• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

arashnitro

Registered User
لایک‌ها
1,224
بچه ها شرمنده جهت اطلاع عرض میکنم بانک آینده مجوز نداره

بیشترین سود روزشمارم بانک سینا برای مبلغ بالای 20میلیون 22.2%
بانک مهر بالای 5میلیون 22%(البته مهر هم مجوز نداره)
بانک قوامین 18%

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
عجب سودای خوشگلی میده
برادر اگه این سپرده یکساله رو بخوایم مثلا شش ماه بعد به پولمون نیاز پیدا کنیم و برداریم، قضیه سودش چی میشه؟ چجوری حساب میکنن؟
سود کوتاه مدت یعنی 22 درصد محاسبه میشه و برگشت میخوره و 22 درصد به شما پرداخت میشه در این مدت البته سپرده 6 ماهه و 9 ماهه هم دارند با سودهای 24 و 25 که میتونید از خودشون بپرسید.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
بچه ها شرمنده جهت اطلاع عرض میکنم بانک آینده مجوز نداره

بیشترین سود روزشمارم بانک سینا برای مبلغ بالای 20میلیون 22.2%
بانک مهر بالای 5میلیون 22%(البته مهر هم مجوز نداره)
بانک قوامین 18%
قوامین همین هفته پیش پسر دایی بنده حساب داشت قبلا یکساله گذاشته بود 24 درصدبود که رفتیم برداره 50 میلیون بود که با پیشنهاد رئیس شعبه با 26 درصد باز براش تمدید کردن یکساله.

arashnitro

Registered User
لایک‌ها
1,224
داداش من منظورم کوتاه مدت روزشماره
قوامین پرسیدم گفت یکساله 27%

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
نکته: دوستان توجه کنن بانک اینده و موسساتی همچون نور ثامن و... که در حال گرفتن مجوز و مهلت بانک مرکزی تا پایان سال داده شده از طرف بانک مرکزی هر سودی بخان میدن به صلاحدید خودشون چون هنوز تعهدی ندارن تا پایان سال که تحت نظر قرار بگیرن برای همین هم میتونن هر سودی بدهند
در مورد قوامین هم که در خبرها آمده بود چند بار تلفنی به قوامین تذکر داده اند اما خوب همه خوب میدونیم که حتی بانک مرکزی هم نمیتونه به خیلی از بانکها مثل قوامین گیر بده......

http://www.akhbarbank.com/vdcce4qi.2bqmx8laa2.html

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
خواهش میکنم
اون 27 درصد واسه سپردا یکساله هست
ببخشید یه سئوال دیگه ، یعنی من فردا 9 میلیون ببرم بانک آینده و سپرده یکساله باز کنم آیا "با این مبلغ" شامل سود 27 درصدی میشم؟

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
دوستان براي سپرده گذاري 3 ماهه چه بانكي رو توصيه ميكنيد ؟!

sphinx2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
32 درصد حساب سپرده یکساله هست و یک دفترچه هم براتون باز میکنه واریز سود به اون که سود قابل برداشت هست و چنانچه سود رو هم برندارید کوتاه مدت 22 درصد هست.

برای بالای 30 میلیون 32 درصد برای زیر 30 میلیون هر مبلغی هم که باشه 27 درصد میدن و کوتاه مدتی هم که برای واریز باز میکن 22 درصد هست.
متاسفانه مشكلي كه موسسه نور داره اينه كه حتا يك سايت اينترنتي هم نداره! اين موضوع افراد زيادي رو براي سپرده گذاري به ترديد ميندازه. چون درسته كه ٣٢ درصد در يكسال سود مي كنيم. اما قبلش بايد به اين اعتماد برسيم كه يكسال ٣٠ ميليون پولمون رو بسپريم دست اين دوستان.

Last edited:

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
من گذاشتم نور 32 درصد ماهیانه واریز میکنن و قابل برداشته. اینطور هم که گفتن در حال گرفتن مجوز هستن حتی توی خبر اخبار بانک نوشته شده بود پذیره نویسی هم به پایان رسیده و مبلغ 3 هزار میلیارد ریال هم به بانک مرکزی جهت گرفتن مجوز واریز شده و بزودی مجوز گرفته میشه .... از جمله 5 موسسه ای هست که تا پایان امسال قراره مجوزشون صادر بشه.
شما که در چند صفحه قبل گفتید گذاشتید یکساله 31 درصد (بالای 30 میلیون) و گفتید 5 ساله هم نداره.
32 درصد شده یا اشتباه تایپ کردید؟
البته نور(مشیز) در تهران فقط یک شعبه داره

