30 تومن 6 ماهه کجا خوبه بزاریم خواهشا راهنمایی کنیذ دولتی جای خوبی هست؟
ببخیشید کوثر برای30 مطمئنه؟ایران زمین بپرسید برای مبالغ بیشتر سود بیشتری میدهند و اگر هم حساب های 6 ماهه کوثر ( 24 درصد ) و قوامین ( 24.5 درصد ) میتونی تمدید کنی .
کاری نداره شما میری توی سایت بانک ملی قسمت بانکداری اینترنتی درخواست رمزیاب (فرم رو پر میکنی ) بعدم میبری شعبه ای که توی فرم انتخاب کردیبانک پاسارگاد هم دوتا رمز داره یکی رمز ثابت هست یکی هم تاید رو که زدی برات یه کد یکبار مصرف ارسال میشه با اون کد باید وارد بشی
اره 60 تومنه ولی زیادهیD:
یه روز هم رفتم برای همین رمزیاب همراه اصلا مشخص نبود چی به چی بود آخرش بیخیال شدم و اومدم
كوثر سودهاي جديدش 22 درصد براي يكساله هست و كوتاه مدت 10 درصد فقط اونايي كه قبلا باز كردن فعلا با همون سود 24 درصد براشون تمديد شدببخیشید کوثر برای30 مطمئنه؟
من میخوام با رمزیاب همرها استفاده کنم که اقدام کردم کارمنداش پرت بودن هزینه کم نکرد و یه کد فعالسازی داد آخرش فعال نشد به کارمنداش هم گفتم شمارم رو عوض کن که رو همراه اول فقط اجرا میکنه اصلا میگفت نمیشه آخه انقدر پرت؟
اون موقعی که من رفتم فقط رو همراه اول بودربطی به همراه اول یا ایرانسل نداره ! این سامانه رعد (#717*) یه کد ussd هست و روی هر اپراتوری فعال باشه میشه کار رو انجام داد چیزی که توی خود سایت بانک ملی هست:
* رعد ملي خدمتي نوين در عرصه بانكداري الكترونيك مي باشد كه با استفاده ازبرخي خدمات بانكي بدون نياز به هر گونه نرم افزار و يا سيستم هاي خاص به راحتي توسط هر مشتري كه داراي يك سيم كارت همراه اول و يا ايرانسل و يك تلفن همراه با هر مدلي باشد ، قابل استفاده است. *
این رو بخونید همه چیز دستگیرتون میشه http://bmi.ir/Fa/uploadedFiles/ArchiveFiles/2013_3_11/0dccf5b6ed__9365aa48f9.pdf
بانک آینده حساب کوتاه مدت دارم به صورت روز شمار 21.5 درصد تعلق میگیره (نکته ی عجیبش هم اینه که از کارمند بانک آینده پرسیده بودم گفته بود فقط کسانی که قبلا حساب داشتند 21 درصد روزشمار میگیرند و برای حساب های جدید درصد ها فرق میکنه و پایینتره !!)
همیشه به این صورت باقی میمونه یا اینکه حساب بنده هم بعد از مدتی درصد سود روزشمارش میاد پایین؟عجیب نیست , تقریبا تمام بانک ها این روش رو دارن .