• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

omnia2

Registered User
لایک‌ها
46
من یه سپرده یکساله دارم الان 6 ماهش گذشته به پولم احتیاج دارم میتونم برداشت کنم؟
چقدر جریمشه؟

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
من یه سپرده یکساله دارم الان 6 ماهش گذشته به پولم احتیاج دارم میتونم برداشت کنم؟
چقدر جریمشه؟

ميشه برداريد ميان به اندازه سپرده ٦ ماه محاسبه ميكنن هرچقدرپرداخت كرده بودن سود بيشتركسرميكنن ازاصل پولتون ميدن

Sent from my iPhone using Tapatalk

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
بانک مرکزی از مردم خواست، موسسات غیر مجاز گزارش بدن
http://www.cbi.ir/UnauthInstAnnouncement/UIAForm.aspx
اول اینکه با مدرک باید حرفی زده بشه گزارش هیچ فایده ای نداره....

دوم اینکه کسی میره موسسه بهش 31 درصد سود میدن چرا باید بره خودش با دست خودش سود خودشو کم کنه و گزارش بده!!!

کاملا مشخصه اینها فقط یه چیز الکی هست وگرنه خود بانک مرکزی نمیتونه افرادی رو بصورت مخفیانه بفرسته موسسات سپرده گذاری کنن تا بفهمن چقدر سود میدن؟
همچنین بارها شده که خود بانک مرکزی اعلام کرده برخی موسسات سودهای بلای 33 درصد هم میدن به مشتری اما بجای اینکه جلوشون رو بگیره فقط اعلام میکنه توی این موسسات نبرید!!!
آیا واقعااگه قانون این اجازه رو میده موسسات در حال فعالیت هستن اما اگر کسی بخاد توی همین ایران بدون مجوز یک مغازه باز کنه از شهرداری تا نیروی انتظامی تا صنف جلوی این فرد بیچاره رو میگیرن!!! اما موسسات در حال فعالیت هستن و بانک مرکزی به عنوان یک مجری قانون حتی نمیتونه درب اینها رو طی یک ماه پلمپ کنه؟؟؟
متاسفانه همیشه اعمل قانون برای قشر ضعیف هست و بس.

Last edited:

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
برای خرید از کارت خوان چرا 120 تومن اضاف میگیره؟

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
اندر حکایت بحث های موسسات غیر مجاز و بانک مرکزی و فعالیت همه موسسات غیر مجوز با وجود انتشار اخبار و سردرگی مردم که چرا اگر غیر قانونی هستند در حال فعالیت هستند
http://www.samen.ir/News/2171/پيام-مدير-عامل-موسسه-اعتباري-ثامن-به-هموطنان-گرامي.aspx
پيام مدير عامل موسسه اعتباري ثامن به هموطنان گرامي

پيام مدير عامل موسسه اعتباري ثامن به هموطنان گرامي
بسمه تعالي • به اطلاع کليه هموطنان عزيز ، سپرده گذاران، مشتريان و وابستگان محترم مؤسسه اعتباري ثامن (تعاوني اعتبار ثامن الائمه (ع)) و تمامي عزيزاني که طي بيش از 16 سال متوالي ما را در ارائه خدمات خالصانه و بي دريغ ياري نموده اند مي رساند، عليرغم اخبار و اطلاعاتي که اخيراً بوسيله بانک مرکزي تحت عنوان عدم تأييد مؤسساتي من جمله مؤسسه اعتباري ثامن در روزنامه ها ، خبرگزاريها و سايت بانک مرکزي درج و به اطلاع عموم رسيده است . باطلاع تمامي مشتريان و هموطنان عزيز مي رساند ، مؤسسه اعتباري ثامن کاملاً در جهت تغيير وضعيت ماهيت خود از تعاوني به موسسه و سپس بانک ، سالهاست که با بانک مرکزي ج.ا.ا هماهنگ بوده و همه دستورات و درخواستهاي آن بانک را رعايت نموده است.
تاریخ:1393/8/5

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اول اینکه با مدرک باید حرفی زده بشه گزارش هیچ فایده ای نداره....

دوم اینکه کسی میره موسسه بهش 31 درصد سود میدن چرا باید بره خودش با دست خودش سود خودشو کم کنه و گزارش بده!!!

کاملا مشخصه اینها فقط یه چیز الکی هست وگرنه خود بانک مرکزی نمیتونه افرادی رو بصورت مخفیانه بفرسته موسسات سپرده گذاری کنن تا بفهمن چقدر سود میدن؟
همچنین بارها شده که خود بانک مرکزی اعلام کرده برخی موسسات سودهای بلای 33 درصد هم میدن به مشتری اما بجای اینکه جلوشون رو بگیره فقط اعلام میکنه توی این موسسات نبرید!!!
آیا واقعااگه قانون این اجازه رو میده موسسات در حال فعالیت هستن اما اگر کسی بخاد توی همین ایران بدون مجوز یک مغازه باز کنه از شهرداری تا نیروی انتظامی تا صنف جلوی این فرد بیچاره رو میگیرن!!! اما موسسات در حال فعالیت هستن و بانک مرکزی به عنوان یک مجری قانون حتی نمیتونه درب اینها رو طی یک ماه پلمپ کنه؟؟؟
متاسفانه همیشه اعمل قانون برای قشر ضعیف هست و بس.
این کدوم موسسه هست که 31 درصد میده؟!! چند ماهه؟