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
متاسفانه مشكلي كه موسسه نور داره اينه كه حتا يك سايت اينترنتي هم نداره! اين موضوع افراد زيادي رو براي سپرده گذاري به ترديد ميندازه. چون درسته كه ٣٢ درصد در يكسال سود مي كنيم. اما قبلش بايد به اين اعتماد برسيم كه يكسال ٣٠ ميليون پولمون رو بسپريم دست اين دوستان.
بنده در ریحانه گستر گذاشتم این هم دوتا سایت یکی برای معرفی یکی هم برای چک کردن حسابها و واریز سود و.... اینترنت بانک.... همچنین از طریق اینترنت بانکش پرداخت قبوض هم میشه انجام داد
حتی کارت هم برای شما صادر میکنند منتها فقط در خودپردازهای خودشون روزانه 500 هزار قابل دریافت هست.
این هم دو آدرس سایتشون
http://mashiz.ir/

http://mashizfci.com/

موسسه نور سال گذشته توانست پذیره نویسی سهام خود را با موفقیت به پایان برساند اما با وجود گذشت چندین ماه هنوز بانک مرکزی مجوز نهایی این موسسه را اعطا نکرده است. این موسسه متشکل از موسسات ریحانه گستر مشیز و کارسازان آینده است.بسیاری از سهامداران و کارمندان این بانک منتظر دریافت مجوز رسمی نور هستند اما فعلا خبری نیست.البته این موسسه یک گام جلوتر از سایر موسسات به لحاظ پذیره نویسی است.
http://akhbarbank.com/vdcgxn9x.ak9x34prra.html
سرمایه اولیه این شرکت براساس مجوز بانک مرکزی، ۳.۰۰۰ میلیارد ریال منقسم به ۳.۰۰۰ میلیون سهم عادی یک هزار ریالی است که ۵۰ درصد آن توسط موسسان و ۵۰ درصد باقیمانده آن هم در پذیره نویسی عمومی تأمین شده است.

Last edited:

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
شما که در چند صفحه قبل گفتید گذاشتید یکساله 31 درصد (بالای 30 میلیون) و گفتید 5 ساله هم نداره.
32 درصد شده یا اشتباه تایپ کردید؟
البته نور(مشیز) در تهران فقط یک شعبه داره
توی خود موسسه بهم گفتن 31 درصد اما بعد از واریز محاسبه کردم دیدم 32 درصد هست.

بله تعداد شعبش کم هست توی هر شهر شاید یک شعبه بیشتر نداشته باشند بنده ایمیل هم زدم به بانک مرکزی جواب دادند که موسسه مشیز سپرده قانونی برای تبدیل شدن به موسسه را به بانک مرکزی پرداخت کرده اند و تا پایان سال مجوز میگیرند حتی در خبرهاهم این مطلب بود.

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
27 درصد نیست . من سوال کردم .
آینده هم من پرسیدم گفتن 1ساله همون 22%
اون 23درصدی(طرح بهار) هم بعضی شعب بدون کف مبلغ باز میکنن و بعضی دیگه اگر مبغلتون کم باشه (مثلا زیر 10میلیون) میگن طرح مهر باز میکنیم که پلکانی هست و سودش بدرد نمیخوره (بالای 50میلیون 23درصد میده!!)
باید شعبه ای بروید که طرح بهار بدون حداقل مبلغ باز کنه (اختیارش با رئیس شعبه است)

arashnitro

Registered User
لایک‌ها
1,224
اون 23درصدی(طرح بهار) هم بعضی شعب بدون کف مبلغ باز میکنن و بعضی دیگه اگر مبغلتون کم باشه (مثلا زیر 10میلیون) میگن طرح مهر باز میکنیم که پلکانی هست و سودش بدرد نمیخوره (بالای 50میلیون 23درصد میده!!)
باید شعبه ای بروید که طرح بهار بدون حداقل مبلغ باز کنه (اختیارش با رئیس شعبه است)

دقیقا همینه اختیارش با رییس شعبه است
من تو یه روز دوتا شعبه قوامین رفتم یکی گفت 18% یکی دیگه 27% روزشمار
برا وام مبلغ بالا میخواستم بکی گفت 90% سپردت وام میدیم یکی دیگه گفت باید سپردت 120% باشه

alpha041

Registered User
لایک‌ها
83
دوستان کسی هست سود 27 درصدی یکساله آینده یا قوامین را تایید کنه؟ (خودش جدیدا افتتاح کرده باشه)
البته کف مبلغ داشته یا نه را هم بفرمایید

Last edited:

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
در مورد قوامین: روز شمار 10 درصد- یک ساله 22 درصد که در پایان سال 3 درصد هبه می دهند می شه 25 درصد.
روز شمار برای کسایی که قبلا حساب داشتند 18 درصد هست.

sphinx2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
دوستان كسي از اين پلكاني بانك آينده خبر دقيق داره؟ منظورم اينه كه دقيقا در چه رنجي چه سودي ميده؟ مثلا بالاي ١٠٠ ميليون هم سود بيشتري ميده يا همون ٢٣ درصده؟
به عنوان مثال حساب پلكاني گردشگري اينطوريه:
تا ١٠ تومن: ١١ درصد
بين ١٠ تا ١٠٠ ميليون: ٢٢ درصد
بالاي ١٠٠ ميليون ٢٣ درصد.
با قابليت واريز و برداشت. حالا كسي دقيق پلكاني بانك آينده رو اينطوري ميدونه؟ ممنون

بالا