• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

2.5.8.14.1.13

Registered User
لایک‌ها
6
منم امروز بانک آینده رفتم و سوال کردم..اسمش طرح باران(همون بهار سابق) هست و روزشمار 23 درصد میده و یکساله 27 درصد...امکان واریز و برداشت هم داره و کف سپرده هم نداره...نسبت به بانکهای دیگه خیلی عالیه...
سلام دوست من.
ممنون از اطلاعاتت.
حداقل موجودي هم داره با نه؟
امكان واريز و برداشتش عاليه براي من

Sent from my iPhone using Tapatalk

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام بچه ها یک سوال: این قضیه خطرات بانک آینده و گیرهای بانک مرکزی که توی لیست مؤسسات مالی و اعتباری مجاز نگذاشته بودش به کجا کشید آخرش و خبر جدیدی چیزی ازش در دست نیست؟

من یه حساب بانک آینده دارم که سعی می کنم پول هام رو همیشه منتقل کنم به اون، چون قدیم باز کردم و سودش رو آخرین باری که از کارمند بانک پرسیدم گفت بانک آینده جلوی بانک مرکزی مقاومت کرده و مثل همون قدیم نگه داشته (کوتاه مدت روزشمار 21 درصد). چند روز قبل یکی از دوستان می گفت که رییس بانک مرکزی دوباره مصاحبه کرده و گفته تا آخر امسال این مؤسساتی که وارد لیست مؤسسات مجاز نشدند رو حسابی خدمت شون می رسیم و از این حرف ها!

کسی اطلاع دقیقی داره؟ کلا پول گذاشتن توی بانک آینده به نظرتون خطرناکه عایا؟ :D

با تشکر.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
زنگ زدم پرسیدم، گفت سر ماه واریز می شه، می تونید یه حساب سپرده بهار هم باز کنید، سودش رو بریزید توی اون. :D

منم امروز بانک آینده رفتم و سوال کردم..اسمش طرح باران(همون بهار سابق) هست و روزشمار 23 درصد میده و یکساله 27 درصد...امکان واریز و برداشت هم داره و کف سپرده هم نداره...نسبت به بانکهای دیگه خیلی عالیه...

ممنون ازتون . مهمترین مشکلش فکر کنم همین نداشتن مجوز از بانک مرکزی باشه .

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
سلام بچه ها یک سوال: این قضیه خطرات بانک آینده و گیرهای بانک مرکزی که توی لیست مؤسسات مالی و اعتباری مجاز نگذاشته بودش به کجا کشید آخرش و خبر جدیدی چیزی ازش در دست نیست؟

من یه حساب بانک آینده دارم که سعی می کنم پول هام رو همیشه منتقل کنم به اون، چون قدیم باز کردم و سودش رو آخرین باری که از کارمند بانک پرسیدم گفت بانک آینده جلوی بانک مرکزی مقاومت کرده و مثل همون قدیم نگه داشته (کوتاه مدت روزشمار 21 درصد). چند روز قبل یکی از دوستان می گفت که رییس بانک مرکزی دوباره مصاحبه کرده و گفته تا آخر امسال این مؤسساتی که وارد لیست مؤسسات مجاز نشدند رو حسابی خدمت شون می رسیم و از این حرف ها!

کسی اطلاع دقیقی داره؟ کلا پول گذاشتن توی بانک آینده به نظرتون خطرناکه عایا؟ :D

با تشکر.

تا 2 ماه دیگر تعدادی از موسسات و بانک آینده مجوز می گیرند

سلام دوستان

کی میدونه بانک آینده اینترنت بانک و تلفن بانکش چجوری فعال میشه یا میشه استفاده کرد ؟؟ به من که جز کارت عابر و دفترچه هیچی ندادن !