sphinx2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
موسسه نور به مبالغ بالای 30 میلیون 31 درصد سود میدهد!!!! 38 تومن گذاشتیم با سود 31 درصد ماهانه واریز میشه. کوتاه مدت هم 22 درصد
دوست عزیز شما کدوم شعبه موسسه نور حساب باز کردین؟ به چند تا شعبه اش مراجعه کردم و سودهایی که بهم اعلام کردن همون 22 درصد سالیانه بود. ممنون میشم شعبه شو بگین. باتوجه به به خطر کاهش سودها در ماه های آتی می خوام حساب باز کنم.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دوست عزیز شما کدوم شعبه موسسه نور حساب باز کردین؟ به چند تا شعبه اش مراجعه کردم و سودهایی که بهم اعلام کردن همون 22 درصد سالیانه بود. ممنون میشم شعبه شو بگین. باتوجه به به خطر کاهش سودها در ماه های آتی می خوام حساب باز کنم.
به دوستمون گفتم بنده یک ماه پیش در شعبه کرمان ریحانه گستر که در ادغام شدن موسسه نور سپرده کردم.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
دوستان هر کسی سود هر بانک یا موسسه ای را می خواهد ، حضوری بره از شعبه سوال کنه.
اینجا که نمی شه گفت. در ضمن پول که کسی بخواهد بگذاره باید حداقل یکبار بره اون موسسه را ببینه یا نه!
یکی از دوستان من 3 روز پیش رفته بود بانک تجارت با مبلغ بالا ، رییس شعبه مجوز 27 درصد برای حساب 5 ساله را براش گرفته بود. (حساب 5 ساله که برای کسی باز نمی کنند!)
پس بهتره بروید بانک یا موسسه و با رییس شعبه صحبت کنید

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
سلام
به طور حدودی بانک برای هر یه میلیون چقد سود کوتاه مدت میده؟

Sent from my LG-D855

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
به دوستمون گفتم بنده یک ماه پیش در شعبه کرمان ریحانه گستر که در ادغام شدن موسسه نور سپرده کردم.

سلام همشهری آدرسش لطف میکنی ... الان هم برقرار هست اونجا همین 31 درصد ؟

rjhmk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
دوستان هر کسی سود هر بانک یا موسسه ای را می خواهد ، حضوری بره از شعبه سوال کنه.
اینجا که نمی شه گفت. در ضمن پول که کسی بخواهد بگذاره باید حداقل یکبار بره اون موسسه را ببینه یا نه!
یکی از دوستان من 3 روز پیش رفته بود بانک تجارت با مبلغ بالا ، رییس شعبه مجوز 27 درصد برای حساب 5 ساله را براش گرفته بود. (حساب 5 ساله که برای کسی باز نمی کنند!)
پس بهتره بروید بانک یا موسسه و با رییس شعبه صحبت کنید
اگه امکان داره بفرمایید حدود مبلغی که دوستتون باهاش تونستن حساب 5 ساله 27 درصدی رابازکنند چقدره؟

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
دوستان کسی از اینترنت بانک ملت حساب بلند مدت باز کرده؟
دوباره باید برن شعبه؟

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
دوستان کسی از اینترنت بانک ملت حساب بلند مدت باز کرده؟
دوباره باید برن شعبه؟
اگر برگه سپرده بخواهید که باید به شعبه مراجعه کنید ولی اگر برگه اش را نمی خواهید لازم نیست مراجعه کنید وماه به ماه سودش واریز میشه ولی در سر رسید را نمیدانم احتمالا باید حضوری مراجعه کنید
دقیقش را باید از 1556-021 بپرسید

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان من یه مقدار پول 3ماهه گذاشتم تو یه بانک خصوصی بعد که مدت 3 ماه تموم شد رفتم بانک مربوطه کارمنده گفت حسابتون اتوماتیک 1 ساله تمدید شده با نرخ 22درصد بعد من مشکلی با این قضیه ندارم ولی توی برگه سپرده زده 3ماهه و دیگه برگه رو به یک ساله تغیر ندادن مشکلی پیش نمیاد بعدا؟

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
بالاخره به این موسسات و بانک آینده مجوز می دهند یا نه؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
دوستان من یه مقدار پول 3ماهه گذاشتم تو یه بانک خصوصی بعد که مدت 3 ماه تموم شد رفتم بانک مربوطه کارمنده گفت حسابتون اتوماتیک 1 ساله تمدید شده با نرخ 22درصد بعد من مشکلی با این قضیه ندارم ولی توی برگه سپرده زده 3ماهه و دیگه برگه رو به یک ساله تغیر ندادن مشکلی پیش نمیاد بعدا؟

این سوال رو شما 10 ماه پیش پرسیدید .....

چند بار میپرسی ؟

بالا