من یه سپرده یکساله دارم الان 6 ماهش گذشته به پولم احتیاج دارم میتونم برداشت کنم؟
چقدر جریمشه؟
اول اینکه با مدرک باید حرفی زده بشه گزارش هیچ فایده ای نداره....بانک مرکزی از مردم خواست، موسسات غیر مجاز گزارش بدن
http://www.cbi.ir/UnauthInstAnnouncement/UIAForm.aspx
برای خرید از کارت خوان چرا 120 تومن اضاف میگیره؟
این کدوم موسسه هست که 31 درصد میده؟!! چند ماهه؟اول اینکه با مدرک باید حرفی زده بشه گزارش هیچ فایده ای نداره....
دوم اینکه کسی میره موسسه بهش 31 درصد سود میدن چرا باید بره خودش با دست خودش سود خودشو کم کنه و گزارش بده!!!
کاملا مشخصه اینها فقط یه چیز الکی هست وگرنه خود بانک مرکزی نمیتونه افرادی رو بصورت مخفیانه بفرسته موسسات سپرده گذاری کنن تا بفهمن چقدر سود میدن؟
همچنین بارها شده که خود بانک مرکزی اعلام کرده برخی موسسات سودهای بلای 33 درصد هم میدن به مشتری اما بجای اینکه جلوشون رو بگیره فقط اعلام میکنه توی این موسسات نبرید!!!
آیا واقعااگه قانون این اجازه رو میده موسسات در حال فعالیت هستن اما اگر کسی بخاد توی همین ایران بدون مجوز یک مغازه باز کنه از شهرداری تا نیروی انتظامی تا صنف جلوی این فرد بیچاره رو میگیرن!!! اما موسسات در حال فعالیت هستن و بانک مرکزی به عنوان یک مجری قانون حتی نمیتونه درب اینها رو طی یک ماه پلمپ کنه؟؟؟
متاسفانه همیشه اعمل قانون برای قشر ضعیف هست و بس.
دوست عزیز شما کدوم شعبه موسسه نور حساب باز کردین؟ به چند تا شعبه اش مراجعه کردم و سودهایی که بهم اعلام کردن همون 22 درصد سالیانه بود. ممنون میشم شعبه شو بگین. باتوجه به به خطر کاهش سودها در ماه های آتی می خوام حساب باز کنم.موسسه نور به مبالغ بالای 30 میلیون 31 درصد سود میدهد!!!! 38 تومن گذاشتیم با سود 31 درصد ماهانه واریز میشه. کوتاه مدت هم 22 درصد
به دوستمون گفتم بنده یک ماه پیش در شعبه کرمان ریحانه گستر که در ادغام شدن موسسه نور سپرده کردم.دوست عزیز شما کدوم شعبه موسسه نور حساب باز کردین؟ به چند تا شعبه اش مراجعه کردم و سودهایی که بهم اعلام کردن همون 22 درصد سالیانه بود. ممنون میشم شعبه شو بگین. باتوجه به به خطر کاهش سودها در ماه های آتی می خوام حساب باز کنم.
به دوستمون گفتم بنده یک ماه پیش در شعبه کرمان ریحانه گستر که در ادغام شدن موسسه نور سپرده کردم.
اگه امکان داره بفرمایید حدود مبلغی که دوستتون باهاش تونستن حساب 5 ساله 27 درصدی رابازکنند چقدره؟دوستان هر کسی سود هر بانک یا موسسه ای را می خواهد ، حضوری بره از شعبه سوال کنه.
اینجا که نمی شه گفت. در ضمن پول که کسی بخواهد بگذاره باید حداقل یکبار بره اون موسسه را ببینه یا نه!
یکی از دوستان من 3 روز پیش رفته بود بانک تجارت با مبلغ بالا ، رییس شعبه مجوز 27 درصد برای حساب 5 ساله را براش گرفته بود. (حساب 5 ساله که برای کسی باز نمی کنند!)
پس بهتره بروید بانک یا موسسه و با رییس شعبه صحبت کنید
اگر برگه سپرده بخواهید که باید به شعبه مراجعه کنید ولی اگر برگه اش را نمی خواهید لازم نیست مراجعه کنید وماه به ماه سودش واریز میشه ولی در سر رسید را نمیدانم احتمالا باید حضوری مراجعه کنیددوستان کسی از اینترنت بانک ملت حساب بلند مدت باز کرده؟
دوباره باید برن شعبه؟
دوستان من یه مقدار پول 3ماهه گذاشتم تو یه بانک خصوصی بعد که مدت 3 ماه تموم شد رفتم بانک مربوطه کارمنده گفت حسابتون اتوماتیک 1 ساله تمدید شده با نرخ 22درصد بعد من مشکلی با این قضیه ندارم ولی توی برگه سپرده زده 3ماهه و دیگه برگه رو به یک ساله تغیر ندادن مشکلی پیش نمیاد بعدا؟