اون پیشخوان مجازیشونم عضو شدم اخرش زد با شما تماس گرفته خواهد شد ولی خبری نشده فعلا
Sent from my iPhone using Tapatalk

زنگ بزن به اون شماره پایین صفحه پیشخوان

Last edited:

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
يه وقت اين بانك كه داره سود بالاتر ميده بانك مركزي بهش گير نده؟!!! من خودم درش حساب دارم حداقل كاشكي بقيه بانكها هم يه تكوني به خودشون ميدادن اينجوري كه تابلوئه!

mehrdad2090

Registered User
لایک‌ها
222
بانک سود خوبی نمیدهد

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
دوستان یه سوال مهم.اگه بخواهیم یه مبلغ سنگین رو از بانک خارج کنیم راهی بغیر از چک بین بانکی یا انتقال موجودی هست؟موضوع مهریه و....است و اگه پول نقد نگیرم دردسر میشه.بانک هم 400 میلیون رو تراول نمیده.چکار باید بکنم؟

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
دوستان یه سوال مهم.اگه بخواهیم یه مبلغ سنگین رو از بانک خارج کنیم راهی بغیر از چک بین بانکی یا انتقال موجودی هست؟موضوع مهریه و....است و اگه پول نقد نگیرم دردسر میشه.بانک هم 400 میلیون رو تراول نمیده.چکار باید بکنم؟
برای خروج این مبالغ یا باید چک بین بانکی بگیرید که نمیخواهید
یا باید ساتنا بزنید یعنی شماره شبا طرف را بگیرید و پس از انتقال مبلغ از طریق ساتنا، رسیدش را بهش بدهید (البته اگر طرف در بانک شما حساب داشته باشه که میتونید یک انتقالی ساده درون بانکی بزنید)
برداشت نقدی بالای 15 میلیون تومان به دلیل مبارزه با پولشویی اکیدا ممنوع است و تنها همین دو راه برای انجام کار شما وجود داره

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
سقف کارت خوان ها چقدره ؟!

اگه محدودیت نداره که برو پیش یه آشنا کارت بکش میره تو حسابش !! بعد دیگه خودت با طرف درست کن !!

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
برای خروج این مبالغ یا باید چک بین بانکی بگیرید که نمیخواهید
یا باید ساتنا بزنید یعنی شماره شبا طرف را بگیرید و پس از انتقال مبلغ از طریق ساتنا، رسیدش را بهش بدهید (البته اگر طرف در بانک شما حساب داشته باشه که میتونید یک انتقالی ساده درون بانکی بزنید)
برداشت نقدی بالای 15 میلیون تومان به دلیل مبارزه با پولشویی اکیدا ممنوع است و تنها همین دو راه برای انجام کار شما وجود داره

حقیقتش میخوام این پولو بدم به بابام مقداریشم ماله خودش بوده.اگه توی بانک بمونه که اون خانم توقیف اموال میگیره بانک همه پولو بهش میده.اما اگه بریزم به حساب بابام یا چک بدم بهش باز اون خانم میگه معامله صوری با پدرش کرده باطل میشه و پولو برگشت میزنن اینه که فقط میخوام پول نقد یا...به بابام بدم که اینگار پول خودش بوده از اول و از من نگرفته.

mashhad_boy65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
حقیقتش میخوام این پولو بدم به بابام مقداریشم ماله خودش بوده.اگه توی بانک بمونه که اون خانم توقیف اموال میگیره بانک همه پولو بهش میده.اما اگه بریزم به حساب بابام یا چک بدم بهش باز اون خانم میگه معامله صوری با پدرش کرده باطل میشه و پولو برگشت میزنن اینه که فقط میخوام پول نقد یا...به بابام بدم که اینگار پول خودش بوده از اول و از من نگرفته.

من باشم میرم همه ی پول رو طلا فروشی سکه بهار آزادی یا از صرافی دلار میخرم میزارم تو یک جای امن . مثلا صندوق امانات بانک بابام یا گاو صندوق بابام . چون پول و زمین که بنامت باشه یا هر اموالی که مشخصاتش رو به دادگاه بدن قابل توقیف به نفع بدهکار میشه .

