• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Aras11

Registered User
لایک‌ها
217
سودش حدود 13.7 درصد میشه . شما چطوری 22 درصد بدست میارید . سود محاسبه شده سود مرکب هست یعنی سود روی موجودی قبلی وسودهای ماههای قبلی

شما بی خیال 9 ماه شو . 12 ماه بزن . 22 درصد نمیشه ولی خیلی نزدیکه . (با توجه با واریز ها ، سود چند روز از دست میره که مطمئنا به 22 درصد نمیرسه )

الان دیگه هیچ بانک معتبری برای 9 ماه 22 درصد نمیده . روزشمارها رو لولو برد . قبلا باید باز میکردن

در کل گنجینه سپهر بهتره (برای این منطوز) . برداشت هم میشه کرد که نمیدونم سودش به چه صورت میشه
http://is.bsi.ir/ganjinehsepehr2/Ganjineh.aspx

Last edited:

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
حالا حتما لازمه که شماره همراه برای حساب همراه اول باشه یا مثلا ایرانسل باشه.میتونن از سیمکارت دیگه که همراه اول هست یکبار رمز گرفت؟
یعنی شماره حسابی که تو بانک موقع افتتاح ثبت شده تو سیستمشون ایرانسل باشه برای درخواست رمزیاب همراه میتونن با همراه اول شماره گیری کرد یعنی شماره ای که تو سیستمشون ثبت نشده باشه
نمیدونم منظورم رو متوجه شدین یا نه:D

روی سیم کارت ایرانسل فعلا فعال نیست؛ کد #717* بزنید خطا میده
فقط همون شماره همراه اول که تو شعبه معرفی کردید جواب میده
یعنی اگه با سیم کارت همراه اول دیگه ای رمز یکبار مصرف بگیرید؛کد یکبار مصرف برای شما عمل نمیکنه و خطا میده

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
پس فکر کنم باید بیخیال رمزیاب همراه بشم باید همون سخت افزاریش رو بگیرم:D
یه سوال دیگه بانک ملت در ظاهر خصوصی شده؟یعنی بیشتر از 50 درصد دست دولته؟
چونکه بیشتر طرح های دولتی مثل ثبتنام حج و حسابهای دولتی تو ملت و ملی هستن

mashhad_boy65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
شما بی خیال 9 ماه شو . 12 ماه بزن . 22 درصد نمیشه ولی خیلی نزدیکه . (با توجه با واریز ها ، سود چند روز از دست میره که مطمئنا به 22 درصد نمیرسه )

الان دیگه هیچ بانک معتبری برای 9 ماه 22 درصد نمیده . روزشمارها رو لولو برد . قبلا باید باز میکردن

در کل گنجینه سپهر بهتره (برای این منطوز) . برداشت هم میشه کرد که نمیدونم سودش به چه صورت میشه
http://is.bsi.ir/ganjinehsepehr2/Ganjineh.aspx

من دانشجوی دکترای حسابداری هستم . فایل زیر رو دانلود کنید و ببینید سود دقیقا 13.7 درصد میشه . با فرض اینکه شما امروز با 20000 تومن حساب را افتتاح میکنید و از فردا ماهیانه 100 هزار تومن واریز میکنید . طبق محاسبات بانک در پایان به شما ۹۵۱,۹۲۴ سود میده و میلغ کل پولتون ۱۳,۱۵۱,۹۲۴ میشه . محاسبه ی سود در حسابهای اندوخته بدلیل واریز ماهیانه و اضافه شدن مبلغ و غیرقابل برداشت بودن سود کمی مشتریان رو گیج میکنه و بانکها از همین بیشترین استفاده رو میبرند . در فایل اکسل درصد سود رو به 22 درصد تغییر بدید . مشاهده میکنید که تفاوت سود خیلی زیاد نمی شه چون مبلغ سپرده شما کم هست و سود ماهیانه اش رو هم در مقابلش ببینید است مبلغ هم سپرده آنقدر زیاد نیست که تفاوت فاحشی ایجاد کنه . این تفاوت در سپرده گذاری های طولانی مدت خودش رو نشون میده . همون معجزه سود مرکب .

