• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
Last edited:

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
یکی دو روز پیش یدونه سپرده رویان مهر بانک مهر اقتصاد باز کردم
گفت روزشمار کوتاه مدت 2 جور داریم یکیش 10 درصد سود میده و کف حسابت هرچی باشه بهش همون سود رو میده
اما یکیش هست 22 درصد که باید حداقل 5 تومن ته حسابت پول باشه تا به حساب سود بدن اگه زیر 5 بیاد سود قطع میشه
راستی حساب کوتاه مدته روزشماره اما به اسم بلند مدت ویژه یک ساله باز کردن (اینم از روشای دور زدن بانک مرکزی)!!!
ازشون پرسیدم گفت 5 تومنت رو هر موقع هم خواستی میتونی برداری درسته؟چون بچه ها دیدم میگن تا 1 سال نمیشه 5 تومن رو برداشت

اینترنت بانکشون بدک نیست اما موبایل بانکشون افتضاحه (البته فقط نصبش کردم هنوز راش ننداختم) واسه منی که اینترنت بانک و موبایل بانک ملت استفاده میکنم مثل فرق بنز و پیکانه!!!

بالاخره نفهمیدیم مهراقتصاد جریانش چجوریه اسمش نه تو مجوزدارا هست نه تو بی مجوزا !!!

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
گفت روزشمار کوتاه مدت 2 جور داریم یکیش 10 درصد سود میده و کف حسابت هرچی باشه بهش همون سود رو میده
اما یکیش هست 22 درصد که باید حداقل 5 تومن ته حسابت پول باشه تا به حساب سود بدن اگه زیر 5 بیاد سود قطع میشه
راستی حساب کوتاه مدته روزشماره اما به اسم بلند مدت ویژه یک ساله باز کردن (اینم از روشای دور زدن بانک مرکزی)!!!
ازشون پرسیدم گفت 5 تومنت رو هر موقع هم خواستی میتونی برداری درسته؟چون بچه ها دیدم میگن تا 1 سال نمیشه 5 تومن رو برداشت

اینترنت بانکشون بدک نیست اما موبایل بانکشون افتضاحه (البته فقط نصبش کردم هنوز راش ننداختم) واسه منی که اینترنت بانک و موبایل بانک ملت استفاده میکنم مثل فرق بنز و پیکانه!!!

بالاخره نفهمیدیم مهراقتصاد جریانش چجوریه اسمش نه تو مجوزدارا هست نه تو بی مجوزا !!!
درست ب بابام هم پول گذاشته بود همینو گفتن رفیقم هم نزدیک پونصد تو من داره میگه همون سود سابق رو میدن کم نشده

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170

چاکر هم استانی

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
دیروز رفتم قوامین برای تمدید حساب سپرده اردیبهشت تا شش ماه دیگه با همون مبلغ اولیه ( یعنی نمیشه مبلغ بهش اضافه کنی )

یه حساب 22 درصدی یکساله دارند که بعد از یک ماه قابل برداشت میشه ( برداشت میتونی ولی واریز نمیشه )

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
دوستان کار کردن با دستگاه OTP هر بانکی مثل ملی و ملت و صادرات یکیه؟
مثلا من که میخوام برای اولین بار با دستگاه رمزیاب صادرات کار کنم اموزش دستگاه ملی رو بخونم میشه؟
کار کردشون شبیه هم هستن>؟

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238

دوست عزیز اینترنت بانکش میشه به بانکایه دیگه پول ریخت یا نه فقط واسه خود بانکش هست؟
عضو شتاب هست یا نه؟

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
خیر باید از حساب برداشت کرد

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
دوست عزیز اینترنت بانکش میشه به بانکایه دیگه پول ریخت یا نه فقط واسه خود بانکش هست؟
عضو شتاب هست یا نه؟
والا تاحالا اصلا ازش استفاده نکردم فقط یه بار رفتم ببینم سیستمش چجوریه
اما تا جایی که میدونم فقط با بانک ملت قرارداد دارن و عضو شتاب نیستن
یعنی میشه از عابر خودشون و ملت پول برداشت کرد
تست نکردم ببینم از کارت یا اینترنت یا موبایل بانک میشه به ملت حواله زد یا بالعکس