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
من باشم میرم همه ی پول رو طلا فروشی سکه بهار آزادی یا از صرافی دلار میخرم میزارم تو یک جای امن . مثلا صندوق امانات بانک بابام یا گاو صندوق بابام . چون پول و زمین که بنامت باشه یا هر اموالی که مشخصاتش رو به دادگاه بدن قابل توقیف به نفع بدهکار میشه .
پیشنهاد دوستمون برای خرید سکه خوبه البته پیشنهاد میکنم اینکار را نکنید چون قراره سکه یه سقوط حسابی داشته باشه (تا چند ماه دیگه سکه زیر 800 هزار را می بینید!!)(این مژده را از من یادگاری داشته باشید تا چند ماه دیگه، امروز 25 آبان 93)
به نظر بنده بهترین راه حل با شرایط شما، خرید اوراق مشارکت بدون نام است که برخی بانک ها فکر کنم هنوز داشته باشند
بانک صادرات و سپه و سینا احتمالا اوراق داشته باشند یک سوال بپرسید (اوراق 20درصدی بی نام با واریز سود ماهانه)
این اوراق را هم میتونید کلا به پدرتون بسپارید که کسی نتونه در مورد اون ها ادعایی بکنه :D

Last edited:

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
تمبر 1000 تومان
صدور کارت 2300 تومان
فعال سازی کارت 750 تومان
جمعا 4050 تومان
ضمنا اینترنت بانک هم رایگان بود (الان را نمیدونم) و بعد افتتاح حساب باید اول تو سایت بانک ثبت نام کنید و 48 ساعت بعد به شعبه مراجعه کنید و اکانتتون را فعال کنید (موقع افتتاح حساب فعال نمی کنند)

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
امروز موسسه نور(مشیز) رفتم در مورد حساب32% رییس شعبه گفت اصلا نداریم!!!و از شهریور تا حالا باز نگردیم

xms

Registered User
لایک‌ها
387
سرمقاله
عواقب کاهش نرخ سود بانکی
روزنامه دنیای اقتصاد -
8461e8186a19f12b64be7d2b858ec97c.jpg

