ملی و صادرات رایگانهفعال کردن اس ام اس هشداری بانک ملت و صادرات و ملی چقدره؟
برای واریز و برداشت از حساب یه اس بده بهمون
ملت ده هزار تومان برای 1 سال!!
Last edited:
ملی و صادرات رایگانهفعال کردن اس ام اس هشداری بانک ملت و صادرات و ملی چقدره؟
برای واریز و برداشت از حساب یه اس بده بهمون
سود ها 12 شب به بعد واریز میشه بعضی بانک ها 1 شب و بعضی بانک هم اول صبح اداری7* 7/30کسی امروز سود حساب ویژه 22.2% سود واریز روزشمار مسکن رو گرفته؟! من رفتم شعبه گفت تا آخر وقت امروز واریز میشه اما نشده!!!!!!!
منم عرض کردم تا الان واریز نشده! 1 شب و 7:30 صبح میشه 2 آذر ماه!سود ها 12 شب به بعد واریز میشه بعضی بانک ها 1 شب و بعضی بانک هم اول صبح اداری7* 7/30
رفيق احيانا موقع بازكردن سوال كردي اگر مثلا بعد از سه ماه بخواي پولتو برداري چقدر ازت جريمه مي گيرن؟آقا امروز من حساب یک ساله باز کردم 138 میلیون مک بانک قوامین 27 درصد باز کردن ! بگم که سوال کردم اگر مبالغ بالارت باشه چطور هست
گفتند بالای 500 میلیون 28 درصد اگر آشنا داشته باشید هم 29 درصد هم باز می کنند
آشنا!!!!!!!!!!!![]()
بانک ملت 65 درصد سپرده بلند مدت را میدهدوستان کسی درباره "کارت اعتباری" اطلاعاتی داره؟ مثلا شما به اندازه ی خاصی از سپرده، کارت اعتباری میگیرین و میتونین خرج کنین و توی یه تاریخ مشخص از هر ماه باید اونقدری که خرج کردین و برگردونین. اگر کسی کامل میدونه لطفا یه راهنمایی بکنه. ممنون
دوستان کسی درباره "کارت اعتباری" اطلاعاتی داره؟ مثلا شما به اندازه ی خاصی از سپرده، کارت اعتباری میگیرین و میتونین خرج کنین و توی یه تاریخ مشخص از هر ماه باید اونقدری که خرج کردین و برگردونین. اگر کسی کامل میدونه لطفا یه راهنمایی بکنه. ممنون
آقا این قضیه که گفتی پسر داییت رفته بردارهقوامین همین هفته پیش پسر دایی بنده حساب داشت قبلا یکساله گذاشته بود 24 درصدبود که رفتیم برداره 50 میلیون بود که با پیشنهاد رئیس شعبه با 26 درصد باز براش تمدید کردن یکساله.
آقا این قضیه که گفتی پسر داییت رفته برداره
گفته بیا 26 میبندم مال چه ماهی بوده؟
چون تو مرداد ماه این پیشنهاد 26 درصدی وجود داشته
اما بعد از مرداد برداشتن
اما اگه این داستان ماله بعد از مرداد لطفا بگو + شعبش
ممنون میشم
چون رئیس بانک گفت که این 26 درصدیه ماله مرداد و مرداد به قبل بوده
گفت اگه به بعد باشه میشه نرخ ترجیحی که یعنی رئیس بانک تصمیم میگیره چقدر بده
گفت به من چیزی ابلاغ نکردن اما اگه شعبش بگی منم اینکارو انجام میدم
بانک قوامین بالای 100 میلیون 27 درصد، بالای 300 میلیون 28 درصد وبالای 500 میلیون سود بصورت توافقی میدهآقا امروز من حساب یک ساله باز کردم 138 میلیون مک بانک قوامین 27 درصد باز کردن ! بگم که سوال کردم اگر مبالغ بالارت باشه چطور هست
گفتند بالای 500 میلیون 28 درصد اگر آشنا داشته باشید هم 29 درصد هم باز می کنند
آشنا!!!!!!!!!!!![]()
قبل مرداد بالای 50 تومان 26 میدادن اما برداشتنشمن دیروز ۳ تا شعبه قوامین سر زدم ۲ تای اول که فقط حرف از ۲۲% برای زیر ۱۰۰ میلیون زدن ، رئیس شعبه آخری که خیلی هم اصرار داشت بتونه منو مجاب کنه برای افتتاح حساب گفت در صورتی که یک سال پولتو برنداری سر یک سال ۳% دیگه هم تعلق میگیره و میشه ۲۵% در حال حاضر به هیچ عنوان ۲۶% صحت نداره...
فکر میکنم این 300 میلیونی ماله مرداد ماه بود الان 300 تبدیل شده به 500بانک قوامین بالای 100 میلیون 27 درصد، بالای 300 میلیون 28 درصد وبالای 500 میلیون سود بصورت توافقی میده
سود خوبی میدهنور یک ساله 28 می دهد
5 ساله را هم 32 درصد
گرامی من هم بر پایه صحبت دوستان در اینجا و ۲۶% مطرح شده دیروز به ۳ شعبه مختلف در غرب و شمال غرب تهران مراجعه کردم و هر ۳ تاکید داشتن همچین اختیاری رو هیچ یک از شعبات نداره... (حالا قبلا داشتن مهم نیست در مورد حال صحبت میکنیم) در اینجا هم اعلام کردم تا دیگر دوستان بر پایه اطلاعات اشتباه اسیر ترافیک نشن
سود خوبی میده
اما یکم جرئت میخواد , پول گذاشتن تو موسسات بی مجوز یا حتی بانک آینده که مجوز نداره
شایدم هیچی نشه ها ولی همش آدم تو دلش میوفته که نکنه...
مبارک باشه ایشالاه که هیچی هم نمیشه و به زودی مجوز بگیره......
در این مورد با شما کاملا هم نظرم ولی با این حال دیروز ریسکشو به جان خریدم و تو "آینده" سپرده گذاری کردم