• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
کارمزد افتتاح حساب(تمبر و...)و کارت بانکی برا حساب طرح بهار23%بانک آینده چقدره؟
اینترنت بانک هم کارمزد داره یا رایگان فعال میشه؟چطوری؟

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دوستان من اینده را اگر یکساله 27 درصد بدهد بیشتر قبول دارم تا موسسات دیگر الان 3 سالی است که حساب دارم و همه جوره عالیه.ولی امروز یکی دیگه از شعبات رفتم گفت 24 بیشتر نیست.
کسی از سود 27 درصدی خبر موثق داره ؟کدام شعبه؟
من نمیدونم چرا دلم با موسسه نور نیست.اخه خیلی بالا میده؟
شما حساب کن وقتی بانکی مثل قوامین که تحت نظر بانک مرکزیه و مجوز داره تا 27 درصد میتونه سود بده موسسات که دیگه از هر نظر اختیارات بیشتری نسبت به بانک ها دارن
چون بانکها کل اعتباراشون رو مدیون بانک مرکزی هستن اما موسسات کل اعتبارشون رو برای مشتری مداری و سودی که میدن.
نهایتا موسسه ای مثل ریحانه گستر از سال 78 داره فعالیت میکنه و الان هم که موسسه نور رو دارن تشکیل میدن فکر نمیکنم مشکلی باشه چراکه حتی موسسات دیگه همین 3 هزار میلیاردی که در واریز اولیه به بانک مرکزی ریحانه گستر یا همون نور پرداخت کرده رو باقی موسسات هنوز پرداخت نکردن.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
دوستان این همه نگین قوامین 27 درصد میده . یکساله فقط و فقط 22 درصد داره که بعد از یک ماه میتونی برداشت کنی .

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
دوستان این همه نگین قوامین 27 درصد میده . یکساله فقط و فقط 22 درصد داره که بعد از یک ماه میتونی برداشت کنی .
آرش جان مشکلی که هست اینه که بعضی بانک های خصوصی مثل قوامین و آینده تقریبا تمام اختیارات دست رئیس شعبه است و ممکنه از یک شعبه به شعبه دیگه قانون فرق داشته باشه
مثلا همون طرح بهار آینده بعضی شعب کف مبلغ داره بعضی دیگه نداره
ممکنه سود 27 درصدی هم در برخی شعب ارائه بشه ولی خودم با 3-2 تا شعبه ای که در ارتباط بودم چیزی ندیدم ولی ممکنه دوستان دیگه شعبه ای را پیدا کنند که این سود را بده و معرفی اون میتونه برای دوستان مفید باشه
پس بهتره اگر دوستان یکساله با نرخ سود بالا پیدا کردن که کف مبلغ هم نداشته باشه، بقیه عزیزان را در جریان قرار دهند که هر عزیزی بتونه تصمیم گیری کنه

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
طرح یاس بانک سپه

1- سود 22 درصدی روزشمار با قابلیت برداشت و واریز ( حداقل 2 میل باید در حساب بمونه تا سود 22 درصدی بهش تعلق بگیره دقیقا عین حسابی که قبلا بانک اقتصاد نوین باز میکرد )
2- دریافت تسهیلات با توجه به ماندگاری سپرده .

منبع و اطلاعات بیشتر :
.:: بانک سپه-طرح ياس ::.

HDDD

Registered User
لایک‌ها
37
سلام دوستان یه سوال دارم..
این سپرده های بانک ها که بهت هر ماه سود میدن و هر موقع هم خواستی میتونی برداشت کنی و واریز کنی رو بهش چی میگن ؟؟ و بیشترین سود رو الان کدوم بانک میده...؟
پدر من حدود 80 تا 100 میلیون پول داره.. میخواد با همین شرایط تو بانک بذاره و فقط سودش رو هر ماه بگیره...و مثلا شاید یه وقتی مجبور شد یکدفعه 10 میلیون از سپرده اش برداشت کنه..کدوم بانک بذاره..؟

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
دوست عزیز جناب آرش خان قوامین به مبالغ بالای صد میلیون تومان 27 درصد سود میده. من اینو خودم از رییس پرسیدم.

