الهه.آتش
Registered User
- نوشتهها
- 4,783
- لایکها
- 2,400
میشه لینکشو بدین؟تا برای خودمم روشن شهاین سوال رو شما 10 ماه پیش پرسیدید .....
چند بار میپرسی ؟
میشه لینکشو بدین؟تا برای خودمم روشن شهاین سوال رو شما 10 ماه پیش پرسیدید .....
چند بار میپرسی ؟
میشه لینکشو بدین؟تا برای خودمم روشن شه
دوست عزیز این چه ربطی به سوال من دار؟این ی نمونش : سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت | Page 279 | انجمنهای پرشین تولز
از تاپیک های که میزنید معلومه کاری جز اسپم ندارید .
درست ب بابام هم پول گذاشته بود همینو گفتن رفیقم هم نزدیک پونصد تو من داره میگه همون سود سابق رو میدن کم نشدهیکی دو روز پیش یدونه سپرده رویان مهر بانک مهر اقتصاد باز کردم
گفت روزشمار کوتاه مدت 2 جور داریم یکیش 10 درصد سود میده و کف حسابت هرچی باشه بهش همون سود رو میده
اما یکیش هست 22 درصد که باید حداقل 5 تومن ته حسابت پول باشه تا به حساب سود بدن اگه زیر 5 بیاد سود قطع میشه
راستی حساب کوتاه مدته روزشماره اما به اسم بلند مدت ویژه یک ساله باز کردن (اینم از روشای دور زدن بانک مرکزی)!!!
ازشون پرسیدم گفت 5 تومنت رو هر موقع هم خواستی میتونی برداری درسته؟چون بچه ها دیدم میگن تا 1 سال نمیشه 5 تومن رو برداشت
اینترنت بانکشون بدک نیست اما موبایل بانکشون افتضاحه (البته فقط نصبش کردم هنوز راش ننداختم) واسه منی که اینترنت بانک و موبایل بانک ملت استفاده میکنم مثل فرق بنز و پیکانه!!!
بالاخره نفهمیدیم مهراقتصاد جریانش چجوریه اسمش نه تو مجوزدارا هست نه تو بی مجوزا !!!
چاکر هم استانییکی دو روز پیش یدونه سپرده رویان مهر بانک مهر اقتصاد باز کردم
گفت روزشمار کوتاه مدت 2 جور داریم یکیش 10 درصد سود میده و کف حسابت هرچی باشه بهش همون سود رو میده
اما یکیش هست 22 درصد که باید حداقل 5 تومن ته حسابت پول باشه تا به حساب سود بدن اگه زیر 5 بیاد سود قطع میشه
راستی حساب کوتاه مدته روزشماره اما به اسم بلند مدت ویژه یک ساله باز کردن (اینم از روشای دور زدن بانک مرکزی)!!!
ازشون پرسیدم گفت 5 تومنت رو هر موقع هم خواستی میتونی برداری درسته؟چون بچه ها دیدم میگن تا 1 سال نمیشه 5 تومن رو برداشت
اینترنت بانکشون بدک نیست اما موبایل بانکشون افتضاحه (البته فقط نصبش کردم هنوز راش ننداختم) واسه منی که اینترنت بانک و موبایل بانک ملت استفاده میکنم مثل فرق بنز و پیکانه!!!
بالاخره نفهمیدیم مهراقتصاد جریانش چجوریه اسمش نه تو مجوزدارا هست نه تو بی مجوزا !!!
یکی دو روز پیش یدونه سپرده رویان مهر بانک مهر اقتصاد باز کردم
والا تاحالا اصلا ازش استفاده نکردم فقط یه بار رفتم ببینم سیستمش چجوریهدوست عزیز اینترنت بانکش میشه به بانکایه دیگه پول ریخت یا نه فقط واسه خود بانکش هست؟
عضو شتاب هست یا نه؟
امکان انتقال وجه به بانکهای دیگه حتی ملت وجود ندارد!دوست عزیز اینترنت بانکش میشه به بانکایه دیگه پول ریخت یا نه فقط واسه خود بانکش هست؟
عضو شتاب هست یا نه؟
دوستان هر کسی سود هر بانک یا موسسه ای را می خواهد ، حضوری بره از شعبه سوال کنه.
اینجا که نمی شه گفت. در ضمن پول که کسی بخواهد بگذاره باید حداقل یکبار بره اون موسسه را ببینه یا نه!
یکی از دوستان من 3 روز پیش رفته بود بانک تجارت با مبلغ بالا ، رییس شعبه مجوز 27 درصد برای حساب 5 ساله را براش گرفته بود. (حساب 5 ساله که برای کسی باز نمی کنند!)
پس بهتره بروید بانک یا موسسه و با رییس شعبه صحبت کنید
دوستان از بانک ایران زمین و گردشگری و 22 درصد روز شمار اقتصاد نوین اطلاعی دارن هنوزم هست یا نه
آقا این بانک تجارت چقد پول گذاشته که اینقدر سود داده ؟
کس دیگه در جریان نیست؟
حساب روز شمار بانک گردشگری برای موجودی بالای ۱۰۰ میلیون ۲۳٪ ، بین ۱۰ میلیون و ۱۰۰ میلیون ۲۲٪ ، زیر ۱۰ میلیون ۱۰٪ سود می ده.دوستان از بانک ایران زمین و گردشگری و 22 درصد روز شمار اقتصاد نوین اطلاعی دارن هنوزم هست یا نه
خوب این اوراق هر موقع بخواهیم بازخرید میکنند مالیات نمیگیرن دلقک بازی که ندارهدر وضعیت فعلی، دوستانی که مطمئن هستند مدت مشخصی مثلا 1 سال به پولشون نیاز ندارند، بهتره یک حساب بلند مدت در بانک یا موسسات باز کنند و برای دوستانی که مطمئن نیستند و ممکنه هر لحطه به پولشون نیاز داشته باشند و از قبل حساب کوتاه مدت با سود بالا ندارند،بهترین کار خرید اوراق مشارکت با سود 20 درصد است (حتی 1 روز بعد هم بفروشید سود اون یک روز را میده بر خلاف بانک که حداقل باید 30 روز باشه تا سود بده)
در اصل این اوراق همان سپرده کوتاه مدته با سود 20 درصد!!