• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
بانک یا موسسه مالی کوثر (آخرش نفهمیدیم بانک شد یا نشد یه روز میگن بانک مرکزی تایید نکرده یه روز میگن تایید نشده میری خود باجه خودشون با افتخار میگن ما بانک شدیم :) ) روز شمار 20 % تایید میشه خودم چند ماه پیش میگرفتم

موسسه کوثر عضوه شتابه و مجوز بانک مرکزی داره اما بانک نیست.

mashhad_boy65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
بانک یا موسسه مالی کوثر (آخرش نفهمیدیم بانک شد یا نشد یه روز میگن بانک مرکزی تایید نکرده یه روز میگن تایید نشده میری خود باجه خودشون با افتخار میگن ما بانک شدیم :) ) روز شمار 20 % تایید میشه خودم چند ماه پیش میگرفتم

نه متاسفانه یعنی 2 ماه پیش که نبود نمیدونم شاید جدیدا شده باشه ولی 2 ایراد بزرگش اینه : همین عضو شتاب نبودنش یعنی شما هرجا باشی باید بری خود عابر بانک کوثر برای برداشت کارت به کارت هم که کلا تعطیل مگر کوثر به کوثر - و یکی هم اینکه برای خرید از فروشگاهی چیزی کارتخوان هم نمیتونی کارت بکشی که اینم گرفتار میشی

حسابهای 20 درصدی روزشمار کوثر همه به ده درصدی تبدیل شدند . من خودم حساب داشتم که سودش کم شد ولی حسابهای کلید طلایی با سود روزشمار 24 درصد که ششماهه بود همچنان به مشتری های قدیمی پرداخت میشه که خودمم دارم . برای مشتریان جدید حساب طلایی باز نمیشه و سپرده کوتاه مدت هم همون 10 درصد شده .
از چند ماه قبل کوثر به شتاب پیوست . اوایلش کمی مشکل داشت و مثلا از همه فروشگاه ها POS نمی شد پرداخت کرد یا با بعضی بانکها وصل نمی شد که الان کاملا حل شده و مثله تمام بانکها با کوثر کارت میشه از هر بانک عضو شتاب میشه برداشت وجه یا خرید کرد .
اشکالش اینجاست که اگر کارت قدیمی دارید باید عوضش کنید یعنی باید یک حساب کوتاه مدت شتابی مجزا باز کنید .
کوثر اینترنت بانک داره که میتونید بدون کارمزد یا مراجعه به موسسه بین حسابهاتون انتقال وجه انجام بدین
من خودم بدون مراجعه هر مبلغی بخوام از حساب کلید طلایی ام که 24 درصد سود داره به حساب کوتاه مدت شتابی ام واریز میکنم و بعد خریدها مو انجام میدم یا از هر عابر بانک عضو شتاب پول برمیدارم

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
ابتدا اجازه دهید مقدار سودهای بانک پارسیان را مشخص کنیم :
سود روزشمار : 10 درصد
سود سه ماهه 14 درصد
سود ششماهه 16 درصد
سود نه ماهه 18 درصد
سود یکساله 22 درصد

اگر شما سپرده را با مبلغ 200 میلیون تومن نه ماهه با سود 18 درصد باز کرده باشید
شما مجموعا قبل از این ماهیانه 3،000،000 تومن سود دریافت کرده اید
فرض کنیم شما 100 میلیون تومان از 200 میلیون را بعد از سه ماه برداشت کنید .
شما بابت این صد میلیون تومن در ماههای اول تا سوم هر ماه 1،500،000 تومن سود دریافت کرده اید یعنی مجموعا 4،500،000 تومن سود بابت صد میلیون تومن. این مقدار سپرده شما سه ماه نزد بانک بوده و بانک سود صد میلیونی که می خواهید بردارید را مطابق سپرده سه ماهه یعنی 16 درصد محاسبه می کنه که میشه ماهیانه 1،333،333 تومن یعنی بابت سه ماه میشه 4،000،000 تومن . پس در مجموع سه ماه شما 500،000 تومن بیشتر سود دریافت کرده اید که این مبلغ از صد میلیون شما کسر میشه و 99 میلیون و پانصد هزار تومن به شما پرداخت میشه . البته در بعضی بانکها از سود نیم درصد هم کم میشه یعنی مثلا بجای 16 درصد 15.5 درصد حساب میکنن که باید از شعبه بپرسید .