دکتر حسن درگاهی
در اوایل سال جاری بانک‌ها در یک بازی خطرناک، مسابقه‌ای را در تعیین نرخ سود خود به نمایش گذاشتند که این اقدام در فضای رکود تورمی اقتصاد کشور می‌توانست زمینه‌ساز تشدید عدم توازن منابع و مصارف بانکی در آینده باشد، اگرچه **** بانکی ایران در نهایت نیازمند ایجاد فضای رقابتی با هدف ارتقای کارآیی و کیفیت خدمات مالی است و آزادسازی نرخ سود نیز در چنین فضایی معنا می‌دهد ولی آنچه رخ داد وقوع یک جنگ قیمتی بود که نتیجه آن در هر بازاری جز ایجاد اختلال و بی‌ثباتی و افزایش هزینه‌های مبادلاتی برای عاملان اقتصادی نخواهد بود
در دو سال پی در پی رشد اقتصادی کشور منفی است، به طوری که ارزش واقعی تولید ناخالص داخلی در سال‌های 91 و 92 به ترتیب 8/6 و 3 درصد کاهش داشته است. حال سوال این است که در چنین وضعیت رکودی، کدام فعالیت اقتصادی با نرخ بازدهی بالا (حداقل 35 درصد) وجود دارد تا بانک بتواند ضمن بازپرداخت سود بالای وعده داده شده به سپرده‌گذاران، هزینه‌های خود را هم پوشش دهد. در تداوم شرایطی که هر روز بانک‌ها در مسابقه جذب سپرده‌های مردم، نرخ‌های سود تسهیلات خود را افزایش دهند عاقبتی به جز تعمیق رکود نخواهد داشت. از سوی دیگر این اقدام تهدیدی برای افزایش مطالبات معوقه بانک‌ها است که در نهایت منجر به افزایش بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی شده و تورم را نیز می‌افزاید. بنابراین برای ساماندهی وضعیت نابسامان نرخ سود بانکی، بانک مرکزی در اوایل تیرماه سال جاری نرخ سود علی‌الحساب سپرده‌های بانکی و عقود غیرمشارکتی را حداکثر معادل 22 درصد تعیین کرد. اگر چه این تصمیم در توافق بانک مرکزی با بانک‌ها شکل گرفت و منجر به کنترل روند فزاینده نرخ سود بانکی شد ولی اکثر بانک‌ها متعهد به اجرای آن نیستند و همچنان با نرخ سود حداقل 28 درصد کار می‌کنند.
در شرایط جاری که تورم میانگین و تورم نقطه به نقطه رو به کاهش بوده و از نرخ سود 22 درصد فاصله می‌گیرد این سوال مطرح شده است که آیا بانک مرکزی نرخ سود بانکی را نیز باید کاهش دهد؟ در باب نرخ سود بانکی ملاحظات زیر دارای اهمیت است:
1- مهم‌ترین عوامل موثر بر نرخ سود اسمی، دو عامل نرخ تورم مورد انتظار و سطح عمومی نرخ بازده واقعی فعالیت‌های اقتصادی است. بنابراین جدای آنکه چارچوب تعیین نرخ سود چه باشد (به شکل تعیین دستوری بانک مرکزی باشد یا تعیین آن در یک مکانیزم بازار آزاد، در بانکداری متعارف باشد یا بانکداری بدون ربا)، در نهایت نرخ سود حقیقی **** بانکی باید مثبت و متناسب با نرخ بازده واقعی مورد انتظار فعالیت‌های مولد اقتصادی و سایر دارایی‌های مالی و همچنین میزان پذیرش ریسک باشد. منفی شدن نرخ سود حقیقی **** بانکی که در دوران زیادی از اقتصاد ایران تجربه شده است مورد تایید نیست. زیرا عرضه وجوه سپرده‌گذاری بانکی کاهش و تقاضای آن افزایش می‌یابد و تراز بانک‌ها با کسری مواجه می‌شود. در چنین شرایطی مازاد تقاضای تسهیلات بانکی از دو طریق قابل مدیریت است که در گذشته هر دو اتفاق افتاده است یا باید اعتبارات بانکی سهمیه‌بندی شود یا بانک‌ها از منابع بانک مرکزی برداشت کنند. شیوه اول منبع فساد و رانت است و شیوه دوم منبع افزایش پایه پولی و تورم. از سوی دیگر شاهد هستیم که در نرخ سود حقیقی منفی، بانک‌ها ترکیب تسهیلات بانکی را به طور عمده از عقود مبادله‌ای (با نرخ سود ثابت) به عقود مشارکتی (با نرخ سود متغیر) تغییر داده که منجر به کاهش تامین سرمایه در گردش بنگاه‌ها شده و زمینه را برای توسعه بنگاه داری بانک‌ها و دور شدن آنها از وظیفه واسطه‌گری مالی فراهم می‌کند.
2- از سوی دیگر یکی از معضلات مهم **** بانکی، وجود مطالبات غیرجاری است که در تحلیل آن باید جامع‌نگر بود. بروز چنین پدیده‌ای ریشه در وضعیت هر دو بخش مالی و واقعی اقتصاد دارد. از یکسو بنگاه‌های تولیدی به جهت رکود اقتصادی، متغیر بودن سیاست‌ها و نااطمینانی در هزینه‌ها و منافع مورد انتظار فعالیت‌های اقتصادی، در بازپرداخت تسهیلات گذشته خود دچار مشکل می‌شوند. از سوی دیگر **** بانکی ارائه تسهیلات خود را، به دلیل افزایش ریسک‌های اعتباری و نقدینگی، منفی بودن نرخ سود حقیقی، نبود نهادها و شیوه‌های اعتبارسنجی مشتریان، محدود می‌کند. به عبارت دیگر بخش‌های حقیقی و مالی اقتصاد هر دو همدیگر را با محدودیت مقداری مواجه می‌سازند. در چنین شرایطی کارآیی تسهیلات اعطایی کاهش یافته و در فضای رکود اقتصادی، مدام مطالبات غیرجاری افزایش می‌یابد. این در حالی است که بنگاه‌ها نیز مساله کمبود نقدینگی را از تنگناهای مهم اقتصادی خود اظهار می‌کنند. شواهد و مطالعات تجربی در مورد اقتصاد ایران نشان می‌دهد که مشکل تولید تنها کمبود نقدینگی نیست. برخی حل مشکل را تنها در افزایش مجدد نقدینگی می‌دانند. ولی واقعیت آن است که با حفظ ساختار موجود **** بانکی و فضای کسب و کار، کاهش نرخ سود بانکی و افزایش نقدینگی به بهانه خروج از رکود، کارساز نیست. تنگنا و گلوگاه اصلی را باید در رابطه از هم گسیخته بخش مالی و بخش واقعی اقتصاد جست‌وجو کرد.
