خواهش میکنمدستت طلا استاد .
پس پایا بهتر از همه شه . پایا حداقل مبلغ که نداره ؟
نه قربان پایا حداقل خاصی نداره! (حداقلش 1 ریاله)
خواهش میکنمدستت طلا استاد .
پس پایا بهتر از همه شه . پایا حداقل مبلغ که نداره ؟
سقف 3 میلیون تومان روزانه استتو اینترنت بانک ملت من این نوشته :
سقف مبلغ حواله اینترنتی بین بانکی(ساتنا و پایا) بدون امضاي الکترونيک از تمامي حسابهاي شما در مجموع ۳۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال براى شما تعيين شده است.
یعنی بعد از انتقال 3 میل دیگه نمیشه ازش استفاده کرد ؟ یا برای مدت معینی مثل روزانه یا ماهانه است ؟
بلهدوستان چک بین بانکی یعنی من درخواست چک بین بانکی بدم از بانک و صادر کنن میتونم مثلا ببرم ملت بریزم تو حسابم؟
سلامسلام دوستان
میخوام ی حساب 22 درصد باز کنیم که بشه پول واریز کنم و پول برداشت کنم
هست همچین حسابی؟
سلام
حساب سپند بانک اقتصاد نوین ولی 2 میلیون باید همیشه کف حساب باشه.
کارمزد برای این فعالسازیها چقدره؟از 3 میلیون تا 15 میلیون با دستگاه توکن یا رمز یکبار مصرف otp روی موبایل کد#712*
از خود سایت بانکداری ملت میتونی فعال کنی 5تومنه که روی سیم کارتت فعال میشهکارمزد برای این فعالسازیها چقدره؟
بانک مهر اقتصاد روز شمار 22 درصد میده اما حداقل 5 میلیونش یک سال تو حسابت باید بخوابه .سلام دوستان
میخوام ی حساب 22 درصد باز کنیم که بشه پول واریز کنم و پول برداشت کنم
هست همچین حسابی؟
بانک مهر اقتصاد روز شمار 22 درصد میده اما حداقل 5 میلیونش یک سال تو حسابت باید بخوابه .
رفقا الان بالاترین سودو کدوم بانک میده؟(اسمن سپرده بلند مدت باید باشه منتها با شرایطی مثه سپرده های کوتاه مدت)
توی بانکها منظورمهسپرده یکساله عسکریه 25 درصد ولی شرایط هاش مثلا بستن حساب قبل از موعد رو باید بپرسی .
الان بخوای حساب باز کنی بله .توی بانکها منظورمه
کلا همه بانکها 22% شدن دیگه نه؟بالای 22 که نداریم؟
1.اسم حسابش چیه؟بانک مهر اقتصاد روز شمار 22 درصد میده اما حداقل 5 میلیونش یک سال تو حسابت باید بخوابه .
فرشتگان میده البته نرخش احتمالا بین 30 تا 34 باشه!!وام 5 میلیونی فوری کدوم بانک / موسسه / صندوق میده ؟ سودش اصلن مهم نیست فقط نهایت 1 هفته ای بده یا کمتر
لطفن اگر می دونی جواب بده