مزیت :
در حسابهای کوتاه مدت که فقره ای نیستن در صورت برداشت هر مبلغی کل سپرده باطل میشه و سودش مطابق مدت سپرده گذاری محاسبه میشه و ماب التفاوت کلش رو ازتون کم میکنن ولی در این نوع حساب فقط فقرات باطل شده یا بعبارتی برداشت شده رو مطابق مدت سپرده گذاری محاسبه می کنن و باقیمانده سپرده شما کماکان با سود قبلی محاسبه میشه

جمع بندی :
اگر فقره ای از سپردتون رو قبل یکماه بردارید سودی به اون بخش از مبلغ برداشت شده تعلق نمیگیره
اگر بین یکماه تا سه ماه بعد بردارین 9.5 یا 10 درصد
اگر بین سه ماه تا ششماه بردارین 13.5 یا 14 درصد
اگر بین ششماه تا نه ماه بردارین 15.5 یا 16 درصد
اگر بین نه ماه تا یکسال بردارید 17.5 الی 18 درصد
به اون مقداری که برداشتین تعلق میگیره و ماب التفاوت مبالغی که اضافه تر بهتون پرداخت کرده بودن از پولتون کسر میکنن

تقریبا در تمامی بانک هایی که فقره ای سپرده باز میکنن مثل بانک پارسیان وبانک سرمایه و .. شرایط همینطور هست و سودها هم که دیگه یکسان شده .

دوست عزیز بسیار ممنونم از بابت جواب کاملی که دادید.
جسارتا منظورتون از 16 درصدی که با رنگ قرمز مشخص کردم 14 بوده دیگه چون عرض کردید مطابق سپرده 3 ماهه؟
در آخر هم با توجه به توضیحات شما من اگر حساب 1 ساله با 22 درصد باز کنم حتی اگر زودتر از 3 ماه هم تمام پولم رو بردارم به هیچ عنوان متضرر نخواهم شد چون در نهایت سود 10 درصد بهش تعلق خواهد گرفت و در حال حاضر اگر نخوام یکساله باز کنم تمامی سپرده های روزشمار 10 درصد هستند و فرقی به حال من نخواهد کرد. و مزیتی که داره این هست که اگر من تو برهه های زمانی 3 و 6 و 9 نیاز به پولم پیدا نکنم سود بیشتری بهم تعلق میگیره. اگر بنده اشتباه میکنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
باز هم ممنونم

mashhad_boy65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
جسارتا منظورتون از 16 درصدی که با رنگ قرمز مشخص کردم 14 بوده دیگه چون عرض کردید مطابق سپرده 3 ماهه؟
در آخر هم با توجه به توضیحات شما من اگر حساب 1 ساله با 22 درصد باز کنم حتی اگر زودتر از 3 ماه هم تمام پولم رو بردارم به هیچ عنوان متضرر نخواهم شد چون در نهایت سود 10 درصد بهش تعلق خواهد گرفت و در حال حاضر اگر نخوام یکساله باز کنم تمامی سپرده های روزشمار 10 درصد هستند و فرقی به حال من نخواهد کرد. و مزیتی که داره این هست که اگر من تو برهه های زمانی 3 و 6 و 9 نیاز به پولم پیدا نکنم سود بیشتری بهم تعلق میگیره. اگر بنده اشتباه میکنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
باز هم ممنونم

بله درسته
توجه تون رو به مصوبه سال 90 بانک مرکزی جلب میکنم :
بر اساس بخشنامه بانک مرکزی، بانک‌ها بعد از این تاریخ موظف شدند در صورتي که قرارداد سپرده هاي سرمايه گذاري مدت دار، قبل از موعد سررسيد توسط مشتريان فسخ شود، بانک يا موسسه اعتباري ضمن احتساب سود علي الحساب از روز اول افتتاح حساب سپرده هاي سرمايه گذاري مدت دار و پرداخت آن به سپرده گذاران، موظف به اعمال نرخ متناظر با مدت ماندگاري با کسر کردن نیم درصد در خصوص نرخ سود علي الحساب، در زمان تسويه است.
یعنی همون 9.5 و 13.5 و 15.5 و 17.5 درصد به ترتیب برای بالای یکماه و سه ماه و ششماه و نه ماه
به نظرم نیم درصد ناچیزه و قابل صرفنظر
هنگام افتتاح حساب جهت اطمینان بیشتر بازم ضرر نداره سوال کنید . هر چند بانکها موظف هستن به این شکل عمل کنن و اکثرن تو سایتاشون هم به این مطلب اشاره کردن .
تنها تفاوت توی بانکها اینه که بعضی از بانکها یک امتیاز برای مشتری قایل شدن که همون فقره ای کردن سپرده هست . معمولا هر فقره 50 هزار تومنه که البته بستگی به بانک داره از متصدی بانک بپرسین و مزیتش هم در پستهای قبل بهش اشاره کردم .