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
عضو شتاب هست یا نه؟
امکان انتقال وجه به بانکهای دیگه حتی ملت وجود ندارد!
از همه بدتر اینکه امکان خرید اینترنتی از درگاه های اینترنتی بانک ملت هم وجود ندارد!
فقط در درستگاه های خودپرداز ملت میشه برداشت وجه کرد و مانده گرفت (حتی شارژ هم نمیشه از خودپرداز ملت خرید!!!) + از دستگاه های pos ملت هم میتونید خرید کنید

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
دوستان هر کسی سود هر بانک یا موسسه ای را می خواهد ، حضوری بره از شعبه سوال کنه.
اینجا که نمی شه گفت. در ضمن پول که کسی بخواهد بگذاره باید حداقل یکبار بره اون موسسه را ببینه یا نه!
یکی از دوستان من 3 روز پیش رفته بود بانک تجارت با مبلغ بالا ، رییس شعبه مجوز 27 درصد برای حساب 5 ساله را براش گرفته بود. (حساب 5 ساله که برای کسی باز نمی کنند!)
پس بهتره بروید بانک یا موسسه و با رییس شعبه صحبت کنید

آقا این بانک تجارت چقد پول گذاشته که اینقدر سود داده ؟

کس دیگه در جریان نیست؟

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
دوستان از بانک ایران زمین و گردشگری و 22 درصد روز شمار اقتصاد نوین اطلاعی دارن هنوزم هست یا نه

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
دوستان از بانک ایران زمین و گردشگری و 22 درصد روز شمار اقتصاد نوین اطلاعی دارن هنوزم هست یا نه
حساب روز شمار بانک گردشگری برای موجودی بالای ۱۰۰ میلیون ۲۳٪ ، بین ۱۰ میلیون و ۱۰۰ میلیون ۲۲٪ ، زیر ۱۰ میلیون ۱۰٪ سود می ده.

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
در وضعیت فعلی، دوستانی که مطمئن هستند مدت مشخصی مثلا 1 سال به پولشون نیاز ندارند، بهتره یک حساب بلند مدت در بانک یا موسسات باز کنند و برای دوستانی که مطمئن نیستند و ممکنه هر لحطه به پولشون نیاز داشته باشند و از قبل حساب کوتاه مدت با سود بالا ندارند،بهترین کار خرید اوراق مشارکت با سود 20 درصد است (حتی 1 روز بعد هم بفروشید سود اون یک روز را میده بر خلاف بانک که حداقل باید 30 روز باشه تا سود بده)
در اصل این اوراق همان سپرده کوتاه مدته با سود 20 درصد!!

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
در وضعیت فعلی، دوستانی که مطمئن هستند مدت مشخصی مثلا 1 سال به پولشون نیاز ندارند، بهتره یک حساب بلند مدت در بانک یا موسسات باز کنند و برای دوستانی که مطمئن نیستند و ممکنه هر لحطه به پولشون نیاز داشته باشند و از قبل حساب کوتاه مدت با سود بالا ندارند،بهترین کار خرید اوراق مشارکت با سود 20 درصد است (حتی 1 روز بعد هم بفروشید سود اون یک روز را میده بر خلاف بانک که حداقل باید 30 روز باشه تا سود بده)
در اصل این اوراق همان سپرده کوتاه مدته با سود 20 درصد!!
خوب این اوراق هر موقع بخواهیم بازخرید میکنند مالیات نمیگیرن دلقک بازی که نداره
ولی خوب حساب روز شمار باشه بهتره مثلا بانک نوین دو ماه پیش با 2م کف روزشمار 22 درصد بود ولی نمیدونم هنوزم هست یا نه یا ایران زمین 3 ماهه 25 درصد در سررسید یا موسسه مهر اقتصاد با کف5م روز شمار 21 یا 22 درصد میده اگه همچین حسابهایی هنوزم هست دوستان اطلاع بدن ما بریم باز کنیم

بالا