3- باید توجه داشت که آنچه در تصمیم عاملان اقتصادی نقش دارد نرخ سود حقیقی است و نه نرخ سود اسمی. نرخ سود حقیقی هم معادل نرخ سود اسمی منهای تورم مورد انتظار است. بنابراین آنچه در تعیین نرخ سود حقیقی مهم است کاهش تورم مورد انتظار نزد عاملان اقتصادی است و نه تورم اعلام شده دولت.
4- با توجه به نکات فوق، کاهش نرخ سود بانکی توصیه نمی‌شود:
الف) اگر چه تاکنون تورم روند کاهنده داشته است ولی تداوم کاهندگی آن مشروط به وضعیت تصمیمات اقتصادی و سیاسی آتی کشور است.
در حوزه اقتصادی، انضباط پولی و مالی و ثبات بازار ارز و در حوزه سیاسی نتایج مذاکرات هسته‌ای از عوامل تعیین‌کننده به‌شمار می‌آیند. کاهش قیمت نفت، نااطمینانی از وضعیت تحریم‌ها و فشار برای اجرای سیاست‌های انبساطی سمت تقاضا می‌تواند تهدیدی برای کنترل تورم‌های آتی باشد. اقدام به کاهش نرخ سود، قبل از حصول یک وضعیت نسبتا پایداری که کاهش تورم را در آینده تضمین کند، اقدامی پرریسک خواهد بود.
ب) فرض کنید که تورم مورد انتظار در محاسبات دولت تا پایان سال جاری به کمتر از 20 درصد کاهش یابد. آیا در شرایط جاری کشور چنین سیاستی نزد عاملان اقتصادی یک سیاست معتبر به‌شمار می‌آید؟ به عبارت دیگر آیا انتظارات و ذهنیت مردم نسبت به آینده اقتصاد مشابه انتظارات دولت است؟ آیا در اقتصادی که مردم به دلیل مشاهده تورم‌های پایدار و دو رقمی، مساله تورم را مزمن دانسته و همیشه آن را به صورت گذشته نگر پیش‌بینی کرده‌اند، می‌توان انتظار داشت که با اعتبار بخشیدن به سیاست‌های اعلام شده جدید دولت، انتظارات خود را با دولت همسو کنند؟ شواهد نشان می‌دهد که چنین نیست. شاید در این رابطه نحوه عکس‌العمل بانک‌ها به نرخ سود تنظیمی 22 درصدی بانک مرکزی مثال روشنی باشد. چرا به‌رغم اعلام نرخ سود توافقی بانک مرکزی با بانک‌ها، نرخ سود مورد عمل بسیاری از بانک‌ها به بیش از 28 درصد می‌رسد؟ این نرخ حکایت از انتظارات متفاوت واسطه‌گران مالی، پس‌اندازکنندگان و وام‌گیرندگان دارد که کاملا بر اساس ذهنیتی متفاوت از هدف‌گذاری پایین تورمی دولت عمل می‌کنند. حال اگر در چنین شرایطی نرخ سود بانکی کاهش یابد، تقاضای وام افزایش و منابع سپرده‌ای بانک‌ها کاهش می‌یابد و مجددا بانک‌ها در معرض تشدید عدم توازن منابع و مصارف قرار می‌گیرند. بنابراین همسویی انتظارات سیاست‌گذار پولی و بانک‌ها و عاملان اقتصادی شرط لازم موفقیت برنامه کاهش نرخ سود است. که در حال حاضر وجود ندارد. تلاش برای بهبود فضای کسب و کار و سرمایه‌گذاری همراه با اجرای سیاست‌های معتبر دولت در راستای ثبات محیط اقتصاد کلان، شرط کاهش انتظارات تورمی نزد عاملان اقتصادی است.
ج) در حال حاضر بانک مرکزی به عنوان مقام ناظر پولی امکان نظارت کامل بر بانک‌ها را در اجرای دقیق نرخ سود رسمی 22 درصدی ندارد. حتی در صورت نظارت نیز بانک‌ها بر اساس نرخ سود مورد انتظار خود و با تغییر ترکیب عقود از مبادله‌ای به مشارکتی، خود را از نظارت بانک مرکزی مصون نگه می‌دارند. بنابراین چه تضمینی وجود دارد که با کاهش نرخ سود بانکی، نرخ جدید در بانک‌ها به‌کار برده شود؟
د) با حفظ نرخ سود اسمی 22 درصد همراه با کاهش تورم از دامنه 20 درصد، نرخ سود حقیقی که در بسیاری از سال‌ها منفی بوده است به سمت مثبت شدن حرکت خواهد کرد. مثبت شدن نرخ سود حقیقی به تدریج فرصتی را برای **** بانکی به منظور تجهیز بیشتر منابع سپرده‌ای فراهم کرده و گردش نقدینگی را در فعالیت‌های سفته بازی و غیرمولد کنترل می‌کند. در صورتی که کاهش نرخ سود بانکی در فضای نااطمینان از کاهش تورم می‌تواند فرآیند فوق را معکوس کرده و مجددا زمینه‌ساز فعالیت‌های سفته‌بازی شود. بنابراین نرخ سود حقیقی مثبت در تقویم اقتصادی ایران پدیده مطلوبی است و فرصتی را برای پایداری منابع سپرده‌ای بانک‌ها و در نتیجه انجام اصلاحات مورد نیاز **** بانکی فراهم کرده است.
ه) تورم نقطه به نقطه که در مهر ماه سال جاری به 4/14 درصد کاهش یافته است تا ماه‌های پایانی سال روند افزایشی خواهد داشت. بنابراین اگر تورم نقطه به نقطه مورد انتظار را در محاسبه نرخ سود حقیقی مفروض بدانیم، باید این واقعیت را لحاظ کنیم. محاسبات نشان می‌دهد که با فرض تداوم تورم ماهانه 4/1درصد برای ماه‌های آینده، تورم نقطه به نقطه در اسفند ماه سال جاری به 18 درصد خواهد رسید که در این حالت اصولا کاهش نرخ سود بانکی منتفی است.
بنابراین پیشنهاد می‌شود حداقل تا پایان سال 93 نرخ سود بانکی تغییر نکند و وضعیت اقتصادی و سیاسی کشور در نیمه دوم سال جاری مبنای تصمیم‌گیری نرخ سود سال 94 قرار گیرد. امید آن که با استمرار کاهش تورم و توسعه فضای ثبات و آرامش در سایه خروج تدریجی از رکود، تورم مورد انتظار عاملان اقتصادی نیز همسو با انتظارات دولت کاهش یابد تا شاهد اثربخشی سیاست کاهش نرخ سود باشیم. اگر چه هدف مطلوب آن است که در نهایت با ایجاد ثبات اقتصاد کلان و تحقق تورم پایین، باید رویکرد مهم بانک مرکزی زمینه‌سازی برای آزادسازی نرخ سود بانکی و توسعه فضای رقابت برای بانک‌های تجاری در شرایط برابر باشد.
* دانشیار دانشکده علوم اقتصادی و سیاسی دانشگاه شهید بهشتی

