• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
ربطی به همراه اول یا ایرانسل نداره ! این سامانه رعد (#717*) یه کد ussd هست و روی هر اپراتوری فعال باشه میشه کار رو انجام داد چیزی که توی خود سایت بانک ملی هست:
رمز یکبار مصرف فعلا در انحصار همراه اول است
کسانی که می خوان از رعد ملی #717* به جای توکن استفاده کنند هزینش 16600 تومان و باید شعبه ای که ارایه میکنه انتخاب کنند( اول برید شعبه سوال کنید ) چون هنوز بعضی از کارمندان بانک ملی نی دونند چی هستش :general304:
یک رمز فعال سازی و مجوز که رو یک تیکه کاغذ(کارت) برای اولین بار برای فعال کردن #717* ازتون می خواد

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
رمز یکبار مصرف فعلا در انحصار همراه اول است
کسانی که می خوان از رعد ملی #717* به جای توکن استفاده کنند هزینش 16600 تومان و باید شعبه ای که ارایه میکنه انتخاب کنند( اول برید شعبه سوال کنید ) چون هنوز بعضی از کارمندان بانک ملی نی دونند چی هستش :general304:
یک رمز فعال سازی و مجوز که رو یک تیکه کاغذ(کارت) برای اولین بار برای فعال کردن #717* ازتون می خواد
ما گفتیم ملی بزرگترین بانک هست و..............
بریم از خدماتش استفاده کنیم ولی مثل اینکه هیچی بلد نیستن همون پاسارگاد خوبه:D

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
همیشه به این صورت باقی میمونه یا اینکه حساب بنده هم بعد از مدتی درصد سود روزشمارش میاد پایین؟
اگر بعد از مدتی منظورت چند روز یا چند ماه هست که خیر , به احتمال خیلی قوی تغییرش نمیدن شاید چند سال دیگه تغییر بدن .

• Like
Reactions: m3b

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507

789456123

Registered User
لایک‌ها
334

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
میشه سپرده های فعلیمو که یکساله هستن تبدیل به مثلا پنج ساله کنم؟
Sent from my C5303 using Tapatalk
خیر، الان فقط سپرده بلند مدت یکساله داریم
ولی میتونید موقع افتتاح حساب به بانک وکالت بدید ،در سرسید دوباره برای یکسال تمدیش کنه

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
اینا میخوان سودا رو 0 کنن
کوتاه مدت رو هم پایین میارن؟
رئیس جمهور قبلی باید دوباره بیاد سودا بره بالا
بعید نیست
احتمال داره ،سعی کنند عوض ماهانه سود دادن ،مردم تشویق به سرسیدن گرفتن سود کنند

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
بعید نیست
احتمال داره ،سعی کنند عوض ماهانه سود دادن ،مردم تشویق به سرسیدن گرفتن سود کنند
قبلا گفته بودن که مانده گیری رو 120 تومن کردن من پاسارگاد و ملی میرم همون 100 تومن میگیرن البته پاسارگاد رو از کارتش تست نکردم
ولی با این حساب بازم بانک بهانه میارن مثل بهانه سپرده های قدیمی که آخرش دوبا تصویب کردن سپرده قدیمی باید کاهش پیدا کنه که بازم چنتا بانک هستن پایین نیوردن

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
اینا میخوان سودا رو 0 کنن
کوتاه مدت رو هم پایین میارن؟
رئیس جمهور قبلی باید دوباره بیاد سودا بره بالا
مطمئني رئيس جمهور قبلي طرفدار سود بالا بود؟ اتفاقا برعكس ميخواست سود رو تك رقمي بكنه تا 14 درصد يكساله هم پايين آوردن.... يه مدتي چون ديگه خيلي اوضاع بد شده بود و تورم وحشتناك شد و دلار بالا ميرفت سود يكساله تا پنجساله رو اواخر سال 91 كردن 17 تا 20 درصد كه اونم از روي ناچاري و در حين سفر رئيس جمهور به يكي از كشورها بود كه بعد گفت بر خلاف نظر من بوده و خيلي انتقاد كرد كه نبايد سود رو بالا مي برديم! فقط توي اون هرج و مرج آخر دولت قبل و آخر سال 92 برخي موسسات كمي بالاتر هم سود دادن

اينم نمونه اش:
كاهش حتمی نرخ سود بانكي در سال ۹۰
رئيس كل بانك مركزي از حتمي بودن كاهش نرخ سود بانكي در بسته سياستي-نظارتي سال ۹۰ خبر داد.

محمود بهمني تأكيد كرد: بانك مركزي به سمت كاهش نرخ سود بانكي در سال آينده حركت مي‌كند ولي نحوه كاهش و چگونگي اجراي اين نرخ در شبكه بانكي را بنده به عنوان رئيس و سخنگوي شوراي پول و اعتبار الان نمي‌توانم بيان كنم.

