• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mashhad_boy65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
الان کدوم بانکها هستن که با یک مبلغ کف موجودی مثلا دو میلیون یا پنج میلیون یا ... خساب روزشمار بالای 20 درصد که قابلیت واریز و برداشت رو داشته باشه جدید باز کنن .

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
الان کدوم بانکها هستن که با یک مبلغ کف موجودی مثلا دو میلیون یا پنج میلیون یا ... خساب روزشمار بالای 20 درصد که قابلیت واریز و برداشت رو داشته باشه جدید باز کنن .
بانک سپه دو میلیون بلوک و سود 22 درصدی روزشمار ( البته فقط از سایتشون دیدم و حظوری یا تلفنی سوال نکردم )

hogershop

Registered User
لایک‌ها
131
موسسه کوثر برای سپرده چطوره ؟!!! نظرتون در مورد ثامن بگید ؟! یا پیشنهادی اگه دارید ممنون میشم بگید. برای سپرده کوتاه مدت میخوام مثلا 3 تا 6 ماهه

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
موسسه کوثر برای سپرده چطوره ؟!!! نظرتون در مورد ثامن بگید ؟! یا پیشنهادی اگه دارید ممنون میشم بگید. برای سپرده کوتاه مدت میخوام مثلا 3 تا 6 ماهه
موسسه کوثر مثل بقیه بانک ها به سپرده های جدید سود میده
البته کوتاه مدت های قدیمیش هم (به غیر از کلید طلایی) کرده 10درصد!!
موسسه ثان هم به درد نمیخوره اگر به بانک آینده دسترسی دارید از دستش ندید:rolleyes:

hogershop

Registered User
لایک‌ها
131
موسسه کوثر مثل بقیه بانک ها به سپرده های جدید سود میده
البته کوتاه مدت های قدیمیش هم (به غیر از کلید طلایی) کرده 10درصد!!
موسسه ثان هم به درد نمیخوره اگر به بانک آینده دسترسی دارید از دستش ندید:rolleyes:
درصد بانک آینده رو نمیدونم ! یعنی این بانک خوبه ؟ برای مبلغی حدود30 میلیون چقدر سود ماهانه میده !؟ قابل برداشته

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
درصد بانک آینده رو نمیدونم ! یعنی این بانک خوبه ؟ برای مبلغی حدود30 میلیون چقدر سود ماهانه میده !؟ قابل برداشته
کوتاه مدت آینده طرح بهار 23% رو شمار (قابلیت واریز و برداشت هم طبیعتا داره چون کوتاه مدته)
برای 30 میلیون هم تقریبا میشه ماهی 586000 تومان
اگر یکساله باز کنید سودش 27 درصد میشه ماهی 687900 تومان

mashhad_boy65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
بانک سپه دو میلیون بلوک و سود 22 درصدی روزشمار ( البته فقط از سایتشون دیدم و حظوری یا تلفنی سوال نکردم )
توی سایتش اشاره ای به میزان درصد سود نکرده ضمنا گفته :
http://www.banksepah.ir/tab-2364/طرح-ياس.aspx
"- امکان برخورداری مشتریان از سود علی‌الحساب بیشتر در صورت حفظ سپرده نزد بانک بدون نیاز به مراجعه حضوری آنها؛"
من از این جمله اینطوری برداشت میکنم که سود سپرده از همون اول 22 درصد نباشه و باید یکسال صبر کنی تا به 22 درصد برسه . کسی اگر اطلاع دقیق داره اعلام کنه .
اگر بانک دیگه ای با حداقل کف موجودی و سود بالا سراغ دارین اعلام کنین.

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
پیشنهاد دوستمون برای خرید سکه خوبه البته پیشنهاد میکنم اینکار را نکنید چون قراره سکه یه سقوط حسابی داشته باشه (تا چند ماه دیگه سکه زیر 800 هزار را می بینید!!)(این مژده را از من یادگاری داشته باشید تا چند ماه دیگه، امروز 25 آبان 93)
فكر نكنم دلار بتونه خيلي پايين تر بياد البته خوشبختانه نوسانهاش خيلي كم شده و مدتيه كه تثبيت شده مگر اينكه قيمت جهاني طلا خيلي پايين بياد
با كاهش 40 درصدي قيمت نفت توافق هم كه بشه فقط ميتونه جبران كاهش قيمت نفت رو بكنه خيلي بعيده دلار از 3000-3200 بتونه پايين بياد هر چند ثابت هم بمونه در بلند مدت با توجه به تورم و نرخ بهره حكم كاهش رو داره

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
توی سایتش اشاره ای به میزان درصد سود نکرده ضمنا گفته :
http://www.banksepah.ir/tab-2364/طرح-ياس.aspx
"- امکان برخورداری مشتریان از سود علی‌الحساب بیشتر در صورت حفظ سپرده نزد بانک بدون نیاز به مراجعه حضوری آنها؛"
من از این جمله اینطوری برداشت میکنم که سود سپرده از همون اول 22 درصد نباشه و باید یکسال صبر کنی تا به 22 درصد برسه . کسی اگر اطلاع دقیق داره اعلام کنه .
اگر بانک دیگه ای با حداقل کف موجودی و سود بالا سراغ دارین اعلام کنین.
نرخ سود 22 درصد تو سایت اخبار بانک دیدم .

sep2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
32 درصد حساب سپرده یکساله هست و یک دفترچه هم براتون باز میکنه واریز سود به اون که سود قابل برداشت هست و چنانچه سود رو هم برندارید کوتاه مدت 22 درصد هست.

