aminkhan2013
Registered User
- نوشتهها
- 1,396
- لایکها
- 799
میشه واضحتر بگین؟من منظورم اینترنت بانک بانک آینده هسترایگان روی گوشی اندروییدی تون ست میشه.
پس پیشخوان مجازی برای چیه؟دستکاه رمزیاب و توکن پس چی میشه؟
میشه واضحتر بگین؟من منظورم اینترنت بانک بانک آینده هسترایگان روی گوشی اندروییدی تون ست میشه.
هر چیزی که لازم داشته باشین تو همراه بانکش هست. حتی حواله پایا. واسه فعال کردنشم از سایت بازار بگیرید و با شماره کارت آینده و رمز دومش میشه فعالش کرد.میشه واضحتر بگین؟من منظورم اینترنت بانک بانک آینده هست
براي حساب23% بانك آينده،حتما بايد رمزياب خريد؟يا ميشه بصورت ارزانتر اينترنت بانك داشت؟
قيمت رمز يابش چنده؟
دوست عزیز دیگه دستگاه رمزیاب یا همون توکن در اکثر بانک ها داده نمیشه و به جاش از رمز یبار مصرف که با موبایلتون ( فقط شماره خودتون ) بهتون میده وارد میشیدمیشه واضحتر بگین؟من منظورم اینترنت بانک بانک آینده هست
بانک اینده طرح بهار ۲۳ درصد سود روز شمار با کف ۱۰ هزار تومن با امکان واریز و برداشت آنیآقا سلام.
یک سوالی الان کدوم بانک حسابی داره که مثلا سود نزدیک به 20 درصد داشته باشه و امکان واریز و برداشت داشته باشه روز شمار باشه .. حالا مهم نیست یکساله چند ساله و ...
احتمالا دوست عزيز ميدوني اين حساب ساليانه طرح باران بانك آينده رو اگر يوقت پول لازم بشي و بخواي بعد از مثلا ٤ ماه برداري جريمش چجوريه؟بانک اینده طرح بهار ۲۳ درصد سود روز شمار با کف ۱۰ هزار تومن با امکان واریز و برداشت آنی
برای یکساله هم سپرده باز میکنن که سودش ۲۷ درصد که ماهانه میریزن اسمشم طرح باران هست کف نداره ( امکان واریز و برداشت بدون جریمه نداره )
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنوندوست عزیز دیگه دستگاه رمزیاب یا همون توکن در اکثر بانک ها داده نمیشه و به جاش از رمز یبار مصرف که با موبایلتون ( فقط شماره خودتون ) بهتون میده وارد میشید
بانک اینده هم همینجوریه ، شما اول میری قسمت عضویت در اینترنت بانکش بعدش دستگاه رمزیاب رو میزنید vasco که اونجا زده ۳۵ تومن ولی شما هزینه ای نمیدید چون دستگاهی در کار نیست و شما بعد از ۴۸ ساعت میرید همون شعبه ای که در فرم عضویت انتخاب کردید و شماره پیگیری و نام کاربری انتخابیتون رو که در اخر عضویت بهتون گفته میگید و شماره موبایلتون رو میپرسن ( اصلا گوشی شما مهم نیست چی باشه و حتی با 1100 نوکیا هم میتونید انجامش بدید ! ) بعدش که رو شمارتون فعال کردن ، ۲۴ ساعت بعد ( گاها ۴۸ میشه ) نام کاربریتون که در عضویت وارد کرده بودید وارد میکنید و با موبایلتون کد ستاره 743 مربع رو میگیرید و بار اول ازتون میخواد یه رمز ۴ رقمی انتخاب کنید( که هرکسی موبایلتون رو برنداره رمز تولید کنه ! ) بعد از اون هر بار که اون کد رو بزنید میتونید رمز یبار مصرف بگیرید که همونو وارد میکنید و وارد اینترنت بانک میشید ، اینکارا هزینه ای هم نداره
پیشخوان مجازی حالا بحثش فرق میکنه
اول ثبت نام میکنید ، تقریبا بعد ۳ تا ۴ روز نهایتا یک هفته بعدش خودشون زنگ میزنن به موبایلتون و کل اطلاعات هویتی شمارو میپرسن تا هویتتون رو تایید کنن بعدش رمزتون رو به ایمیل و موبایلتون ارسال میکنن و با اون میتونید وارد پیشخوان مجازی بشید که امکاناتش کامل تر از اینترنت بانکه ، بعدش حتما رمزتون رو عوض کنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
من یک بانک میخوام که حداقل مقدار پول جهت سود دهی اش کم باشه و سود روز شمار بالا.مثلا 17 18 19 ... درصد باشه
هر موقع هم خواستم بتونم تمام پول رو از حسابم بکشم
ممنونم