shantia67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
باز هم ممنونم
یه حساب بانک سرمایه باز میکنی بلند مدت یکساله پس از یک ماه تمام
پولو بدون جریمه با نرخ 22 درصد می تونی بگیری

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
یه حساب بانک سرمایه باز میکنی بلند مدت یکساله پس از یک ماه تمام
پولو بدون جریمه با نرخ 22 درصد می تونی بگیری
اطلاع نداريد با همين شرايط ميشه 5 ساله هم باز كرد؟ كه مثلا بعد از يك ماه پول آزاد بشه و بدون جريمه بشه گرفت

mashhad_boy65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
اطلاع نداريد با همين شرايط ميشه 5 ساله هم باز كرد؟ كه مثلا بعد از يك ماه پول آزاد بشه و بدون جريمه بشه گرفت
چرا میخواهین پنجساله باز کنین؟:general107: سود بانک سرمایه یکساله 22 درصد و پنجساله هم 22 درصده . پس چرا پنجساله ؟؟؟ o_O

mashhad_boy65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
سپرده بالای یکسال از نظر بانک مرکزی ممنوع شده ولی بانکها هنوز باز میکنن و یا بر اساس سیستمشون بعد از یکسال مجدد خودشون سپردتون رو تمدیدش میکنن و معمولا بهتون میگن بعد از یکسال بدون کسر سود میتونید سپردتون رو ببندید . خوب طبیعیه چون سود یکساله و پنجساله هر دو شده 22 درصد و یکسانه
ولی تنها مزیت سپرده بالای پنجسال در بانکها و موسسات مجاز ! که قوانین بانک مرکزی رو رعایت کردن و سود رو حداکثر 22 درصد کردن برای کسانی هست که میخوان کارت اعتباری یا وام روی سپرده بگیرن . اینطوری مدت بازپرداختشون بیشتر میشه و برای کارت اعتباری هم دوباره لازم نیست بعد از یکسال کلی فرم پر کنن .;) تو موسسات دیگه به ظاهر غیر مجاز هم که روی شیشه بانک زدن 22 درصد که مجوز بگیرن ولی اگه با رییس شعبه صحبت کنی میشه سود های بالاتر هم گرفت یکی از اقوام هفته پیش فرشتگان با سود 27 درصد باز کرده بود . منتها باید بلد باشین پیش کی برید و چی بگید . یکی از دوستام رفته بود موسسه اعتباری فردوسی (آرمان) داخل که رفته بود صاف رفته پیش یکی از صندوقدرا پرسیده سود کوتاه مدت اینجا چنده خب اونم ترسیده گفته حتما بازرسه دیگه . دوستان باید برید پیش رییس ریلکس بشینید و بهش بگید من مثلا مبلغ ده میلیون دارم میخوام سپرده گذاری کنم و بتونم مبلغش رو هر وقت بخوام اضافه و کم کنم . اینجا چقدر و چند درصد بهم سود سود میدین . لازم نیست خیلی حرفه ای برخورد کنید سعی کنید عامیانه و راحت بپرسید انگار اطلاعات بانکیتون متوسط رو به پایینه و اصلا از بخشنامه کاهش سود بانک مرکزی و فضای کشور هیچ اطلاعی ندارین. :general705: من خودم فقط برای تست این کار رو کردم و گفتم میخوام بیست و پنج تومن بزارم تو شعبه شما رییس شعبه گل از گلش شکفت گفت یکساله باز کن 28 درصد بگیر!!! حیف که 25 تومن ندارم:general208:

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
کدوم بانک یا موسسه بدون کارکرد حساب وام تا 15 میلیون تومن میده؟