برای بالای 30 میلیون 32 درصد برای زیر 30 میلیون هر مبلغی هم که باشه 27 درصد میدن و کوتاه مدتی هم که برای واریز باز میکن 22 درصد هست.

دوست عزیز ممکن است بگوئید کدام شعبه32 درصد میدهد؟
من از شعبه پاسداران و دولت پرسیدم گفت بیشتر از 27% نمیدیم.

با تشکر

Last edited:

omidhk

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان الان بانک یا موسسه مطمئنی هست که حساب با سود 22 درصد با قابلیت برداشت و واریز داشته باشه
مدتشم بشه از یه سال بیشتر کرد ؟؟

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دوست عزیز ممکن است بگوئید کدام شعبه32 درصد میدهد؟
من از شعبه پاسداران و دولت پرسیدم گفت بیشتر از 27% نمیدیم.

با تشکر
سلام بله بنده هم حدود دو ماه پیش این سپرده رو کردم و اما امروز مراجعه کردیم برای یکی از دوستان سپرده کنند که گفتند حتی اگر مبلغتون هم بالا باشه مثل دو ماه قبل نمیتونیم سپرده کنیم و الان هر مبلغی هم باشه 27 درصد میتونیم سپرده کنیم.
ثامن هم مراجعه کردیم سپرده یک ساله 25 درصد بود و واریز به حساب کوتاه مدت اما تنها مزیتی که ثامن داره با کارتش میشه از پوز بانک سپه و از خودپردازهای سپه برداشت داشته باشی.
نکته دوم اینکه ثامن برای شما یکساله سپرده میکنه اما بعد از یک سال میتونید بذارید بمونه و هر موقع که لازمتون شد برداشت کنید با همان سود 25 درصد و بدون برگشت سود در حقیقت بعد از یک سال بصورت روزشمار شما دارید 25 درصد دریافت میکنید.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
جالبه اکثر بانکها روزشمار 10 درصد رو قبول ندارن.امروز سامان رفتم 20 درصد روزشمار بدون حداقل موجودی افتتاح میکرد.
سینا 22.3 یکساله با قابلیت واریز و برداشت.ملت و تجارت و صادارت و سپه و گردشگری هم سوال کردم 22 درصد افتتاح میکنند بعد یک ماه میشه بست بدون جریمه با قابلیت واریز و برداشت.

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
جالبه اکثر بانکها روزشمار 10 درصد رو قبول ندارن.امروز سامان رفتم 20 درصد روزشمار بدون حداقل موجودی افتتاح میکرد.
سینا 22.3 یکساله با قابلیت واریز و برداشت.ملت و تجارت و صادارت و سپه و گردشگری هم سوال کردم 22 درصد افتتاح میکنند بعد یک ماه میشه بست بدون جریمه با قابلیت واریز و برداشت.
سامان را مطمئن هستید؟
الان از شعبه مرکزی تهران پرسیدم گفت فقط 10درصد!!
سینا یکساله با قابلیت واریز و برداشت یعنی چی؟
یعنی مثل کوتاه مدته و هر وقت خواستید میتونید حتی تمام موجودی را بگیرید و دوباره واریز کنید؟
اگر اینطوریه که چرا بهش میگن یکساله؟!

Last edited:

PremiumDomains

Registered User
لایک‌ها
117
دوستان به نظر می رسه سود صندوقهای سرمایه گذاری بورس بیشتر از بانکها هست (صندوقهایی که با پول ما توی بورس کار می کنن و درصدی از سودشون رو به ما می دن)
کسی تجربه داره که چقدر این ماه های اخیر سود ریختن براش؟

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
سامان را مطمئن هستید؟
الان از شعبه مرکزی تهران پرسیدم گفت فقط 10درصد!!
سینا یکساله با قابلیت واریز و برداشت یعنی چی؟
یعنی مثل کوتاه مدته و هر وقت خواستید میتونید حتی تمام موجودی را بگیرید و دوباره واریز کنید؟
اگر اینطوریه که چرا بهش میگن یکساله؟!

سامان رفتم شعبه ستارخان پرسیدم گفت روزشمار 20 درصد حتی پرسیدم بالای 100 میلیون گفت نه.برای خودمم جالب بود اونم سامان.
اما سینا شعبه امیرآباد گفت یک ساله یعنی بلند مدت باز میکنی 22.3 درصد اما بعد یک ماه بدون جریمه میشه بست.نپرسیدم تمام موجودی رو میشه گرفت یا نه.خوب دوستان هم گفتن واسه دور زدن بانک مرکزی خیلی از بانک ها همین کارو میکنند.

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
دوستان به نظر می رسه سود صندوقهای سرمایه گذاری بورس بیشتر از بانکها هست (صندوقهایی که با پول ما توی بورس کار می کنن و درصدی از سودشون رو به ما می دن)
کسی تجربه داره که چقدر این ماه های اخیر سود ریختن براش؟
دو نوع داریم:
با درآمد ثابت و بدون درآمد ثابت
حالت اول مثلا میگه سالی 20رصد که بیشتر نمیشه و در عمل همون سپرده انکیه
حالت دوم هم اگر شرایط بازار بورس مثل سال 92 خوب باشه تا 90درصد سهم سود میدهند ولی اگر شرایط مثل امسال افتضاح باشه در ضرر هم شریک هستید و ممکنه مثلا بعد از 6-5 ماه با ضرر 30درصدی پولتون را بگیرید!
هر چی ریسکتون بیشتر باشه بازدهیتون هم بیشتره!

بالا