كاهش نرخ سود تسهيلات بانكي يكي از مهمترين اهداف دولت احمدي‌ن‍ژاد به حساب مي آيد؛ رئيس دولت ایران بارها در اظهاراتي كه در جمع فعالان اقتصادي و مردم داشته به اهميت كاهش نرخ سود تأكيد كرده و گفته است كه دولت در تلاش است، تا اين نرخ را كاهش دهد.
اما كاهش نرخ سود در اين شرايط برخي اظهارنظرها و نگراني‌هاي را به همراه دارد. به اعتقاد عده اي از كارشناسان هم‌اكنون كه نرخ سود مبادله‌اي ۱۲ درصد است، متقاضيان براي دريافت تسهيلات بايد مدت طولاني در صف باشند، به همين دليل اگر اين نرخ براي سال بعد پايين تر از رقم فعلي تعيين شود، احتمال عدم پرداخت تسهيلات مبادله‌اي وجود دارد

----شما هر روزنامه اي يا مطلبي مربوط به سود بانكي سال 85 تا 90 پيدا كنيد تاكيد بر كاهش نرخ سود بانكي بود اصلا جز وعده هاي انتخاباتيشون هم بود

Last edited:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
امروز رفتم بانک ملت(شعبه غیر از شعبه صادر مننده حسابم)حواله پایا بفرستم،ازم 500 تومن پول گرفت،گفتم پایا رایگانه،ولی متصدی گفت بابت برداشت از حسابه!!!حالا میخام بدونم پول زور گرفته یا درسته؟میخام شکایت کنم

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
امروز رفتم بانک ملت(شعبه غیر از شعبه صادر مننده حسابم)حواله پایا بفرستم،ازم 500 تومن پول گرفت،گفتم پایا رایگانه،ولی متصدی گفت بابت برداشت از حسابه!!!حالا میخام بدونم پول زور گرفته یا درسته؟میخام شکایت کنم
از شعبه برین برای فرستادن پایا فکر کنم هزینه داره

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
بانك صادرات يا تجارت هم فكر كنم اگر از شعبه ديگري بخواين پول رو بگيريد 500 ازتون ميگيره قبلا كه اينطوري بود خيلي وقته نرفتم

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
از این ببعد باید آماده باشید برای هر نوع خدمت و خدماتی پول و هزینه و کارمزد بدید
چون در جایی دیم که یکی از مسولین بانک مرکزی حساب کرده بود
برای باز کردن حساب : چند صفحه کاغذ و خودکار و وقت پرستل و ... استفاده و هزینه اش فلان قدر میشه و سوال کرد بود که این هزینه چرا نباید از کارمزد برای باز کردن حساب از مشتری گرفته شود؟

پی نوشت: کم کم ؛ تا اخر سال احتمالا اجرایی بشه ؛وقتی از کارتتون از خود پرداز و عابر بانک ؛بانکی غیر صادر کننده کارت پول برداشت میکنید؛ باید کارمزد و هزینه بدید

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
اون 500 تومان رو بابت برداشت نقدی از حساب میگیرند همه بانکها همین جوریه

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
من نمیدونم اگه قرار سود بانکی بیاد پایین پس چرا سود تسهیلات رو زیاد کردن قبلا 15 درصد بود الان 22 درصد میگیرن
تازه اینا رو کمتر میدن بیشتر همون 26 تا 28 درصد هست اونم بدون کارمزد

این بانک مکزی هم تا میتونه داره از مردم پول میچاپه از اول سال تا حالا چقدر کارمزد و غیره زیاد کردن تازه هنوز ادامه داره

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
من نمیدونم اگه قرار سود بانکی بیاد پایین پس چرا سود تسهیلات رو زیاد کردن قبلا 15 درصد بود الان 22 درصد میگیرن
تازه اینا رو کمتر میدن بیشتر همون 26 تا 28 درصد هست اونم بدون کارمزد

این بانک مکزی هم تا میتونه داره از مردم پول میچاپه از اول سال تا حالا چقدر کارمزد و غیره زیاد کردن تازه هنوز ادامه داره
فقط بازاری ها تونستن جلوی بانک مرکزی و شاپرک وایسن

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
دوست عزیز تا اونجا که بنده خبر دارم سانتا و پایا کارمزد نداره.
دوست عزیز منم میگم نداره
چند روز پیش رفته بودم بانک سپه پول تو حسابم بود میخواستم پایا بزنم گفت یک فیش برداشت نقدی پر کن + یک فیش پایا که اون فیش برداشت نقدی 500 کارمزد داره( البته اگه شعبه خود حساب باشه کارمزد نداره) منم گفتم نمیخوام از اینترنت میزنم بدون کارمزد

بالا