mashhad_boy65
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 54
- لایکها
- 37
الان کدوم بانکها هستن که با یک مبلغ کف موجودی مثلا دو میلیون یا پنج میلیون یا ... خساب روزشمار بالای 20 درصد که قابلیت واریز و برداشت رو داشته باشه جدید باز کنن .
بانک سپه دو میلیون بلوک و سود 22 درصدی روزشمار ( البته فقط از سایتشون دیدم و حظوری یا تلفنی سوال نکردم )الان کدوم بانکها هستن که با یک مبلغ کف موجودی مثلا دو میلیون یا پنج میلیون یا ... خساب روزشمار بالای 20 درصد که قابلیت واریز و برداشت رو داشته باشه جدید باز کنن .
موسسه کوثر مثل بقیه بانک ها به سپرده های جدید سود میدهموسسه کوثر برای سپرده چطوره ؟!!! نظرتون در مورد ثامن بگید ؟! یا پیشنهادی اگه دارید ممنون میشم بگید. برای سپرده کوتاه مدت میخوام مثلا 3 تا 6 ماهه
درصد بانک آینده رو نمیدونم ! یعنی این بانک خوبه ؟ برای مبلغی حدود30 میلیون چقدر سود ماهانه میده !؟ قابل برداشتهموسسه کوثر مثل بقیه بانک ها به سپرده های جدید سود میده
البته کوتاه مدت های قدیمیش هم (به غیر از کلید طلایی) کرده 10درصد!!
موسسه ثان هم به درد نمیخوره اگر به بانک آینده دسترسی دارید از دستش ندید![]()
کوتاه مدت آینده طرح بهار 23% رو شمار (قابلیت واریز و برداشت هم طبیعتا داره چون کوتاه مدته)درصد بانک آینده رو نمیدونم ! یعنی این بانک خوبه ؟ برای مبلغی حدود30 میلیون چقدر سود ماهانه میده !؟ قابل برداشته
توی سایتش اشاره ای به میزان درصد سود نکرده ضمنا گفته :بانک سپه دو میلیون بلوک و سود 22 درصدی روزشمار ( البته فقط از سایتشون دیدم و حظوری یا تلفنی سوال نکردم )
فكر نكنم دلار بتونه خيلي پايين تر بياد البته خوشبختانه نوسانهاش خيلي كم شده و مدتيه كه تثبيت شده مگر اينكه قيمت جهاني طلا خيلي پايين بيادپیشنهاد دوستمون برای خرید سکه خوبه البته پیشنهاد میکنم اینکار را نکنید چون قراره سکه یه سقوط حسابی داشته باشه (تا چند ماه دیگه سکه زیر 800 هزار را می بینید!!)(این مژده را از من یادگاری داشته باشید تا چند ماه دیگه، امروز 25 آبان 93)
نرخ سود 22 درصد تو سایت اخبار بانک دیدم .توی سایتش اشاره ای به میزان درصد سود نکرده ضمنا گفته :
http://www.banksepah.ir/tab-2364/طرح-ياس.aspx
"- امکان برخورداری مشتریان از سود علیالحساب بیشتر در صورت حفظ سپرده نزد بانک بدون نیاز به مراجعه حضوری آنها؛"
من از این جمله اینطوری برداشت میکنم که سود سپرده از همون اول 22 درصد نباشه و باید یکسال صبر کنی تا به 22 درصد برسه . کسی اگر اطلاع دقیق داره اعلام کنه .
اگر بانک دیگه ای با حداقل کف موجودی و سود بالا سراغ دارین اعلام کنین.
نرخ سود 22 درصد تو سایت اخبار بانک دیدم .
32 درصد حساب سپرده یکساله هست و یک دفترچه هم براتون باز میکنه واریز سود به اون که سود قابل برداشت هست و چنانچه سود رو هم برندارید کوتاه مدت 22 درصد هست.
برای بالای 30 میلیون 32 درصد برای زیر 30 میلیون هر مبلغی هم که باشه 27 درصد میدن و کوتاه مدتی هم که برای واریز باز میکن 22 درصد هست.
سلام بله بنده هم حدود دو ماه پیش این سپرده رو کردم و اما امروز مراجعه کردیم برای یکی از دوستان سپرده کنند که گفتند حتی اگر مبلغتون هم بالا باشه مثل دو ماه قبل نمیتونیم سپرده کنیم و الان هر مبلغی هم باشه 27 درصد میتونیم سپرده کنیم.دوست عزیز ممکن است بگوئید کدام شعبه32 درصد میدهد؟
من از شعبه پاسداران و دولت پرسیدم گفت بیشتر از 27% نمیدیم.
با تشکر
دوستان اسم بانک آینده توی بانک مرکزی به عنوان بانک مجاز دارای مجوز اعلام نشده !
قابل اعتماد هست با این حال ؟
http://www.cbi.ir/simplelist/1541.aspx
سامان را مطمئن هستید؟جالبه اکثر بانکها روزشمار 10 درصد رو قبول ندارن.امروز سامان رفتم 20 درصد روزشمار بدون حداقل موجودی افتتاح میکرد.
سینا 22.3 یکساله با قابلیت واریز و برداشت.ملت و تجارت و صادارت و سپه و گردشگری هم سوال کردم 22 درصد افتتاح میکنند بعد یک ماه میشه بست بدون جریمه با قابلیت واریز و برداشت.
سامان را مطمئن هستید؟
الان از شعبه مرکزی تهران پرسیدم گفت فقط 10درصد!!
سینا یکساله با قابلیت واریز و برداشت یعنی چی؟
یعنی مثل کوتاه مدته و هر وقت خواستید میتونید حتی تمام موجودی را بگیرید و دوباره واریز کنید؟
اگر اینطوریه که چرا بهش میگن یکساله؟!
دو نوع داریم:دوستان به نظر می رسه سود صندوقهای سرمایه گذاری بورس بیشتر از بانکها هست (صندوقهایی که با پول ما توی بورس کار می کنن و درصدی از سودشون رو به ما می دن)
کسی تجربه داره که چقدر این ماه های اخیر سود ریختن براش؟