دوست عزیز بسیار ممنونم از بابت جواب کاملی که دادید.
جسارتا منظورتون از 16 درصدی که با رنگ قرمز مشخص کردم 14 بوده دیگه چون عرض کردید مطابق سپرده 3 ماهه؟
در آخر هم با توجه به توضیحات شما من اگر حساب 1 ساله با 22 درصد باز کنم حتی اگر زودتر از 3 ماه هم تمام پولم رو بردارم به هیچ عنوان متضرر نخواهم شد چون در نهایت سود 10 درصد بهش تعلق خواهد گرفت و در حال حاضر اگر نخوام یکساله باز کنم تمامی سپرده های روزشمار 10 درصد هستند و فرقی به حال من نخواهد کرد. و مزیتی که داره این هست که اگر من تو برهه های زمانی 3 و 6 و 9 نیاز به پولم پیدا نکنم سود بیشتری بهم تعلق میگیره. اگر بنده اشتباه میکنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
باز هم ممنونم
بله درسته
توجه تون رو به مصوبه سال 90 بانک مرکزی جلب میکنم :
بر اساس بخشنامه بانک مرکزی، بانکها بعد از این تاریخ موظف شدند در صورتي که قرارداد سپرده هاي سرمايه گذاري مدت دار، قبل از موعد سررسيد توسط مشتريان فسخ شود، بانک يا موسسه اعتباري ضمن احتساب سود علي الحساب از روز اول افتتاح حساب سپرده هاي سرمايه گذاري مدت دار و پرداخت آن به سپرده گذاران، موظف به
اعمال نرخ متناظر با مدت ماندگاري با
کسر کردن نیم درصد در خصوص نرخ سود علي الحساب، در زمان تسويه است.
یعنی همون 9.5 و 13.5 و 15.5 و 17.5 درصد به ترتیب برای بالای یکماه و سه ماه و ششماه و نه ماه
به نظرم نیم درصد ناچیزه و قابل صرفنظر
هنگام افتتاح حساب جهت اطمینان بیشتر بازم ضرر نداره سوال کنید . هر چند بانکها موظف هستن به این شکل عمل کنن و اکثرن تو سایتاشون هم به این مطلب اشاره کردن .
تنها تفاوت توی بانکها اینه که بعضی از بانکها یک امتیاز برای مشتری قایل شدن که همون فقره ای کردن سپرده هست . معمولا هر فقره 50 هزار تومنه که البته بستگی به بانک داره از متصدی بانک بپرسین و مزیتش هم در پستهای قبل بهش اشاره کردم .