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
قائم‌مقام بانک مرکزی خبر داد احتمال کمک از خدمات یارانه‌ای **** بانکی برای تکمیل اطلاعات یارانه
قائم‌مقام بانک مرکزی با تأکید بر اینکه برای تکمیل بانک جامع اطلاعاتی یارانه، اطلاعات حساب‌های بانکی مردم مورد استفاده قرار نخواهد گرفت، گفت: احتمالاً از خدمات یارانه‌ای **** بانکی کمک گرفته شود.

HDDD

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
میشه سه تا بانک یا موسسه بگید که هم اکنون بیشترین سود سپرده کوتاه مدت و همچنین یکساله بلند مدت رو میدن ؟؟
درضمن این سپرده های کوتاه مدت یکساله اگه ماهانه سودش رو واریز میکنن چرا بهش میگن کوتاه مدت یکساله ؟؟!!

Last edited:

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
سلام
میشه سه تا بانک یا موسسه بگید که هم اکنون بیشترین سود سپرده کوتاه مدت و همچنین یکساله بلند مدت رو میدن ؟؟
درضمن این سپرده های کوتاه مدت یکساله اگه ماهانه سودش رو واریز میکنن چرا بهش میگن کوتاه مدت یکساله ؟؟!!

روزشمار 23 درصدی بانک آینده و 27 درصد یکساله بانک آینده .

بهش کوتاه مدت یکساله نمیگن . بلند مدت یکساله داریم و روز شمار کوتاه مدت

بالا