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
بله سودش يكيه اما اگر سود بانكي كم بشه كه طبيعتا اينطور خواهد شد سود 22 درصد برجاست اگر هم بر حسب اتفاق سود زياد بشه ميشه پول رو گرفت و حساب جديد باز كرد (البته سود هم كه زياد ميشه وقتيه تورم 20-30 درصد ميره بالا بعد ميان 2-3 درصد سود رو بالا ميبرن و فايده نداره و به نظرم اون موقع بايد دنبال يك سرمايه گذاري ديگه بود!)
بعد از يك ماه هم اگر پولم بدون جريمه قابل برداشت بشه ديگه فرقي بين يكساله و پنج ساله نيست (حساب 5 ساله كه تا آخر سررسيد نشه پول رو گرفت يا جريمه كنه نميخوام)

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
بله سودش يكيه اما اگر سود بانكي كم بشه كه طبيعتا اينطور خواهد شد سود 22 درصد برجاست اگر هم بر حسب اتفاق سود زياد بشه ميشه پول رو گرفت و حساب جديد باز كرد (البته سود هم كه زياد ميشه وقتيه تورم 20-30 درصد ميره بالا بعد ميان 2-3 درصد سود رو بالا ميبرن و فايده نداره و به نظرم اون موقع بايد دنبال يك سرمايه گذاري ديگه بود!)
بعد از يك ماه هم اگر پولم بدون جريمه قابل برداشت بشه ديگه فرقي بين يكساله و پنج ساله نيست (حساب 5 ساله كه تا آخر سررسيد نشه پول رو گرفت يا جريمه كنه نميخوام)
فک کنم بانک دی از این حسابهای ۵ساله که بعد از ۱ماه بشه بدونه جریمه برداشتش کرد داشته باشه
انشاالله اگه فردارفتم بانک میپرسم

Sent from my HM NOTE 1W

PremiumDomains

Registered User
لایک‌ها
117
من یه مقدار پیگیر شدم دیدم از نظر شرعی خیلی شدید با این سودهای بانکی مخالفت شده

دوستان کسی راهی سراغ داره از شر سودهای بانکی خلاص بشیم؟

با این تورم شدید چه راهی پیشنهاد می کنید؟

omn1990

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان به نظرتون اگه بخوام ٦٠تومن بزارم بانك كدوم بانك و كدوم حساب سرمايه گزاري كنم بهتره؟بانك سرمايه واقعا يك ساله بازكني سرماه ميتوني با٢٢٪برداشت كني؟!اينجوري باشه كي ميره كوتاه مدت باز كنه؟

shantia67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان به نظرتون اگه بخوام ٦٠تومن بزارم بانك كدوم بانك و كدوم حساب سرمايه گزاري كنم بهتره؟بانك سرمايه واقعا يك ساله بازكني سرماه ميتوني با٢٢٪برداشت كني؟!اينجوري باشه كي ميره كوتاه مدت باز كنه؟
نه تنها بانک سرمایه بلکه بانک قوامین هم همینجوری است . من در هر دو بانک حساب دارم .

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
تو بین بانک ملی و صادرات کدوم فهم دانششون از اینترنت بانک و..... بیشتره و اینکه کدوم بانک بین این دو بهتره؟
در ضمن بانک ملت و صادرات کاملا خصوصی شده یا اینکه بخشی از سهامش تو بورس رفته و بیشترش دست دولت هست؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
تو بین بانک ملی و صادرات کدوم فهم دانششون از اینترنت بانک و..... بیشتره و اینکه کدوم بانک بین این دو بهتره؟

سلام

سوال شما مثل این میمونه که بگیم ، بین فجر سپاسی شیراز و برق شیراز :دی کدومشون تیم خوبیه؟ جفتش افتضاحه دیگه عزیز.. اگه دنبال نت بانک هستی و فهم شعور :

سامان ، پاسارگاد ، ملت جزء بهترین ها هستند ....

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
سلام

سوال شما مثل این میمونه که بگیم ، بین فجر سپاسی شیراز و برق شیراز :دی کدومشون تیم خوبیه؟ جفتش افتضاحه دیگه عزیز.. اگه دنبال نت بانک هستی و فهم شعور :

سامان ، پاسارگاد ، ملت جزء بهترین ها هستند ....
شدیدا تایید میشه جفت صادرات و ملی افتضاحن
سامانم مجازی خوبه ولی پاسارگاد ملت به دردخورن همراه پارسیان

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
من دیشب پایا ملت زدم قبل از ساعت هفت و نیم شب تا هنوز به حساب طرف نرفته . معمولا چند ساعت طول میکشه پایا ؟

Last edited:
بالا