فایل های ضمیمه

• seporde.zip
    16.8 KB · نمایش ها: 20

mashhad_boy65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
سپرده هدف سود یکسانی نداره برای سپرده گذاری 9 ماهه 11.8 و برای 12 ماهه 13.7 درصد سودش میشه .برای 24 ماهه 16.4 درصد و برای 36 ماهه 17.7

من فکر میکنم اشتباه شما اینجا بوده که شما میانگین مبالغ واریزی تون یعنی نصف کل مبلغ رو در 22 درصد ضرب کردید و دیدید با سود پرداختی مساوی است . سود وام رو البته با فرمول قدیم تقریبا مشابه این روش محاسبه میکردند . که نصف دوره رو ضربدر مقدار سود می کردند که در فرمول جدید اون هم تازه تغییر کرده ولی بهر حال اون رابطه در محاسبه سود اندوخته هیچ کاربردی نداره . میتونید خوشحال باشی سود زیادی میگیرید و بروید سپرده گذاری کنید .

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
روی سیم کارت ایرانسل فعلا فعال نیست؛ کد #717* بزنید خطا میده
فقط همون شماره همراه اول که تو شعبه معرفی کردید جواب میده
یعنی اگه با سیم کارت همراه اول دیگه ای رمز یکبار مصرف بگیرید؛کد یکبار مصرف برای شما عمل نمیکنه و خطا میده
یه سوال، من رفتم بانک ملی، بعد گفت که باید حتما تلفنتون اندرویدی باشه تا بشه روش رمز یک بار مصرف گرفت. اما ازش پرسیدم سیم کارت ایرانسل باشه مشکلی نداره، گفت مشکلی نداره. به نظرتون اشتباه می گه؟

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
یه سوال، من رفتم بانک ملی، بعد گفت که باید حتما تلفنتون اندرویدی باشه تا بشه روش رمز یک بار مصرف گرفت. اما ازش پرسیدم سیم کارت ایرانسل باشه مشکلی نداره، گفت مشکلی نداره. به نظرتون اشتباه می گه؟
بل کل اشتباه گفت
این بانک ملی با ایرانسل قرارداد نداره خود کارمندشم همینو بهم گفت
ربطی به اندروید نداره که با کد USSDانجام میشه حتی با مودم ها 3Gرو سیستمت باشه شماره گیری کنی جواب میده
منم میخواستم فعال کنم الان خدماتش رو دیدم منصرف شدم میرم همون صورتحساب رو فعال میکنم
https://saba.bankmelli-iran.com/PublicAboutUs.jsp

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
کد ussd ربطی به مدل و سیستم عامل گوشی نداره
با هر مدل گوشی قابل انجام و شماره گیری است
کد #717* در حال حاظر بر روی سیم کارت همراه اول فعال است

احتمالا رعد ملی با موبایل بانک اشتباهی گرفته ؛ یا خواسته بگه با سواد و از اندروید و سر درمیاره :general304:

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
اینترنت بانک ملی چیزی نداره یعنی هیچ فایده ای نداره فقط انتقال پایا و سانتا داره چیز دیگه ای نداره همون فعال نکنم بهتره قسمت راهنما خدماتش هست. صورتحساب رو فعال کنم بهتره

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
اینترنت بانک ملی چیزی نداره یعنی هیچ فایده ای نداره فقط انتقال پایا و سانتا داره چیز دیگه ای نداره همون فعال نکنم بهتره قسمت راهنما خدماتش هست. صورتحساب رو فعال کنم بهتره
شاید به این خاطر که این قسمت از اینترنت بانکش جدا کرده و جداگانه خدمات میده :general304:
البته بروز هم نیست؛ تا یک روز قبل نشون میده

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
شاید به این خاطر که این قسمت از اینترنت بانکش جدا کرده و جداگانه خدمات میده :general304:
البته بروز هم نیست؛ تا یک روز قبل نشون میده
این قسمتی که صورت حساب می ده که امکان انتقال پایا نداره که، داره؟
اینو می گم: https://ebank.bmi.ir/mbsweb/bankmelli/AppMain.aspx
اگه داشته باشه کل کار من راه می افته.
الان موندم چی کار کنم. من از اینترنت بانک ملت راضی ام، اما از این که کلی توی خود شعبه معطل می شم که پول به حساب بریزم واقعا کلافه شدم. از اون طرف بانک های صادرات و ملی شعبه های خلوت تری دارند و سریع تر هم کار رو راه می اندازند، اما صادرات 35 تومن بابت دستگاه رمزیاب می خواد بگیره و برای ملی هم سیم کارت من ایرانسل هست. :confused:

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
برو شعبه اول شماره همراهی که موقع افتتاح ثبت کردی تغییر بده به همراه اول
بعدش سفارش دستگاه بده.اگه سخت افزاری از ملی بگیری 60 تومنه که طبق خدماتی که میده نمیصرفه
خوب با همون ملت کار کن برای چی از ملی استفاده میکنی؟

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
هزینه فعالسازی واریز و برداشت میشه از طریق اس ام اس بیاد برای ملی چقدره؟

Last edited:

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
هزینه فعالسازی واریز و برداشت میشه از طریق اس ام اس بیاد برای ملی چقدره؟
فرم داره ، پرش میکنی، فعلا رایگان و مجانی است، پیامکاش تاخیر داره،گاهی نیم ساعت بعد میرسه، بعضی وقتها اصلاارسال نمیکنه

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
این قسمتی که صورت حساب می ده که امکان انتقال پایا نداره که، داره؟
اینو می گم: https://ebank.bmi.ir/mbsweb/bankmelli/AppMain.aspx
اگه داشته باشه کل کار من راه می افته.
الان موندم چی کار کنم. من از اینترنت بانک ملت راضی ام، اما از این که کلی توی خود شعبه معطل می شم که پول به حساب بریزم واقعا کلافه شدم. از اون طرف بانک های صادرات و ملی شعبه های خلوت تری دارند و سریع تر هم کار رو راه می اندازند، اما صادرات 35 تومن بابت دستگاه رمزیاب می خواد بگیره و برای ملی هم سیم کارت من ایرانسل هست. :confused:
فقط مخصوص صورتحساب است وماندگیری است، با تاخیر یک روزه

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
برو شعبه اول شماره همراهی که موقع افتتاح ثبت کردی تغییر بده به همراه اول
بعدش سفارش دستگاه بده.اگه سخت افزاری از ملی بگیری 60 تومنه که طبق خدماتی که میده نمیصرفه
خوب با همون ملت کار کن برای چی از ملی استفاده میکنی؟
احتمالا یه سیم کارت همراه اول بگیرم به صرفه تره، چون کیف پول هم انگار راحت تر روش فعال می شه با موبایلی که NFC نداره. از ملی فقط می خوام یه راست پایا کنم به حساب ملتم. چون ملی واسه واریز پول خلوته، اما ملت دق می ده و توی بانک خیلی شلوغه. من همیشه دست کم 15 دقیقه تا الی ماشالا توی بانک ملت معطل واریز پول به حساب می شم.

Last edited:

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
احتمالا یه سیم کارت همراه اول بگیرم به صرفه تره، چون کیف پول هم انگار راحت تر روش فعال می شه با موبایلی که NFC نداره. از ملی فقط می خوام یه راست پایا کنم به حساب ملتم. چون ملی واسه واریز پول خلوته، اما ملت دق می ده و توی بانک خیلی شلوغه. من همیشه دست کم 15 دقیقه تا الی ماشالا توی بانک ملت معطل واریز پول به حساب می شم.
10 تومن قیمت سیمکارته +17 تومن هزینه فعالسازی
27 تومن میشه
در ضمن اس ام اسی که بانک ملی میده برای واریز و برداشت فعال کردین؟هزینش چطوریه؟

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
سلام
كسي سود يكساله تا 5 ساله بانك قوامين رو ميدونه چقدره؟
از موسسه نور و آرمان و.... موسساتي كه جز ليست بانك مركزي نيستند چقدر سود ميدن؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
10 تومن قیمت سیمکارته +17 تومن هزینه فعالسازی
27 تومن میشه
در ضمن اس ام اسی که بانک ملی میده برای واریز و برداشت فعال کردین؟هزینش چطوریه؟
نه هنوز. فعلا در مرحله بررسی ام ببینم چی کار کنم. :D

بالا