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
سلام دوستان

کی میدونه بانک آینده اینترنت بانک و تلفن بانکش چجوری فعال میشه یا میشه استفاده کرد ؟؟ به من که جز کارت عابر و دفترچه هیچی ندادن !

اون پیشخوان مجازیشونم عضو شدم اخرش زد با شما تماس گرفته خواهد شد ولی خبری نشده فعلا

Sent from my iPhone using Tapatalk

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
امروز هم سپرده بهار باز می کردن، البته اولش می خواستن یه کاری کنن که اون یکی پلکانی رو ثبت نام کنی، اما اگر اصرار می کردی بهار می خوام ثبت نام می کردن. فقط یه چیزی که خوشم نیومد برای اینترنت بانک مثل این که باید 35 تومن بدی و یه رمزیاب بگیری. :/

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
امروز هم سپرده بهار باز می کردن، البته اولش می خواستن یه کاری کنن که اون یکی پلکانی رو ثبت نام کنی، اما اگر اصرار می کردی بهار می خوام ثبت نام می کردن. فقط یه چیزی که خوشم نیومد برای اینترنت بانک مثل این که باید 35 تومن بدی و یه رمزیاب بگیری. :/

منظورت بانک آینده هست ؟ حداقل مبلغ برای سود 27 درصدی چند تومن هست ؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
منظورت بانک آینده هست ؟ حداقل مبلغ برای سود 27 درصدی چند تومن هست ؟
برای طرح پلکانی رو اگر می گید نمی دونم. اونی که می گم سپرده یکساله 27%، از اون هایی هست که تا یکسال مسدود هست و برگه ای هست. کفش رو هم مطمئن نیستم چقدره، ولی قاعدتا مثل سپرده بانک های دیگه باید باشه دیگه، شما برای این که مطمئن بشید از اینترنت شماره تلفن شعبه مورد نظرتون رو بگیرید و از خودشون سوال کنید.

http://ba24.ir/Fa/SearchWing.aspx

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
کی میدونه بانک آینده اینترنت بانک و تلفن بانکش چجوری فعال میشه یا میشه استفاده کرد
اینترنت بانک رو باید خودتون برید توی سایتش، ثبت نام کنید، بعد که ثبت نام کردید، اجباری یه نوع رمزیاب بیشتر نداره که مجبورتون می کنه با اون ثبت نام کنید. یه کد کاربری و یه کد پیگیری می ده و بعد باید دو روز بعد با شناسنامه یا گذرنامه برید شعبه ای که توی اینترنت موقع ثبت نام انتخاب کردید رمزیابتون رو بگیرید. قیمتش هم 35 تومنه. تلفن بانک رو نمی دونم. احتمالا باید به خودشون می گفتید. همراه بانک رو هم به من گفت که از بازار بگیرم. o_O

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
برای طرح پلکانی رو اگر می گید نمی دونم. اونی که می گم سپرده یکساله 27%، از اون هایی هست که تا یکسال مسدود هست و برگه ای هست. کفش رو هم مطمئن نیستم چقدره، ولی قاعدتا مثل سپرده بانک های دیگه باید باشه دیگه، شما برای این که مطمئن بشید از اینترنت شماره تلفن شعبه مورد نظرتون رو بگیرید و از خودشون سوال کنید.

http://ba24.ir/Fa/SearchWing.aspx

ممنون . واریز سود ماهانه هست ؟ یا در سر رسید ؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
شرمنده، اینم باید سوال کنید. فقط موقع باز کردن حساب به من گفت اطلاع رسانی کنید که سپرده یک ساله ما سودش 27% هست. :D

باشه اگر رفتم شعبه اش میپرسم . خیلی مهمه سود ماهانه هست یا در سر رسید .

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
باشه اگر رفتم شعبه اش میپرسم . خیلی مهمه سود ماهانه هست یا در سر رسید .
زنگ زدم پرسیدم، گفت سر ماه واریز می شه، می تونید یه حساب سپرده بهار هم باز کنید، سودش رو بریزید توی اون. :D

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
منم امروز بانک آینده رفتم و سوال کردم..اسمش طرح باران(همون بهار سابق) هست و روزشمار 23 درصد میده و یکساله 27 درصد...امکان واریز و برداشت هم داره و کف سپرده هم نداره...نسبت به بانکهای دیگه خیلی عالیه...

بالا