>-->O
همکار بازنشسته
کسی سپرده هدف بانک ملت نداره؟
کسی سپرده هدف بانک ملت نداره؟
اینترنت تا 3 بیشتر ساپورت نمیکنه!!!نمیخوام هم OTP و توکن داشته باشم!!!چرا از طریق اینترنت بانک و یا موبایل بانک حواله پایا نمیزنید
در وقت و هزینه صرفه جویی میشه
5تومن هست OTP خیلی هم به صرفه هست.لبته برای ملتاینترنت تا 3 بیشتر ساپورت نمیکنه!!!نمیخوام هم OTP و توکن داشته باشم!!!
سپرده هدف بانک ملت در واقع یک سپرده اندوخته هست با سود حدودا 13.7 درصد . این سپرده سود رو مثل حسابهای روزشمار حساب میکنه که بر روی مبالغ ماهیانه واریزی شما و سود واریز شده در ماههای قبلی سود حدود 13.7 درصد تعلق میگیره که به اسم هدیه بانک سود پولتون رو بهتون میده . اگه تونستید بانک یا موسسه ای گیر بیارید که بالای این درصد سود روزشمار بهتون بده حساب هدف ارزشی نداره . من خودم حساب قدیمی طلایی کوثر دارم که سود 24 درصد روزشمارش فعلا تمدید شده و پولام رو ماهیانه همون جا ذخیره میکنم . ولی نسبت به روزشمار 10 درصدی خب طبیعتا بهتره .کسی سپرده هدف بانک ملت نداره؟
سپرده هدف بانک ملت در واقع یک سپرده اندوخته هست با سود حدودا 13.7 درصد . این سپرده سود رو مثل حسابهای روزشمار حساب میکنه که بر روی مبالغ ماهیانه واریزی شما و سود واریز شده در ماههای قبلی سود حدود 13.7 درصد تعلق میگیره که به اسم هدیه بانک سود پولتون رو بهتون میده . اگه تونستید بانک یا موسسه ای گیر بیارید که بالای این درصد سود روزشمار بهتون بده حساب هدف ارزشی نداره . من خودم حساب قدیمی طلایی کوثر دارم که سود 24 درصد روزشمارش فعلا تمدید شده و پولام رو ماهیانه همون جا ذخیره میکنم . ولی نسبت به روزشمار 10 درصدی خب طبیعتا بهتره .
اگه ماهیانه 250 هزار تومن تو سپرده روزشمار با سود 10 درصد واریز کنی بعد از یکسال مبلغ 3،167،000 تومن داری
اگه حساب هدف ملت بازکنی و ماهیانه 250 هزار تومن واریز کنی بعد از یکسال 3،230،000 تومن داری ( 20 هزاری که برای باز کردن حساب ازتون میگیرن و میریزن به حسابتون رو اضافه نکردم )
با سود 24 درصدی حسابهای قدیمی طلایی کوثر (که دیگه برای افراد جدید باز نمیکنن) اگر همین مبلغ رو پس انداز کنی و به اصل و سود پول دست نزنی بعد از یکسال 3،420،000 تومن داری .
ارهحواله پایا و ساتنا تو اینترنت بانک ملت انجام میشه ؟ اصلا انتقال وجه انجام میشه ؟ منظورم این لینک سایت هستا :
https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking
اره
اولین باری که فال میکنی قسمت حواله ها فعال نیست دوباره باید برن شعبه تا فعال بشه
هم سانتا داره و هم پایا و هم داخلی و کارت به کارت
من تقریبا تمام اینترنت بانک ها ر و تجربه کردم و حساب دارم همشون رو انداختم دور اومدم ملت چونکه هم امکاناتش خیلی خوبه و هم اینکه یه جورایی با تمامی اینترنت بانک ها فرق داره
برید شعب؛ فرم افزایش انتقال مبلغ در روز و درماه از طریق اینترنت و موبایل پرکنید و خلاصاینترنت تا 3 بیشتر ساپورت نمیکنه
مثل اون تبلیغ تلویزیونی, خب بانکت رو عوض کن :general304:نمیخوام هم OTP و توکن داشته باشم
شعبه افتتاح کننده حساب باید برم یا هر شعبه ای میتونم ؟اره البته برا من اینطوری بود از یکی از دوستان هم سوال کردم دیدم برای اونم همین اتفاق افتاده
اره باید برین شعبهتو بانک اینترنتی ملت من خدمات انتقال وجه ( حواله ) هست ولی انتخاب فعالیت وجود نداره .در حالی
مديريت حساب امکان انتخاب فعالیت وجود داره ( مثل افتتاح حساب قرضالحسنه و یا سپرده موج و ... )
حالا باید برم شعبه تا فعالش کنم ؟
حساب کوثر که دیگه نمیشه یاز کرد پس مجبورم و طبیعتا بهترین گزینه همین سپرده هدف برام هستش
من 2روز پیش این حساب رو از طریق سایت بانک ملت باز کردم و میخوام ماهانه 100 تومن واریز کنم
حالا سوالم اینه که اقساطش چطوری باید بپردازم؟ از طریق سایت انتقال بدم کافیه؟
سپرده هدف بانک ملت در واقع یک سپرده اندوخته هست با سود حدودا 13.7 درصد . این سپرده سود رو مثل حسابهای روزشمار حساب میکنه که بر روی مبالغ ماهیانه واریزی شما و سود واریز شده در ماههای قبلی سود حدود 13.7 درصد تعلق میگیره که به اسم هدیه بانک سود پولتون رو بهتون میده . اگه تونستید بانک یا موسسه ای گیر بیارید که بالای این درصد سود روزشمار بهتون بده حساب هدف ارزشی نداره . من خودم حساب قدیمی طلایی کوثر دارم که سود 24 درصد روزشمارش فعلا تمدید شده و پولام رو ماهیانه همون جا ذخیره میکنم . ولی نسبت به روزشمار 10 درصدی خب طبیعتا بهتره .
اگه ماهیانه 250 هزار تومن تو سپرده روزشمار با سود 10 درصد واریز کنی بعد از یکسال مبلغ 3،167،000 تومن داری
اگه حساب هدف ملت بازکنی و ماهیانه 250 هزار تومن واریز کنی بعد از یکسال 3،230،000 تومن داری ( 20 هزاری که برای باز کردن حساب ازتون میگیرن و میریزن به حسابتون رو اضافه نکردم )
با سود 24 درصدی حسابهای قدیمی طلایی کوثر (که دیگه برای افراد جدید باز نمیکنن) اگر همین مبلغ رو پس انداز کنی و به اصل و سود پول دست نزنی بعد از یکسال 3،420،000 تومن داری .
من تمامی فرم رو پر کردمتوصیه به دوستان : به هر بانک و یا شعبه ای میرید می خواهید اینترنت بانک و موبایل بانک و ... فعال کنید؛ همون جا تو فرمها تمام موارد وارد کنید همه گزینه ها رو فعال کنید که دوباره مجبور نشید برای اضاقه یا فعال کردن یک خدمت برید شعبه؛ همین طور گزینه انتقال وجه در روز و در ماه ؛ همونجا می تونید تو فرمها گزینه حداکتر و یا مبلغ دلخواه خودتون بنویسید
==========
تو اینترنت بانک ملت در حالت عادی این نوشته :
سقف مبلغ حواله اینترنتی بین بانکی(ساتنا و پایا) بدون امضاي الکترونيک از تمامي حسابهاي شما در مجموع ۳۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال براى شما تعيين شده است.
سقف مبلغ حواله اینترنتی بین بانکی(ساتنا و پایا) با يکبار رمز از تمامي حسابهاي شما در مجموع ۱,۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال براى شما تعيين شده است
http://www.bankmellat.ir/hadaf.aspx
پرداخت مبالغ واریز ماهانه (حداقل معادل دویست و پنجاه هزار ریال) به صورت نقد یا انتقال از حساب دیگر به حساب سپرده هدف صورت میگیرد.
13 درصد احتمالا قدیم بوده . الان حدود همون 22 درصد حساب میکنه
https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/calculatePurposeAccountAction.bm
حالا حتما لازمه که شماره همراه برای حساب همراه اول باشه یا مثلا ایرانسل باشه.میتونن از سیمکارت دیگه که همراه اول هست یکبار رمز گرفت؟رمز یکبار مصرف فعلا در انحصار همراه اول است
کسانی که می خوان از رعد ملی #717* به جای توکن استفاده کنند هزینش 16600 تومان و باید شعبه ای که ارایه میکنه انتخاب کنند( اول برید شعبه سوال کنید ) چون هنوز بعضی از کارمندان بانک ملی نی دونند چی هستش :general304:
یک رمز فعال سازی و مجوز که رو یک تیکه کاغذ(کارت) برای اولین بار برای فعال کردن #717* ازتون می خواد